سلام بچه ها من اینو دانلود کردم یعنی اخریش یکمی سرعتش نسبت به قبل خوب شدهr4ek001
Printable View
سلام بچه ها من اینو دانلود کردم یعنی اخریش یکمی سرعتش نسبت به قبل خوب شدهr4ek001
از رفقا کسی خبر داره که قیمت این گوشی در آینده گرونتر میشه یا ارزونتر؟
نقل قول:
در محل جای باتریش نوشته ساخت مالزی.
ولی اگه نزده باشه بدون ساخت چینه.:10:
مال من هيچي ننوشته يعني ساخت چينه؟نقل قول:
خوب چرا made in china رو ننوشته؟
همشون چینیه...مال منم نوشته مالزی ولی شماره سریالش مال چینه.
-----
این دکمه های جوی استیک و منو و واکمن اگه دست بمالیم بهش رنگشون میره؟ یا رنگشون مقاومه؟
:13:مالزی که سریالش هم خونی نداره!اصلش ماله ژاپن هست که گیرت نمیاد.وکارخونه اش هم دیگه تولید نمی کنه مگر اینکه کسی از قبل داشته باشه.فقط بگم مالزی هم گرونتر و هم جنسش بهتر از چینی هست ولی سریال هیچ کدومشون رجیستری نشده.نقل قول:
همشون چینیه...مال منم نوشته مالزی ولی شماره سریالش مال چینه.
-----
این دکمه های جوی استیک و منو و واکمن اگه دست بمالیم بهش رنگشون میره؟ یا رنگشون مقاومه؟
:5:شما سریالی رو که روی کارتون موبایل هست توی سایتی که بهتون میگه اصل هست یا نه رو وارد کن اون وقت اگه مدل گوشیتون نوشت بدون مال مالزی و اصل هست در غیر این صورت چینی است.
:46:بله عزیز شک نکن ماله چین هست.نقل قول:
مال من هيچي ننوشته يعني ساخت چينه؟
خوب چرا made in china رو ننوشته؟
:21:خوب لابد می خواسته فروشش بیشتر بشه.
نقل قول:
ا
باید فلش بشه هم خودت میتونی هم 4000 بدیبیرون
حتی اگه با خط درشت نوشته باشه مالزی باز هم چینیه باید با خط ریز باشهنقل قول:
اين سايت؟نقل قول:من زدم نوشت سوني اريكسون w810 !کد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
يه سوال ديگه كسي هست كه پشت گوشيش made in china رو نوشته باشه؟
[quote]این دکمه های جوی استیک و منو و واکمن اگه دست بمالیم بهش رنگشون میره؟ یا رنگشون مقاومه؟[/
Quote]
برای من که تا الآن هیج بلایی سر اون نیومده
نقل قول:
حتی اگه با خط درشت نوشته باشه مالزی باز هم چینیه باید با خط ریز باشه
:10:
:20:حالا یه نگاه هم به باتری گوشیت بنداز اگه نوشته شده باشه ساخت چین و مونتاژ شده در چین بدون که خوبه در غیر این صورت زیاد تعریفی نداره.نقل قول:
من زدم نوشت سوني اريكسون w810 !
يه سوال ديگه كسي هست كه پشت گوشيش made in china رو نوشته باشه؟
:10:به قول دوستانی که قبلآ هم ارز کرده بودند رنگ معموری هم بایستی آبی باشه.
:13:البته تعجب می کنم مگه گوشی های ساخت چین هم سریال روی جعبه اش اصله.اگه از دوستان میدونند بگه تا اطلاعاتی داشته باشیم در این مورد
:21:در مورد made in china هیچ وقت برای گوشی های چینی نمی زنه.اگه هم بزنه بدون ساخت چین هم نیست.
آره نوشته made in china|||| finished in chinaنقل قول:
رنگ مموري هم آبيه .
اينو از صفحه دو نقل قول كردم.نقل قول:
ميگم شما با انتخاب تم اوربيت منو هاتون عوض ميشه؟
ممنون
سلام.
گوشيم فايلاي تصويري رو نمي خونه.مشكل چيه؟بايد فلش كنم؟
:10:درسته رفیق.سری اولش خیلی بهتر بود.سری دومش باتریش اصل نیست و جنس قابش هم یه جورهایی به نظر میرسه خشکتر و بدتر شده.(سری اول رو 270 تومان خریدم ولی سری دوم 232 تومان خریدم و هر دو ساخت مالزی بودند.اما این کجا و آن کجا)نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
من هنوز وقت نكردم باهاش ور برم ولي ميرم يه چك ميكنم بهت خبر ميدم
راستي يه چيز ديگه
دو راه براي فهميدن گوشي w810 هست براي اينكه ببينيد جز سري اوله گوشيتون يا سري دوم
ميدونيد كه سري اول بهتر بود و كاملا" اصل بود البته نميگم سري دوم بده ها ولي خوب سري اول يه چيزه ديگه بود
راه اول :
themse orbit
با انتخاب اين تم بايد غير از اينكه صفحه گوشيتون سياه ميشه صفحه منو هم كاملا" مشكي ميشه و با چپ و راست كردن اسكرول روي هر گزينه اي كه بريد اون گزينه روشن بشه ( خيلي زيباست )
راه دوم :
مموري
مموري سري اول آبي است كه چيزي حدوده 35 تا 40 هزار تومن قيمتشه و مموري سري دوم مشكي است كه چيزي حدود 15 تا 20 تومن قيمتشه
اميدوارم مورد استفاده قرار بگيره
البته به نظرم الکی قیمتش رو نیاوردن پایین.سری اولش خیلی استحکامش بیشتر و گرونتر بود و حالا ارزونتر و قطعاتی که روش گذاشتند آشغالتر شده.
:27:به قول معروف هر چه قدر پول میدی آش میگیری.
سلام
من يه w810 دارم صداي گوشي در حين تماس خيلي ضعيفه براي همين مجبورم روي بلندگو بزارم!
ميخوام بدونم مشكلش سخت افزاريه يا نرميه !!
بعدشم يه بار ويروسي شد ( از روي رايانه)
وقتي به رايانه وصلش مي كردم داخل هر فولدر حافظه هاش يه نيوفولدر ايجاد شده بود!!
فورمتش كردم
الان اهنگ هايي كه قبلا روش بوده و الان پاك شده هنوز نامشون در قسمت mp3 playerاش هست
براي پاك كردنش چه كار كنم
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون:20:
اون ویروسی که شما ازش صحبت کردید نوعی ویروس است با پردازنده به سایر نقاط نفوذ می کنه.نقل قول:
سلام
من يه w810 دارم صداي گوشي در حين تماس خيلي ضعيفه براي همين مجبورم روي بلندگو بزارم!
ميخوام بدونم مشكلش سخت افزاريه يا نرميه !!
بعدشم يه بار ويروسي شد ( از روي رايانه)
وقتي به رايانه وصلش مي كردم داخل هر فولدر حافظه هاش يه نيوفولدر ايجاد شده بود!!
فورمتش كردم
الان اهنگ هايي كه قبلا روش بوده و الان پاك شده هنوز نامشون در قسمت mp3 playerاش هست
براي پاك كردنش چه كار كنم
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
مثلآ وقتی شما یک پوشه آهنگ رو باز می کنید خود به خود یه نیو فولدر داخل اون پوشه می سازه اگه فکر نکنم از خانواده 32 هم هست.
بایستی بدون این که گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید تمامی نیو فولدر هایی رو که ویروس آنها رو ساخته بود رو پاک می کردید.ولی خوب حالا که کار از کار گذشته.
در مورد نامشون هم که هنوز حذف نشده اگه روشون کلیک کنی چه اتفاقی می افته.اگه کار نکنه خوب به نظر میاد بایستی خود به خود پاک بشه.
در مورد باطذی که دوستمون گفتن فقط فلان باطری خوبه باید بگم که:نقل قول:
بله باطری استاندارد منم همه جا گفتم باید ساخت و پایانش چین باشه...اما الزاما این باطری بهترین باطری نیست..اتفاقا تجربم از دوستان نشون داده بهترین باطری اونی هست که مال کره و مالزیه...هر کی اون باطری رو داشته حداقل حداقل 4 روز باطریش کار کرده براش!!!اینم در نوع خودش جالبه
چه فایلهای تصویری رو؟با چه پسوندی رو نمیخونه؟اگه پسوند معمول 3gp رو نمیخونه مشکل نرم افزاری فریم ور گوشیته و باید فلشش کنینقل قول:
در مورد سوال اول...شما باید از اکوستیک صدا استفاده کنید..در این باره اگه پیام خصوصی بهم بدی چیزای جالبی برات دارم که بگمنقل قول:
اما کلی اینکه این مشکل رو تا حد زیادی با اکوستیک صدا میتونی رفع کنی
سوال دوم:اینکه فرمت کردی کار خوبی نیست چندان...شما فقط بایستی با انتی ویروس از بین میبردیش...منظور اینه اسم اهنگ تو قسمت والکمن هست؟این چیز مهمی نیست اسامی اهنگهاتو یه بار ریست کنی اسامیشون میره..بدین صورت که دکمهی واکمن رو بزن...artists رو بزنه و all رو بزن...میبینی این بار دیگه اسم اهنگ پاک شده وجود نداره
موفق باشید
سلام دوستان ..
بعضی ها گفته بودن که میخوان sms ها رو از گوشی به کامپیوتر انتقال بدن ....
با نرم افزار phone explorer شما به راحتی می تونین این کارو انجام بدین .
شما میتونین از لیست مخاطبینتونم پشتیبان بگیرین و خیلی کار های دیگه .
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنین .
سلام دوستان ..
از سایت "www.-----------" دریافت کنین .
سلام دوستان ..
Attached by alex_pk
هر دو part رو دانلود کنید.
من گوشیمو با کابل USB وصل کردم کامپیوتر تقریبا الان 8 ماهی میشه که هر 3 یه بار همین کارو میکنم تا موزیک بریزم تو گوشیم
اما امرو وقتی این کارو امدم کتنم گوشیم error داد وقتی کابلو کندم دیگه رو صفحه گوشیم چیزی نبود
الانم که زنگ می زنم به گوشیم وقتی زنگ می خوره صدایی ازش نمی یاد فقط رو صفحه می فهمی که داره زنگ می خوره جواب که می دم نه صدایی میاد نه صدایی میره
به نظر شماها چه مرگش شده
مش مصطفی قربون معرفتت درست شد رم یه فرمت کردم مشکل حل شد.نقل قول:
ویبره گوشیم ضعیف شده.
مشکلش چیه؟
من گوشی را تنظیم کردم هر روز صبح برای نماز بیدارم کنه ، بیدار شدن منم کلی طول میشکه ، به این خاطر نمیتونه باشه ضعیف شدن ویبرش؟
نقل قول:
حالا چرا صداش ضعیفه؟؟؟
درضمن از خود گوشی نمیشد فولدرهای ساخته شده رو دید فقط از طریق رایانه میشد!!!
سلام دوست من .نقل قول:
این اتفاق که گفتی یه بار واسه خودم پیش اومد .
هروقت که می خوای کابلو بکنی . اول بای اجکتش کنی .
با یه فلش گوشیت درست میشه .
این سوال بالا را یکی به من جواب بده.نقل قول:
ویبره گوشیم ضعیف شده.
مشکلش چیه؟
من گوشی را تنظیم کردم هر روز صبح برای نماز بیدارم کنه ، بیدار شدن منم کلی طول میشکه ، به این خاطر نمیتونه باشه ضعیف شدن ویبرش؟
این یکی را هم لطف کنید:
... قاب اورجینال w810 الان توی بازار چنده؟
[QUOTE=DJ_IT_110;1790308]اره بابا رنگش زرد ميشه البته 1 سال تول ميكشه بستكي به استفادش داره تازه عرق نوك انگشتم زودتر رنگشو ميبرهنقل قول:
این دکمه های جوی استیک و منو و واکمن اگه دست بمالیم بهش رنگشون میره؟ یا رنگشون مقاومه؟[/
Quote]
برای من که تا الآن هیج بلایی سر اون نیومده
نه مهرداد....ویبره تا جایی که من میدونم فرسایشی نیست....نقل قول:
در مورد ویبره بهم پیام بده
مزده .........مزده
برای علاقه مندان به منو عوض کردن
این مزده فقط منحصر میشه به کسانی که گوشی w810 دارند با فریمور r4ea031
تاکنون کار تغییر منو بدین صورت انجام میگرفت که اگه شما میخواستی منو فلش هات رو استفاده کنی هر بار باید ابتدا با یک تم ستش میکردی و هر بار نیاز به فلش داشتی
در این روش فلش کردن منو فلش ها فقط 1 بار انجام میگیرد و دفعه های بعد منو فلش رو از داخل گوشی میتوانید تغییر دهید!!!:20:
برای این کار پچی که براتون میگذارم رو باید ابتدا دانلود کنید:
این پچ رو روی گوشی نصب میکنیدکد:http://www.filesend.net/download.php?f=065c704bd190aa18ccfffd6246c96e96
حالا گوشیتون رو به سیستموتون وصل میکنید ...با استفاده از پی سی سویت یا مای فون اکسپلورر(هر جور که راحتتر هستید)وارد memory phone میشید...توجه کنید وارد حافظه ی خود گوشی بشید نه حافظه ی خارجی یا رم خارجی گوشی
خوب به پوشه ی other بروید
داخل این پوشه...پوشه ایی به نام"setflash "رو ایجاد میکنید....
تمی به شما میدهم که شما بعد دانلود کردن...مثل همیشه اون رو داخل گوشیتون میریزید...خوب این تم که در واقع همون تم اکولایزر هست(با کمی تغییرات)رو روی گوشیتون نصب میکنید....همون طورم که میبینید اسم این تم set.thm هست:
خوب دیگه کار به پایان رسیده....فقط کافیه شما منو فلش هایی که دوست دارین رو در داخل پوشه ی setflash بریزید....حالا در اون پوشه میبینید که روی هر منو فلشی که میرید...حالت view هم داره(واسه کسانی که منو فلش از جاهای مختلف میگیرن اما چون تصویری کنارش نبوده نمیدونن چی رو دانلود کردن و این منویی که دان کردن چه شکلیه!!)...توی منو فلش هایی که ریختین...یکی رو انتخاب میکنید برای استفاده...حالا کافیه از داخل گوشی اسم اون منو فلش رو تغییر بدین به "set"........حالا به عقب برگردین و میبینید که این منو فلش روی گوشیتون نصب شدهکد:http://www.filesend.net/download.php?f=35d8e1a2a866b8b4e30c4cc24b737125
دیگه نیازی به فلش های مجدد پس نخواهد بود....هر وقت از این منو فلش خسته شدید....با خود گوشی میرید تو other خود گوشی...تو پوشه ی ست فلش....بعد...اسم منو اولی رو دوباره به حالت قبلش برمیگردونی و اون منویی که الان میخواهی استفاده کنی رو به اسم set تغییر میدی........:8::10:
تاکید میکنم فقط برای w810--------r4ea031
یعنی تا جایی که من میدونم ...شاید این پچ واسه گوشیهای دیگه هم نوشته شده باشه...که در اون صورت من ازش بی اطلاع هستم
منبع:سایت من و تو(man...va...too)
موفق باشید:20::5:
آیا با چه برنامه ای میشه رو w810 cid 50 db2010 پچ ریخت چون من با سی تول انجام دادم نمیشه چون ساپورت نمیکنه یه بنده خدایی لطف کنه جواب بده ممنون میشم
از دوستان کسی می دونه چه طور می تونم فونتای گوشیمو کوچیکترش کنم؟..
من یه پچی رو دیده بودم قبلا..
از دوستان اگه کسی لینکشو داره به ما هم بده..آموزشش هم که باشه عالی می شه
ممنون
منتظرم
فکر کنم با فار بشه اونم اخرین ورزنش...دوستان دیگه شاید بهتر بدونن........نقل قول:
هم پچ هست هم فایل لایوت...با لایوتم میشه فونت رو از حالت بولد در اوردنقل قول:
هر کدوم راحتتری
ممنون..
علاوه بر این که می خام بولد نباشه می خوام سایزشون رو هم کوچیکتر کنم ..حالا کدوم بهتره؟؟.گوشی قاط نمی زنه؟
من سرچ کردم چیزی نتونستم پیدا کنم..ممنون می شم اگه لینکای هر دو رو بهم بدید..
در ضمن با setool هم می تونم این کارو انجام بدم؟
از مطالب مفيد و زحمتهاي دوستان بي نهايت ممنونم. خيلي جالب بود
دوستان سلام
می خواستم بدونم که طریقه کار با کابل اتصال به تلوزیون W810 چه جوریه
با تشکر
سلام دوستان .
من یه w810 دارم که امروز شارژش به کل خالی شد .... و گوشی خودش خاموش شد .
بعد اون وقتی کابل شارژرو وصل می کنم فقط صفحش روشن و خاموش میشه ..
به نظر شما مشکل چیه ؟
اگه میشه کمکم کنید .
من با setool یه فایل gdfs ریخم رو گوشی w810i دیگه روشن نمیشه. دیگه تو این نرم افزارم با c + usb cable هم نمیشناسه. چه کار کنم؟ گوشی مال من نیست و بحث آبومه. خواهش میکنم اگه کسی میدونه جوابمو بده.thanks
bekhar motmaen bash pashimun nemishi akhare gushiye faghat chanta barnsme khafan rush nasb koni terekundeنقل قول:
بابا این 810 دیگه شورشو درآورد اعصابمو حسابی خورد کرد.نمیذاره ما دو دقیقه مثله آدم حرف بزنیم.هر 1ساعت قطع میکنه باید دوباره زنگ بزنم.واسه این مرضش پچی چیزی وجود نداره؟حسابی دهن ما رو سرویس کرد.