این که میگید سونیه؟
مدلی این شکلی از کریتیو نیست؟
Printable View
این که میگید سونیه؟
مدلی این شکلی از کریتیو نیست؟
منظورم MDR XD200 هست کریتیو هم داره , دوستان تو صفحه قبل اشاره کردند ولی از دید من کیفیت این سونی به مراتب بهترهنقل قول:
آهان
مممنون
اون مدلای کریتیو هم اگر میشه بگید کدوما منظورتونه
میگم اگر با 10 15 تومن میشه چیز بهتری خرید بگین
خیلی لطف میکنین
این رو اتفاقی دیدم بیا تو هم بخوننقل قول:
فقط پست اول رو بخون مفیده
کد:http://www.head-fi.org/t/552014/pictures-of-your-portable-rig-part-xv/1260#post_7734166
سلام به همه
آقا من یه Ipod Touch 4G دارم که یه هدفون غول میخوام واسش بخرم (بیس واسم خیلی مهمه)
خودم این دوتا مدل رو دارم ولی میخواستم ببینم میشه با یه هدفون بهتر بیس بالاتری ازش بشنوم
philips SHE6000
Philips SHL9600
خودتون میدونید هدفون خود اپل درسته صدای بالایی داره ولی فقط truble هستش...
سقف قیمت تا 140 ( در ضمن نوع هدفون هم full size باشه )
بازم ممنون
من نمیدونم چی تو طراحی فیزیکی هدفون هست که همه فقط به اون استناد میکنند باور کنید همه چی رو نمیروسونه بعد هدفون فول سایز اصلا برای استفاده portable تعریف نشده خیلی کم هدفونهای فول سایزی هستند که به خودی خود میتونند مستقیم به پلیر وصل بشند به نظر من شما Audio-Technica ATH-M50 بگیر.نقل قول:
آقا ممنوننقل قول:
من فقط به خاطر این میگم فول سایز باشه
به خاطر اینکه حس میکنم باس قوی و پر عمقی داره
این مدلی که گفتی از اون فیلیپسه خیلی بهتره؟
قیمت؟
پاسخی نبود؟ امروز دارم میرم.نقل قول:
نقل قول:
ممنون داداش. دقت نکردم به لینک ها!!!
دوست عزیز من اختلاف صدایی در این دو مدل ندیدم. هر دو رو با ولوم بالا تست کردم. عملکرد 1600کمی بهتر از 1400بود.نقل قول:
ولی در کل اختلاف چندانی رو من حس نکردم.
HQ-1400.....30.000T
HQ-1600....40.000T
و از نظر راحتی؟..نقل قول:
نقل قول:
خب، 1400 به خاطر بزرگیش بهتر روی وش میشینه. ولی 1600 هم خوبه و گوش رو اذیت نمی کنه.
امروز نتونستم برم. میره واسه شنبه :13:
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
از نظر درز ندادن صدا فرقی ندارن.. ؟نقل قول:
خب، 1400 به خاطر بزرگیش بهتر روی وش میشینه. ولی 1600 هم خوبه و گوش رو اذیت نمی کنه.
خریدی بی خبرمون نذاز داداش.نقل قول:
من بیشتر هدفونهای این کلاس رو بررسی کردم. اگه با آخرین ولوم دستگاه گوش بدی کسی که در نیم متریت ایستاده نمی تونه صدا رو بشنوه.نقل قول:
این امر در هدفونهای گران قیمت تر که دارای چرم گوشی با کیفیتر و فوم حلقه ای عمیق تری هستند کمتره ولی ناپدید نیست.
انتخابم HQ-1600 هست.. اگه واقعا اینطوری باشه خیلی خوبهنقل قول:
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
حتما :46: ......نقل قول:
خریدی بی خبرمون نذاز داداش.
منم میخوام یه هدفون بگیرم تا قیمت 40000 تومن به نظرتون چه مدلی از چه برندی خوبه
Full Size:نقل قول:
Philips Headphones SHP-2700...38.000T
Creative HN-605...41.000T
Creative HQ 1400...30.000T
Philips Headphones SHP5401...40.000T
سلام دوستان
من می خوام یه هدفون خوب تو گوشی بخرم. تا 20-25 تومن هم می تونم هزینه کنم.
از مارک سونی بهترین مدلش چیه؟ مدل MDR-EX35LP الان چند قیمته؟
(تو شهر ما مارکهای دیگه کم پیدا میشن و فقط سونی نمایندگی داره. )
اگه مارک دیگه ای هم معرفی می کنید سایتش که فروش آنلاین داره رو هم معرفی کنید.
خیلی ممنون.
سلام گلمنقل قول:
من که سونی رو در این زمینه اصلا قبول ندارم!!!
تا کریتیو و لاجیتک هستند سونی حرفی برای گفتن نداره.
نظر من کریتیو هستش.
لینک حذف شد
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی من اینجا جایی سراغ ندارم که این مارکها رو بفروشه. مخصوصا من دنبال Creative EP-630 خیلی گشتم ولی نداشتن. فروشگاههای اینترنتی هم جای معتبری ندیدم که بفروشه.نقل قول:
شما فروشگاه اینترنتی معتبری سراغ دارید؟ (اگر خلاف قوانینه پ.خ کنید)
با تشکر از دوست خوبم peaceful1 عزیز به خاطر تصحیح پست بنده:40:
دوست عزیز خیلی ممنونم ازت. اون فروشگاه ep630 رو 18500 تومن زده. تو بازار هم این قیمته؟
نقل قول:
شما 10.000تومن قیمتهای اینترنتی رو بیشتر از بازار حساب کن.
ولی Aurvana Live رو 9تومن گرونتر از این سایت خریدم.
از بازار رضا.
دوستان دیدم چند باری بحث Aurvana Live شد اگه کسی قصد خرید داشت دیدن این 2-3 لینک اول سرچ زیر خالی از لطف نیست:
کد:http://bit.ly/mSkjEd
شما رو چه حسابی این حرفو میزنی؟نقل قول:
سلام گلم
من که سونی رو در این زمینه اصلا قبول ندارم!!!
تا کریتیو و لاجیتک هستند سونی حرفی برای گفتن نداره.
نظر من کریتیو هستش.
من و 2 تا از دوستام هدفون ed12 سونی رو که 15 تومن بود با ep830 کریتیو که 47 تومنه مقایسه کردیم و 3 تامون نظرمون این بود که شفافیت و تفکیک سونی بهتره (شما به تفاوت قیمت هم توجه کن ) . ep830 فقط باس داشت
aurana live هم من 2تا از دوستام دارن راضی نیستن و یکی دیگشون که عشق باس هست راضیه.
درسته سونی تو قیمت های یکسان به پای برندهای شور و سنهایزر و... نرسه ولی کریتیو دیگه واقعا مال این حرفا نیست.
خودت یه کم تو headfi . anythingbutipod و سایتهای حرفه ای صدا بگرد میبینی کریتیو وا قعا مالی نیست.
(البته من طرفدار سونی نیستم و سونی هم جلو خیلی از سازنده های حرفه ای هدفون حرف زیادی برا گفتن نداره ولی از کریتیو واقعا بهتره )
ep630 در فروشگاه شاب هم حدود 18500 بود تا جایی که از قبل یادمه..نقل قول:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
ببخشید پا تو کفش دوستان متخصص تر میکنم..نقل قول:
من هم تعجب کردم ایشون در باره سونی اینطوری گفت. سونی هم مدلهای خوبی داره.
من خودم گوشی سونی اریکسون واکمن دارم هدفنش سونیه دیگه.. خیلی هم خوبه..
اول کار، سلامنقل قول:
وال اینکه تست گرفتن از دو تا هدفون شرایط داره.
اینکه یه موسیقی رو که دوستش داریم رو یا جند تا موسیقی رو در سبکهای یکسان برای تست استفاده کنیم، کار درستی نیست.
در تست بهتره که از حالتهای و سبکهای موسیقی استفاده بشه تا بشه به یه نتیجه درست رسید.
شما بهتر بود در تستهای که اناجام دادی کیفیت و سبک موسیقی و هم چنین برند و مدل دستگاه پخش کننده موسیقی رو که باهاش این تست رو انجام دادی و هم چنین تنظیمات اکولایزر و گراف صدا رو هم بیان میکردی تا بشه بهتر نظر داد.
در هر صورت من بیشتر هدفونهای موجود در بازا رو تا سقف 180هزار(لبته با سیم نه بدون سیم!) رو از برندهای کریتیو و لاجیتک و سونی و جنیوس و فیلیپس تست زدم.(البته اونایی که توی ایران پیدا میشه!)
در این حال بهترین انتخاب رو برای صدای شفاف، گیرا، بیس متعادل و تفکیک پذیری بالا کریتیو و لاجیتک رو دیدم.
این موارد رو بر حسب تجربه میگم.
و اما aurana live.من نمی خواستم بحثی راجعه به این مدل از برند کریتیو شروع کنم ولی خب، اگه شما مایلید مشکلی نیست.نقل قول:
ای کاش لااقل مشخصات این هدفون می خوندی.
چون با خوندن مشخصاتش، معلوم میشه که حرفی واسه گفتن داره.
من خودم این هدفون رو دارم. این هدفون از نوع Base Boosterنیست.
بیس متعادلی داره.
توی ولوم بالا تفکیک خوبی رو داره.
بعدش باید منطقی نظر داد. شاید خیلی از برندهی دیگه وجود داشته باشن. ولی واقعا شما همشون رو داخل ایران داری؟!؟!؟!
برای اظهار نظر بهتره اون برندهایی که داخل ایران هستن رو روش بحث کنیم.
وگرنه منم این سایتها رو بلدم. دادن انها چه فایده ای داره؟!
بعضی از سایت ها این مدل از برند کریتیو رو با یه مدل دیگه از برند دنووو مقایسه کردن.
حالا سوال اینه که ایا برند دنووو توی ایران موجود هست؟؟؟
من یه اشتباهی کردم اون لینکی که گذاشتم رو توضیح براش ندادم در واقع این مدل کریتیو همون مدل دننون هست فقط rebrand شده. برای همین برای خوندن مقاله های درباره هر کدوم میتونه برای انتخاب این مدل کریتیو کار ساز باشه.نقل قول:
بعضی از سایت ها این مدل از برند کریتیو رو با یه مدل دیگه از برند دنووو مقایسه کردن.
حالا سوال اینه که ایا برند دنووو توی ایران موجود هست؟؟؟
دوستان نظرشون درمورد ايرفون سامسونگ ep-450 چيه؟ قيمت 20 تومن بنظر خوب مياد البته ديگه از دست 630 خسته شدم بين اين و جي وي سي fx35 كدوم بهتره؟واسه بيرون از منزل و تو راه دانشگاه ميخوام پلير هم كليپ پلاس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منبع:کد:Samsung does not provide in-ear earphones with the U6. There are just standard earbuds (Black EP-340)
that do not really sound good as you can imagine.
You’d better replace them by “true” IEM or headphones.
There is only a maximum volume limit in FR region code (5mW/ch instead of 18mW/ch).
In EU or US region code there is no limit so it should be able to drive most headphones
(tested with AKG 518DJ) but sometimes you are obliged to go to maximum volume
(Ultrasone Pro 900 for example)
[HTML]
http://anythingbutipod.com/2011/04/samsung-yp-u6-review/
[/HTML]
درباره JVC HA FX35-B Marshmallow قبلا صحبت شده بود. به نظر میرسه هدفون خیلی راحتی هست در حدی که حتی بعضی هنگام استراحت باهاش آهنگ گوش میدند و خوب تو گوش جا میره ولی از لحاظ کیفیت خیلی ارتقای نسبت به هدفون داخل پک محسوب نمیشه.
سلام دوستان.
من یه سوالی توی تاپیک ایپاد پرسیدم ولی گفتن که بیام تو این تاپیک.به همین خاطر متن سوالم رو میزارم لطفا کمک کنید.
هدفون ایپادم که توی پکش بود امروز بعد از 1 سال کار شبانه روزی تقریبا خراب شد.خودش نه مظورم اون پلاستیک های دورش هست.حالا میخوام یه هدفون خوب براش بخرم.نمیدونستم که هدفون بهتری از مال خودش وجود داره و یکم توی همین انجمن mp3 پلیر گشتم دیدم خیلی ها اصلا ایپاد رو قبول ندارن چه برسه به خوب بودن هدفونش.و همه میگن cowown خوبه.حالا سوالم اینه:ایا واقعا هدفون های cowown صدا و کیفیت بیشتری نسبت به ایپاد دارن؟و اینکه اپل فقط این نوع هدفون رو میفروشه تو بازار یا هدفون های دیگه مخصوص ایپاد تولید شده؟
نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز
نکته اول: اگه هدفون قبلی از نوع in-ear هست و پلاستیکش خراب شده به راحتی میتونید فقط پلاستیکش رو عوض کنید و نیازی به تعویض هدفون نیست
نکته دوم: کلا این برند هایی که نام بردید کار اصلیشون ساخت هدفون نیست و هدفون رو برای خالی نبودن سبد محصولات میسازند برای همین هم تنوع بسیار کمی دارند.
نکته سوم: قطعا هدفونی بهتر از مال خودش وجود داره
و در آخر شما اگه نوع (in-ear یا .... ) محدوده قیمت و همینطور سبک های مورد علاقه رو بیان کنید خیلی راحت تر میشه کمکتون کرد.
دوست عزیز سلامنقل قول:
پیشنهاد میکنم هدفونهای سنهایزر هم بررسی کنید شاید توقع تون رو بتونه جواب بده
من تمام حرفای شما رو قبول دارم و شرایط کاملا یکسانی برای آزمایش در نظر گرفتیم که با sansa clip و ipoad touch 4G بود .نقل قول:
در این حال بهترین انتخاب رو برای صدای شفاف، گیرا، بیس متعادل و تفکیک پذیری بالا کریتیو و لاجیتک رو دیدم.
این موارد رو بر حسب تجربه میگم.
و البته نظر من اهمیتی نداره و من فقط میخواستم یاد آوری کنم که نمیشه با قطعیت نظر داد.
مثلا شما اولین نفری هستی که من میبینم که اعتقاد داره شفافیت و تفکیک پذیری کریتیو از سونی بهتره.
دنقل قول:
ر هر صورت من بیشتر هدفونهای موجود در بازا رو تا سقف 180هزار(لبته با سیم نه بدون سیم!) رو از برندهای کریتیو و لاجیتک و سونی و جنیوس و فیلیپس تست زدم.(البته اونایی که توی ایران پیدا میشه!)
بعدش باید منطقی نظر داد. شاید خیلی از برندهی دیگه وجود داشته باشن. ولی واقعا شما همشون رو داخل ایران داری؟!؟!؟!
برای اظهار نظر بهتره اون برندهایی که داخل ایران هستن رو روش بحث کنیم.
وگرنه منم این سایتها رو بلدم. دادن انها چه فایده ای داره؟!
دوست گلم منم نظرم روی هدفونایی داخل ایران هست . من اصلا نمیگم کریتیو برند بدیه و باید با هدفونای فضایی خارج از کشور مقایسه بشه . من منظورم مدلهایی از AKG , SENHEISER ,AUDIO TECHNICA هست که توی ایران گیر میاد . شاید قیمتاش نسبت به قیمت جهانی یه کم پرت باشه ولی هنوزم بعضیاش ارزش خرید داره . باور کن کیفیت بعضیاشون با کریتیو خیلی متفاوته .
نقل قول:
و اما aurana live.من نمی خواستم بحثی راجعه به این مدل از برند کریتیو شروع کنم ولی خب، اگه شما مایلید مشکلی نیست.
ای کاش لااقل مشخصات این هدفون می خوندی
من واقعا همه مششخصات این هدفون رو خوندم چون یه زمانی میخواستم بخرمش. ولی با اینکه BOOS BOOSTER نیست هنوزم باسی که ارایه میده مثلا نسبت به برند AKG خیلی بیشتره.
و اگه صفحه های قبلو خونده باشی میبینی دوستای با تجربه ای مثه REZAOMIDO و PEACFUL1 هم تا حدی اعتقا دارن که این هدفون ارزش بهایی رو که پرداخت میکنی نداره.
اگه سبک اصلی که گوش میدی الکترونیک باشه خب خرید این هدفون توی این رنج قیمتی شاید توجیه داشته باشه ولی اگه سبکای دیگه گوش میدی و الکنرونیک سبک اصلیت نیست تو این رنج قیمتی به هدفون خوبی مثه AKG K99 هم میتونی فکر کنی.
و من کاملا به نطر شما احترام میذارم شما از هدفونای با صداهای به اصطلاح گرم لذت میبری و برای همین به کریتیو علاقه مندی .
ولی منم سر حرفم هستم و به نظرم توی ایران خودمون انتخابای خیلی بهتر و حرفه ای تری نسبت به کریتیو وجود داره توی رده های مختلف قیمتی.
سلام
اول کار باید بگم که بحث خوبی رو با هم شروع کردیم و خیلی چیزا از شما یاد گرفتم.
ممنون:11:
من نظرم رو با قطعیت اعلام نکردم دوست گلم، تجربه شخصیم بود.نقل قول:
به نظر من بهترین مقایسه،باید در شرایط یکسان صورت بگیره.نقل قول:
مثلا اگه من یه هدفون گرون رو با یه هدفون نسبتا ارزون مقایسه کنم و بگم که خب این ارزون قیمته بهتره.
یکی به خاطر قیمت و یکی.....
اینطور مقایسه خوبی رو انجام ندادیم.
بهترین کار انتخاب دو قطعه نزدیک به هم از لحاظ قیمت هست و اون موقع کارایی و کیفیت میاد وسط برای ارزیابی.
که ایا این قطعه با این قیمت ارزش خرید داره یانه و این قطعه با این قیمت کیفیت خوبی نداره.
این هم یک فاکتور دیگه در مقایسه هدفون.نقل قول:
یکی از دلایلی که باید هدفون رو با سبکها مختلف موسیقی تست کرد، همینیه که شما فرمودین.
مثلا یه هدفونی توی ترنس کیفیت خوبی داره. علارغم گمان ما توی یکی دو سبک دیگه هم خوب ظاهر میشه.
اون موقع هستش که باید روی اون محصول بیشتر مانور داد.
در مورد آخر هم با شما کاملا موافقم.
ولی به شخصه در سایر سبکها منجمله پاپ و راک از این هدفون بسیار راضی هستم.
این حرف شما باعث شد که باز من هم روی یک چیز پافشاری کنم و اون هم لذت بحث کردن با شماست.نقل قول:
اصول قواعد رو به خوبی رعایت می کنید و مخاطب رو حتی با نظر مخالف، از بحث با رضایتمندی، بدرقه میکنید.
و این امر در جای خودش ستودنیه:احترام به نظریات هم.
در مورد گرمی صدا هم با شما موافقم.
در این مورد هیچ شکی نیست.نقل قول:
معمولا در هر برندی یک محصول شاخص وجود داره و این امر نباید باعث بشه که نسبت به اون محصول تعصب بی جا پیدا کنیم.
باید به سایر محصولات هم یه سری بزنیم و بعد نتیجه گیری کنیم.
در عرصه صدا، لااقل در ایران کریتیو در زمینه صدا بسیار شناخته شده هستش.
ولی خب نقص و ضعفهای فاحشی در برخی محصولاتش دید میشه و این رو نمی شه کتمان کرد.
با آرزوی موفیقت برای شما.حامد:11:
با سلام به برو بچه های گل.آقا من یه هدفونه خوب میخوام بگیرم کارمم موزیک گوش دادنه خورشم:biggrin:
بیشترم راکو متال گوش میدم.بچه ها یه لطفی کنن منو راهنمایی کنن چی بگیرم چون از بس که هدفونه
چرتو پرت گرفتم خسته شدم.مایه تیله هم تا 150 حالا یه خورده بالا پایین.یه لطفیم کنین یه هدفونی باشه
که سبک باشه استفاده زیاد میکنم اذیت نکنه.ممنون.
اگه تا 170 بتونی بدی ath-M50 گزینه خوبی هست.نقل قول:
دوست گلم این مدل کلوزه؟نقل قول:
کلوز برای مدت زیاد گوش دادن نیست نه؟
ببخشید من زیاد تو هدفون وارد نیستم.از برندای akg و sennheiser چی؟
منظورت از لحاظ گرماست؟نقل قول:
یعنی اینکه که بخاطر اینکه تهویۀ هوای فضای بین درایور هدفون و گوش کمتر از مدل های open هست پس گرمای بیشتری تولید میشه و استفادۀ طولانی مدتش سخت تر از انواع open میشه؟
خب این مسئله وجود داره دیگه ،
آخه این برند ها توی ایران خیلی قیمتشون نا عادلانستنقل قول:
از برندای akg و sennheiser چی؟
وگرنه برو سراغ سری k از akg ، هرچی مدل بالاتر از k99 بود خوبه (که اونام semi open هستن)
ولی صدای m50 از همۀ هم قیمتاش توی ایران که چه عرض کنم ، بلکه از خیلی از گرونتر از خودش هم بهتره
نقل قول:
با سلام به برو بچه های گل.آقا من یه هدفونه خوب میخوام بگیرم کارمم موزیک گوش دادنه خورشم:biggrin:
بیشترم راکو متال گوش میدم.بچه ها یه لطفی کنن منو راهنمایی کنن چی بگیرم چون از بس که هدفونه
چرتو پرت گرفتم خسته شدم.مایه تیله هم تا 150 حالا یه خورده بالا پایین.یه لطفیم کنین یه هدفونی باشه
که سبک باشه استفاده زیاد میکنم اذیت نکنه.ممنون.
نقل قول:
اگه تا 170 بتونی بدی ath-M50 گزینه خوبی هست.
با سلام به دوست خوبموننقل قول:
منظورت از لحاظ گرماست؟
یعنی اینکه که بخاطر اینکه تهویۀ هوای فضای بین درایور هدفون و گوش کمتر از مدل های open هست پس گرمای بیشتری تولید میشه و استفادۀ طولانی مدتش سخت تر از انواع open میشه؟
خب این مسئله وجود داره دیگه ،
نقل قول:
از برندای akg و sennheiser چی؟
آخه این برند ها توی ایران خیلی قیمتشون نا عادلانست
وگرنه برو سراغ سری k از akg ، هرچی مدل بالاتر از k99 بود خوبه (که اونام semi open هستن)
ولی صدای m50 از همۀ هم قیمتاش توی ایران که چه عرض کنم ، بلکه از خیلی از گرونتر از خودش هم بهتره
و با تشکر از Peaceful1 و Rave-87 عزیز
من تجربه و اطلاعاتم خیلی کمتر از دوستان هست اما تجربه شخصی خودم رو بیان میکنم
از نظر من هم بهترین گزینه تو این رنج قیمت و با توجه سبک مورد علاقه شما M50 هستش
هدفونی که خودم دارم ازش استفاده میکنم و کاملا راضی هستم.
فقط چند تا نکته هست که بهتره بدونی بعد تصمیم بگیری.
1- از نظر من این هدفون اصلا مناسب استفاده پرتابل نیست که بگذاری روی گوشت و راه بیافتی تو خیابون و ....
2- این هدفون اصلا مناسب استفاده در جاهایی که هوای کافی جریان نداره نیست!! آخه اگه گرمت باشه به شدت گوشت عرق میکنه ( من که اینطوری ام )
3-ترجیحا مستقیما به پلیر پرتابل وصل نشه (البته در صورت استفاده خوب جواب میده اما نهایت صدای هدفون نیست). ولی من به شخصه استفاده میکنم و لذت میبرم.
4-اگه با نکات بالا مشکل نداری این بهترین و بهترین و بهترین هدفونی هست که با توجه به کاربردت میتونی تهیه کنی. قیمت هم که فعلا عالی هست پس شک نکن.
شاد و موفق باشید.
هفته آینده بر می گردم
شرمنده که تنها کسی که اسپم میدم منم (:
شما هم موفق باشید