اقایون عزیز این اینترنت چرا دو شبه وصل نمیشه کسی خبر نداره دارم روانی می شم از دست این نت مخابرات :n28::evil2::sq_10:
Printable View
اقایون عزیز این اینترنت چرا دو شبه وصل نمیشه کسی خبر نداره دارم روانی می شم از دست این نت مخابرات :n28::evil2::sq_10:
هنوز مونده تا به قطعی های مخابرات عادت کنی:n18:نقل قول:
دوستان این قعطی سراسری بود برای رفیقام که از ispهای دیگه هم دارن قطع بود
و اینکه من دیشب تا ساعت 3 بیدار بودم دقیقا ساعت 1.5 اینترنت به مدت 5 ثانیه قطع شد و دوباره درست شد که همینم باعث میشه بعضی از لینکهای دانلود ادامه پیدا نکنن و قع بشن
فهمیدم برای چی نویزم بالا بود از طرف مخابرات بود .زنگ زدم 2020 گفتن از طرف شما نیست از طرف مخابرات هست.
تا الان به 2020 زنگ میزدیم و رو شکایت روی اینترنت پر سرعت تیک میزدیم.حالا باید به مخابرات محلمون که هیچی هم نمیفهمن برم و با هاشون سروکله بزنم روی شکایت باید روی تلفن ثابت تیکه بزنیم.3 ماه طول کشید تا فهمیدیم که خطمون نویز داره حالا معلوم نیست که تا چند وقت باید دنبال خوب شدن نویز خط طول بکشه.
من چند بار زنگ زدم2020 گفتن نميتونن نويز خط رو از اونجا اندازه بگيرننقل قول:
این 2020 هم با اون اپراتور های پروفسورش ...
در ضمن حسين آقا شما شما گفته بودي که وقتي سيم کشي ساختمونتون رو از سيم بيروني مخابرات جدا ميکني درست ميشه
اين يعني اين که مشکل از سيم کشي ساختمون شماست نه از مخابرات !!!!
براي اين که بخواي نويز رو از طرف مخابرات اندازه بگيري بايد زنگ بزني به MDF مخابرات منطقتون نه 2020!!!!!
وقتی پشتیبانی اینجوری جواب آدمو میده چه برسه به کارکنان توی MDF زنگ بزنی بد و بیرا هم بت میگننقل قول:
اون نویز عدد رو 2تا پایین میاورد یعنی از 61 میورد به 59:n14:نقل قول:
رفتی مخابرات منطقتون یه جوری بر خورد کن که بفهمن که اطلاعاتت تو این زمینه ها بالاست اگه بهونه اوردن با یه دلیل قاطع جوابشونو بدین دیگه ساکت میشن:n25:نقل قول:
الان مخابرات منطقموم کلا منو می شناسن قبلشم پشتیبانی کادنت منو میشناخت کلا اگه مشکلی پیش میومد می فهمید منم دیگه دست به سر نمی کرد و واقعیت رو می گفت قبلشم شاتل داشتم که یارو بنده خدا به غلط کردم افتاده بود یاد پشتیبان های شاتل بخیر واقعا یه چیز بارشون بود مثل مخابرات و شرکت های دیگه گاگول نبودن:n02:
امروز از مخابرات اومدن نویزش خوب نشد ولی روی تابلوش یه کارایی کردن فعلا از صبح تا الان داناستریم روی 4 مگ به بالا هست
تقریبا دو روزه اوضاع پینگ و دانلود شبانه عالیه. خدا پدر و مادر باعث و بانیش رو بیامرزه:n02:
چرا آمل هفته ای 2 بار یا صبح یا بعداز ظهر اینترنتش قطع دوباره وصل میشه؟امروز 2 ساعت قطع بود.هفته قبل پنجشنبه صبح قطع بود:n13:
شما فامیلیت اصغری هستش؟:n02:نقل قول:
منظورت چیه؟نقل قول:
سلام به همگی
هنوز 2ماه تا اتمام سرویس بنده مونده ,
- میتونم الان تغییر سرویس بدیم یا تمدید کنم یا باس صبر کنم این سرویس تموم بشه؟
- الان سرویسای مختلف مخابرات از لحاظ سرعت تفاوتی دارن؟اگه دارن کدوم بهتره؟
الان میتونی یه سرویس دیگه بخری و اون سرویس با ترافیکش حذف میشه و سرویس جدید فعال میشه.نقل قول:
فقط سرویس 64 سرعتش 20 هست بقیه سرویسها یکی هست و فقط از نظر ترافیک فرق دارن.
داداش یه تست از Speed test بزار ببینیم سرعت چقدره. چون من هم مشکل نویز دارم و دان استریمم از 2700 بالاتر نمیره هر چی هم بهشون میگم نویز خط بالاست هیچی سر در نمیارن. از خونه تست گرفتن کیفیت خط خوب بود ولی همیشه SNR زیر 10 هستش.نقل قول:
داداش SNR زیر 20 خودش مشکل داره چه برسه به زیر 10 !!!!:n10:نقل قول:
حتما پیگیری کن ببین مشکل از سیم کشی شماست یا از مخابراته:n09:
برای پیدا کردن نویز هم به لینک زیر برو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش منظورت از 4 مگ به بالا یعنی این که از 4096 هم بیشتره؟؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
آره روی 4569نقل قول:
:n18:
پس دقیقا مشکل منو دارید.من سیم خون رو عوض کردم.بعد امروز رفتم مخابرات گفتن اسپلیتر بزار گفتم گذاشتم هم سیم رو عوض کردم هم یه سیم جدا کشیدم هم از سر خط تست گرفتم اونا هم اومدن نیم ساعت بعدش بعد گوشی که داشتن قدیمی بود گفت که این نویز کوچک رو نمیگیره چون دیجیتالی نیست.خلاصه بعدش رت رو تابلو که دم در خونمون هست سیم زوج و فرد با هم بودن بعدش پیچ بغل سیم شل بود بعدش منم اومدم تست کردم بهش گفتم که فعلا خوبه اونم گفت تا فردا یا پس فردا تست کن بعدش نتیجه رو بهم بگو.نقل قول:
نویزم خوب نشد روی 60 هست ولی سرعتم خوب شد اگگه این نویز بره بهتره میشه.
برای من داناستریم روی 45 هست برای یکی از دوستانم رو 4854هست برای یکی دیگه روی4700بسته شده
نقل قول:
سلام داداش شما کدوم منطقه آمل هستید و اینکه دان استریم شما روی چنده ؟؟؟؟
برای من رو 3296 هست:n29:
بران همین الان روی 3654هست.نقل قول:
گفتم برای دوتا از دوستام رو 4800 هست.
دابودشت.
چون مخابرات پشتیبانی نداره خود مسئولش میگه هرکس میخواد اینترنت بگیره میگیم بره خصوصی بگیره.مخشو میزنن:n02:
داداش مقدار Attainable Rate خطت روی چنده؟؟؟؟نقل قول:
نویز شدید هستش دیگه نمیتونم چیکار کنم.ولی خوب سرعت بالا باشه دیگه برام مهم نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دان استریم مال ساعت 17.23 هست.چطوره؟
اینترنت 256 نامحدود مخابرات-همه چی عالیه اینجا:n09:
وقتی اینجوری نوسان داره باید اینقدر سیریش بشی تا نویزت رو برطرف کنننقل قول:
احتمالا سرعتت رو هنوز محدود نکردن
اقا دانلود شبانه واسه من خیلی افتضاح شده دو شبه
بازخوبه برای شما دو شبه برای ما که افتضاح بوده افتضاح ترم شده.نقل قول:
من که اصلا شبانه دانلود نمیکنم.ما که خودمون میریم میخابیم.این سیستم از خواب خوراک میوفته:n08::n08:
ولش کن شبانه رو
برا من که آپلود باز دیشب خودشو پاره پوره کرد 1 گیگ دانلود کردنقل قول:
و در مورد شما منظوری نداشتم
حالا شما فامیلیتون اصغری نیستش؟:n01:
نه داداش اضغری نیست.نقل قول:
یه ذره اینترنت داریم۲۰ تا نرم افزار باهم هجوم اوردن خودشونو اپ دیت کنن..!فقط جهت مزاح هست نوکر ایران و ایرانی هم هستیم
بیشعووووررراا یه ضره درک نمیکنن اینجا ایرانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان مخابرات رو ببینین چه ترفندی زده
:n08:مخابرات همینه دیگه! خداروشکر من که میدونستم روی خط فیبر نوری نمیشه از شرکت خصوصی ADSL گرفت!:n02: یعنی مخابرات نمیذاره! بابلسر خیلی از محله هاش فیبر نوریه و همین مشکلو دارن! باید از مخابرات بگیرن! البته اخیرا یکی از دوستام گفته از شاتل گرفته و فیبر نوری خطش! باید برم ببینم راست میگه یا نه! چون خودم تو بابلسر وقتی اقدام کردم بهم گفتن فقط باید از مخابرات بگیری:n13:نقل قول:
از دوستان بابلسری کسی اینجا هستش که از شرکتهای خصوصی مثل شاتل و ... ADSL گرفته باشه و خطش هم فیبر نوری باشه؟ :n13:
محل مخابراتی ما هم داشتن روی فیبر نوری میبستن ولی الان چندتا از دوستام از شرکت خصوصی گرفتن.بار باید برم مخابرات منطقمون سوال کنم.نقل قول:
من قبل از اینکه شاتل به مرکز مخابراتی بیاد ثبتنام کرده ام حدودا از 1 سال بیشتر والان که از مخابرات سرویس دارم ایا شاتل سرویس مون رو از شرکت مخابرات قطع و سرویس خود شاتل را جایگزین میکنه یا اینکه هر وقت زنگ زدن بگم که منصرف شدم؟
نقل قول:
حالا چه فرقی میکنه شما ها که همتون فعلا از مخابرات سرویس دارین:n02:نقل قول:
من قبلا شاتل داشتم پینگش خوب بود و دانلود روزانه با سرعت ثابت اما شبانش کلا تو آفسایده ، تعرفه هاس هم نسبت به مخابرات تقریبا 2 برابر هست!!!!:n09:
الان حدود یک هفته هست که سرویس مخابرات از شرکت های خصوصی هم بهتر شده::n20:
-پینگش عالی شده
-سرعت دانلودش ثابت شده
-دانلود شبانه هم بالای 3یا 4 'گیگ هست
دیگه چی میخواین
تازه سرویس اینترنت روی بستر فیبر نوری که خیلی بهتر از بستر سیم مسی هست :n20: