البته
اسکرین چیه بیا بازی جنرال زیرو اور که صفحه از بغل هادو نوار مشکی داره
Printable View
البته
اسکرین چیه بیا بازی جنرال زیرو اور که صفحه از بغل هادو نوار مشکی داره
نقل قول:
من رفتم نسخه کامل یعنی هر کدوم 1 گیگ حدودا رو دانلود کردم از هم جنرال هم جنرال زیرو منتها موقع نصب این ارور میاد :n35::n36:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اون ادرس هم که میرم اصلا این فایل نیست ! نسخه های فشرده رو هم که نصب میکنم یه ارور دیگه میاد که فکنم مربوط به اکسترکت کردن فایل های صوتی بازی هست !
یه سوال ممکنه این ارور به خاطر برنامه visual studio باشه ؟
اولا تو همون سایت یه فایل 300-400 مگی هست که جنرال 1 و 2 رو یکجا نصب میکنه
دوما یکبار تمپ رو خالی کنید ببینید باز هم همین ارور میاد ؟
کسی جواب منو نمیده؟:n28:
من که گفتم نسخه های فشرده رو تست کردم کار نمی کنه یا نصب نمیشه یا اگه نصب شه پچ ها روش کار نمیده !نقل قول:
تمپ رو هم پاک کردم کامل سیستم رو ریستارت کردم باز هم ارور بود
اصلا کار به خالی کردن نداره مشکل اینه که من نسخه های اصلی رو دانلود کردم یعنی داخل سی دی حتی کرک و این چیزا نداره پاک پاک
مشکل سر اینه که تو نصب یکی از فایل ها اکسترکت نمیشه داخل تمپ حالا چرا این فایل نمیاد ایجا تو تمپ نمی دونم !
فایل dotgen.exe رو از نت یافتم ریختم اما بعدش ارور اینستال فیلد میده خلاصه که نصب نمیشه که نمیشه :n41:
تو سایت مایکروسافت هم یه سری راه نوشته بود برای اینستال فیلد ولی خوب هیچ کدوم فرقی نکرد:n37:
نقل قول:
خوب برو داخل تنظیمات برش گردون رو حالت عادی
اگه مشکل رزولیشن باشه شاید با کپی کردن فولد
داخل این ادرس مشکلت حل بشه
C:\Users\***\Documents
جایه ستاره ها اسم اکانت کامپیوترت
فایله چی هستش؟
فایل تنظیمات رزولوشن برنامه گفتم با این شاید باز تنظیم شه برنامه از اولنقل قول:
دقیق چیکار کردی ؟ فکنم رفتی از حالت صفحه پهن بردیش رو مانیتور های قدیمی که مربع شکل بود
نه
حل نشد با دانلود فایله
تو پوشه کاماند ... دیتا باید اپشنو ریپلیس میکردم؟
بازی قبلا فول صفحه بود
انیستال کردم دوباره اینستال کردم اونجوری شد رفتم اپشن تنظیمات گذاشتم رو اخرین رزولوشین بعد دوباره اونجوری شد:n19:
سلامنقل قول:
برو به مسیر زیر :
فایل Option.ini رو باز کن قسمت Resolution رو عوض کن .کد:C:\Users\* USER COMPUTER *\Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data
Resolution = 1366 768
و در اخر SAVE
این کنترا 008 من رفتم با ایر فورس ش بازی کنم کلا هیچی ازش با ایر فورس اصلی زیرو نمی خونه که کلا خل شدم :n38:
میشه یکی سیستم این مود های کنترا رو برای من شرح بده ؟ من هر چی گشتم نمی شد یه ساختمون رو فروخت !:n36:
ول کنید
درست نمیشه
بعضی جنرالها میشه ساختمون رو منفجر کرد که یادم نیست دقیقن کدومانقل قول:
ولی این مورد فروختن ساختمان قابلیت خوبی بود که من ازش واسه گسترش مرزهام استفاده میکردم ازش
ولی جنرال ایرفورس تو کنترا یکی از جنرالهای بسیار قوی هستش
خدا نکنه تو یه مپ تنهایی باهاش رودررو شی !
برای من کلا بی معنی بود ! همه هواپیما هاش تغیر کرده بود کلا سیستمش یه چیز دیگه شده بود منی که معمولا با ایرفورس خودم بازی میکنم خل شدم توشنقل قول:
بعدم همه این ها به کنار من دوست دارم بازی رو شلوغ کنم 8 تا رو هارد میچینم که انگار نمیکشه وسط بازی که میرسه کرش میکنه بازی:n27:
من که کرشی ندیدم تا حالا
کنترا 007 هم زیاد بازی کردم و الان هم 008 بازی میکنم
البته شاید بعضی مپها مشکل داشته باشن که اون هم هر مودی نصب کنید میتونه پیش میاد و مربوط به مود نمیشه و مشکل از مپ هستش
ولی در کل سعی کنید کمی تغییرپذیر باشید!
راستی
واسه ایرفورس تو کنترا 008 یه نقطه ضعف پیدا کرده ام
اونم یکی از ستاره های جنرال لیزر هستش
یکی از آخرین ستاره های جنرال لیزر هست که وقتی رو بیس دشمن (ایرفورس) میزنی هرچی پرنده تو محدوده هست جزغاله میشه :دی
دوستان من تو کنترا 007 و 008 یه مشکلی دارم
فکر کنم همه گیر باشه
تو جنرالهای gla هیچکدوم ستاره ها رو نمیتونم بگیرم
البته ستاره رو میده
ولی وقتی انتخابشون میکنم چیزی واسم نمیده
البته گاها تونل رو میده و میتونم استفاده ش کنم
ولی اون هم فقط گاهن
نه همیشه
باید تو بیس اصلی یه ماشین بسازی که اسمش یادم نیست .نقل قول:
فکنم پاور جی ال ای یا همچین چیزی بودنقل قول:
والا تغییر نبود تعویض بود دی:نقل قول:
نمی دونم من مپ هست 8 تایی که مرتب هست 4 تا رو به روی 4 تا تو اون 2 بار تست کردم با دمول و ایر فورس هر دو بار بعد از حدود 1 ساعت بازی کنم دارق کرش :n15:
مد میسیون پیس کی بازی میکنه؟:n25:
با توجه به شروع فصل تعطیلی و اصرار کاربران سایت دور دوم مسابقات را یزودی برگذار میشود،این مسابقات در مپ CxN و بصورت کاملا رایگان و همراه با جایزه برگذار میشود این مسابقات بصورت امتیاز بندی میباشد و تیم های اول و دوم در صدر جدول مشمول جایزه خواهند شد.
برای اطلاع از نحوه ثبت نام و قوانین به ادامه مطلب رجوع کنید.
شما تا حداکثر یک هفته قبل از تابستان زمان دارید که تیم خود را بچینید و ظرفیت تیم ها بستگی به مقدار ثبت نام ها دارد.
این مسابقات دارای قوانین خاصی میباشد و در صورت پذیرفتن قوانین به ثبت نام بپردازید.
سپس بعد از پذیرفتن قوانین ابتدا به لینک زیر بروید و مشخصات خود را از طریق نظر برای ما ارسال کنید و سپس شماره جنرال خود به همراه Army و شماره جنرال دوست خود و Army او و انتخاب یک لیدر یا سر گروه را در این پست برای ما ارسال کنید،برای مثال جنرال 01 AiR+ جنرال 04 Inf +لیدر 01 و سپس از طریق گیمرنجرتون یک پیام به شماره 4811497 ارسال کنید تا تایید بشوید،همچنین در انتخاب Army خود دقت داشته باشید که تا تمام نشدن این لیگ به هیچ عنوان قایل تغیر نیست.
این مسابقه در مپ 2v2 cxn Standard بصورت Free Army برگذار میشود و در صورنی که مپ را ندارید از لینک زیر دانلود کنید و در پوشه زیر بریزید:
Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Maps
درضمن این مسابقات در سصح حرفه ای برگذار میشود و برای افزایش سطح خود پیشنهاد میشود به انجام بازی های بیشتر با افراد پرو یا مشاهده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپردازید.
این مسابقه بر خلاف مسابقه قبلی حذفی نمیباشد و تمامی تیم ها میبایست 2 بار با یک دیگر بازی کنند که بعد از انجام بازی اول،لیدر های گروه میتوانند بازی را بلافاصله انجام یا به بعد از اتمام تمام بازی های گروه به تعویق بیندازید،همچنین تیم برنده +3 امیتاز دریافت میکند و تیم بازنده هیچ امتیازی دریافت نمیکند و به دلیل کوچک بودن مپ cxn حداکثر زمان بازی 60 دقیقه میباشد و در صورتی که هر تیمی نتواند تیم دیگر را شکست بدهد بازی مساوی و هر تیم +1 دریافت میکند و در صورتی که یک تیم یا هر دو تا تیم بنا به هر دلیلی سر مسابقه حضور پیدا نکنند -1 دریافت میکند و در صورتی که یکی از افراد گروه در زمان مسابقه حضور داشته باشد میتواند با تیم دیگر بازی کند.
تیم ها بصورت قرعه کشی با یک دیگر بازی میکنند و تاریخ بازی توسط سایت تعین میشود برای جلو یا عقب افتادن زمان مسابقه لیدر های گروه به ایدی 4811497 پیام بدهند تا یک زمان مناسب انتخاب بشود در ضمن مسابقات پس از تکمیل ظرفیت به احتمال فراوان در اوایل تابستان امسال برگذار میشود و یک هقته قبل در سایت اطلاعیه زده میشود.
منتظر خبر ها از سوی ما باشید.
دوستان توجه داشته باشین برای ثبت نام مسابقه به دوسایت بالا بروید باتشکر:n12::n12:
بازی مشابه Generals کسی میشناسه؟:n37:
وب www.general-gla.mihanblog.com نویسنده می پذیرد. همچنین اگه کسی مپ خوبی بسازه درقسمت نظرات بگه تا به اشتراک بزاریم
برای نویسنگی در قسمت نظرات ایدی گیم رنجر یا ایمیل خود که فعال باشد را به ما اعلام کنید:n12:
سلام ببخشید من برای دانلود ورژن 3 وار آرماگدون وقتی روی لینک ها کلیک میکنم یه صفحه باز میشود روی لینک سبز رنگ موجود در صفحه تازه باز شده کلیک میکنم یه صفحه باز میشود روش نوشته پیدا نشد
لطفا راهنمایی کنید
بازم ارور کی میتونه مشکلمو حل کنه اگه چیزی میخواد واسه دانلود لطفا لینک بزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گرامی تشریف بیارید گروه جنرال زدیم برا بازی انلاین :n16::n02:
دانلود بازی ارتش ایر ان(جنرال3)ورژن یک war armageddon v:01
با دو ورژن رایگان
یه بازیکن حرفه ایی میتونه دقیقا بگه تو بازی انلاین و مپه tw دقیقا باید چه کار کرد ؟ من اکثر موقعها میبازم حریفا با یه عالمه تانک به من حمله میکنن اینا چه طور این همه پول در میارن ؟ :n36:
www.general-gla.mihanblog.com
یه نگاه بهش بندازین وب خوبیه:n20::n19:
برای این که بتونی در بازی جنرال یه بازیکن حرفه ای بشی بابید در همه جای مپ بازی پخش بشی و در یک جا نمونی جنگ فرسایشی اصلا خوب نیست و بدتر زودتر میباری
قبل از این که دشمن پول به دست بیاره تو باید چاهای نفت رو مال خود کنی اینجوری پولت زیاد میشه و باید از پولت استفاده کنی و نیرو بسازی و چند جانبه حمله کنی
همه اینا عکس العمل سریع میخواد با تمرین زیاد به دست میاد
- - - Updated - - -
درود دوست عزیزنقل قول:
برای این که بتونی در بازی جنرال یه بازیکن حرفه ای بشی بابید در همه جای مپ بازی پخش بشی و در یک جا نمونی جنگ فرسایشی اصلا خوب نیست و بدتر زودتر میباری
قبل از این که دشمن پول به دست بیاره تو باید چاهای نفت رو مال خود کنی اینجوری پولت زیاد میشه و باید از پولت استفاده کنی و نیرو بسازی و چند جانبه حمله کنی
همه اینا عکس العمل سریع میخواد با تمرین زیاد به دست میاد
- - - Updated - - -
درود دوست عزیزنقل قول:
قبل از این که دشمن پول به دست بیاره تو باید چاهای نفت رو مال خود کنی اینجوری پولت زیاد میشه
درود
بعد از چندین سال از جدایی از یایت و انجمن دوباره برگشتم
از دوستانی که بازی میکنند و حرفه ای هستند سویهای بازیشونو قرار بدند و عنوان که تیم مورد علاقشون چه تیمی هست
با تشکر
سلام چطور ارور بازی رو موقع آنلاین بازی کردن درست کنم نمیذاره با رفیقم بازی کنم میگه conection time out یا serial is already in use
سلام
ارور تایم اوت واسه فایروال یا نت بد هست و ارور سریال این یوز هم میگه با سریال نامبری که شما بازی رو نصب کردی، یکی دیگه هم هست تو بازیتون که اونم سریالش مثل شماست
واسه حل مشکل اول راحتترین کار خاموش کردن فایروال
و واسه دومی هم نصب مجدد بازی با سریالی متفاوت هست
دمش گرم
بعد 65 ماه، هنوز لینک سالمه و فایل قابل دانلود
ممنون
:n12:
سلام من بازی رو نصب کردم ولی موقع بالا اوردن باری ارور میده چی کار کنم
همين الان بنده حاضرم شرط بندي سرهر مقدار پول گفتيد بيام بازي يك به يك يا سه به يك يا هرجور گفتيد. كي مياد؟ ولي هزينه سفر منو بده تا شهرشون :n02:
دانلود جنرال یک فارسی
این هم جنرال 1 فارسی خب قبل از این
شاهد بودیم که بعضی از مود های جنرال زیروهاور مانند کنترا که تیم GLA
فارسی حرف میزدند حالا شرکت سریر گیم بازی جنرال 1 را بصورت کاملا فارسی در
اورده است که هم USAوCHINAفارسی مخصوص خودشونو صحبت میکنند .و بازی رو با
هیجان خاصی دنبال میشه این بازی از طرف ماتست شده است و هیچ گونه مشکلی
نداره .
برای دانلود روی تصویر کلیک کنید...
سلام من ورژنcommand & conquer generals zero hour reborn v4.0 rise to powerبازی رو فقط دارم بازی میکنم.اما خیلی از بازی بیرون میپره؟یا کند میشه براش راه حلی هست؟ :n03: