نه فریمور میخوره نه فریموری هست نه انلاک میشه و کلا هیچ کاری رو این مودم مبین نت نمیشه کرد . قفل دائم انلاک و فریمور هست .نقل قول:
Printable View
نه فریمور میخوره نه فریموری هست نه انلاک میشه و کلا هیچ کاری رو این مودم مبین نت نمیشه کرد . قفل دائم انلاک و فریمور هست .نقل قول:
سلام مودم هواوی 8372 چطوره؟ چقدر سرعت تحویل میده؟ بخرمش؟
اگر منظورتون دانگل E8372 هستنقل قول:
سرعتش خوبه
من با این مودم تو شبانه رایگان تا 13-15 مگ هم گرفتم....
اگر کاربریتون ثابت هست میتونی با افزایش بودجه مودم های رومیزی ثابت بگیرید
اما اگر میخوای قابل حمل باشه و خب هزینش هم مناسب باشه، میتونی این دانگل رو داخل فندکی ماشین، پاوربانک، شارژدیواری بذارید و از وای فای استفاده کنید
بازم انتخاب با خودتون هست
پس این سرعت های 120 و 150 مگ چیه که میگیرن؟ البته این دانگل رو تو روز من از دوستم گرفتم تست کردم حدود 40 تا 50 مگ داد . من اون سرعت 150 مدنظرمه البته گوشیم 4.5 جی رو هم ساپورت میکنه ولی هیپوقت بیشتر از 40 تا ندیدم بره.نقل قول:
منظور دوستمون 13 تا 15 مگابایت هست سرعت دانلود با دانلود منیجر یعنی : 100 تا 120 مگابیت برثانیه . کلا سرعت های بالا به منطقه شما و دکل شما بستگی داره و باندی که از اون سرویس میگیرد . بعضی ها مودم رو ست میکنن رو باند 7 و بعضی ها باند 3 و کدوم سرعتش خوب بود از اون استفاده میکنن .نقل قول:
و از همه مهمتر اگه مودم 360 درجه باشه و از دکل های BTS همراه اول خدمات بده هیچ گونه طرح و تعرفه ای به عنوان حجم شبانه ندارید و هزینه ماهیانه شما بسیار بالاتر و گرانتر از دیگر مشترکین خود موبیننت خواهد بود !نقل قول:
و آنگاه خداوند تحریم را آفرید...
دوستان اطلاع رسانی کنید هیچ کس موبیننت خریداری نکنه این شرکت با گران فروشی و تغییر قیمت تعرفه ها و حذف کامل حجم شبانه داره به مردم خیانت میکنه لطفا اطلاع رسانی کنید ...
اینم عکس تعرفه های گران مودم موبیننت که هیچ کدام حجم شبانه ندارد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من مودم e3372 رو دارم که البته مدت ها قبل انلاک کردم (مال ایرانسل بود و فقط با یه کد انلاک شد !)
الان احساس میکنم سرعتش نسبت به گوشی کم هست و هر دو باند 7 و 3 رو امتحان کردم . میخواستم بدونم اخرین ورژن نرم افزار این مودم چیه که به اون اپدیت کنم
Device name: E3372 ICCID: 89981139000178575774 My number: Unknown Hardware version: CL1E3372SM Software version: 22.300.09.00.00 Web UI version: 17.100.13.01.03-Mod1.4
لطفا اگر به پنل tdd هم دسترسی دارید طرح ها و قیمتهای سیم کارت tdd رو هم عکس بگیرید و بزارید تا هم مقایسه بشه و هم همه اطلاع پیدا کنن از قیمتها و حجم ها . با تشکرنقل قول:
گوشیتون cat6 هست شبکه 4.5 گوشی رو احیانا با شبکه 4g یا cat4 که این مودم باشه مقایسه نمیکنید ؟ :D:» برا این مودم والا اینترنت پر فریمور مود شده هست و اصلا شیر تو شیر شده معلوم نیست کدوم جدید هست و یا کدوم قدیمی ولی من سعی میکنم جدیدترین رو پیدا و براتون اپلود کنم .نقل قول:
نه با گوشی cat4 مقایسه میکنم و جالبه که سیگنال مودم از گوشی بهتره ولی سرعتش کمتره :»نقل قول:
این فریمور فکر کنم برای حدود 3-4 سال قبل هست برای همین احتمال میدم شاید با یه فریمور جدید تر مشکل حل بشه
خیر متاسفانه من از وقتی که مودم رو خریدم فقط حدود 3 یا 4 ماه به تعرفه های tdd دسترسی داشتم بعدش همه رو از پنل کاربریم حذف کردن و الان چند ماهه دیگه دسترسی ندارم ولی یکی از دوستانم دسترسی داره بهش الان میگم واسم ارسال کنه ...نقل قول:
اخرین ورژن ها اینها هستن بعد اینها فریموری منتشر نشده البته تا جایی که تحقیق کردم وب یو ای هم سعی کنید تغییر بدی شاید مشکل از وب یو ای هم باشهنقل قول:
ببینید این قیمت های مودم موبیننت که روز اول خریداری کرده بودم به این صورت بود :نقل قول:
بعد از گذشت 3 الی 4 ماه از خرید مودم تمام تعرفه های حجم شبانه رو حذف کردن و بسیاری از طرح ها و تعرفه ها از پنل حذف شد! با این کار دارن سر مردم رو کلاه میزارن این شرکت موبیننت یک شرکت کلاه برداره و با تبلیغات و تعرفه های دروغ داره سر مردم کلاه میزاره :
مثل همین همراه اول که یادمه سیمکارت همراه اول رو با قیمت 1 میلیون تومان به مردم میفروخت و سر مردم رو کلاه میزاشت ...(خیلی ها سیمکارت 1 میلون تومانی از همراه اول خریدن من هیچ وقت یادم نمیره).
این بی شرف ها دارن به مردم به چشم برده نگاه میکنن و هر کاری دوست دارن با مردم انجام میدن این مردم هستن که باید به فکر خودشون باشن و در هر زمینه ای که تخصص دارن به همدیگه کمک کنن الان تنها راه اینه که کسانی که در زمینه انلاک مودم تخصص دارن راهی برای انلاک مودم پیدا کنن ...
همون طور که یک مهندس شیمی به مردم اموزش تشخیص الکل اتانول رو از متانول به مردم اموزش داد ...
همونطور که یک مهندس عمران خیانت های که در ساخت مسکن مهر انجام شده رو به مردم اطلاع داد ...
همون طور که یک مهندس مکانیک از کلاه برداری سایپا و گران فروشی پراید رو برای مردم اطلاع داد ...
همون طور که یک اقتصاددان وضعیت واقعی اقتصاد و نرخ توروم رو به مردم اطلاع داد ...
ای مردم خودمان باید به فکر خودمان باشیم و به همدیگه کمک کنیم در همه زمینه ها ...
نقل قول:
درود معلوم نیست ماجرا چیه
ایرانسل هم همینجوری شده شبانه کلا حذف شده
واقعا هرکس بخره کلاه بدی سرش رفته
به نظرم بهترین راه تحریمشون هست
این ماجرا ها بعد از بخش خبر پایان اعتبار TD-LTE شروع شد
شاید میخوان مردم رو خوب تیغ بزنن و تلکه کنن تا بتونن تجهیزات برای دکل با فرکانس متفاوت بگیرن برای TD منظورم بقیه باند های TD هست
نمیدونم هدفشون چیه واقعا !
ولی مطمعن باشید خیلی ها تحریم میکنن و اگر خط تلفن باشه برمیگردن روی ADSL داغون :mellow:
هرکسم بمونه از ناچاریشه دیگه :thumbsdow
من پیشنهاد میکنم هر جا خط تلفن در دسترس نیست کاربرا میتونن گزینه وایرلس رو با قرار دادن یک انتن میکروتیک یا نانواستیشن در پشت بام استفاده کنن و یا اگه در مناطق خارج از شهر هستن از اینترنت سه نقطه چین استفاده کنن که از همه اینترنت ها بهتره و هیچ وقت قطع و یا فیلتر نخواهد شد یا حداقل کنترول و قطع کردنش دست این دالتون ها نیست.نقل قول:
اره درسته حرفت ولی داداش گلم اینترنت وایرلس خیلی گرون شده یه سر بزن اینجا خیلی هامون همچین در آمدی نداریم مگر شرکتی چیزی باشهنقل قول:
خیلی هاشونم دیگه نانو استیشن استفاده نمیکنن میگن وزارت ارتباطات ممنوع کرده :worried:
اون میکروتیک که معمولاً sxt lite هست الان خودش به تنهایی 2 تومنه
اونوقت همین مبین نت و ایرانسل با بسته یکساله مودم رو میدن تقریبا 1 میلیون و دویست
کلا اینجا ایرانه انتخاب بین و بدتر و قطعاً لیاقت امثال من و شما این نیست و داره بهمون ظلم میشه :angry:
راستی اینترنت سه نقطه چین های وب رو میگی؟
برا من عجیب بود همین چند وقت پیش فیبر منطقه ما به کل قطع شد همه چی از کار افتاد دیگه حتی 2g و adsl
ولی های وب آنتن میداد از چی نت میگیره این اپراتور؟
نقل قول:با اجازه آقا صابرنقل قول:
من این دیروز دقیقا داشتم دوتا دانگل رو فریمور میزدم
بهترین نتیجه رو با این ترکیب گرفتم
اگر مودم متون سری s هست از فایل های اقا صابر قایلکد:Software version: 22.300.09.00.00
Web UI version: 17.100.13.113.03 (17.100.13.01.03_Mod1.13)
رو دانلود کنید و web interface رو هم مثل بالا دانلود کنیدکد:E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_01.10
بادم نیست این جمله رو کجا خودنم ---> "همیشه آخرین نسخه بهترین نسخه نیست"
خیر منظورم یک نوع اینترنت هست که فیلتر سر راهت نیست و قطع و وصل کردنشم دست این دالتون ها نیست.نقل قول:
تو خصوصی بهم معرفی کن ممنونت میشم:»نقل قول:
فکر کنم بشقاب میخواد :biggrin:نقل قول:
اون خیلی خطرناکه.... حکمش سنگینه
بتونی اختفا هم کنی و مشکی بابت لو رفتن هم نداشته باشی باز این نوع اینترنت ارزش نداره سرعت پایین و حجم ها و تعرفه خیلی و وحشتناک گران با توجه به هزینه ای که میکنی و با کوچکترین نوسان و تغییر اب و هوا و حرکت بشقاب دچار قطع و وصلی میشی و ارزش این همه خرج و ریسک رو نداره .نقل قول:
اره واقعا اصلا ارزش ندارهنقل قول:
من شنیدم میگن اون قابل شناسایی از امواج.... حالا دیگه نمیدونم
همون حکمش کافیه که هر کسی ازش دست بکشه.....
چون هم گیرنده هست هم فرستنده یعنی از طریق بشقاب و اون ال ان بی مخصوص اینترنت ارسال امواج هم دارید برای سند کردن بله قابل شناسایی هست بیشتر از این اینترنت در خارج از شهرها و روستاها یا ویلاها و اونم به صورت ساعتی استفاده میشه نه دائم .نقل قول:
نقل قول:فکر کردم چیز جدیدی کشف کردن بچه ها:دینقل قول:
اون حالت فرستنده و گیرنده که اصلا ارزش نداره اکانت گرونه تجهیزات قابل ردیابی و...
اون حالت آفلاینشم که فقطچندتا سایت مثل کتابخونه هستن دوتا خبر و مقاله علمی میزارن هر 24 ساعت بروز میشن و اصلا برای ارتباط با دنیای اینترنت مناسب نیست وگرنه خود کشور های پیشرفته همه استفاده میکردن نه فقط درجایی که چیزی نباشه و ناچار باشن کلیپاشم توی یوتیوبت هست که برید ببینید رایگان چجور استفاده کنید
صابر در جریان نیستی های وب از چه طریقی اینترنت خودش رو تامین میکنه ؟
من مطمعنم فیبر نیست چون فیبر کلا شهر قطع میشه همه چی از موبایل و تلفن و adsl از کار میوفته ولی های وب اینترنت داره
حتی توی شلوغی ها و اعتراضات گذشته گاهی های وب قطع نشده فقط توی همین مورد اخری که اینترنت اینترانت شد اونم سراسری
این مودم قدیمه و کت 4 هستش سرعتش همینهنقل قول:
دوستان مودم m60 بخرم انلاک میشه یا برم انلاک بخرم؟ چون انلاک خیلی گرونتره!!! و اینکهm60 بهتره یا i60?
- - - Updated - - -
دوستان مودم m60 بخرم انلاک میشه یا برم انلاک بخرم؟ چون انلاک خیلی گرونتره!!! و اینکهm60 بهتره یا i60?
بخر انلاک میشه اینجا اموزش داریم خودت هم نتونستی بیشتر از 100 تومن هزینه انلاکش نمیشه اونم خیلی گرون ازت بگیرن . fd-m60 برا شبکه 4.5 موبایلی کشور عالی هست و مودم i60 برا شبکه tdd مبین نت و ایرانسل ( اینترنت ثابت ) زیاد دانلود میکنی و مودم باید همیشه تو خونه و تو برق باشه حتما i60 بخر .نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
موقع استفاده از برنامه balong_flash برای نصب رام E5785Lh-22c_21.187.63.00.143_Mod.bin وقتی که برنامه اجرا میشه فقط ی صفحه سیاه میاد و میره .هیچ اموزش خاصی برای ان برنامه پیدا نکردم کشت منو این برنامه واقعا چند ده بار زدم هیچ کاری نمیکنه .لطفا اگر برنامه دیگری برای نصب فایل bin هست راهنمایی کنید یا balong_flash درست حسابی که کار کنه کسی سراغ داره بگه باتشکر پیشاپیش
ممنون مشکل اینجا بوده که من ای پی ادرس میزدم
طبق فرمایش شما com8 بود که عدد 8 رو زدم سپاس فراوان از شما
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
من یه مودم E3372s-153 دارم که بریک شده و توسط ویندوز وقتی درایور نصب نیست شناسایی میشه و نصب درایورش بالا میاد ولی بعد نصب فقط صدای وصل شدنش میاد و دیگه هیچی.
از فروم ها خوندم که اگه مودمو ببری به boot mode و با balong فلش کنی بر میگرده. منم میبرمش تو boot mode و پورتش (COM5) شناسایی میشه ولی balong نمیتونه فلشش کنه. و ارور serial port does not open میده.
اگر کسی میدونه لطفا بگه چکارش کنم. ممنون
دوستان شاید پیشنهاد بهتری از من داشته باشندنقل قول:
من قبلا موقع نصب رام مودم به مشکل خورد و همچچین چیزی تقریبا برام پیش اومد
فریمور و وب رو مجدد نصب کردم درست شد
اول این سه تا فایل رو نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اقدام به نصب کنید
فریمور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبیوآی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل exe هست
موفق باشید
ممنون از جوابتون ولی بازم درست نشد.
ستاپ فریمور و وب یوآی هردو با ارور Failed to find port بسته میشن.
غیرفعاله بازم میره رو شبکه های وب که افتضاحهنقل قول:
متاسفانه این مودم هم قابلیت جستجو و انتخاب شبکه رو هم نداره و همه چیزش بصورت خودکاره
- - - Updated - - -
غیرفعاله بازم میره رو شبکه های وب که افتضاحهنقل قول:
متاسفانه این مودم هم قابلیت جستجو و انتخاب شبکه رو هم نداره و همه چیزش بصورت خودکاره
سلام خسته نباشید
من مودمم از کار افتاده لطفا راهنماییم کنین
ZTE MF910
بعد از خوش امد گویی رو قسمت ایرانسل مونده بد جور گیرم
ممنون میشم کمکک کنین
سلام یه سوال داشتم ، آنلاک کردن و فلش مودم ها بیشتر برای خواندن باقی اپراطور هاست ؟ یا موارد دیگری هم شامل میشه ؟
سلامنقل قول:
هم برای اینکه سیم کارت سایر اپراتور ساپورت بشه
هم برای اضافه کردن امکانت که توسط خود اپراتور ها در فریموری که مودم با اون عرضه شده مسدود شدن!
مثلا اضافه کردن لیست فرکانس های مختلف
امکان انتخاب پهنای وایفای و کانالش و...
بالاخره بعد از 2 سال درگیری با مودم E3372s از یه فروم لهستانی آموزش درست کردنشو پیدا کردم و درست شد.
ولی نمیتونم اینجا اموزشش رو بزارم چون لینک فایل هارو نمیشه گذاشت.
براحتی میتونید اینجا قرار بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: