سلام مهندسین ...
یه سوال نیمه فنی :D
تو ویستا چطوری میشه mcafee رو disable کرد ؟؟؟
ماله من 'گزینه ی disable آنتی ویروس غیر فعاله .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام مهندسین ...
یه سوال نیمه فنی :D
تو ویستا چطوری میشه mcafee رو disable کرد ؟؟؟
ماله من 'گزینه ی disable آنتی ویروس غیر فعاله .
سلام
میخواستم ببینم چطور میشه فونت فارسی پیش فرض ویستا را به فونت تهوما تغییر داد.
به عنوان مثال من از نرم افزار اسنارفر فارسی استفاده میکنم اما متاسفانه فونت فارسیش خیلی ناجوره و بد نمایش داده میشه . قبلا تو xp تهوما بود ، خیلی راحت بودم .
مرسی.:20:
سلام
میشه راهنمایی کنین . من یه مشکل دارم. وقتی که میخوام اینترنت اکسپلورر رو ببندم بسته نمیشه وباید بزور بستش که ارور میده. نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه ولی در کل اکسپلورر معمولی بسته نمیشه و باید با تسک منیجر اونو بست.
ممنون
سلام دوستان
1-یه سوتی دادم نمی دونم چطور درستش کنم
من یه فایل exe رو open with کردم وخواستم با notepad بازش کنم دقت نکردم که آن تیک always use the selected.. رو بردارم
حالا تمام فایل های exe با notepad باز می شه
نمی دونم چطور میشه درستش کرد لطفا من رو راهنمایی کنید.
2_چرا وقتی ویستا به اینترنت متصل میشه میزان sent و received رو نشان نمیده؟
سلامنقل قول:
برای اینکه بعد از اشغالی مجددا شماره گیری کنه باید برید به
Properties->General->Alternates
اونجا عبارت
If a number fails, try the next number
رو تیک بزنید..
موفق باشید.
سلامنقل قول:
فکر کنم تو انجمن انتی ویروس مطرح کنی بهتر باشه تا اینجا ;)...
موفق باشید.
برای تغییر فونت هر بخش میرید به:نقل قول:
Control Panel\Appearance and Personalization\Personalization\Window Color and Appearance \advanced
اونجا رو هر item که خواستید کلیک کنید و فونت رو تغییر بدبد...
موفق باشید.
سلامنقل قول:
در بخش مرورگرها مطرح کنید..
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=13000
2-نقل قول:
رو علامت پایین راست کلیک کنید بزنید..
Network and Sharing Center\view status
موفق باشید.
سلام دوستان...امروز نمیدونم چی شد که دیگه توی این حالت اسم درایوهام رو نشون نمیده!!..توی حالتهای دیگه نشون میده ولی توی این حالت نه..مرسی...
تصویر ! :
سلام خدمت دوستان گل پیسی
من ویندوز ویستا 64 بیتی رویه سیستمم هستش
در مای کامپیوتر یه پروگرم به اسم x86هستش میشه بگید برای چیه ؟
ایا همه نرم افزار های جدید به ویستا میخورن ؟
من با دایال اپ همیشه سرعت دانلودم 6 بود الان 12 شده یعنی به خاطر ویندوز هستش ؟
سیستم یکم دیر میاد بالا علت چیه ؟
در ضمن موقع بوت یک سری نوشته میاد میره اونا مشکلی نیست ؟
با تشکر
راستی در هنگام نگاه کردن فیلم یا شو تصویر با صدا هماهنگ نیست و تصویر پیکسل پیکسل هستش ؟
من درایور 64 بیتی کارت گرافیک رو نصب نکردم ایا به خاطر اون هستش ؟
در سیدی کارت گرافیک فقط درایور32 بیتی هستش وسایت کارت گرافیکم خراب شدا و دانلود نداره
این هم ادرسش روی 64 بیتی کلیک کنید ببینید چی میشه
کمک کنید دوستانکد:http://www.elsa.com/supports/download_detail.asp?ProductID=57
ویستا 64 یک ابزار به نام wow64 داره که این ابزار اجازه میده نرم افزارهای 32 بیتی (x86) رو روی ویستا 64 بیتی نصب کنی.نقل قول:
امکان نداره چون باند دایل آپ ماکزیمم 56 هست یعنی 7 کیلوبایت برثانیه . میتونی برای اینکه این موضوع رو بفهمی DU Meter رو نصب کنی تا بفهمی سرعت واقعیت چقدره.
