سلام ،
من اینترنتی ثبت نام کردم،خطم رانژه شده ولی مدارک هنوز تایید نشده ،
الان نگاهکردم دیدم زمان از موقع ثبت نام شروع شده ،واسه همه اینجوریه؟
هنوز نتم وصل نشده کنتور انداخته زمانم کم شده!!!!
Printable View
سلام ،
من اینترنتی ثبت نام کردم،خطم رانژه شده ولی مدارک هنوز تایید نشده ،
الان نگاهکردم دیدم زمان از موقع ثبت نام شروع شده ،واسه همه اینجوریه؟
هنوز نتم وصل نشده کنتور انداخته زمانم کم شده!!!!
رانژه همونجور که خودشون گفتند اشتباه از مخابرات بوده و دست شاتل نبوده که با هماهنگی با های وب و نامه نگاری اونا تونستیم درست کنیم اینو ...نقل قول:
کل فرایند وصل شدن شاتل دوماه طول کشید که طولانی ترین مدتی بود که بین شرکت ها تجربه کردم :n34:
مشتري زياد باشه همينهنقل قول:
يا ناز ميكنن يا نوبت نميدن يا هيچي ديگه
كلا خدمات هم كه نگو
ولي كلا باز شانس آوردين راه افتاد
اميدوارم از اين به بعد لذت ببرين
دوستان من فصد دارم نامحدود art بگیرم.سرعت 320 ... فقط این عددی که جلوش نوشته چیه.22 گیگ چی هست ؟
یعنی سرعت مثلا 400-500 هست و وقتی 22 گیگ حجم مصرف کنم سرعت وافعی میشه ( و فکر کنم 320 کیلوبایت میشه چیزی حدود 40 کیلوبایت ؟ ) درسته ؟
من تا به حال از شاتل دانلود نداشتم و وضعیتش رو نمیدونم.
آیا سرویس شاتل لند هم میشه استفاده کرد ؟
ممنون.
نقل قول:
تا 22 گیگ تضمین میده که سرعت شما کاهش پیدا نمیکنه.
طبق تجربه من و بقیه مشترکین شاتل تا 1.5 - 2 برابر این حجم شما کاهش سرعت ندارید ( محدود نمیشید ) که گفتم تجربی هست . بسته به مرکز مخابراتی ، نحوه استفاده که مثلا پشت سر هم نزارید دانلود شه و ... داره. اگر هم محدود شید بله سرعت حدود 40 اینا میشه در حالت خوبش ! بعد شما از پنلتون ما به تفاوت این art با art بالاتر رو میپردازید و محدودیت برداشته میشه.
دیروز تماس گرفتم کارشناس فنیشون اومد برای بررسی رفت رو پشت بوم گفت مشکلی نداره دیدتون عالیه به دکل ما تا 30 مگ هم میتونیم براتون راه اندازی کنیم بدون هیچ مشکلی . گفتم کیفیت و پینگش چطوره، گفت خیلی از ADSL بهتره . گفتم برای گیم میخوام ، گفت برای گیم به درد نمیخوره !!!:n13:نقل قول:
ما که آخر نفهمیدیم خوبه یا به درد نمیخوره . اگه کیفیتش خیلی بهتره از ADSL و پینگش هم پایینه چرا برای گیم خوب نیست؟!
گفت به کارشناس فروشمون بگو برای ADSL ثبت کنه با سرویس گیم.
جالبه کارشناس شاتل میگفت بهترین ADSL برای گیم رو الان صبانت میده!
حتما ثبات پینگ منظورش بود ، شما به حرف کارشناس خیلی توجه نکن بستگی به گیمش داره
ای دی اس ال شانسیه یکی ممکنه ای دی اس ال گیرش بیاد از وایرلس توپ تر یکی هم از وایمکس بدتر ، مراکز مخابارت هم همکاری نمیکنن
اگر سرعت بالا میخوای من پروفایل گیم رو اصلا پیشنهاد نیم کنم چون به محض فعال کردن چند مگ از سرعت شما کم میشه..نقل قول:
در ضمن اگر بنا داری سرویس رو بگیری حتما آنتن رادیوییی تو میکروتک بگیر نه مارک دیگه خیلی تاثیر داره توی کیفیت.
برای ADSL اگر پروفایل گیم بخوام فعال کنم چه سرعتی خوبه؟ یعنی اگر 1 مگ یا 2 مگ بگیرم و پروفایل گیمشو بگم فعال کنن سرعتم چقد میشه؟نقل قول:
خط من به دلیل فاصله از مرکز مخابرات و نویز و کیفیت بد خطوط تلفن فک نکنم بیشتر از 2 یا 3 مگ بکشه کلا. اینطوری که شما میگی اگر سرویس گیم هم روش فعال بشه دیگه چیزی ازش نمیمونه:n29:
یعنی من اگر محدود بشم حتما برای رفع محدودیت باید یه پله بالاتر برم تا محدودیت برداشته بشه ؟نقل قول:
خب برای ماه بعد امکان برگشت به وضعیت و سرعت قبلی هست ؟ ( توی شرکت های دیگه امکان بازگشت به سرعت و قیمت کمتر رو نمیدن ! )
من دانلود زیاد نمی کنم ولی وب گردی زیاد ! امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
بله بصورت اتوماتیک اگر شما پروفایل گیم فعال کنی ریت مودم میاد پایین تر مثلا اگر روی 1مگ بسته شده باشه میاد روی چیز حدود 700نقل قول:
اگر به دنبال کیفیت هستید پیشنهاد من همون وایرلس هست.اون سرویس دیگه نیازی هم به فعال کردن سرویس گیم نداره چون پینگ خودش پایینه. پینگ 8.8.8.8 زیر 100
منم دنبال یه سرویس با کیفیت برای گیم هستم اما کارشناس فنیشون که اومده بود گفت این کیفیتش خوبه اما ptp برای گیم اصلا مناسب نیست.نقل قول:
گفت چند مورد مشتری داشتیم که آمدن وایرلس گرفتن اما نگفتن برای گیم میخوایم بعد به مشکل برخوردن و ناراضی بودن!
یعنی شما میگید کیفیت وایرلس از سرویس ADSL با پروفایل گیم بهتره؟
یه سوال دیگه هم در مورد این پروفایل گیم داشتم.
این سرویس گیم که فعال میکنن nat type چند میشه؟ اوپنه یا ریستریکت؟
سر ماه كه رسيد ميگين فاكتور جديد صادر كنن مثلا ارت ٢ بوديد ارتقا داديد به ٣ ، سر ماه زنگ ميزنيد فاكتور همون ارت ٢ رو صادر كنننقل قول:
من به شما پیشنهاد میدم اول زنگ بزنید پشتیبانی فنی 23089 یه پروفایل گیم اول روی همین خط فعلی فعال کنید به احتمال زیاد کارتون راه می افته و نیاز به هزینه حتی 1 ریال هم نباشه! اگر هم ناراضی بودین مشکلی نداره دوباره تماس بگیرید گیم رو غیرفعال میکنن!نقل قول:
من PS4 بازی نمیکنم که nat type چک کرده باشم ولی چون با وایرلس شاتل کار کردم پینگ خارجی قابل قبولی داشت
شما اول پروفایل گیم فعال کن اگر جواب نداد برای کاری که میخوای بعد برو سراغ وایرلس.
بعید هم میدونم پینگ خط فعلی با پروفایل فعال گیم از وایرلس بالاتر باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خط دوم دقیقا چیه ؟ ( دارم از طریق سایت ثبت نام می کنم )
راه اندازی رایانه دیگه چه چیه ؟!
nat اکثرا moderate هست اگه بخاین اپن باشه باید پورت بازی هاتون رو بدین براتون port forward کنن ، اگه نماینده شاتل گفته برا گیم مناسب نیست یا رادیوشون دوره خوب لینک نمیده یا سرویس دهی شون افتضاحه چون اکثر شرکت ها وایرلس رو برا گیم میفروشن ؛نقل قول:
من اینجا با اینکه رادیوم دید مستقیم نداره وضعم عالیه تنها مشکلی که هست اینه که پهنای باند اشتراکیه که اونم بعد از عصر که کارمندای شرکتا میرن خونه مشکل حل میشه
کانفینگ مودم رو خودت بلدی دیگه؟ اگر بلدی کانفینگ کنی اون خط 2 فرمالیتسنقل قول:
سلام دوستان,
این قسمت تنظیمات خودکار مودم چه کاربردی داره؟
از صفحه صد به بعد این تاپیک رو خوندم،تقریبا هیچ قانونی برای محدود شدن دانلود شبانه شاتل نیست.
الان کاملا پشیمونم که اسیاتک رو تخلیه کردم ،اونجا به طور میانگین شبی ۱۲ گیگ دانلود داشتم.
[emoji28] [emoji28] [emoji28]
سرویسم رو از Eco تغییر دادم به 1 Art ، سرعت رو بستن رو 1300 ، واسه همه کاهش میدن ؟
دوست عزیز در کل شاتل به کسایی که دنباله دانلودن توصیه نمیشه بلکه واسه کسایی خوبه که دنبال پینگ پایین و قطعی کم هستن که انصافا در این مورد بهترین هست ... اما به نظر من اگه کسی میخواد هر 2 رو با هم داشته باشه بهترین کار اینه که دو تا خط داشته باشی یکی art 1 شاتل برای بازی های آنلاین و یکی هم از این شرکتایی که شبانه رایگان با سرعت بالا و بدون محدودیت میدن مثل مخابرات با اسیاتک ...نقل قول:
اگه محدود شده باشیم باید چیکار کنیم از محدودیت دربایم؟
با ارتقای سرویس از محدودیت درمیاید...نقل قول:
شما از سرویس 128 که 20 تومنه شروع کن و دانلوداتو انجام بده و هر موقع محدود شدی ، با پرداخت 3تومن ، به 256 ارتقا بده و دوباره دانلودتو بکن و اگه دوباره محدود شدی ، باز 3تومن بابت ارتقا به 512 بده و همین جوری الی آخر....نقل قول:
این بهترین روش برای دانلود زیاد در شاتله و با هزینه زیر 30تومن ، میتونی حدودا 100 گیگ ( یا حتی بیشتر که بستگی به "مرکزتون و... "داره ) رو دانلود کنی و اگه مقدار بیشتری میخوای دانلود کنی که تا خود 8مگ به ترتیب ارتقا بده که در یه ماه باید امتحان کنی و ببینی که چند دوره در ماه محدود میشی و نیاز پیدا میکنی که ارتقا بدی!
سلام
اقا من ک از رفتن به نماینگی به نتیجه ای نرسیدم ( برای تغییر سرویس میگه امکانش نیست ) ایمیل زدم براشون و این پاسخ رو دادند :
به استحضار می رساند سرویس شما در حال حاضر در مرحله در حال استفاده می باشد و برای تغییر سرویس می بایست پس از قطع سرویس به علت اتمام ترافیک و یا پایان دوره اقدام فرمایید.
با توجه به توضیح بالا نیازی هست بعد از اتمام ترافیک مراجعه حضوری بشه ؟ یا از طریق پنل هم میشه ؟
این سوال رو میپرسم چون جواب ایمیل رو خیلی وقته ندادن :n35:
از طریق پنل هم میشه فاکتور که صادر کردند از درگاه انلاین بانک واریز میکنی سرویس تغییر پیدا میکنه البته یکی دوتا هم تماس باید بگیری اما حضوری نیاز نیست برینقل قول:
میخوام تغییر سرویس بدم نه تمدید . تمدید ک همینجوری برام فعاله ...نقل قول:
بعد یه سوالی دیگه . سرویس های نامحدود یا همون آرت با وبگردی و بازی آنلاین و ... مشکلی ک نداره و میشه راحت انجام داد ؟ اذیت نمیکنه یا تایم اوت نمیده ؟ چون دانلود رو با ایرانسل انجام میدم و نیازی به دانلود ندارم ...
تغییر سرویس وقتی که ترافیک را تموم کردی زنگ میزنی برای هر سرویسی میخوای میگی برات پیش فاکتور میزنن پیش فاکتور را انلاین پرداخت میکنی بعد اگه سرویس جدید فعال نشد یه زنگ میزنی فعال میشه سرویس ارت تا زمانی که حجم منصفانه اش تموم نشه سرعتش خوبه اما بعد از اتمام حجم منصفانه سرعتت محدود و اسمی میشه مثلا اکه ارت 1 داری سرعتت میشه دقیقا 128 کیلوبایت که حتی برای لود صفحات هم مشکل داری البته با چند هزارتومن میتونی دوباره ارتقا بعدی به ارت بالاتر و دوباره استفاده کنی ارت 1 تا 11 گیگ حجم منصفانه داره در ضمن ارت برای بازی انلاین خوب نیست اما وبگردی مشکلی ندارهنقل قول:
هزینه تجهیزات چقدر شد؟نقل قول:
سرویس شما چیست؟
در تلگرام با آی دی زیر تماس بگیریدنقل قول:
نصابش هستن
@
aminsaeedi1988
داداش شما کدوم شهری؟ کلا هزینه سوریس با راه اندازیو تجهیزات چقدر شد؟ راستی این سرویس PTP شبانه رایگان هم داره؟نقل قول:
یه پینگ اروپا هم بگیری ردیفه.
پست قبلی ملاحظه کنیدنقل قول:
نقل قول:
من تو کف پینگش موندم ، اگه شهرستان هم رادیو شاتل بگیریم همین پینگو میدن یا یه رادیو میکروتیک میدن با پینگ 110 میگن خداحافظ شما ؟!
در زمن آیا دیشش موتوریه ؟
ممنون از پاسخ شما
شبانه رایگان هم داره؟نقل قول:
هزینه سرویس ماهی چقدره؟
نقل قول:نقل قول:
در تلگرام با آی دی زیر تماس بگیرید
نصابش هستن
@
aminsaeedi1988
دوستان میشه بگید قضیه محدود شدن چیه؟
مثلا سرویس ECO2048 سرعت دانلود روز و شبش که رایگانه چقدره و بعد از چقدر محدود میشه؟
خوش به حال شما من همین سرویس رو دارم ولی بیشترر از این بهم سرعت نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگشم درسته تو رقم خیلی خوبه ولی به عمل که میرسه تو بازی همش تایم اوت لگ !
سمت شرق هستم و به bts های بازار موبایل شرق وصل هست با بهترین کیفیت سیگنال و فاصله
سلام.
اگه از سرور داخلی هم دانلود کنم بازم مشمول محدودیت سرعت میشم؟!