جشنواره ی ایرانسل در تمامی شهر ها تمدید شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین به مناسبت روز زن تا 9 تیر ماه تمدید شده
جشنواره ی ایرانسل در تمامی شهر ها تمدید شد.
همچنین به مناسبت روز زن تا 9 تیر ماه تمدید شده
علت اختلال چندين ساعته در شبكه پيام كوتاه تلفن همراه تهران مشخص شد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، از بعدازظهر روز گذشته، سيستم ارسال و دريافت پيام كوتاه تلفن همراه دستكم در تهران مختل شد و مشتركان تلفن همراه را دچار مشكل كرد.
عدهاي با توجه به ايجاد اختلالات عمومي در شبكه تلفن همراه برخي مناطق تهران در آشوبهاي سال 82 براي كنترل برخي ناآراميها، گمان ميكردند اين اقدام براي جلوگيري از تكرار ناآراميهاي نظير سهشنبه شب در اعتراض به سهميهبندي است؛ اما گويا منشأ اين اختلال، جلوگيري از انتشار گسترده يك پيام كوتاه توهينآميز به مردم و رئيسجمهور بوده است.
در اين پيام کوتاه كه گفته ميشود با استفاده از كامپيوتر چندين ميليون بار براي شمارههاي تلفن همراه ارسال شده، آمده بود: «احمدينژاد گفت: كساني كه با كمبود بنزين مواجه ميشوند، براي حملونقل از ... استفاده كنند» اما با آگاهي مسئولان، شبكه به مدت چندين ساعت قطع شده است.
گفتني است، اين اختلال كه حتي در خطوط «ايرانسل» و «تاليا» هم ديده ميشد، صبح امروز برطرف شد.
اتفاقا تازگی ها یه دکل جدید 2 تا خونه اونورتر ما راه انداختن. خوب که بوده حالا دیگه عالی شده!!!! :31:نقل قول:
خوب اون سه نقطه اش رو هم مینوشتی دیگه...:31:نقل قول:
من مشهدم........الآن نه ميشه به کسي زنگ زد نه اس ام اس زد نه دريافت کرد!
يه 1 ساعتي مشه باز اينجوري شده
راستی جریان چیه؟ منم یه ایرانسل دارم که چند روزیه کارش معلوم نیست، گاهی اس ام اساش نمی رن، گاهی مکالمه بر قرار نمی شه الانم که هردوشون... گندشو دراوردن.
من فکر می کنم این شبکه ایرانسل فعلا Beta هست . من الان فول آنتن هستم ولی نه میشه تماس گرفت و نه می تونه کسی زنگ بزنه !!
ديشب و پريشب از ساعت 1 بامداد تا ساعت 5-6 صبح اينطوري بوده ، دارن رو شبكه كار مي كنن تا اشكالاتش رونقل قول:
برطف كنن .
آقا شما اگه تحمل نداري و اگه مي خواي نصفه شب مكالمه و اس ام اس داشته باشي و اونم فقط دو سه شبنقل قول:
اينطور بوده ، مي توني بري يه خط 912 بخري و با امكانات عاليش (:27: ) حالشو ببري .
شبكه در حال تكميل شدنه و اشكالاتش داره كم كم برطرف مي شه
شما الان دقيقا كجاييد ؟ ماله من مشكلي ندارهنقل قول:
آخرین بیانیه احمدی نژاد صادر شد:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که مشکل کمبود بنزین دارند میتوانند سوار آن 14 میلیون الاغی که به من رای دادند بشوند.
با عرض پوزش ولی خیلی احمقانه است که تصور کنیم بدلیل این اس ام اس که تو اینترنت پر شده بیان و اس ام اس کل اپراتورها رو بدستور وزرات اطلاعات قطع کنن.
برای یافتن مشکل از اخبار تهرانپارس و حکیمیه سراغ بگیرید.
فاوانيوز: مدير بخش توسعه محصول شركت ايرانسل از قطع سرويس پيامهاي چندرسانهاي شبكه تلفن همراه ايرانسل خبر داد.
به گزارش فاوانيوز، "احسان مظفريپور" در همايش سرويسهاي تلفن همراه، روندها و فرصتها افزود: اگر قرار باشد محتواي ارايه شده سرويسهاي ارزش افزودهاي همچون Mms، ***** شود بايد از طريق قوانين كشور باشد.
وي همچنين از ارايه شارژ الكترونيكي سيمكارتهاي اعتباري خبر داد كه درحال حاضر به صورت پايلوت عرضه ميشود و تا يك ماه و نيم آينده به بازار عرضه خواهد شد.
به گفته مظفريپور، سرويس پورتال ويترين نيز از يك ماه آينده به صورت ابتدايي راهاندازي ابتدايي خواهد داشت و سپس وارد فاز اجرايي ميشود.
وي با تاكيد بر اينكه رويكرد ايرانسل در ارايه سرويسهاي ارزش افزوده، شفاف است، گفت: محتوايي كه در پورتال ويترين هم قرار ميگيرد بايد با نظارت باشد.
مظفريپور با اشاره به اينكه يرانسل سبد سرويسهاي پايه را تكميل ميكند، خاطرنشان كرد:نحوه نظارت بر خدمات، ايجاد بستر و چارچوبهاي لازم براي اينكه خدمات به شكل مناسب ارايه شود، از وظايف رگولاتوري است
یکی جواب مارو بدهنقل قول:
نرم پست ضایع بشم:19:
برای من یک اس ام اس اومده که واسه تبلیغ روز زن و اط این حرفهاست ولی چیزی از جایزه نگفته.میخواهی مطمئن شی به 130 زنگ بزن
نقل قول:
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد این سرویس پورتال ویترین داره بگه تا همه مطلع بشن.خصوصا جناب سی دی رایتر عزیز اگه میدونید بگید
امروز رفتم یک اعتباری ایرانسل بخرم میگفت با 5 تومن اعتبار 31 تومن با 10 تومن اعتبار 34 و 29 تومنی وجود نداره !!
بعد هم گفت فتوکپی شناسنامه بده نبرده بودم دوباره برگشتم خونه.
من موظع تورو نفهمیدم تو میگی اس ام اس به دلایل امنیتی قطع شده یا مشکل فنی؟نقل قول:
سلام
کدشناسه کاربر کنترل حساب اینترنتی ایرانسل من قفل شده...
این یعنی چه و من چکار میتونم بکنم؟:20:
بچه ها یه چیز دیگه
سیم ایرانسل بابام از این اعتباریاست
بعد تا همین چند روز پیش اکانتش 9 هزار تومان داشت
اون از دیشب که یک سیم کارت تو قرعه کشی برنده شد
و حالا هم اکانتش شده 78 هزار تومان
چرا ؟
اکانتش خود به خو زیاد شده چرا؟
اسامي 20 برنده به شرح زير است:
1- الهام زارع کوهي از تهران 0935...8318
2- اکرم غلام پور از کنگاور 0935...7550
3- سعيد جعفري از ابهر 0935...1158
4- مريم يکتايي سکاچابي از سنقر 0935...4988
5- رضا باشه از تبريز 0935...7781
6- رسول آقاپور از تبريز 0935...9858
7- سيد پوريا حسيني مهر از تهران 0935...6237
8- عباس بالي فر از شهرري 0935...2535
9- آرش حقيقت زاده از تهران 0935...3011
10- روح ا... فتح ا... پور از تهران 0935...0612
11- بيتا معتمدي از تهران 0935...7682
12- مينا رفعتي از کرج 0935...3959
13- بهمن صمدي از تهران 0935...4219
14- نسرين سليماني از اليگودرز 0935...8007
15- عارف شاهي سارفي از کرج 0935...4545
16- عباس محمدي پور از اهواز 0935...1428
17- سيده آرزو نادمي از کرج 0935...9456
18- عبدالهادي شجيرات از اهواز 0935...2242
19- مقداد ضرغامي از آبادان 0935...7612
20- حسن هوشمندنظرلو از تبريز 0935...6783
بابا خدا شانس بده!!!! 78 هزار تومننننننننننننننننن؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ تا 1 سال نمیخواد شارژش کنی دیگه :18:نقل قول:
واقعا نمی دونم چرا ایرانسل تو این 24 ساعت با ما اینقدر مهربون شدهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم جایزه سیم کارت هم اینقدر شارژ
البته اینا ماله سیم کارت بابام هست
برای من خبری نیست:13:
آخه نه هی بحث بود بعد دوباره پرسید منم یهو عصبی شدم معذرت می خوام ازشون :46:نقل قول:
ابوالفضل جان تو که دائمی داشتی ! من میگم بی خیال شو تا وقتی افتتاح شه برو از تو 4 باغ دفتر اصلیش بخر.ازین فروشنده عوضیا نخر !نقل قول:
ای بابا ! ما 3 بار الکی کم شد مال شما الکی زیاد میشه !!!!نقل قول:
ممنون مازیار :46: .نقل قول:
دائمی دارم ازون شماره طلایی ها ولی برا 1 نفر دیگه می خواستم !! می خواست 1 سیم بگیره 2 تا ببره !! :دی
اگر يه سيم کارت اعتباري ايرانسل را روي يه گوشي دزدي قرار دهيم و از گوشي استفاده کنيم مشکلي پيش مياد؟
ما چاکریم ولی میبینی چقدر مردم شانس دارن؟ یه نفر هم سیم کارت می بره هم 78 هزار تومن. 20 نفر هم مفت و مجانی میرن مالزی و میان.نقل قول:
نه بعیده اما مشکل اینجاست یعنی شما مال خری کردی!؟ این کارخیلی بده ها !نقل قول:
آره دیگه !!!!نقل قول:
نقل قول:
اگه گوشی منه که من راضی نیستم !!
اما اگه مال یکی دیگست که مسلما" اونم راضی نیست !
پس بهتره بری از هر جا برداشتی بزاری سر جاش
اگر طرف زرنگ باشه می تونه حکم از دادگاه بگیره و imei گوشی را بده به همه اپراتور ها آنها هم سریع می تونن گوشی را پیدا کنند ... این کارها آخر عاقبت نداره و انجام نده که باعث دردسر میشه از ما گفتن بود /.نقل قول:
mms قطع شد براي هميشه ؟نقل قول:
چرا ايرانسل اينقدر ضعيف عمل مي كنه يعني نميتونه سيستم mms رئ سازماندهي كنه
نقل قول:
شما به 130 زنگ بزن واست همو نجا يه پسورد جديد ميفرسته و مشكلت حل ميشه :46:
آقا مسعود آبرومونو بردی تو این تاپیک که. :41:
سلام :20:.
آقا ما امروز رفتیم یه دوری زدیم ببینیم وضع آنتن دهی در چه وضعه تو شهر ...
دروازه شیراز که تا چند روز پیش به زور آنتن میداد کاملا راحت آنتن میداد البته با همون کدهای 17175 و 26248.
توی 4 باغ بالا که انتن نمیداد تا 4 راه نظر کاملا آنتن میداد البته از 5 خط 3 یا 4 تا بود.و باز با همون کدها.
توی خیابان نظر ( غربی و شرقی ) هم آنتن راحت میداد و باز با همان کدها.کیفیتش هم خوب بود هم راحت sms رد و بدل میشد هم GPRS راحت کار میکرد.
اما توی اصفهان واقعا میشه گفت اکثر جاهاش دکل نصب شده . تمامیه دکل ها از این مدل ها هستن که خیلی کوچیکن و روی پشت بوم ها نصب میشن. من امروز توی شیخ صدوق و نظر و همین طور خیابان وحید ( حال میکنین تو اصفهان یه خیابون به افتخار من نامگذاری شده :31: ) دکل های نصب شده را دیدم اما همگی خاموشند.مثلا توی نظر غربی یک دکل روی ساختمان جنب 4 راه نظر نصب شده و دیگری توی خیابان به سمت 4 راه حکیم نظامی.اما همشون خاموشن (البته چراغشون روشنه ). توی زیر زمین ها انتن قطع میشد و این هم مطمئنا اگه اون دکلا روشن بشن مشکلش رفع میشه.
امیدواریم هرچه زودتر تمام این دکل ها روشن بشن.اما واقعا دکلاش قشنگه ! :46:
جناب vahooli سلام!
شما از شهرک بهارستان خبر نداری کی آنتن دهیش فعال می شه؟
ممنون از توجه شما!
نقل قول:
مگه اصفهان بنزینو سهمیه بندی نکردن وحید جان !؟ ;)
چقدر چرخیدی واسه خودت
قربان شما ! راستش هنوز تاریخ افتتاح شبکه توی اصفهان معلوم نشده ! اما بهارستان را من فکر کنم بذارن بعد از افتتاح اصفهان.چون قضیه بهارستان و سپاهان شهر با بقیه شهر های استان فرق داره و به نوعی وابسته هستند به اصفهان.تقریبا مثل کرج و تهران هستند که بلافاصله بعد از افتتاح تهران کرج هم افتتاح شد.باید منتظر موند:46: .نقل قول:
:27: آخه سعید جون نمیشه که هم رانندگی کنی هم حواست به وضع آنتن موبایل باشه ! ما هم پیاده را افتادیم . بالاخره بررسی تخصصی(!!!! ) نیاز به زمان و پیاده روی داره :31: :46: !نقل قول:
دوست عزیز، وقتی من یه سیم کارت می خرم حق دارم که هر زمان که دوست داشتم اس ام اس بزنم یا مکالمه داشته باشم و این حق منه که همیشه در دسترس باشم. جالبه بدونی هنوز من آنتن ندارم.نقل قول:
راستی، خط دولتی هم دارم، تا حالا هم پیش نیومده واسه اون از این جور مشکل ها پیش بیاد.
سلام یکی بگه پین کده من چنده
سیمکارتم اعتباری ایرانسل هستش هیچ جا هم ننوشته بود
سلام من یه سیمکارت ایرانسل دارم .و یک لپ تاپ که هم بلوتوث داره هم کارت شبکه و هم وای فای .
می خواهم بدونم چطور می شه از طریق موبایلم با لپ تاپ به اینترنت وصل شد ؟
یعنی بدون خط تلفن با استفاده از اکسس پوینت ایرانسلم با لپ تاپ به اینترنت وصل شد .یه جور شرینگ کردن یا ..
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا زودتر به من بگید .خیلی نیاز دارم بهش.
ممنون .منتظر جوابتون هستم .
شما ابتدا باید نرم افزار موبایلتون رو روی دستگاه خود نصب نمایید ( PC Suite ) تا دستگاه شما بتواند موبایلتان رو به عنوان مودم شناسایی کند بعد یه کانکشن بسازید و فقط به جای شماره تلفن #99* را وارد کنید ( در کانکشن ساخته شده باید مودم پیشفرض رو موبایلتون قرار بدید ) حالا USB موبایل رو وصل نموده و دست به چیزی نزنید و با استفاده از کانکشن ساخته شده در ویندوز به اینترنت وصل شوید ...
ولی اگه طرح طلایی رو فعال نکردید توصیه نمی کنیم که این کار رو انجام بدید !
خوب این ساده ترین راه برای اتصال به اینترنت ار طریق GPRS ایرانسل بود .