چه گوشیی؟نقل قول:
آموزش باز و بسته کردن P990 تو خود تاپیکش هست. سرچ کنی پیدا میشه.
موفق باشی.
چه گوشیی؟نقل قول:
آموزش باز و بسته کردن P990 تو خود تاپیکش هست. سرچ کنی پیدا میشه.
موفق باشی.
اره.ولی میخوام بدونم با gprs وصل شدم یا edage ؟ اخه غیره اون کره زمین چیزه دیگه ای نشون نمیده!:13:نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
اره.ولی میخوام بدونم با gprs وصل شدم یا edage ؟ اخه غیره اون کره زمین چیزه دیگه ای نشون نمیده!
edage روش وصل شدن جدید و متفاوتی نسبت به gprs نیست. edage فقط وصل شدن به اینترنت با سرعت زیاد تر است. شما چه گوشیت edage داشته باشه چه نداشته باشه با gprs وصل میشی به اینترنت فقط اگه edage داشته باشه سرعت اینترنتت زیاد تره. تقریبا دو برابره.
بعضی گوشی ها این قابلیت رو دارن. فکر نکنم k810 اصلا edage داشته باشه. نمیدونم. در هر حال کره زمین به معنی وصل شدن به اینترنت هست. حالا اگه گوشیت قابلیت edage داشته باشه ، به نفع تو میشه... چون سرعتت دو برابره.
موفق باشی.
با سلام من در گوشی اریکسونم وقتی روی تصویری روی علامت منهای راست برای انتخاب استفاده کردن به عنوان ... رو میزنم صفحه موبایلم سفید میشه !!! ، لطفا راهنماییم کنین چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد ...
سلام دوستان من یه کمکی می خوام
گوشی من w508 است وقبلا با گوشی یه فیلم گرفتم حال که می خوام اون را پاک کنم پیغام می ده که فایل محافظت شده است
حتی گوشی امو ریست کامل کردم ولی بازم نشد
ممنون می شم کمکم کنید
ما اینجا منتظریم ها ...
من قصد دارم یا C905 بگیرم W705 !
حالا سوال من اینه که کیفیت صدای هدفون W705 خیلی بهتره ؟
نقل قول:دوست عزیز برای بیشتر سونی اریکسون ها اینجوریه کاری نمیشــــه کرد ...نقل قول:
برای گذاشتن تصویر روی صفحه اصلی از قسمت تنظیمات برید اینکارو کنید !!!
دوست عزیز بذارید چند مدتی بگذره بعد از گذشت چند روز دوبار اقدام به حذفش کنید !!!نقل قول:
برای منم بعضی موقع همینجوری میشه :46:
موفق باشید!:40:
!!
دوست عزیز بذارید چند مدتی بگذره بعد از گذشت چند روز دوبار اقدام به حذفش کنید !!!
برای منم بعضی موقع همینجوری میشه :46:
موفق باشید!:40:[/QUOTE]
مرسی از اینکه وقت گذاشتید وپاسخ دادید ولی الان 4ماه از ازاین می گذرد:2:
کمک.............
با سلام قیمت بهترین گوشی اریکسون چنده ؟
سلام دوست عزیز همشون از یه لحاظی بهترین هستن نمیشه بهترین رو گفـــت !!!نقل قول:
برای من که اینجوری نمیشـــد یک هفته دست بهش نمیگرفتم ( یعنی اجرا ) بعد که میومدم تست میکردم حذف میشد :46:نقل قول:
مرسی از اینکه وقت گذاشتید وپاسخ دادید ولی الان 4ماه از ازاین می گذرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه تو گوشی C903 مسیج هارو تو مموری کارت ذخیره کرد ؟
با سلام!
یه 4-5ماهی بود یه k850 که داشتمو روشن نکرده بودم!
دیروز روشنش کردم دوربینش اینجوری شده، همونطور که میبینید جای قسمت 1 و 2 عوض شده!
محتوای مخفی: عکس
حتی 2بار هم از دیروز فلشش کردم اما هردفعه همینجوری بود باز :(
لطفن راهنمایی کنید.
چطور می تونم رو C903 تم فلش نصب کنم ؟
شما این تایپیک رو مطالعه کنید اگر مشکلی بود همین جا یا تو همون تایپیک بیان کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273117
سلام دوستان یه سوال داشتم
میشه رو سونی اریکسون c901 جی پی اس نصب کرد؟ممنون:11:
سلام بچه ها کسایی که xperia X10 دارن میشه مشکلاتشو بگن .فقط خواهس میکنم از رو تعصب نگید که هیچ ایرادی نداره.با تشکر از همه :11:
نقل قول:
سلام
فکر کنم اصلا بروبچ ها X10 این اطراف پیداشون نشه تو کلوپ خود x10 مطرح کنید بهتره:40:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399086
سلام
من با satio در تماس مشکل دارم یعنی وقتی مدت تماس من به 59دقیه و59 ثانیه میرسه تماسم قطع میشه لطفا راهنمایی کنید کسی این مشکل داشته
سلام دوست عزیز برای همه گوشی ها اینجوریـــه سونی . نوکیا . سامسونــگ ...نقل قول:
تجربه اش رو دارم هر 1 ساعت یه قعطی داره !!!
نه مشکل از گوشیه نه از خــط فکر کنم خود مخابرات اینکارو کرده :20:
سلام گوشی من یه مشکلی داره کسی میتونه راهنماییم کنه :وقتی پیامک ارسال میکنم مخاطب را ناشناس اعلام میکنه و پیام ارسال نمیشه شمامیدونید چرا اینجور میشه ؟ضمنا گوشیم سونی اریکسونه
?????????????:19:نقل قول:
منشي تلفن براي گوشي سي905
سلام ...
من میخوام با k510 به نت وصل بشم و از اینترنتش توی پی سی استفاده کنم ...
اما مشکلی که هست پی سی سوت ندارم !
میرم یه کانکشن بسازم ، اما با این حال که گوشی رو به عنوان مودم میشناسه ولی نمیتونم به اینترنت وصل بشم ، چون دایل نامبر رو نمیدونم ...
چیکار کنم ؟
دوست عزیز قسمت تنظیمات اس ام اس و مسج سنتر گوشیت رو چــک کن ببین درسته !نقل قول:
با گوشی های اعضای خانواده :46:
سلام دوست عزیز از پی سی سویت های گوشی های دیگه استفاده کنید مثل . K750 . W800 . W810نقل قول:
سلام دوستان . من گوشی C312 دارم . روی کیبورد گوشی فارسی هم داره اما توی زبان های گوشی فارسی و عربی نداره . توی تنظیمات نداشت . توی قسمت مسیج هم نداره . چطوری میتونم فارسی کنم ؟ از چه فلش و فریموری باید استفاده کرد ؟
نحوه نصب و استفاده از اینترنت روی گوشی ویواز
سلام من گوشیم سونی اریکسون کا 800 .امروز رفتم بانک تو بانک برنامه ی همراه بانک زدن به گوشیم ولی نه برنامه نصب شد هم اینکه هر چی عکس و آهنگ داشتم پاک شد هالا من می خوام عکسایی که با گوشی گرفته بودمو برگردونم میشه؟آیا برنامه ای است؟ لطفا راهنماییم کنین
سلام من گوشیم سونی اریکسون کا 800 .امروز رفتم بانک تو بانک برنامه ی همراه بانک زدن به گوشیم ولی نه برنامه نصب شد هم اینکه هر چی عکس و آهنگ داشتم پاک شد هالا من می خوام عکسایی که با گوشی گرفته بودمو برگردونم میشه؟آیا برنامه ای است؟ لطفا راهنماییم کنین
با سلام...
یه مدتیه که برام این مشکل پیش اومده : وقتی این مسیر رو میرم :
menu>>>internet>>>option>>>advanced>>>connectivity >>>connect using>>>irancell-gprs
اینجا هیچ گزینه ای رو (چه gprs ایرانسل چه mms و چه چیزی رو که خودم ساختم به نام test ) انتخاب نمیکنه !!! من هر گزینه ای رو که انتخاب میکنم گوشیم اونرو انتخاب نمیکنه ... ( این گزینه ها مال وقتیه که این اشکال وجود نداشت )
ولی الان حتی وقتی *130*3# و بعد کد مربوط به تنظیمات gprs رو میزنم میگه :
the settings for your particular phone could not fond in our database ....
خلاصه اینکه با وجود این مشکل نمیتونم به نت وصل بشم...از این مشکل فیلم هم گرفتم که البته کیفیتش پایینه ولی خب معلوم میشه چیه ...
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه کمکم کنین...
سلام من یه گوشی T700 خریدم، هرچی گشتم نتونستم راهنمای خوبی برا فارسی کردنش پیدا کنم لطفا کمکم کنید
با عرض سلام........من هم یه مشکل اساسی با برنامه UNIDIC هر دو ورژن در گوشی satio دارم........ورژن 2 که وارد برنامه میشه ولی با گوشی تاچ کار نمی کنه و ورژن 3 این برنامه موقع وارد شدن پیغام Incamplete device میده و وراد نمیشه......هر نوع کلکی هم امتحان کردم و ساین هم می کنم و از هر سایتی بگید این برنامه رو دانلود و نصب کردم.......ولی همیشه همین پیغام فوق رو میده .........کسی هست که تونسته باشه این برنامه رو روی satio اجرا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید..................ممنون
سلام دوستان خسته نباشید.یه کمک بزرگ نیاز دارم که امیدوارم کمکم کنید.
راستش گوشی من S302 هست.هیچ برنامه ای نمی تونه شناساییش کنه.واقعا لنگ شدم . من اینو واسه اینترنت رفتن خریدم.تو قسمت مودم هم می نویسه sony ericsson modem device وقتی میخوام مستقیم اونجورم اینترنت وصل شم نمیشه.هر درایوری رو هم نصب کرده ام.ویندوزم هم سون هست ممکنه از اون باشه؟
اگه کمکم کنید یه دنیا ممنون میشم.
با تشکر
مثه اینکه هممون ول معطلیم...هیشکی نیس که جواب بده ...
سلام
من گوشی W810 دارم.
وقتی سیم کارت ایرانسل توش میزارم اصلا اذیتم نمیکنه ولی همراه اول توش میزارم بعضی مواقع هنگ میکنه بعضی موقع ها الکی ری استارت میشه بعضی مواقع بعد روش کردن گوشی میگه سیم کارت تو گوشی نیست.
کلا هر سیم کارت همراه اولی توش میزارم اذیت میکنه.
گوشی 4 سال پیش خریدم و مالزی هست.
نقل قول:نقل قول:دقیقا؛ مثل اینکه همینطوره.:19:نقل قول:
سلام دوست عزیز باید بدی بیرون برات فارسی رو بریزن روی گوشی خودتون نمیتونید !نقل قول:
دوســـت عزیز با ویندوز Xp تست کنید ببینید جواب میده به احتمال زیاد میشه گفت از ویندوز باشه !نقل قول:
مشکل عجیبیــــه !؟! تو این 4 سال تا حالا فلش یا آپدیت نکردید درســته ؟نقل قول:
یه فلش یا آپدیت فکر کنم کارتو راه بندازه به احتما زیــــاد . . .
نه تا حالا فلش نکردم.نقل قول:
آخه خب چرا روی سیم کارت ایرانسل اینجوری نیست!!!!!!!!!!
سلام به همه:46::46::46:
دیروز یه گوشی سونی اریکسون دیدم که صفحه کلید فارسی و منوی فارسی داشت می خواستم بدونم که این گوشی اصل بوده یا تقلبی ؟:40::40::40:
سونی اریکسون تقلبی خیلی زیاد شده با چه گارانتی خرید کنم که خیالم راحت باشه؟
متشکرم
:11::11::11:
سلام
من یه گوشی p1 دارم میخواستم بدونم میشه یه شماره رو که از تو دفترچه تلفنش پاک کردم رو بازیابی کرد؟
نرم افزاری واسش هست؟