توپ جمع کن هم داره تو نسخه نکست جن ؟نقل قول:
یکی از معظلات فیفا همین نداشتن توپ جمع کن هست :n02: بازیکن صد متر میدوئه خودش بره توپ رو بیاره:n09:
Printable View
توپ جمع کن هم داره تو نسخه نکست جن ؟نقل قول:
یکی از معظلات فیفا همین نداشتن توپ جمع کن هست :n02: بازیکن صد متر میدوئه خودش بره توپ رو بیاره:n09:
یکی بگه چجوری میشه خودمونو بندازیم خطا بگیریم (دایو) خواهش میکنم:n29:
همچین چیزی تو فیفا وجود ندارهنقل قول:
تو pes بود که اونم کلا الکی بود چون تمارض میکردی و خودتو مینداختی همش کارت زرد بهت میداد
دوستان
سیو گیم جدید نیومده که آخرین نقل و انتقلات زمستانی رو به همراه داشته باشه؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This patch will update all the teams rosters in FIFA 14 as of 08.03.2014 (all transfers are included).
Installation:
- Inzip all files to My Documents/FIFA 14 folder
- Start FIFA 14, go to Team Management menu, select to load the squads file.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Autor: EA Sports feat. FIFAX.net [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Version 2.0.0 changelog
---------------------------------
* Database 5.0
* New Teams
AEL Limassol, Debreceni, Ferencvaros, Cerro Porteño, Olimpia, The Strongest, Universitario ( Perú ), Sporting Cristal, Esteghlal, Persepolis, Figueirense, Chapecoense
and Sport Club de Recife.
- Figueirense, Chapecoense, Palmeiras and Sport Club de Recife promoted to Brasileirao
- Reviewed and updated rosters Russia, Poland, MLS, Brazil, etc.
- Fixed bug Asia National Teams players never coming from calls ( need to start a new career )
* Database 2.0
- Latest Update by EA Sports
New Teams that join From Asia : Iran Derby -> Esteghlal and Persepolis
* New Kits
محتوای مخفی: ادامه جزئیات
حجم 90 مگ
دوستان اون صحنه تعویضو حذف کردن یا نه؟
اقا این بارسا و رئال تیم B دارن دیگه.نمیشه از تیم B بازیکن اورد به تیم اصلی؟
استقلال و پرسپولیس کجا هستن؟
ببخشین ویندوز من 8.1 هست ولی باز نمیشه فیفا و هیچ اتفاقی نمی افته
برای داشتن استقلال و پرسپولیس باید Database 5.0 را انتخاب کنینقل قول:
Database 5.0 آخرین نقل و انتقالات و همچنین قدرت واقعی بازیکنان در ماه های اخیر رو به بازی اضافه میکنه...
دوستانی که از پچ های FIFA 14 MODDINGWAY MOD استفاده میکنن و نام تیمها و بازیکنان نمایش داده نمیشه باید
حتما باید به پوشه FIFA 14\Game\data برن و پوشه loc را به loc-original و loc-licensed را به loc تبدیل کنن ...
ماله من قبل از اینکه شما بگی مشکلم حل شد ولی به هر حال ممنون دوما اون loc هست نهlok
ببخشید دیر گفتم :n01:نقل قول:
آره اشتباه تایپی بود درستش کردم LOC
:n08:نقل قول:
نه بابا . تیمهای B شون خودشون یک تیم جدا حساب میشن . فکر کن چقدر تخیلی . من توی 13 با بارسا B اومدم لالیگا بعد از چند فصل با تیم اصلی بارسا بر سر قهرمانی لیگ جدال داشتیم :n08:
کمک چرا نمیکنین
یعنی نمیشه؟:n02:نقل قول:
تو قانون اصلی تیم بارسا یا رئال b نمیتونه بیاد لیگ اصلی!
اره دیگه . به نظرم فیفا باید واسه این دو تیم استثنا قائل بشه . چون تو واقعیت اینا در اصل اکادمی بارسا و رئال هستن و در واقع یک باشگاه حساب میشن که حتی بازیکنهاشون مشترکه . الان اگه بارسا باشی و یک بازیکن بخوای از بارسا b بخری باید پول بدی :n09:نقل قول:
کمک چرا نمیکنین
اقا یکی بگه چه جور میشه سن بازیکنا رو پائین اورد مثلا من رئال بر میدارم چند فصل بعد کل تیم بارسا دگرگون میشه یه مشت بازیکن عجیب و قریب میاد که دیگه اصلا حال نمیده این در مورد چمپیونز لیگ و بازی با تیم های دیگه ای هم صادقه حالا راحی هست که بشه سن بازیکنا رو ادیتشون رو فعال کرد تا کمشون کنیم یا هر راه دیگه ای ؟
بعد گزینه ادیت پلیر توی کریر نمیشه یه جوری اورد من میخوام بعد از چند فصل بازی کردن کفش بازیکنارو عوض کنم ولی بعد از رفتن به کریر دیگه راهی نیست کفششون رو عوض کرد که یه تنوعی هم بشه ؟
شما هم باید اکادمی جوانان بسازی . توی اکادمیت سه تا scout با 5 ستاره بخر بعد بفرستشون برن استعداد پیدا کنن .نقل قول:
بعضی وقتها بازیکنهایی پیدا میشن در حد مسی . فقط باید خوب استعداد یابی کنی و بازیکنهای بدردنخور رو نگیری .
واسه edit player هم خیر در نسخه کرکی امکانش نیست . البته یه راه خاصی هست که خودم اموزشش رو قبلا تو تاپیک گذاستم . عبارت edit player رو تو تاپیک یه سرچ بزن پیدا میشه پستش . البته این روش بی مشکل نیست .
نه دوست عزیز منظورم اینه که وقتی جلو بارسا بازی میکنم قشنگتر اینه که مسی اینیستا باشن نه چند بازیکن ناشناس با اورال 94
اونجوری بازی کاملا کسل کننده میشه مثلا جلو چلسی لمپارد یا تری نیستن
حالا اگه میشه همین روشی رو که میگی یه توضیح بده که سن اینا کمتر کنم تا حداقل برا چند فصل هم که شده اینا بیشتر تو تیمشون بمونن
دیگه این روال طبیعی بازیه و باید خودمون رو باهاش وقف بدیم.طبق سایتی که خوندم فیفا بیشتر تمرکزش رو رو جوونگرایی گذاشته و بقول Gregar باید یک آکادمی جوانان بسازی و با استفاده از Scout ها در لیگ ها و کشور های مختلف استعدادیابی کنی.نقل قول:
متاسفانه این روشی که گفتم فقط اون گزینه edit player رو تو کریر باز میکنه . توی اون هم اورال یا سن و ... بازیکنها رو نمیتونی عوض کنی . فقط لباس و کفش و ... رو میشه تغییر داد .نقل قول:
شما اگه میخوای با همین تیم ها مثلا بازی کنی بهتره اصلا کریر نزنی و تورنومنت معمولی بری
چون کریر بیشتر هدفش اینه که تیم رو مدیریت کنی و تیم بسازی و خرید و فروش بازیکن و پرورش استعداد و ...
اون اموزش رو هم با یه سرچ ساده پیدا میکردی دیگه
به هر حال این لینکش :
یه برنامه پیدا کردم به اسم cm 14 که میشه سن بازکنارو عوض کرد منتها هرکاری میکنم تو بازی که میرم چیزی عوض نمیشه :n27: الان اگه امکانش هست این برنامه رو یه توضیحی بدین شاید من اشتباه انجام میدم
راستی این صفحه ای هم که گذاشتین
لینک برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خراب هست لطفا اصلاحش کنین
با برنامه CM14 براحتی میشه فقط کافیه سن بازیکن رو کم کنی و بعد اشاره گر موس رو روی کشور بزاری و بعد سیو کنی ! بعد توی کریر سن بازیکن کم شده البته توی بازی در ادیت بازیکن که بیای همون سن اصلی رو نشون میده
نقل قول:
راستی این cm فقط ادیت میکنه یا میشه باهاش چیزای جدید هم ساخت ؟
دوستان یکی لطف میکنه این فایلcareermanagerhubcfg رو با BH regenerator اپلود کنه لینکش خراب بود ممنون میشم
:n08::n08:
الان داشتم بازی میکردم یعنی یه صحنه شاهکار پیش اومد تو بازی اصلا پخش زمین شدم از خنده :n08:
گل خوردم و بازی از وسط زمین شروع کردم و ... :
==========
تصاویری ازبازی FiFA World Cup 2014 که برای کنسول های Xbox 360 / PS3 انتشار پیدا خواهد کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما pc باز ها باز باید مثه gta حسرت بخوریم :دی
اقا چه فرقی بین LW و LAM و LM وحود داره؟
LW یعنی left wing و یعنی بال چپ . این بازیکنها معمولا خیلی فرقی با LM ها ندارن و بیشتر در کارهای تهاجمی و کمتر در کارهای دفاعی شرکت میکنن . ولی LM ها هم در حمله و هم دفاع شرکت میکنن . به طور خلاصه فقط کمی LW ها جلوتر هستن دیگه نسبت به LM ها .نقل قول:
LAM هم که پست تخصصی نیست و فقط توی ترکیبها ممکنه همچین پستی دیده بشه . در واقع میشه بین LW و LM منتهی کمی به مرکز زمین نزدیکتر .
ااااا راس میگی؟؟؟ مگه توو لالیگا قانون این نیست که یه باشگاه نمیتونه 2تا تیم توو یه لیگ داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی من شنیدم این قانون هست توو لالیگاها! شما چجوری رفتی توو لالیگا !نقل قول:
خوب همین دیگه . این قانون تو دنیای واقعی هست . اما تو فیفا این دو تیم دو باشگاه مجزا شناخته میشن و اصلا ربطی به هم ندارن :n09:نقل قول:
سلام
دوستان ببخشید آخرین پچی برا آپدیت بازی اومده کدوم هست؟
ممنون
نقل قول:اینم از آپدیت ترکیب ها:نقل قول:
Version 2.0.0 changelog
---------------------------------
* Database 5.0
* New Teams
AEL Limassol, Debreceni, Ferencvaros, Cerro Porteño, Olimpia, The Strongest, Universitario ( Perú ), Sporting Cristal,Esteghlal, Persepolis,Figueirense, Chapecoense
and Sport Club de Recife.
- Figueirense, Chapecoense, Palmeiras and Sport Club de Recife promoted to Brasileirao
- Reviewed and updated rosters Russia, Poland, MLS, Brazil, etc.
- Fixed bug Asia National Teams players never coming from calls ( need to start a new career )* Database 2.0
- Latest Update by EA Sports
New Teams that join From Asia : Iran Derby -> Esteghlal and Persepolis
* New Kits
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محتوای مخفی: ادامه جزئیات
حجم 90 مگ
:n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This patch will update all the teams rosters in FIFA 14 as of 08.03.2014 (all transfers are included).
Installation:
- Inzip all files to My Documents/FIFA 14 folder
- Start FIFA 14, go to Team Management menu, select to load the squads file.
Autor: EA Sports feat. FIFAX.net [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا جالبه !!!!!!!!!! :n09:نقل قول:
اقا کسی مشکل ما رو حل نمیکنه ؟؟؟
لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خراب هست یکی زحمتشو بکشه اپ کنه این فایلشوcareermanagerhubcfg شدیدا لازم دارم
شرمنده رفیق . من خودم تمام بازی های رو هاردم رو چون پاک کرده بودم فیفا رو هم با تمام مخلفاتش پاک کردم و این فایلها رو هم پاک کردم و نمیتونم دوباره اپلود کنمنقل قول:
اما مشکلی نیست . این لینک اصلی اون فایلهاست :
تازه ورژن جدیدتره . دوتا فایل دیگه هم اضافه شده که این کارها رو میکنه :
pausehubcfg گزینه restart رو واسه بازیهای توی کریر فعال میکنه و میتونین بازی ای رو که مثلا باختین رو دوباره توی منوی اخر بازی restart کنین . مثل بازی های معمولی kick off . این گزینه در واقع جزو امکاناتی هست که از فروشگاه بازی باید بخرین .
tournamnethubcfg هم همون گزینه edit players رو توی تورنومنتهایی که ایجاد کردین فعال میکنه .
توی این نسخه گزینه injury list هم دوباره برگشته و مثل قبل edit player جایگزینش نمیشه .
واسه دانلود روی فایلها راست کلیک کن و download رو بزن . اگه با دانلود منیجر ارور داد با مرورگر دانلود کنین .
سلام
اگه ممکنه فایل نقل و انتقالات (کم حجم) رو برام بذارید .
چند صفحه قبل لینکش پاک شده !!!
سپــــــــــــاسگذارم .