میگم دوست عزیز شما اگه توی شرکت کومودو برو بیا داری یه لطف کن یه پیشنهاد بده اینترفیس کودورو عوض کنن
خدایی خیلی گزینه هاش در هم برهمه
از شانس ما دو ساله هیچ تغیییریش ندادن
ظاهرو:n27:
میگم دوست عزیز شما اگه توی شرکت کومودو برو بیا داری یه لطف کن یه پیشنهاد بده اینترفیس کودورو عوض کنن
خدایی خیلی گزینه هاش در هم برهمه
از شانس ما دو ساله هیچ تغیییریش ندادن
ظاهرو:n27:
COMODO Internet Security/Antivirus/Firewall 8.2.0.4674
نسخه جدید کومودو اینترنت سکیوریی 8.2.0.4674 با پشتیبانی از ویندوز 10 منتشر شد.
لینک دانلود نسخه جدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Size: 217M
MD5: 0e72b985d5bddd44229238ceabd0ee79
SHA1: dc8798f3f0c56a78f5e7effa79321b5f3c143926
البته دریافت این نسخه از طریق آپدیت درون برنامه ای هم امکان پذیره.
سلام علی آقا
هنوز هم لیست فایل فاقد گزینه پالایشه!
سلام یه ویروس باجگیر هست کمودو نمیشناسه و هرچی واسشون ارسال میکنم به دیتابیس اضافه نمیکنند چرا ؟!!!
رمز: infected
سلامنقل قول:
درسته الان چک کردم توی دیتابیس نیست هر چند بحش حفاظت شناسایی میکنه و هشدار میده:
در کل اگر از طریق انجمن کومودو موارد را گزارش بدید سریعتر پیگیری میشه که من الان این کارو میکنم.
====
وضعیت ترافیک سرورهای اینجا چرا اینجوریه؟ .... یه پست ساده نمیشه ارسال کرد!!
الان یه سوال دارم . اگ hips فعال باشه ولی سر حالت کامپیوتر پاک باشه هم تشخیص میده ؟ یا نه حتما باید اخرین درجه باشه ؟نقل قول:
خب بستگی داره آیا شما بعد از اینکه HIPS را روی حالت کامپیوتر پاک قرار دادی این فایل را دانلود کردید( تشخیص میده)... یا اینکه قبل از این روی سیستم شما بوده (تشخیص نمیده).نقل قول:
بطور کلی اگر در فراینده اجرای یک فایل بخش "حفاظت" یا همون +Defense درگیر بشه و فایل را مانیتور بکنه، طبیعتا الگوریتمهای شناسایی رفتارهای مشکوک موجود در +Defense بکار گرفته میشه.
اما تنظیمات خودم:
HIPS روی حالت امن هست و اتوسندباکس هم غیرفعاله.
سلام دوستان من امروز ورژن 8.2.0.4674 رو دانلود کردم برای ویندوز 10 اما با آپدیت مشکل دارم ... یک فایل که با حجم حدود 230 مگ هست اول شروع میشه به دانلود بعدش میشه 278 مگ تقریبا بعد دیگه کلا قطع میشه دوباره از اول شروع میشه ... چندین بار این اتفاق افتاد چجوری میشه آپدیت کرد ؟
سلامنقل قول:
شما باید آپدیت آفلاین کنید. فکر کنم روشش رو هم بلد باشید اگر نه در پست دوم همین تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
اما برای دانلود فایل دیتابیس آنتی ویروس از لینک زیر دانلود کنید:
مرسی از پاسخ شما اون مشکل رو با قیلترشکن رفع کردم ...
زدم برای اسکن درایور C کلی از برنامه های اصلی رو با یک ویروسی به نام Win32.Jeefo.A66574 گرفتش ... خیلی از برنامه های اصلی رو حتی درایور ها ، sdk های مربوط به اندروید ، 3ds max , کلی از مجموعه ادوبی و کلی برنامه دیگه ... ویندوزم 10 هستش مشکل از کجاست این فایل ها رو چکار کنم ؟
سلام وقتی من کمودو اینترنت سیکرویتی رو نصب کردم دو برنامه همراهش نصب شده از جمله پشتیبانی انلاین GeekBuddy و Internet (Chromodo) میخواستم بپرسم اگ این دو نرم افزار رو پاک کنم اشکالی داره ؟
دوستان اخرین نسخه کومودو از ویندوز 10 پشتیبانی میکنه؟ مشکلی نداره؟
سلام
من اخیرا ویندوز 10 enterprise رو نصب کردم. حالا اومدم که فایروال comodo رو نصب کنم (آخرین ورژن که 10 رو پشتیبانی می کنه) اصلا نصب نمیشه! یعنی روی فایل intall دابل کلیک می کنم هیچ پنجره ای برای نصب ظاهر نمیشه
تا بحال کسی به این مشکل برخورده و راه حلی داره واسش؟
مشکل حل شد ان هم با rename کردن cfw_installer به اسم دیگه مثلا cfw و کومودو نصب شدنقل قول:
------------------
اما چیزی که نصب شد internet security بود و نه firewall تنها!
آیا توی ورژن های جدید (v8.2) انتی ویروس همراه firewall هستش و جدا نیستش؟؟؟
پاک کن مشکلی نداره. البته موقع نصب میتونید انتخاب کنید که نصب نشوند.نقل قول:
من دو تجربه نصب ویندوز 10 (هفته قبل)و دیگری آپگرید ویندوز 8.1 به ویندوز 10 را (که دیروز انجام ) را دارم، که در دو سیستم کومودو بدون مشکل کار میکنه.نقل قول:
چرا جدا هست بستگی داره شما کدوم فایل نصبی را دانلود کرده باشید ، البته حجمشون یکی است ولی تنظیمات ابتدای نصب فرق میکنه..... در هر صورت میتونید از طریق عزل کومودو (حین حذف) آنتی ویروس را حذف و فایروال را نگه دارید.نقل قول:
سلام علی آقا
قبلا هم چنین موردی برام پیش اومده بود که فرموده بودید اگر عکس میزاشتم بهتر بود و حالا دوباره بعد از نصب مرورگر کورومودو هیپس پیام داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون و موفق باشید
سلام شرمنده جونمون در اومد تا یک پست بزاریم حالا عکسهایی هم اپ کرده بودم نیست نمیدونم چش شده انجمن
سلام علیکمنقل قول:
از بخش گزارشات و "وقایع حفاظت پیشرفته" یک بکاپ بگیر و از طریق پیغام خصوصی به من بده..... البته فکر نکنم چیز خاصی باشه.
ممنون
سلام.
دوستان چند سوال شاید ابتدایی باشه میخواستم بدونم
1. اینکه چرا موقع بوت سیستم با نصب کومودو اینقدر سنگین میشه؟ یعنی واقعا زمان بیشتری طول میکشه سیستم بالا بیاد؟ تنظیمات خاصی هست که کمک کنه سیستم سریعتر بالا بیاد؟
2. توی قسمت "مدیریت شبکه ها" اون مکان شبکه ای که ما وصلیم بهش گزینه تیک "شبکه امن" داره من تیکش رو نزدم. آیا این باید فعال باشه؟ یا تاثیری نداره؟
سپاس.
سلامنقل قول:
در رابطه با سرعت لود ویندوز در رابطه با کومودو چیز خاصی به ذهنم نمیرسه.... مگر همان دستورات کلی که استارت اپ را از برنامه های غیر ضروری که بهمراه ویندوز اجرا میشن خالی کنید.
در قسمت مدیریت شبکه ها اتصال سیستم با شبکه ها نشون داده میشه که میتونید اجازه بدید یا قطع کنید. اگر از شبکه ای استفاده میکنید باید جزو "شبکه امن" قرار بدید....
دوستان نسخه Pro اینترنت سکیوریتی فقط پشتیبانی اش بیشتر از نسخۀ معمولی هست ؟ تو عملکرد فرقی نداره ؟
سلامنقل قول:
بله، درقسمتهای آنتی ویروس و دریافت آپدیت و فایروال و بخش حفاظت هیچ تفاوتی وجود ندارد.
درود
وقتی آبدیت میکنم بدون مشکل آبدیت میشه ولی توی پوشه ذخیره آبدیت ها که میرم میبینم آبدیت جدیدی اضافه نشده .... داستانش چیه؟
محتوای مخفی: عکس
- - - Updated - - -
سلام
دوستان من جدیدا ویندوز 10 رو نصب کردم
میخواستم بدونم امکانش هست آپدیت اتوماتیک رو با فایروال بلاک کنم؟
تو تنظیماتم فایروال رو روی Custom Rulsets 'گذاشتم و تیک dont show popup alerts رو هم برداشتم ولی پروسه ای مربوط به آپدیت ویندوز نبود که بخوام بلاک کنم کلا هر چی رو دیدم جز مواردی که میدونم چیه رو بلاک کردم ولی همچنان آپدیت کار میکنه
مورد دوم و مهمتر که حدود یه دو ماهی رو ویندوز قبلیم که 8.1 بود هم وجود داشت و امیدوار بودم با تعویض ویندوز درست بشه این مورده
همونطور که تو عکس زیر میبینید یه پروسه هایی اکثر اوقات در حال دانلود از اینترنت هستند و هر موقع متوجه میشم و پروسه رو با Netlimiter رو هر سرعتی لیمیت میکنم بلافاصله دانلود قطع میشه
فقط کافیه لیمیتش کنم بلافاصله کلا خودش صفر میشه و بعد یه مدتی با یه پروسه جدیدی شروع میکنه به دانلود و دوباره لیمیت و پروسه جدید
اگه هم کلا Host process for windows services رو لیمیت کنم کلا اینترنت قطع میشه
یادمه خیلی وقت پیش یه نفر هم همین مشکلو تو انجمن داشت و گفته شد که ویروسه
با آنتی ویروس هم اسکن کردم و فایروال هم با تنظیمات بالا همیشه بوده و درخواستی نیومده که بخوام بلاکش کنم
یکبار ابزار عیب یابی را اجرا کنید ببنید مشکلی پیدا میکنه..... اگر بتونید فایل آپدیت را ار یک سیستم دیگری بگیرد و کومودوی خودتن را یکبار آفلاین به دیتابیس جدید آپدیت کنید مشکل حل میشه..... اما سعی میکنم این مورد را گزارش بدم ببینیم علت چی هست.نقل قول:
آپدیت را میتونید متوقف کردن سرویس مربوطه ویندوز غیرفعال کنید.نقل قول:
اما اگر پروسه هایی به شکل غیرنرمال حجم بالایی با اینتنرت ترافیک دارند را چند مدت هم سعی کنید با قسمت "مشاهده ارتباطات" کومودو زیر نظر بگیرد تا دقیقا مشخص بشه چه پروسه هایی هستند. و حتی از اون طریق میتونید روی پروسه کلیک راست کنید و "رفتن به پوشه"را انتخاب نمایید تا مسیر فایها را هم ببنید و یا کارهای دیگر (مثلا بررسی در سایتهایی مثل ویروس توتال و غیره...) در هر صورت به اعتقاد من اگر مخربی با آلوده کرن پروسه ای سیستمی باعث این ارتباطات است، این نوع مخرب ها در حدی (شایع) هستند که معمولا آنتی ویروسها تشخص میدن. در هر صورت سیستم را جهت اطمینان با آنتی ویروس(کومودو یا هر چیز دیگری) + مالواربایتس اسکن کنید...
بسیار خب، به مسیر زیر برید:نقل قول:
ProgramData/Comodo/Cis/wpTemp
هرچی فایل در اون پوشه میبیند را حذف کنید(احتمالاً فایلها مخفی هستند)... بعد کومودو را آپدیت کنید
عکس های زیر به صورت تقریبا همزمان هست که پروسه مربوطه رو svchost نشون میدهنقل قول:
تا جایی که از اطلاعات ناقصم دارم svchost همچین پروسه هایی رو داره ولی به صورت مجازی و نباید مصرف اینترنت داشته باشه
از طرفی هم منم به همین دلیل شک دارم که اگه مخربی هست باید به حدی شایع باشه که آنتی ویروس تشخیص بده
همونطور که گفتم با آنتی ویروس کومودو اسکن کردم ویروسی نبوده از طرفی هم زیاد آماتور نیستم و مراقب سیستمم هستم و اکثر تنظیمات کومودو روی حالت دستی هست تا خودم همه چی رو تحت نظر داشته باشم
به نظر شما اینا میتونه طبیعی باشه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان...
ویروسی هستش که فایل های توی فلش رو توی یک شورتکات میریزه ... یک فلشی که این مشکل رو داشت رو با کومودو اسکن کردم چیزی پیدا نکرد ... چجوری میشه از بین برد ؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان...
ویروسی هستش که فایل های توی فلش رو توی یک شورتکات میریزه ... یک فلشی که این مشکل رو داشت رو با کومودو اسکن کردم چیزی پیدا نکرد ... چجوری میشه از بین برد ؟
درودنقل قول:
تشکر آقا علی
همین کارو انجام دادم و مشکل برطرف شد .... بازم ممنون
درودنقل قول:
اینجا رو ی نگاهی بندازید شاید کمکت کنه
سلامنقل قول:
یه پست میزارم و یکسری تنظیمات برای svchost قرار میدم....ولی فعلا میتونید اتصال فقط روی پروتکل UDP را براش آزاد بزارید
تشکر از توجهتون این تنظیمات رو انجام دادم امیدوارم درست بوده باشهنقل قول:
فعلا که مشکلی مشاهده نشده
بی صبرانه منتظر پستتون هستم
درود
میخواستم بدونم از طریق فایروال کومودو میشه جلوی آبدیت های جدید در ویندوز 10 رو گرفت جوری که آبدیت نشه ولی استفاده از اینترنت بطور کامل قطع نشه؟؟؟؟
میخوام ویندوز 10 نصب کنم ولی طبق شنیده ها ترافیک زیادی مصرف میکنه ویندوز 10 و همین مساله باعث شده تا دست نگه دارم برای نصب ویندوز.
پیشاپیش تشکر
درود :نقل قول:
درسته دوست عزیز ,WINDOWS 10 ترافیک زیاد برای آپدیت در پس زمینه و سرویسها نرم افزارهای آنلاینش استفاده میکنه و حتی شبیه تورنت یه سرویس داره که از سیستم شما برای کمک به آپدیت سیستمهای دیگه مثل یه سرور استفاده میشه...سه تا سرویس توی قسمت SERVICES ویندوز 10 که پایین براتون اسماشونو گذاشتم رو غیرفعال کنید (یا DISABLE کنید یا روی MANUAL بذارید)مشکل ترافیک حل میشه :
1- Background intelligent transfer service (BITS)
2- windows update
3- Network Location Awareness
با سلام
من در قسمت تنظیمات آپدیت زمان آپدیت دیتابیس رو ۶ روز و آپدیت خود نرم افزار رو ۲۸ روز گذاشتم
ولی در صفحه اصلی نرم افزار قسمت last update مینویسه که مثلا ۳۰ دقیق پیش آپدیت شد
مشکل از کجاست؟
---
منم منتظرمنقل قول:
ممنون
البته اگه میخوایید آپدیت ها همچنان فعال باشند و به صورت دستی هر موقع خواستید دانلود و نصب کنید این مراحل رو بریدنقل قول:
برای کنترل زمان دانلود یا نصب آپدیتهای جدید ویندوز 10 به بخش جستجوی دستگاه مراجعه کنید، عبارت Edit Group Policy را وارد کنید و به برنامه مورد نظر با همین اسم وارد شوید. پس از ورود به Edit Group Policy به مسیر Administrative Templates > Windows Components > Windows Update بروید و فایل تنظیمات Configure Automatic Updates را باز کنید. در بخش بالای پنجرهای که باز شده Enabled را انتخاب کنید و سپس در زیر بخش Options گزینه اول با نام Notify for download and notify for install را انتخاب کنید.
میتونید از همون مسیر Defer Upgrade رو هم فعال کنید تا فقط آپدیت های مهم رو دریافت کنید نه همرو
- - - Updated - - -
البته اگه میخوایید آپدیت ها همچنان فعال باشند و به صورت دستی هر موقع خواستید دانلود و نصب کنید این مراحل رو بریدنقل قول:
برای کنترل زمان دانلود یا نصب آپدیتهای جدید ویندوز 10 به بخش جستجوی دستگاه مراجعه کنید، عبارت Edit Group Policy را وارد کنید و به برنامه مورد نظر با همین اسم وارد شوید. پس از ورود به Edit Group Policy به مسیر Administrative Templates > Windows Components > Windows Update بروید و فایل تنظیمات Configure Automatic Updates را باز کنید. در بخش بالای پنجرهای که باز شده Enabled را انتخاب کنید و سپس در زیر بخش Options گزینه اول با نام Notify for download and notify for install را انتخاب کنید.
میتونید از همون مسیر Defer Upgrade رو هم فعال کنید تا فقط آپدیت های مهم رو دریافت کنید نه همرو
عرض سلام
تنظیماتی برای svchost رو که یشه پیشهاد داد را قرار میدم و اینکه دوستمون فرمودند با فایروال میشه جلوی آپدیت ویندوز را گرفت، بله میشه با فایروال میشه هر کاری کرد.... (البته من خودم اصلا علاقمند به این کار نیستم، ویندوز هست و آپدیتهاش، یعنی چی که جلوش را بگیریم؟) در هر صورت من قوانین را میزام و یک قانون برای آپدیت ویندوز هم حاویش هست که میتونید قرار بدهید و یا اونو قرار ندید، (اگر قانون "آپدیت ویندوز" را در زیر قوانین svchost قرار ندادید برای آپدیت باید موقتا فایروال را غیر فعال کنید.اگر هم پروسه svchost شما شامل قانون " آپدیت ویندوز" میشه که مشکلی نیست.
خب، 5 تا قانون میسازیم .... به ترتیب از بالا:
قانون اول:
اقدام: اجازه
پروتکل: UDP
مسیر: خروجی
پورت مبدا: 68
پورت مقصد: 67
قانون دوم:
پورت مبدا: همه
پورت مقصد: 53
قانون سوم:
پورت مبدا: 123
پورت مقصد: 123
قانون چهارم (برای آپدیت ویندوز):
پروتکل: TCP
پورت مقصد: پورتهای HTTP
نکته: اگر این قانون را بسازید برای آپدیت ویندوز مشکلی نیست ولی اگر نسازید برای آپدیت باید فایروال را موقتا غیر فعال کنید
قانون پنجم:
پروتکل: IP
مسیر: ورودی و خروجی
پورت مقصد: همه
نکنه: این قانون آخری حتما باید در زیر 4 قانون دیگر باشد.
این میشه کل اون 5 قانون که باید ساخته بشه:
حالا به ترتیب از بالا به پاییت عکس قوانین :
یک:
دو:
سه:
چهار:
پنج:
درودنقل قول:
تشکر علی آقا
بسیار عالی بود توضیحات مخصوصا با عکس هایی که گذاشتی .
هدف من یا شاید خیلی ها شبیه من این نیست که ویندوز رو آپدیت نکنیم بلکه بخاطر محدودیت ترافیکی که داریم ترجیح میدیم آپدیت کردن رو در زمان دیگه و به روشهای دیگه انجام بدیم.
و سوالات بعدی اینکه:
اگه توی قانون چهارم که ساختین بجای اینکه توی قسمت اقدام گزینه اجازه رو انتخاب کنیم بیایم و گزینه مسدود رو انتخاب کنیم، در این صورت جلوی آبدیت گرفته میشه دیگه؟در واقع اینجا به گفته شما چه این قانون رو نسازیم و یا اینکه قانونش رو بسازیم و روی مسدود قرار بدیم دوتاش یک کارو انجام میدن درسته؟
علی جان میشه در مورد این قانون ها هم کمی توضیح بدی که هر کدوم از این قانونها دقیقا چیکار میکنه و چه بخش هایی از ویندوز رو کنترل میکنه؟
و یک سوال متفرقه:
وقتی برای idm نسخه جدید میاد از طرف idm پیامی میاد که نسخه جدید موجوده و میخواین که دانلود کنید.... میشه قانونی تعریف کرد که این پیام آپدیت برای idm دیگه نیاد و البته در کار دانلود idm اختلالی ایجاد نشه؟
میشه به سوال من هم جواب بدین؟
شاید نیم ساعت قبلش بصورت دستی اقدام به آبدیت کردین.....یا اینکه 6 روز گذشته و آبدیت کرده و نیم ساعت هم ازش گذشته....نقل قول:
البته من سعی میکنم این قضیه را چند روزی روی سیستم خودم تست کنم ببنیم داستان چیه.نقل قول:
مرسی:n16: