دیگه بسته به بودجه و مصرف خودت داره ببین ماهیانه مصرف چقدره. اگه یوتیوب این داستانا میری ماهی بیشتر از 100 گیگ میشی که بسته 100 گیگ 90تومنه الان. روی نت شبانه حساب نکن سرعتش خیلی پایین میاد 2 تا 7.نقل قول:
Printable View
دیگه بسته به بودجه و مصرف خودت داره ببین ماهیانه مصرف چقدره. اگه یوتیوب این داستانا میری ماهی بیشتر از 100 گیگ میشی که بسته 100 گیگ 90تومنه الان. روی نت شبانه حساب نکن سرعتش خیلی پایین میاد 2 تا 7.نقل قول:
الان یه سوال دیگنقل قول:
خود مبین نت دکل BTS نداره
مثلا الان تو سایت خودش زده نقاط تحت پوشش این دیگ شامل همه رومینگ ها هم میشه ؟
چون الان منطقه ما همراه اول 1 مگ میده ایرانسل 45 مگ میده تو سایت مبین نت هم تو محدود رنگ سبز زده ولی نمیدونم چطوری میشه فهمید اینو
اون نقشه پوشش که تو سایت مبین نت برای دکل های خود مبین نته و ربطی به رومینگ نداره .برای رومینگ هر جا همراه اول انتن بده میشه از رومینگ مبین نت استفاده کرد ولی باید طرح FD ازشون بخری وگرنه نمیتونی رومینگ کنی رو همراه اول .بعدشم اگر سرعت همراه اول تو منطقتون پایینه احتمال زیاده که با fd مبین نت هم سرعتت پایین باشه .نقل قول:
من با هزینه ها دیگش حدودی گفتم.... اون 1 میلیون سایت بازم میاد روش.....نقل قول:
بله ایشون درست میگن ولی اینم باید بگم که مشکل همراه اول ممکنه کمبود پهنای باند برای منطقه باشه نه مشکل دکل.... دقیقا برای من همینطوره، همراه اول تو روز تا 20 مگابیت میره (حدود 2.5 مگابایت) ولی مبین نت همیشه روی 40 مگابیته (البته همراه اول شب تا 100 مگابیت که میشه حدود 13 مگابایت هم میره)نقل قول:
اینو دیگه خودتون باید تشخیص بدید..... تعداد دکل در شهر و تعداد جمعیت (بهتره بگم تعداد مشترک همراه اول).... اینجا مشترک زیاده ولی نه به اندازه ای که دکل زیربار فشار نتونه خدمات بده.... برا همین پهنای باندی که همراه اول اختصاص داده کم میاره
من مناطق تحت پوشش رو چک کردم فقط نهایتا 500 متر باما فاصله داشت .از کجا بفهمم کی تحت پوشش td هم قرار میگیرم و اینکه کلا مبین نت به مناطق تحت پوشش زود اضافه میکنه ؟
سلام
آقا مودم B612 سخت گیر میاد خود مبین نت هم زنگ زدم میگن نداریم دیگه
کسی میدونه Air master 3100v خوبه یا نه ؟
به یه نمایندگی توی کرج زنگ زدم گفت مودم خوبیه این مدل، و مزیتش اینه که میتونی دکل رو انتخاب کنی که به کدوم وصل بشه
کسی نمیدونه؟نقل قول:
با سلام فقط از روی نقشه خود مبین نت قابل رویت هست.مبین نت دیر به دیر مناطق تحت پوشش خودش رو گسترش میده.نهایتا ثبت نام کنید کارشناس مربوطه که برای نصب اومد متوجه می شید کیفیت سیگنال مودم چه قدر هست اگه خوب بود قبول کنید اگر هم مناسب نبود قبول نکنید هزینه ای هم ازتون نمی گیرند.اگر هم خواستید حالت رو مینگ همراه اول رو بهشون بگید براتون فعال کنند البته به شرط اینکه همراه اول در منطقه شما سیگنال خوبی داشته باشه.نقل قول:
مودم هوآوی b612 قطعا بهتر از air master 3100v هست.دو دلیل بیشتر وجود ندارد که مبین نت مودم b612 دیگر به مشتریان نمی دهد یا موجودی این مودم رو تمام کرده که احتمالش بسیار کم هست و یا که می خواد ابتدا مودم های نسل قدیم اینترنت ثابت مثل air master 3100v رو به مشتری ها بده تا موجودیش تمام بشه و دو مرتبه شروع کنه مودم b612 به مشتری ها بده که احتمالش بسیار زیاد هست.این مودم air master 3100v رو در ابتدای راه اندازی اینترنت ثابت و پس از اتمام موجودی مودم air master 3000m (که قابلیت اتصال به شبکه وایمکس و اینترنت ثابت رو داشت) به مشتری ها تحویل می دادند و فقط تحت شبکه tdd کار می کند و تحت شبکه fdd کار نمی کند (فقط فرکانس های 3500 و 3700 رو ساپورت می کند. CAT چهار هست. MIMO 2*2 هست. دانلود 120 و آپلود 30 مگابیت برثانیه هست. پشتیبانی از قابلیت ca رو هم نداره و... ) دو مدل از این مودم هم وجود دارد air master 3100e و air master 3100v.این حرفی رو هم که نمایندگی بهتون گفته در این مودم میشه دکل اپراتور رو انتخاب کرد مربوط به سخت افزار مودم نیست به ماهیت سیم کارت مبین نت بستگی داره. (سیم کارت اینترنت ثابت مبین نت و سیم کارت اینترنت ثابت مبین نت با قابلیت رومینگ همراه اول 360)نقل قول:
من دارم این مدلو مودم بدی نیست منتها قبلا باگ فریمور داشت و مودم خود بخود ریست میشد به تنظیمات کارخونهنقل قول:
ضمنا من چیزی داخلش ندیدم که چطوری گفته میشه به دکلی که خودت میخواهی وصل بشه
اگر گرفتی اموزش تعین دکلو بزار
با سلام منظور از دکلی که دوستمون گفتند میشه انتخاب کرد این هست که در مودم air master 3100v که جدیدا مبین نت با بسته 600 گیگ روز و 600 گیگ شب 1 ساله به مشترکین واگذار می کنه فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360 (رومینگ همراه اول) مبین نت که با مودم ارایه می شود میشه به اصطلاح دکل رو انتخاب کرد.اگر کسی سیم کارت معمولی مبین نت داشته باشه این حق انتخاب رو ندارد.بدین صورت که اگر سیم کارت 360 مبین نت داشته باشی جاهایی که تحت پوشش شبکه خود مبین نت باشی به اصطلاح هم به دکل مبین نت و هم به دکل همراه اول میتونی وصل بشید به شرط اینکه در آن منطقه همراه اول فقط و فقط سیگنال 4g داشته باشه و در جاهایی که تحت پوشش شبکه مبین نت نباشی میتونی بواسطه سیم کارت 360 که همون رومینگ همراه اول هست به دکل همراه اول اگر سیگنال 4g داشته باشد وصل بشید.فقط و فقط باید ورژن فریمور مودمتون رو به روز کنید تا حق انتخاب بین گزینه های tdd و fdd (یا به اصطلاح انتخاب دکل) رو داشته باشید و مهمتر از اون داشتن سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول مبین نت.نقل قول:
این مودم که دو منظوره نیست که بتونن شبکه رو عوض کنن این مدل تی دی هست و یه مدل دیگه شبیه خودش داره که فقط روی همراه اول کار میکنه ، اون مودم b612 که میشه شبکه رو عوض کردنقل قول:
عزیز مودم air master 3100v که شبکه عوض نمی کند فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360 یا همون رومینگ همراه اول میتونه به دکل مبین نت یا همراه اول کانکت بشه. توضیحات بنده در صفحه 385 که درباره این مودم دادم رو ببینید.نقل قول:
اون 360رو که روز اول افتتاح شد من خریداری کردم و اطلاع دارم الان هم گویا تو بعضی جاها سرعتش خیلی خرابهنقل قول:
من از همون اول که طرح ها رو گرون کرد دیگه تمدید نکردم و سیم انداختم تو اشغالی:D
با سلام چرا سیم کارت 360 رو در گوشی ازش استفاده نمی کنید.من سیم کارت 360 مبین نت رو در گوشی ازش استفاده می کنم و طرح 1 ساله 650 گیگ رو با ارزش افزوده خریدم 718310 هزار تومان و اینترنت همراه رو با این حجم و مبلغ دارم.یعنی هر گیگ 1105 هزار تومان.نقل قول:
دوست من میشه توضیح بدی چطوری و روی چه مدل گوشی استفاده می کنید؟
از یه طرف گفتی قابلیت اتصال به شبکه فقط به سیم کارت مربوطه بعد از یه طرف دیگه گفتی این مودم فقط فرکانس تی دی رو پشتیبانی میکنه . پس میشه بفرمایید چه طور میشه سیم کارت رومینگ رو روی مودمی که fd رو ساپورت نمیکنه گذاشت و به دکل همراه اول وصل شد؟نقل قول:
مدل گوشیت چیه؟نقل قول:
بر اساس قابلیت رومینگ سیم کارت میشه به دکل همراه اول کانکت شد.نقل قول:
اصلا شما به قابلیت مودم air master 3100v که شبکه fd رو ساپورت نمیکنه توجه نکنید این قابلیت سیم کارت 360 مبین نت هست که اجازه میده در این مودم که fd رو ساپورت نمیکنه بشه به دکل همراه اول کانکت شد.این ترفند مبین نت هست برای جذب مشتری. به عنوان مثال مودم tenda 180 که حدود 1 سال پیش مبین نت ارایه می کرد مخصوص اینترنت ثابت نبود و فقط فرکانس های fd رو ساپورت می کرد و برای مرتبه اول همراه اول اون رو به مشتری ها تحویل می داد اما بعد مبین نت این مودم رو به عنوان مودم همراه اینترنت ثابت td-lte به مشتری ها تحویل می داد با یک عدد سیم کارت 360.این ماهیت سیم کارت اینترنت ثابت 360 مبین نت هست که به این مودم که td رو ساپورت نمیکنه اجازه میده به دکل همراه اول کانکت شد.من تا این حد اطلاعات دارم اگه شما باز هم اطلاعاتی دارید که چطور با مودم air master میشه به دو دکل مبین نت و همراه اول میشه کانکت شد بگید.با تشکر
درود
باتوجه به اینکه برخی از کاربران به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و یا غلط سهوا باعث گمراهی سایرین میشن لازم دونستم چند تا نکته رو بگم :
برای استفاده از یک فرکانس سخت افزار ،میان افزار و سیم کارت هر سه باید از فرکانس مورد نظر پشتیبانی کنند در غیر اینصورت به هیچ عنوان امکان اتصال بر روی ان فرکانس وجود نداره.
مبین نت در حال حاضر دو مدل مودم Air Master 3100 داره که یکی از ان ها بر روی شبکه مبین نت و دیگری بر روی شبکه همراه اول کار میکنه که این دو مدل از نظر فیزیکی کاملا شبیه به هم ولی از نظر نرم افزاری و یا شاید سخت افزاری با هم تفاوت دارند که همین مورد باعث اشتباه کاربران شده . تا به حال مودمی به جز B612 ندیدم که فرکانس های TD و FD رو به طور همزمان ساپورت کنه اگر هم چنین مودمی وجود داشته باشه به دلایل خاص به واسطه ی میان افزار از هم تفکیک شدن و جداگانه به فروش میرسن .
انتخاب دکل با انتخاب شبکه دو چیز کاملا متفاوت هستن . انتخاب شبکه یعنی انتخاب نوع TD و یا FD و انتخاب دکل یعنی شما بین دکل هایی که در دید مودم شما هستند سوییچ کنید که در برخی فریمورها این امکان وجود داره و میشه با استفاده از این اپشن مودم رو روی دکلی که سرعت بهتر میده فیکس کرد
دو نوع مودم air master 3100 وجود دارد air master 3100e و air master 3100v که مشخصات اون رو در گوگل میتوان جستجو البته در وب سایت های خارجی هیچ کدام شبکه fd رو ساپورت نمیکنه و مبین نت مدل 3100v رو به مشتری ها تحویل می دهد. در این مودم فقط و فقط بواسطه فریموری که مبین نت بر روی اون ریخته و سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول میشه از دکل های همراه اول استفاده کرد.مبین نت در ابتدا این مودم رو با سیم کارت معمولی به مشتریان تحویل می داد و فقط تحت شبکه td کار می کرد اما حالا این مودم رو با تغییر فریمور و البته سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می دهد و میشه برای اتصال به اینترنت از دکل های همراه اول استفاده کرد.نقل قول:
دو نوع مودم air master 3100 وجود دارد air master 3100e و air master 3100v که مشخصات اون رو در گوگل میتوان جستجو کرد البته در وب سایت های خارجی هیچ کدام شبکه fd رو ساپورت نمیکنه و مبین نت مدل 3100v رو به مشتری ها تحویل می دهد. در این مودم فقط و فقط بواسطه فریموری که مبین نت بر روی اون ریخته و سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول میشه از دکل های همراه اول استفاده کرد.مبین نت در ابتدا این مودم رو با سیم کارت معمولی به مشتریان تحویل می داد و فقط تحت مناطق خود اینترنت ثابت مبین نت کار می کرد اما حالا این مودم رو با تغییر فریمور و البته سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می دهد و میشه برای اتصال به اینترنت از دکل های همراه اول استفاده کرد.اینکه در این مودم مانند b612 بشه همزمان بین شبکه های td و fd حق انتخاب داشت (البته فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360) رو باید از کسانی که به تازگی این مودم رو با طرح 600 گیگ روزانه و 600 گیگ شبانه به قیمت 999 هزار تومان (بدون هزینه مالیات نصب و سیم کارت 360) خریدند پرسید.نقل قول:
مودم ایر مستر چیپ ست 3500رو ساپورت میکنه تاجای من اطلاع دارم حالا اگر در پنل مودم باند وصل شده به دکل همراه اول fdباشهنقل قول:
حرف شما درسته اگر عکسی از پنل دارید قرار بدید
یا فریمور ورژن جدید که میگید 360رو ساپورت میکنه
همانطور که در آخر پست گفتم فریمور مودم رو باید کسایی که جدیدا این مودم رو تهیه کردند در اختیار انجمن بگذارند تا شبهات بر طرف بشه. من هم اکنون سیم کارت 360 مبین نت رو در گوشیم ازش استفاده می کنم همنطور که می دونیم گوشی های موبایل فرکانس 3500/3700 رو ساپورت نمیکنه (البته بعضی ها می گویند موبایل هایی هم هستند که فرکانس های 3500/3700 رو ساپورت می کند من که اطلاعی ندارم) و فقط و فقط به خاطر ماهیت سیم کارت 360 مبین نت هست که بنده میتونم سیم کارت اینترنت ثابت رو در موبایل ازش استفاده کنم. یک مثال میزنم. (مودم GP2101 plus ایرانسل) شبکه های قابل پشتیبانی اون فقط TDD هست و فقط فرکانس های 3500/3700 رو ساپورت می کنه اما در کمال تعجب سیم کارت های معمولی ایرانسل FDD رو هم ساپورت میکنه به نظر شما علت چیست.نقل قول:
داداش اون مودم ایرانسل که سیمfddروش کار میکنه بخاطر اینکه توی محدوده پوشش هست و روی باند 3500نقل قول:
اینکه طرف روی مودم ایر مستر سیم مبین نت 360رو استفاده میکنه در پوشس tdخود مبین نت هست
من با وجود اینکه میدونستم کار نمیکنه زنگ زدم پشتیبانی مبین نت و اونها تائید کردن که سیم 360روی مودم فقط در زمانی کار میکنه که پوشش خود مبین نت باشه نه جای که پوشش نداره و فقط 4جی همراه اول هست
مزیت و برتری سیم 360 (که مبین نت 100 هزار تومان بابت اون بیشتر از مشتری می گیرد) در این هست که وقتیکه تحت پوشش شبکه مبین نت نباشی بشه به همراه اول وصل بشی و از اینترنت استفاده کنی پس اینطور که پشتیبانی مبین نت گفته مودم air master 3100v مبین نت ارزش خرید نداره (احتیاجی هم به سیم کارت 360 نداره. وقتیکه تحت پوشش شبکه مبین نت باشی با همون سیم کارت معمولی هم میتونی اینترنت داشته باشی و لزومی نداره از سیم 360 استفاده کنی و هزینه 100 هزار تومانی بیشتر بدی) وقتی ارزش خرید داره که مانند مودم b612 هنگامیکه تحت پوشش شبکه خود مبین نت نباشی از حالت fd یا رومینگ همراه اول استفاده کنی.مبین نت می خواد موجودی مودم air master 3100v رو تمام کنه و گر نه همین الان هم مودم b612 در انبارش موجود داره.همین مودم رو ایرانسل تحت عنوان tf-i60 هم اکنون در سایتش با 480 گیگ اینترنت 1 ساله در کل به قیمت 1155900 هزار تومان داره می فروشه و به راحتی هم ٱنلاک میشه و همه سیم کارت ها رو ساپورت می کنه.نقل قول:
من نفهمیدم چطور شد .اگه سیم 360 فقط جایی که خود مبین نت پوشش داشته باشه کار میده پس مزیتش نسبت به سیم معمولی چیه ؟ خو سیم معمولی هم فقط به پوشش مبین نت وصل میشه دیگه چه کاریه ادم 360 بخره ؟نقل قول:
بله کار میکنه چون پوشش شبکه خودش هستنقل قول:
مثل ایرانسل که در پوشش خودش سیم معمولی روی مودم tdکار میکنه
360بدرد کسی میخوره که تو پوشش مبین نت نیست اما فورجی همراه اول داره و دسترسی به هیچ نتی نداره و ناچار بگیره
قیمت بسته هاش هم که سال گذشته گرون کرد و حجمو کم
تعرفه های سیم معمولی و 360 مبین نت هیچ تفاوتی با هم ندارد به جز در دو مورد (100 گیگ 1 ماهه و 1000 گیگ 1 ساله) که در سیم کارت 360 خذف شده است.حجم بسته های 360 هم کم نشده اینترنت شبانه آن حذف شده است که بعد از آن مبین نت در سیم معمولی هم اینترنت شبانه رو حذف کرد.در کل سیم 360 بهتر از سیم معمولی هست.
نه اقا حذف نکرده و همچنان در سیمهای معمولی دو تعرفه داره یکی سرعت بالا روزانه شبانه بدن ترافیک شبانه و یکی هم باترافیک شبانه و البته سرعت 500کیلونقل قول:
قبلا که تعرفه های سیم معمولی و 360 یکی بود دو طرح شبانه سرعت بالا داشت یکی (100 گیگ روز 10 گیگ شب با سرعت بالا 1 ماهه) و اون یکی رو یادم نیست میشه اطلاع رسانی کنید.شما خودتون هم اکنون سیم معمولی دارید یانقل قول:360که فعال باشه و استفاده کنید.در همین انجمن دو ستان گفتند در سیم معمولی شبانه حذف شده است.سیم 360 رو حدود 1سالی هست حذف کرده.
- - - Updated - - -
قبلا که تعرفه های سیم معمولی و 360 یکی بود دو طرح شبانه سرعت بالا داشت یکی (100 گیگ روز 10 گیگ شب با سرعت بالا 1 ماهه) و اون یکی رو یادم نیست میشه اطلاع رسانی کنید.شما خودتون هم اکنون سیم معمولی دارید یانقل قول:360که فعال باشه و استفاده کنید.در همین انجمن دو ستان گفتند در سیم معمولی شبانه حذف شده است.سیم 360 رو حدود 1سالی هست حذف کرده.
ولی این دوستمون dadadasa میگه سم کارت که 360 باشه میشه به همراه اول وصل شد و مودم مهم نیست فقط سیم کارت مهمهنقل قول:
من 8تا سیم دارم 3تا معمولی 5تا 360 مربوط هم به زمانی هست که مودم قیمتش 140تومن بود و بنام خانواده گرفتم 2سال پیشنقل قول:
ی بسته 1ماهه برای تست 360فعال کردم دیدم سرعت و پینگ نوسان داره
و در دوتا سیم که تخفیف زده بود یکی بسته 1ماهه و یکی بسته 3ماهه فعال کردم
اگر دوستی گفته حذف شده ممکنه همون 360بوده برای من کماکان تمام طرح های شبانه و سرعت بالا معمولی وجود داره
بله درست میگه اما مهم سیمکارت هم نیست در اصل اون طرح 360رومینگه که میشه رجیستر کرد به همراهنقل قول:
خو میدونم ینی اگر سیم 360 رومینگ رو بزارم روی مودم airmaster که فقط از فرکانس 3500 پشتیبانی میکنه میشه باهاش جایی که مبین نت پوشش نداره از همراه اول استفاده کرد؟نقل قول:
برای من سیم 360 بهتر از سیم معمولی مبین نت هست.به علت های گوناگون.البته این نظر شخصی بنده هست و هر کس بسته به نیازش باید اپراتور اینترنت خود را انتخاب کند.
اول بگم که مودم b612 رو در ابتدا با 200 گیگ روز و 400 گیگ شب با سیم 360 خریدم 346100 تومان البته مودم وایمکسم رو هم تحویل گرفتند به همین خاطر قیمت رو کمتر برام حساب کردند (اون موقع بابت سیم 360 از مشتری ها هزینه اضافی دریافت نمی کردند)
1.هنگامیکه از سیم 360 در مودم b612 استفاده می کردم جاهایی که تحت پوشش شبکه مبین نت بودم از حالت tdd استفاده می کردم که ثبات شبکه خیلی خوب بود و وقتیکه مسافرت یا هر جایی دیگه می رفتم که شبکه خود مبین نت آنتن نمی داد مودم رو روی حالت fdd میگذاشتم و از اینترنت 4g mci استفاده می کردم.(4g همراه اول هم در اکثر نقاط ایران آنتن میده) مودم b612 با فریمور 196 رو بدون سیم کارت در دیوار 400 هزار تومان فروختم.
2.الان حدود 4 ال 5 ماهی میشه سیم 360 مبین رو به کمک دوستان در همین انجمن در گوشیم (honor 8x) گذاشتم و از اینترنت همراه در اکثر نقاط استفاده می کنم.
3بنده بسته 650 گیگ 1 ساله رو با مالیات میخرم 718310 هزار تومان یعنی هر گیگ 1105 تومان. کدوم اپراتور های همراه تکرار میکنم اپراتور های همراه هر گیگ رو میده 1105 تومان.سیم کارت درون گوشیم هست و همه جا اینترنت همراه دارم به قیمت هر گیگ 1105 توملن. منظورم فقط بسته های 24 ساعته اپراتور های همراه هست نه بسته های شبانه.
4.نوسان سرعت و پینگ بالا رو هم به جز موارد معدود تا حالا تجربه نکردم.
5.البته دو تا مشکلی که سیم کارت 360 مبین نت در گوشی داره این هست که در سرعت بالا هنگامیکه سوار ماشین هستم به نسبت سایر اپراتور های همراه سرعت دانلود و آپلود پایینتر هست این هم طبیعی هست به خاطر ماهیت سیم کارت های اینترنت ثابت.و یکی هم اینکه 3g همراه اول رو ساپورت نمیکنه.
من امروز زنگ زدم به نمایندگی مبین نت در شهرمون گفتن نوع مودم برای fd lte مدل utel هستش(منطقه ما تحت پوشش td مبین نیست از بد شانسی من فقط 500 متر فاصله داریم حالا نمیدونم کی تحت پوشش td هم قرار میگیرم)خواستم از دوستان بپرسم مودم utel به درد میخوره؟من با گوشی رو همراه اول تا 50 مگابیت هم میگیرم با این مودم این سرعت رو می تونم بگیرم؟اصلا مودم خوبی هست؟اصرارم روی گرفتن b612 بود دیگه نشد.:n34::n34::n34:دوستانی که این نوع مودم رو دارن بگن راضین یا نه.ممنون
مبین نت دیر به دیر مناطق تحت پوشش خود را توسعه می دهد.مودم utel چهار تا خروجی لن داره دو تا آنتن خارجی و مونتاژ ایران هست.مودم اینترنت ثابت که نیست مانند مودم همراه tenda 180 که اولین بار همراه اول ارایه داد و چندی پیش مبین با سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می داد بعد هم جمعش کرد. وب سایت utelcpe.com قسمت lte مشخصات کامل مودم هست.این قیمت 1200000 با مالیات و هزینه نصب که مبین نت بابت مودم utel و 600 گیگ روز و 600 گیگ شب از شما می خواد بگیره اصلا صرفه اقتصادی ندارد.میتونید مودم b612 رو در دیوار با سیم کارت بدون بسته بخرید. تا 500 بتونید بخرید شیرین خریدید بعد هم یک بسته 1000 گیگ 1 ساله با قیمت 850 هزار تومان بدون مالیات بخرید و استفاده کنید.مودم b612 هم خریدید نه مودم utelنقل قول:
سایتی رو نمیشناسید که مودم b612 رو همراه با سیم کارت و 360 بفروشه؟نو منظورمهنقل قول:
در ضمن حرفتون درسته ولی همراه اول بسته با حجم زیاد نداره نه ایرانسل نه رایتل.شبانه داره که به دردم نمیخوره.ftth و vdsl هم نمی تونم بگیرم.td ایرانسل هم دارم ولی بسته های مبین نت هم حجیم تره هم ارزون تر
دیوار اصفهان تبریز و اهواز نمایندگی های مبین نت هنوز مودم b612 به صورت آکبند دارند ارسال به تمام نقاط ایران هم دارند.نقل قول:
شاهین شهر اصفهان 09139300083
اهواز.09219512978
اهواز.09167393948
اهواز که قید کرده مودم b612 موجود هست