عوض کردن محل ذخیره سازی آپدیت kis 2014 به چه شکلیه؟
Printable View
عوض کردن محل ذخیره سازی آپدیت kis 2014 به چه شکلیه؟
امکان پذیر نیستنقل قول:
هیچ راه دیگه ای نداره مثلا بشه توی یه درایو دیگه نصبش کرد؟نقل قول:
پشتیبان گیری از آپدیت های کاسپر نسخه ی 2014 از طریق خود برنامه امکان پذیر نیست. به همین دلیل برنامه ای به نام Kaspersky Update Utilities توسط خود شرکت ارائه داده شده تا آپدیت ها از سریق اینترنت دانلود شوند و برای کشورهایی که اینترنت پرسرعت ندارند بعدا استفاده شود. با ذخیره سازی آپدیت ها و تنظیم کردن برنامه برای گرفتن آپدیت های آفلاین پست دوم همین تاپیک را مطالعه کنید که حاویه بهترین و آموزنده ترین مطالب هستش.نقل قول:
(منظور از اینترنت پرسرعت این اینترنت 10 مگابیت ایران نیست، پرسرعت یعنی بالای1 گیگابیت! بله!)
باتشکر
:n16:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای ذخیره اپدیت ها شما گفتید از برنامه Kaspersky Update Utilities باید استفاده کرد،ایا همون ورژنی که برای 2013 کارایی داشت برای 2014 هم کار میکنه؟
دوستان
ورژن جدید Kaspersky Pure کی میاد؟
اگه من لایسنس ورژن قبلیش رو اورجینال خریده باشم؛میشه روی ورژن آینده هم ازش استفاده کرد تا 1 سال تموم شه یا نه؟
قسمت دوم بلهنقل قول:
کلا لایسنس به ورژن محصول ربطی نداره و اعتبار زمانی لایسنس مدنظر هست.
اما به نوع محصول هم مربوط هست.مثلا لایسنس اینترنت سکوریتی در پیور ممکنه جواب نده.
دوستان کسی نمیدونه چرا تو فایروال کسپر نیست.جایی نیست که خودم add کنم آدرسشو مثه بعضی آنتی ویروسای دیگه؟نقل قول:
شما از این مسیر هم چک کن:نقل قول:
بازی در حال اجرا باشد و بعد در کسپر:
کلیک راست روی آیکون کسپر در کنار ساعت،بعد tools و بعد application activity
در قسمت بالا،روی Running کلیک کن.
حالا لیست تمام برنامه های در حال اجرا رو باید داشته باشی.
اگر در این این لیست بود با کلیک راست میشه قوانینش رو تغییر داد.
فعلا این روش رو تست کن.
ممنون دوست عزیز.ولی این ی نقطه ضعف حساب میشه باید به طور معمول تمام برنامه ها تو فایروال بیاد یا خیلی راحت برنامه مورد نظر رو اضافه کنی برای اجرای قوانین مثل اکثر فایروالهای دیگه.نقل قول:
سلام دوستان....نسخه ۲۰۱۵ کسپر الان مشکلی نداره از لحاظ باگ نرم افزاری؟و همچنین لایسنس و فعالسازی؟
یا همون ۲۰۱۴ بهتره؟
راه هایی برای اضافه کردن برنامه هست.در مسیرهای دیگه ای هم در کسپر هست که ممکنه برنامه در اون لیست باشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک عکس برای راهنمایی گذاشته که من عکس رو نمیبینم.شما میبینید؟
لطفا نام بازی رو بگید تا تست کنم.
شما کدوم محصول کسپر رو دارید و چجوری فعالش کردید؟
منم نمی بینم ولی تو خود سایت کسپر روش بلاک کردن نرم افزار رو با عکس قرار داده بود که از اون روش بازی مورد نظر رو پیدا نکردم.نقل قول:
اسم بازی Child Of Light
کسپر نسخه 2014 بود با تریال ریست.
سلامنقل قول:
من چند وقتی هست نصب کردم .تا الان که میدونم پچ A منتشر شده و من هم اپدیت کردم .از نظر مشکل و باگ خیلی چیز خاصی من ندیدم.از نظر رابط کاربری درسته که فرق کرده ولی قابلیت ها با نسخه 2014 فرقی نداشته .البته شاید داشته ولی من ندیده باشم ! (زیاد مثل قبل حوصله نصب و بررسی انتی ها رو ندارم . )
یه سری چیزهای نسبتا جزئی بهبود داشته .مثلا تو نسخه 2014 وقتی وارد قسمت تنظیمات برنامه ها در قسمت فایروال میشدی تمامی برنامه ها لیست شده بودن و لودینگ اش یکم زمان میبرد
ولی الان ساختار درختی مثل قبل هست ولی با این تفاوت که فقط عنوان های کلی رو نشون میده و زیر شاخه ها مخفی هستند و باید کلیک کنی روی یک برنامه تا تمای فایل های اون برنامه رو ببینی
! نمیدونم تونستم مفهوم رو برسونم یا نه ! ( همین فرق کوچیک باعث شده سریعتر شه لودینگ همه برنامه ها )
و از حجم فایل نصب هم کم کردن و برنامه تا حدودی سبکتر هم شده .
در کل با اینکه کسپر 2015 تازه اول راه هست به نظرم هم باگهای کمی داره و نسبت به 2014 بهتر شده ! البته بعضی ها ممکنه از رابط کاربری راضی نباشن
ولی این سیاست کلی شرکت های تولید کننده انتی ویروس هست که رابط کاربری ظاهری ساده داشته باشه تا همه کابران به راحتی ازش استفاده کنن .
(ویرایش: روش فعال سازی فرقی نداره .در انجمن مربوط به کلید های کسپرسکی توضیحاتش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست ها رو بخون متوجه میشی)
سلام
در نسخه 2013 KIS وقتی روی گزینه Brows برای قرار دادن کلید جدید کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته!
مشکل رو چطوری حل کنم؟
لطفا راهنمایی کنید دوستان سیستم بی دفاع هست.
حجمش زیاده :n02:نقل قول:
البته من به چنین موردی برنخوردم هنوز
در کسپر بطور معمول هر فایل اجرایی،به محض اجرا به لست فایروال اضافه خواهد شد.
اگه مورد مشابه در برنامه یا بازی ای که حجمش کمتر بود،دیده بشه تست میکنم
شما ابتدا با برنامه kavremover کسپر رو حذف کرده و دوباره نصب کن.نقل قول:
پیشنهاد میشه از نسخه های جدیدتر مثل 2015 استفاده شود.
منم اولین بار بود به این موضوع برخوردم.در هر صورت ممنون:n01:نقل قول:
من کسپر اسکای 2013 دارم سریال تموم شده . میخواستم بدونم کاسپر اسکای 2015 رو از مجا دانلود کنم اینترنت سکوریتیش رو و سریال اش از کجا بگیرم؟؟؟؟ اگه سریال هاش مشکل داره گیر نمیاد برم همون نورتون 360 بریزم که راحت رجیستر میشد و مشکلی نداشتم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
این همه حجمو واسه چی میخاد آپلود کنه ؟
چه لزومی داره این همه حجم اطلاعات رو میخواد آپ کنه ؟
چجوری میتونم جلوشو بگیرم ؟
تیک فایلهای حجیم رو برمیدارم
ولی بعد کمی دوباره میخواد آپلود کنه
این فایل ها گزارش های سیستم و کاسپر هستند که در صورت مشکل به پشتیبانی فرستاده میشوند.نقل قول:
برای غیرفعال کردن آن به شکل زیر توجه نمایید.
Trace را در حالت Disable قرار بدین.
:n16:
سلام دوستان
میخواستم بدونم این سوئیت روی ویندوز 8.1 نصب میشه یا نه؟؟
بعد این که تنظیمات فایروالش رو میشه به صورت دستی تنظیم کرد که برای هر برنامه اجازه بگیره !!؟
سلامنقل قول:
نسخه ی 2014 و یک نسخه از 2013 بنام PURE بر روی ویندوز 8.1 نصب میشن.
بله امکانپذیر هست
یه سوال دیگه هم داشتم دوست عزیزنقل قول:
اینکه اگر بخوام برای یه دوره تستش کنم میشه به نسخه trial 30 روزه اعتماد کرد؟؟ یعنی بخاطر اینکه trial هست امکانات امنیتیش رو محدود نکردند؟ چون من علاقه ای به کرک و تریال ریست و امثال اون ندارم تاحالا هم چندبار از سر این موضوع ضربه خوردم !
و اینکه از این لایسنسهای 90 روزه که یه سری آنتی ویروسها میدن میشه برای این نرم افزار پیدا کرد یا خیر؟؟
این ورژن 2015 که الان هست بتا یا فاینال هست؟!
ممنون
سلامنقل قول:
نسخه 30 روزه هیچ محدودیت بجز لایسنس نداره
تا چند هفته پیش یک سایت بود لایسنس 91 روزه میداد که دیگه ادامه نداره متاسفانه
2015 نسخه نهایی و تایید شده هست و از لینک زیر از سایت رسمی میتونید دانلود کنید:
اینترنت سکوریتی 2015 :
آنتی ویروس 2015 :کد:http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2015/kis15.0.0.463en_6027.exe
کد:http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kav2015/kav15.0.0.463en_6022.exe
دوستان من اگر KIS رو داشته باشم نیازی هست تا از نرم افزارهای امنیتی جانبی هم استفاده کنم یا خودش شامل میشه همش رو؟!!
در یک کلمه خیر،نیازی نیستنقل قول:
نسخه اینترنت سکوریتی هم آنتی ویروس داره و هم فایروال و یک سوئیت کامل محسوب میشه
اما ابزارهایی برای بالاتر بردن امنیت اگه روی سیستم باشند خیلی خوبه و مثلا امنیت با کسپر اگه %99 باشه به %99.99 میرسه
بهترین ابزار جانبی هستmalware bytes هست که قدرتمندترین شناسایی رو برای مبارزه با مخرب ها داره.بخصوص برای پاکسازی سیستم های آلوده
هر آنتی ویروسی که داشته باشید میتونید در کنارش malwarebytes رو نصب کنید اما دقت داشته باشید که در تنظیمات برنامه روی حالت realtime نباشه تا تداخلی با آنتی ویروس بوجود نیاد.
فقط هفته ای یا ماهی یکبار این برنامه رو آپدیت کرده و یک اسکن از سیستم انجام دهید.
دانلود از لینک زیر: (نسخه رایگان کافیست)
کد:https://www.malwarebytes.org/antimalware/
سلام دوستان
من KIS 2015 رو نصب کردم. می خواستم بدونم برای دستی کردن فایروالش چه کار باید کرد؟
من تو قسمت Setting->general->interactive protection رو غیر فعال کردم میخواستم ببینم همینه یا قسمت دیگه ای هست؟!
چون الان اتوماتیک عمل میکنه :|
سلامنقل قول:
من زیاد با تنظیمات کسپر ور رفتم ! همچین قابلیتی به طور پیش فرض متاسفانه وجود نداره
ولی شما خودتون میتونید یه سری تنظیمات انجام بدین که سوال بپرسه ولی یکم ممکنه براتون دردسر بوجود بیاره !
باید وارد تنظیمات فایروال بشین
بعد گزینه configure application rule رو باز کنید
و برای همه برنامه ای تراست TUSTERD یه قانون تعریف کنید که سوال بپرسه و ALLOW نباشه ( از قسمت network rule )
ولی این کارا ممکنه یکم مشکل ساز بشه !
یا میتونید بگین همه برنامه ها به طور پیش فرض وقتی نصب میشن به گروه low restricted اضافه شن ( این گروه به طور پیش فرض برای دسترسی به اینترنت سوال میپرسه ! )
این که بخوایم بگیم برنامه ها به طور پیش فرض برن تو گروه low restricted رو چطور باید انجام داد؟!نقل قول:
بعد نمیشه کاری کرد که هر برنامه که قصد وصل شدن به نت رو داره برای دفعه اول فقط اجازه بگیره بعد با توجه به جواب ما یه رول براش ساخته بشه؟!!
سلامنقل قول:
جواب سوال اول تون :
1 - setting -> protection center -> application control
2- گزینه trusted رو خاموش کنید
و گزینه بعدی یعنی automatically رو بزارین رو low restircted
بله میشه برای هربرنامه یک rule تعریف کرد که هر دفعه سوال نپرسه ( البته فکر کنم رول را باید دستی بسازین )
من که فعلا بیخیال این کار ها شدم .
روش بهتر اینه که وقتی برنامه جدید نصب میکنید ارتباط خودتون با اینترنت رو قطع کنید و یکباربرنامه رو اجرا کنید تا به لیست برنامه های کسپر اضافه شه
بعد میتونید برین تو تنظمیات فایروال و برای برنامه مورد نظر قانون که مد نظرتون هست رو تعریف کنید
سلامنقل قول:
مرحله اول رو درست انجام دادید.مرحله بعد باید در مسیر setting - protection center - application control تیک گزینه trust digitally signed applications رو بردارید تا برای برنامه های شناخته شده هم سوال کنه.
بهتره در ابتدای نصب کسپر این تنظیمات صورت بگیره چراکه اگه مدتی اتوماتیک کار کارده باشه باید برنامه های رو که خودش تایید کرده به لیست دیگر انتقال داد که محمد عزیز راهش رو گفت.و یا اونها رو از لیست کسپر پاک کرد تا مجددا سوال کنه.
با تنظیمات بالا هر برنامه ای که برای بار اول اجرا میشه برای فعالیت های مختلفش سوال پرسیده میشه.نقل قول:
بعد نمیشه کاری کرد که هر برنامه که قصد وصل شدن به نت رو داره برای دفعه اول فقط اجازه بگیره بعد با توجه به جواب ما یه رول براش ساخته بشه؟!!
این کته رو درنظر داشته باشید که در قوانین هر برنامه ،دسترسی هایی که promp for action تعریف شده اند در هر بار اجرا سوال خواهد شد.اما برای تغییر ااین گزینه به allow یا block باید از طریق قوانین هر برنامه اقدام شود.
برای اینکار به manage application رفته و روی برنامه مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه details & rules رو انتخاب کنید.
سلام دوستان.
من KIS 2015 دارم تا یکی دو روز دیگه تریالش تموم میشه. تریال ریستی یا کی واسش وجود داره ؟
سلام
لطفا کلید برای pure3
سلام
لطفا کلید برای pure3
سلام
دوستان KIS رو اگر بذاریم رو حالت Auto بعد به صورت دستی یه برنامه رو بلاک کنیم برا اینترنت ، از رولی که ما تعریف کردیم تبعیت میکنه یا خودش تصمیم میگیره؟!!
بعد این قسمت Network traffic که تو Firewall هست به چه صورت عمل میکنه؟!! چون من کل گروه Nvidia رو بلاک کردم اما بعد از چند ساعت دیدم که 80 MG دانلود کرده ، و اینکه مرورگر ها که این همه استفاده میکنم همواره Network traffic صفر دارند !!
نقل قول:سوالات مرتبط با سریال رو در انجمن مربوطه ارسال کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=611136
سوال اول،آخرین تغییر ایجاد شده رو انجام میدهنقل قول:
برای مثال nvidia ، باید یه سری دسترسی های دیگه رو هم بلاک کنید.در لیست برنامه ها در کسپر رو nvidia کلیک راست کرده و به detail and rule بروید
بعد به تب rights رفته و در پایین صفحه روی hidden network access کلیک راست کرده و آن را بلاک کنید.
برای تغییر در قوانین گروهی باید دقت داشته باشید که گزینه Inherit در کلیک راست قوانین تیک خورده باشه تا هر تغییری که ایجاد میکنید بر روی تمام زیرمجموعه ها اثر داشته باشه.
این قسمت کلیک راست قوانین رو یکم جزئی تر میگین؟نقل قول:
ممنون
بطور کلی نحوه بلاک کردن برنامه ها برای دسترسی به اینترنت رو در kis 2015 توضیح میدهم تا برای همه دوستان یک راهنمای کامل بشه:نقل قول:
فرض کنیم من برنامه autocad رو نصب کرده ام و چون برنامه سریال اصلی نداره(همانند اکثر برنامه های ما) میخوام از دسترسی اش به اینترنت جلوگیری کنم.
ابتدا طبق مسیر زیر باید به manage applications بروم:
محتوای مخفی: نمایش
حالا لیست تمام برنامه هایی که حداقل یکبار اجرا شده اند رو در اینجا دارم و اینجا میخواهم اتوکد رو از دسترسی به اینترنت بلاک کنم.برنامه اتوکد ساخت شرکت autodesk هست و در زیر مجموعه این نام قرار گرفته.
اما برای اینکه یک کار کلی تر انجام داده باشم،میتوانم گروه autodesk رو از دسترسی به اینترنت منع کنم تا من بعد تمام برنامه هایی که از شرکت autodesk نصب و یا اجرا خواهم کرد،به اینترنت دسترسی نداشته باشند و نیاز نباشه تا تمام اونها رو جداگانه تغییر بدهم.
حالا روی autodesk کلیک راست کرده و به Details and rules میروم:
یک پنجره با چهار زبانه باز میشه که ما فقط به دوتای آخر یعنی network rules و rights کار داریم.
ابتدا به network rules میروم و روی هر سه مورد trusted network, public network, Local network کلیک راست کرده و گزینه Deny رو انتخاب میکنم. (مطابق عکس)
این اصلی ترین کار برای جلوگیری لز دسترسی یک برنامه به اینترنت هست و در %95 موارد کافی بنظر میرسه.
اما برخی برنامه ها،فعالیت های جداگانه و مخفی برای دسترسی به اینترنت دارند.
پس اینبار به تب Rights میروم.تب rights دارای تنظیمات مهمی برای دسترسی برنامه موردنظر به قسمتهای مختلف سیستمی هست.
به سایر گزینه ها کاری ندارم و به پایین صفحه میروم تا به Hidden Network Activity برسم.
روی این قسمت کلیک راست میکنم و باز هم Deny رو انتخاب میکنم.با این کار،دو گزینه دیگر هم deny میشود.در آخر هم save (مطابق عکس)
من فعلا برنامه ای ندیدم که با این تنظیمات همچنان به شبکه وصل باشه و میشه گفت %99 در تمام برنامه ها جواب خواهد داد.
البته لازم نیست که همیشه حتما گروه اصلی رو از دسترسی به اینترنت منع کنیم.اگه اینجا کاری به گروه نداشته باشیم،من میتوانم روی خود برنامه اتوکد کلیک راست کنم و به Detail and rules بروم و همین تغییرات رو انجام بدهم.
تنها تفاوتی که اینجا داریم این هست که پنج تب برای تنظیمات قوانین برنامه داریم (مطابق عکس) در حالیکه قوانین گروه های اصلی (مثل Autodesk ) چهار تب بود.
در نهایت،تغییرات گفته شده در Network rules و Rights رو انجام میدهیم.