بستگی به مخابرات منطقه شما داره اگه پهنای باند خوبی در اختیار ایرانسل گزاشته باشه سرعت افت پیدا نمیکنهنقل قول:
مثلا تو منطقه ما بعد ظهر ها افت شدیدی میکنه بیاو ببین . ولی 2 تا 8 فکر نمیکنم افتی داشه باشه
Printable View
بستگی به مخابرات منطقه شما داره اگه پهنای باند خوبی در اختیار ایرانسل گزاشته باشه سرعت افت پیدا نمیکنهنقل قول:
مثلا تو منطقه ما بعد ظهر ها افت شدیدی میکنه بیاو ببین . ولی 2 تا 8 فکر نمیکنم افتی داشه باشه
قبل از دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح باید حتما یکبار قطع و وصل بشه یا نیازی نیست ؟ می شه دائم وصل باشه و از 2 تا 8 هم دانلود کنه ؟ مثل ADSLنقل قول:
دوستان من الان مازندران - قائمشهر هستم و سیم کارت ایرانسل ندارم که تست کنم 3g اینجا فعاله یا نه دوستان میدونن اینجا فعال هست یا نه ؟ اگه فعال هست برم سیم کارت ایرانسل بخرم
دوستان لطفا بهم جواب بدن
دوستان مازندرانی . وضعیت سرویس در شهرهای ساحلی غرب استان مازنداران در چه حالیه ؟
سلام
اینم سرعت جدید ، ایول داره این ایرانسل
محتوای مخفی: speed
منم همین طرح رو دارم تست هم خیلی گذاشتم سرعت دانلودم بین 1000 کیلوبایت تا 1800 کیلوبایت هست پورتم بین 10 مگ تا 12 مگ هست تو پروفایل منم بری تست های این چند شب اخیر منو میتونی ببینی عالیه عالینقل قول:
بله 1 دقیقه قبل از 2 باید دیتای موبایل رو خاموش کنی 1 دقیقه بعد از 2 روشن کنی
اگه از موبایل اندروید استفاده میکنی نرم افزار ADM PRO رو نصب کن تو تنظیماتش ساعت شو تنظیم کن رو ساعت 02:02 روشن و 07:58 خاموش خودش اتوماتیک دیتای موبایل رو روشن میکنه و راس ساعت هم خاموش میکنه ( من خودم چند شبه همین جوری هم لینک میزارم تو ADM PRO موبایل هم لینک میزارم تو ADM کامپیوتر همزمان هم با کامپیوتر دانلود میکنم ( از طریق WIFI hotspot ) هم با موبایل دانلود میکنم ..شبی راحت میتونم 20 گیگ دانلود کنم ولی من شبی بیشتر از 1 گیگ لینک نمیزارم
دوستان کسی می دونه که قبل از دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح باید حتما یکبار قطع و وصل بشه یا نیازی نیست ؟ می شه دائم وصل باشه و از 2 تا 8 هم دانلود کنه ؟ مثل ADSL
ممنون
این مشهد چرا اینجوریه؟ از همه ی شهرها گندتره
شما کدوم منطقه هستید که گند هست!!!؟
ممنون از راهنماییت ... من با USB Adapter : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام دانلود کنم و اگر راهی باشه که بتونم کاری کنم خودش قبل از ساعت 2 یکبار قطع و وصل بشه عالی می شه و بعد با IDM دانلود کنه. شما راهی بنظرتون نمی یاد ؟نقل قول:
قیمت هم خیلی مناسبه برای 24 گیگ، 10000 تومان قیمت خیلی مناسبیه تا شرکت های ADSL
این رو کجای شهرری گرفتید؟نقل قول:
تست سرعت تک کانکشن با 3g ایرانسل در قزوین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه شرمنده من بلد نیستمنقل قول:
آره خدای نسبت به کیفیت و حجم خیلی بهتر از ای دی اس ال هست
من پارس آنلاین هم دارم ولی اصلا راضی نیستم
تری جی ایرانسل تو شهر ما کرج و منطقه ما شاهین ویلا عالیه دم ایرانسل گرم
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
اصفهان
امروز برای اولین بار در خیابان جانبازان و سه راه سیمین که در ماشین در حرکت بودم آنتن از -80 تا -100 متغیر بود
فکر کنم توی شهرک ولی عصر یا سمت شهید میثمی آنتنش نصب باشه
تونستم با سرعت بالایی به Openvpm وصل بشم ولی چون طرح نداشتم تست نکردم ببینم چه سرعتی میده
همین که توی یه منطقه مسکونی که Adsl نداره وصل کردن خیلی خوبه
خب وقتی با سیمکارت اعتباری فقط بسته ی 2 تا 8 رو تهیه کردند (بدون هیچ بسته ی روزانه ای) دیگه نیازی به خاموش و روشن کردن دیتا در ساعت مقرر نیست!نقل قول:
13 آباننقل قول:
پ ن : میدان شهرداری 2 مگ بود ، هایپر سان 512 :n02:
Now, tehran shahrak gharb
دوستان علامت H واسه من میاد بالای گوشی نه 3G و 4G ، معنیش چیه ؟
3g = به نسل 3 متصل شدید...نقل قول:
H = به 3.5 متصل شدید...
H+ = به 3.75 متصل شدید...
4G = به نسل چهارم متصل شدید...
دوستان نگفتن مازندران 3g جواب میده ؟؟
سلام
3جی تو کدم شهر ها هست ؟ و تا کی سراسری میشه؟
همراه اول رو ازش خبری هست تو 3جی و 4 جی؟
نه اشتباه نکن اگه قبل از 2 دیتا روشن باشه برنامه هایی که تو پس زمینه در حال اجرا هستن باعث میشه شارژ پولیت خالی بشه... و یک نکته دیگه رو فراموش نکن که حتی اگه قبل از ساعت 2 دیتا رو روشن بزاری و خاموش و روشن نکنی ساعت 2 به بعد هر چی دانلود کنی از شارژ پولیت کم میکنه و از اون 24 گیگ هیچی کم نمیشهنقل قول:
حتما حتما یا باید قبل از 2 خاموش و 1 دقیقه بعد از 2 روشن کنی یا باید همون روشی که گفتم رو انجام بدین که خودش اتوماتیک راس ساعت روشن و راس ساعت خاموش بشه دیتا به غیر از این 2 روشی که گفتم انجام بدین شک نکنید از شارژ پولی گوشی کم میشه
دوستانی که با Speedtest تست میزارن، لطفا سرور رو هم مشخص کنند:
بنده در نقاط مختلف قم تست گرفتم: میدان آزادگان، خ ش.بهشتی، میدان سعیدی، خ ۲۰ م امام حسین و فلکه شهید بستنی :-P
با سرور غیر پارس آنلاین سرعت به زور به دو مگابیت میرسه.
عکس زیر اولیش مال مبین نت و دومی پارس آنلاین و سومی گام نت هست.
Sent from my C6802 using Tapatalk.
این تست اولی که گرفتی مربوط به منطقه ما(ازادگان) هست که انقدر سرعتش پایینه؟:n02:نقل قول:
حاجی اوضاع اصفهان خوب نیست :n02:نقل قول:
البته شرایط بهتر شده و دارند پوشش رو میبرند بالا فک کنم تا آخر مهر هم بیشتر اصفهان پوشش بده
سلام، نه همشهری، مال فلکه شهبد بستنی هست.نقل قول:
امروز دم ظهر طرف شما بودم، پارس آنلاین روی ۵ و مبین روی ۲ بود.
Sent from my C6802 using Tapatalk.
منطقه ما هنوز فعال نشده،زنگ زدم به پشتیبانی گفت بزودی!!!!.نقل قول:
با به هایپر نزدیکتریم اما با این اوضاف دوست ندارم سرعت اینجوری باشه.لااقل زیر 4-5 مگ نباشه خوبه
کلا سرورهای داخلی یک طرف،سرورهای خارجی یک طرفنقل قول:
تست اصلی، سرعت تک کانکشن با سرور خارجی هست.
تک کانشکن هم اکنون:
محتوای مخفی: اخرین رکورد تست- سئول
محتوای مخفی: فرحزادی- یادگار امام
Sent from my iPhone using Tapatalk
پس چرا برای من اینطوره:n28:نقل قول:
اول از همه احتمال بسیار زیاد مشکل از مودمته.مودم های usb انتنشون نسبت به گوشی ضعیفتره و اکثرشون چون از hspa ساپورت میکنن حداکثر زور بزنن تا 7.2مگ سرعت میدن.نقل قول:
دوما بعد از 10 دقیقه که تست رو اینجا گذاشتم سرعت به طور بی سابقه که همیشه در اون تایم افت سرعت نداشتم به طور چشم گیری افت کرد و با idm حداکثر 5مگ میرسید.:n29: و ممکنه پهنیا باند ایرانسل توی شهرمون دچار مشکل شده باشه.
دوستان یه سوالی برام پیش اومده اینگه چرا تعرفه های ایرانسل سرعت مشخصی ندارن (البته این خوبه)
چون داشتم سایت های رایتل و همراه اول رو نگاه میکردم سرعت بیشتر از 1mb نداشتن !!!
احتمالش هست ایرانسل هم مثل این دو اپراتور بشه؟
مرسی
بله 100 % الان چون سرشون شلوغ هست وقت نمی کنن محدود کنننقل قول:
سرشون خلوت بشه همون 1 مگ هم غنیمت هست :n02:
گوشی باید روت باشه یا نه ؟نقل قول:
نه نیازی به روت نیست فقط باید گوشی یا تبلتی که استفاده میکنی قابلیت wifi hotspot داشته باشهنقل قول:
من الان خودم از تبلت ایسوس ممو پد به همین روشی که گفتم انجام میدم" روتم نیست"
سرعت بیشتر = سود بیشترنقل قول:
اپراتور های دیگه هم اگه عرضه دارن سرعتو ببرن بالا
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بحث عرضه نیستش دوست عزیز این دستوری هست که دولت به اپراتورها میده و اینا هم مجبورن قبول کنن اگه اینطوری بود که رایتل مگه بدشنقل قول:
میاد سود بیشتری ببره.
مرسی
دوست عزیز دولت جدید خودش موافق افزایش سرعت و فعلا قدرت دستشه، از گوشه و کنار صدا هایی درمیاد اما در آخر کسی جلوش رو نمیتونه بگیره.نقل قول:
همچنین بحث هزاران میلیارد سرمایه گذاری هست که ایرانسل انجام داده، اگه سرعت رو محدود کنه به سود نمیرسه و ضرر میکنه، فراموش هم نکنیم که 51% ایرانسل دولتیه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
این ایرانسل با سرعت افتضاش ابروی نسل چهارم رو برده
نهیت سرعتش بیاد 6 مگابیت در حالی که 4g واقعی بالای 80 مگابیت هست