میتونی سرویسهای غیرضروری رو حذف کنی + نرم افزارهای غیرلازم در startup
(با دستور Msconfig)
احتمالا کرکت بایوسه اون نوشته ها مربوط به کرک بایوس باید باشه (Bios Emulator)
درایور جدید کارت گرافیکت رو از سایت Nvidia یا ATI دانلود کن. (ببین چیپست کارت گرافیکت چی هست یا انویدیا یا ATI )
:5:
سلام....
یه بزرگوار میتونه کمک کنه بگه من چجوری فلش پلیر میتونم نصب کنم رو ویستا..؟؟
ممنون...
ببخشید ؟
من رمز کامپیوترم رو عوض کردم نمی دونم چی شد که حالا هرچی رمز جدید و حتی قدیمی رو که می زنم می گه اشتباهِ.
ممنون می شم اگه کمکم کنین.
دستت درد نکنهنقل قول:
درایور م nvidia هستش میشه بگی از کجا دان کنم
باید ببینی چیپست کارت گرافیک سری چند هست 5-6-7-8 . و forceware ش رو با توجه به ویندوزت از لینک زیر انتخاب و دانلود کنی.نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
پیکسلی شدن تصویر مربوط به کدک های اینتل می باشد.با نصب و رست کد پک ها مشکل حل میشه.
من یه مشکلی با نصب daemon tools 4303 دارم .وسط ستاپ میخواد ریبوت کنم ولی قبل از بوت یه ارور میده که درایو sptd که توی system32 هست و نمیزاره ویندوز بال بیاد.وقتی هم که از xp میرم sptd رو پاک کنم ویستام بالا میاد . حالا الان من نمیتونم daemon tools رو نصب کنم لطفا بگید چی کنم
مرسی از جوابتون.:11: من توی این قسمت رفتم اما نمیشه فونت قسمت windows رو عوض کرد .نقل قول:
اینطوری متنی که داخل خود نرم افزار هست فونتش تغییر نمیکنه.
به نظر شما راه دیگه ای هست؟
کمک لطفا..!:11::31:نقل قول:
ایا رو ویستا میشه ایکس پی نصب کرد یا نه؟
همونطور که در xp نصب میکردید...فرقی نداره که عزیز;)...نقل قول:
سلامنقل قول:
جوابتون رو اینجا میگیرید..
جواب نمیده فدات شم..!!نقل قول:
ورژن خاصی باید باشه..؟!:41:
سلام دوستان عزیز ،من یک کانکشن ای دی اس ال ساختم و همه ی مشخصات رو درست وارد کردم وقتی روی کانکت میزنم بعد از چند ثانیه و ( اون پیام هایی هست که هنگام کانکت شدن مینیویسه مثلا verifying your user name and password ) بعد از نوشتن این پیام ها یه پیامی رو مینیویسه که الآن یادم نیست یه چیزی تو این مایه هاست : authzired..... یادم نیست البته :31: بعد همینجا باقی میمونه و اگه کنسل رو بزنیم سیستم هنگ میکنه ، چیکار باید بکنم ؟؟؟؟ :41:
بچه ها مشکل حل شد و مشکل بعدی حالا هست ! وقتی به اینترنت کانکت میشم نه فایرفاکس و نه اکسپلورر هیچ سایتی رو باز نمیکنن چیکار کنم ؟؟؟؟ راستی ویساتام ultimate هستش
سلام همکار عزیز
من ویندورز ویستام رو تازه نصب کرده ام.این حالت 3 بعدی صفحاتش از بین رفته چه باید کنم؟کجا غیر فعال شده که دیگه 3 بعدی نیست؟
نقل قول:
لطفا یکی جواب بده!
دقیقا مورد چیه ؟ یعنی شما فایل فلش پلیر رو نصب می کنید ارور میده ؟نقل قول:
جواب نمیده فدات شم..!!
ورژن خاصی باید باشه..؟!
به نظر من بهتره اول xp رو نصب کنید بعد vistaنقل قول:
ایا رو ویستا میشه ایکس پی نصب کرد یا نه؟
مودمت چی هست ؟نقل قول:
بچه ها مشکل حل شد و مشکل بعدی حالا هست ! وقتی به اینترنت کانکت میشم نه فایرفاکس و نه اکسپلورر هیچ سایتی رو باز نمیکنن چیکار کنم ؟؟؟؟ راستی ویساتام ultimate هستش
اگر اشتباه نکنم شما باید تم آارو رو داشته باشی ... برو توی تنظیمات تم ، ببین چی هست ؟ در بعضی مواقع غیر فعالهنقل قول:
سلام همکار عزیز
من ویندورز ویستام رو تازه نصب کرده ام.این حالت 3 بعدی صفحاتش از بین رفته چه باید کنم؟کجا غیر فعال شده که دیگه 3 بعدی نیست؟
همه ورژن ها این ارور رو میده ؟ با ورژن دیگه ای تست کردی ؟ وسط ستاپ قاعدتا نباید بخواد ریبوت کنی با اول قبل از نصب بخواد . در هر صورت ببین یک ورژن دیگه رو امتحان کن . راستی یک کاری کن برو تو ایکس پی بریز بعد از ویستا اجرا کن بببین میشه ...نقل قول:
من یه مشکلی با نصب daemon tools 4303 دارم .وسط ستاپ میخواد ریبوت کنم ولی قبل از بوت یه ارور میده که درایو sptd که توی system32 هست و نمیزاره ویندوز بال بیاد.وقتی هم که از xp میرم sptd رو پاک کنم ویستام بالا میاد . حالا الان من نمیتونم daemon tools رو نصب کنم لطفا بگید چی کنم
بله.مشکل اینجاست که قبلا(تو نصب قبلی ویستا) تم رو داشته اما الان تو تم ها اارو نیست!!!چه باید کنم؟نقل قول:
و سوال دیگه ام اینه تم ها تو کدوم قسمت درایو سی هستن.ادرسشون رو محبت کنید لطفا:20:
سلام دوستان میخواستم بدونم راهی وجود داره تا آپدیت های ویندوز ویستا رو بشه از تو درایو ها برداشت تا بعد از عوض کردن ویندوز بشه دوباره اون ها رو بدون نیاز به دانلود نصب کرد.
دوستان سلام من با ویستا مشکل دارم اونم اینه که هر وقت ویستا رو سیستم دارم (معمولا هارد من خالیه) اولش که میاد بالا همش از رو هارد نمیدونم داره چی میخونه حدود 5 دقیقه ای چراغ هارد چشمک میزنه و داره از هارد و cpu و اینا کار میکشه (مسئله ویروس و اینا نیست هارد کاملا فرمت و همون بار اول که سیستم عامل میاد بالا همینطوریه) و اصلا در کل انگار ویستا همینطوریه آخه واسه همه این مشکل هست راهی هست که بفهمیم چرا در اول بالا اومدن ویستا سیستم عامل داره چه کار میکنه .
ضمنا سیستمم هم ضعیف نیست مشخصاتش رو تو امضام نوشتم.
ویستات چیه ؟نقل قول:
شاید چون score کامپیوترت پایینه این طوری شد !
نقل قول:
همه ورژن ها این ارور رو میده ؟ با ورژن دیگه ای تست کردی ؟ وسط ستاپ قاعدتا نباید بخواد ریبوت کنی با اول قبل از نصب بخواد . در هر صورت ببین یک ورژن دیگه رو امتحان کن . راستی یک کاری کن برو تو ایکس پی بریز بعد از ویستا اجرا کن بببین میشه ...
همشون این ارور رو میده .منظورم همون قبل از ستاپ میخواد ریبوت کنم. البته قبلش spdt رو نصب میکنه ( فقط واسه دایمون تولز نیست گاهی وقتا یه برنامه جدید نصب میکنم که فایل درایوری توی system32 میذاره اینطوری میشه) .توی xp هم قبلا ریخته بودم رفتم اجراش کردم این ارور رو داد:
چند جا گشتم دیدم بعضی ها هم این مشکل رو دارن. نمیدونم اشکال از کجاست
کار خاصی کردی که پرید ، چی شد پرید ؟نقل قول:
بله.مشکل اینجاست که قبلا(تو نصب قبلی ویستا) تم رو داشته اما الان تو تم ها اارو نیست!!!چه باید کنم؟
بیا از اینجا دانلود کن :
کد:http://rapidshare.com/files/144923313/x_aero_final_downarchive.rar
فکر نکنم راهی باشه ولی مثل اینکه برای آپدیت های آنتی ویروس و xp یک برنامه ای بود که آپدیت هارو ذخیره می کرد...نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم راهی وجود داره تا آپدیت های ویندوز ویستا رو بشه از تو درایو ها برداشت تا بعد از عوض کردن ویندوز بشه دوباره اون ها رو بدون نیاز به دانلود نصب کرد.
شاید راهی باشی چون وقتی آپدیت رو میگیری خود ویندوز نصب می کنه شایدم یکجا میشینه که فقط گیتس بهش دسترسی داره و جاش رو می دونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم دلیلش خود ویستا باشه که یکمی حافظه رو می خوره ، شاید در این هنگام ویندوز داره فایل تبادلی swap file رو روی هارد بارگزاری می کنه و می سازه که همون یک ذره چشکمی هم که میگی شاید به خاطر این مورد باشه ، که برای سیستم های ضعیف (بلا نسبت سیستم شما) می تونن این فایل رو روی یک حافظه اضافی مثل فلش مموری بارگذاری کنند به این صورت که فلش خودشون رو وارد می کنن (اگر 4 گیگ باشه بهتره ، حالا هرچی جای خالی داشته باشه بهتر ولی اگر چهار گیگ خالی باشه خوبه ) وقتی فلش رو داخل کردند در منوی autorun ، speed up my system رو بزنند که ویستا فایل های تبادلی خودش رو تا سقف 4 گیگ روی حافظه فلش بارگذاری و تبادل کنه ... در اصل اگر حافظه فلش شما هم بالا باشه می تونید از اون به عنوان حافظه کمکی استفاده کنید (خوب بود در این مکان یک نکته ای هم آموختیم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
دوستان سلام من با ویستا مشکل دارم اونم اینه که هر وقت ویستا رو سیستم دارم (معمولا هارد من خالیه) اولش که میاد بالا همش از رو هارد نمیدونم داره چی میخونه حدود 5 دقیقه ای چراغ هارد چشمک میزنه و داره از هارد و cpu و اینا کار میکشه (مسئله ویروس و اینا نیست هارد کاملا فرمت و همون بار اول که سیستم عامل میاد بالا همینطوریه) و اصلا در کل انگار ویستا همینطوریه آخه واسه همه این مشکل هست راهی هست که بفهمیم چرا در اول بالا اومدن ویستا سیستم عامل داره چه کار میکنه .
ضمنا سیستمم هم ضعیف نیست مشخصاتش رو تو امضام نوشتم.
-----------------------------------------
Battlefield2 عزیز من مورد شما رو نگاه می کنم اگر به نتیجه ای رسیدم می گم دیگر دوستان هم میبینن کمکت می کنن
نقل قول:نقل قول:
ممنون عزیزان
بله از اسکور بود.بعد نصب ویندوز یادم رفته بود اسکورش رو اپدیت کنم.اسکور سیستمم 5.1 هست اما قبل اپدیت 1 زده بود:18:
ممنون:10:
نقل قول:
mo.mo @:
2 راه واسه گرفتن اپدیت هست
1-یه برنامه که متاسفانه اسمش رو یادم رفته.یه 1 مگ هم نمیرسه
شما اول به اینترنت وصل میشی.برنامه رو اجرا میکنی.نوع فایل مورد نیازتون رو تیک میزنی مثلا vista sp1 رو تیک میزنی و بعد next میکنی.برنامه هر چی اپدیت از ویستا sp1 پیدا کنه رو شروع به دانلود اتوماتیکش میکنی.
الف-اپدیتها رو داخل به پوشه از پوشه های همون برنامه قرار میده که چون برنامه رو ندارم الان اسم اون پوشه رو هم یادم نیست
ب-حجم اپدیتهای سرچی بالاست مثلا 200 مگ به بالا.پس نیاز دارید اینترنت پر سرعت داشته باشین(البته خوبی این برنامه اینه که اپدیتها رو یکی یکی دان میکنه و خوب میشه فقط چند تاشو گرفت و بعد هم بی خیال بقیه بشید!اما بدی داره و اون اینکه مثل دانلود منیجر ها نیست که اگه دفعه بعدی باز این کار رو کنید دانلود رو ادامه بده.برنامه دوباره از اول دان میکنه و اونهایی که قبلا گرفته اید رو میخواد اول بگیره و این یعنی هدر رفت کلی وقت واسه کسایی که اینترنت پر سرعت ندارن)
2-
میتونید از سایت microsoft.com بگیرید.تو صفحه اصلی برید تو قسمت windows تو صفحه که میاد عبارت vista sp1 رو پیدا و انتخاب کنید.بعد تو صفحه ی بعد میتونید دانلود کنید.اما حجمش بالاست(من میخواستم بگیرم بالای 400 مگ زد مه فعلا بی خیالش شدم)تا برم دانشگاهی جایی بتونم دانش کنم
الف-خوبی این دانلود اینه که شما واسه دان میتونید از داناود منیحر ها استفاده کنید و این کارتون رو واسه دانلود خیلی راحتتر میکنه
شاد باشید
خسته نباشید !
چکار کنیم وقتی برنامه ای نصب میکنیم تو پروگرام پررنگ نشه
ممنون
فکر نکنم برای خود نرم افزارها بشه کاری کرد....نقل قول:
باید از جدیدترین ورژن استفاده کنید....نقل قول:
اینجا توضیح داده شده...نقل قول:
چه اروری (یا پیغامی) میده؟؟نقل قول:
پیغامش رو باید بنویسید...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید.