asus padfone mini بهتره.
با پردازنده اسنپ دراگون و کارت گرافیک آدرنو 320...
Printable View
asus padfone mini بهتره.
با پردازنده اسنپ دراگون و کارت گرافیک آدرنو 320...
سلام یک سوالی کسی میتونه این ها رو با هم مقایسه کنه و بهترینو داخل هر کدوم مشخص کنه:
چیپست ها :
Snapdragon S4 Pro
Qualcomm Snapdragon MSM8226
Mediatek MT8125
Nvidia Tegra 3 Chipset
چیپ گرافیکی:
ULP GeForce
PowerVR SGX544
Adreno320
Snapdragon S4 Pro و PowerVR SGX544نقل قول:
اخه بعضی جاها زده adreno 305نقل قول:
فکر میکنم جاهایی که نوشته 305 اشباه نوشته.نقل قول:
+ 305 هم قوینه... الان من با آدرنو 225 دارم آسفالت رو راحت با بهترین کیفیت اجرا می کنم.
سلام دوستان اگه میشه کمکم کنین که خیلی ذهنم درگیره
من نهایتا تا 900 950 اونم اخراشو بصورت چکی میخوام هزینه کنم..
گوشیمم لمسی سامسونگه با سیستم عامل بادا
چیزی ک بدجور ذهنمو درگیر کرده اینه ک نکسوس 7 اینچی خیییلی ب دلم نشسته
بنظرتون یه گوشی هوشمند بگیرم یا همین گوشی ساده داشته باشم بهمراه تبلت نکسوس؟
خیلی سخته حمل و نقلش؟
بیشترین استفادمم بازی هس و اینترنت همراه
منتظر جوابای خوبتونم
سلامنقل قول:
به نظر من شما گوشتون رو داشته باشید، یه تبلت LG G Pad 8.3 بخرید.
از نکسوس خیلی بهتره فقط تنها مشکلش اینه که سیمکارت نمی خوره.
شما می خواید کار موبایل رو هم براتون انجام بده ولی تا اونجایی که می دونم نکسوس 7 سیمکارت خور به این راحتی ها قابلیت تماس نداره مگه با برنامه هایی مثل وایپرو....نقل قول:
مقایسه تخصصی Google Nexus 7 4G 2013 و Samsung Galaxy Note 8.0 N5100
این دو تبلت کاملا مکمل هم هستند و نقطه قوت هر کدوم نقطه ضعف دومی رو کاملا می پوشونه. مثلا کیفیت وضوح صفحه نمایش 323ppi گوگل در مقابل 189ppi نوت یا صفحه 7 در مقابل 8 اینچ ویا رابط کاربری و کیفیت فیلم برداری این دو.
دوستانی که تجربه و اطلاعاتی از این دو تبلت دارند می خوام در موارد زیر در مورد این دو تبلت نظر بدن
1- دوربین هر دو 5 مگ هست کیفت عکاسی کدوم بهتره
2- گوگل باطری ضعیف تر ولی صفحه 7 اینچ داره نوت باطری قوی تر ولی صفحه بزرگتر داره درشرایط کاری یکسان دوام کدوم بیشتره
3- بنظرم رابط کاربری نوت بهتر و بروزترهست بنظرتون گوگل هم توانایی این رو داره تقریبا تا همون اندازه کار راه بنداز و یوزرفریند باشه
4- انتخاب شخصی خود شما کدوم یکی هست و چرا؟
با درود
تبلت حدود قیمت 300 معرفی کنید.برای بازی و اینترنت میخوام برای کودک 10 ساله. زود خراب نشه. سیم کارت هم نخورد مهم نیست.ژیروسکوپ داشته باشد. کدام برندها را مناسب این قیمت میدانید.
مرسی
با سلام
دوستان یک تبلت تا سقف 1.5 میلیون میخوام بگیرم پیشنهادتون چیه.
یه چیز عجیبی که دیدم اینه که تبلت های اپل با اینکه اجزای پایینی دارند مثلا CPU 1 گیگ یا رم 1 گیگ ولی قیمتشون بفرض مثال از تبلت های سامسونگ و سونی و... که CPU بالایی مثلا 2 یا رم بسیار بیشتری نسبت به اپل دارند ولی تبلت های اپل گرانترند.علت چیست؟
من تبلتی میخوام که دوام بسیار بالا و در عین حال CPU RAM و... بالایی داشته باشه؟
بطور کلی شما IPAD را پیشنهاد میکنید یا سایر تبلت ها؟
با تشکر فراوان
تبلت های اپل با وجود سیستم در ظاهر پایین تر ولی کارایی شون از تبلت های به ظاهر با هسته بالاتر اگه بیشتر نباشه کمتر نیست و مطمئن باشید در هیچ برنامه و بازی از تبلت های اندرویدی عقب نمی مونن چون تمام اجزا تبلت توسط شرکت اپل طراحی و باهم مچ شدننقل قول:
بعنوان مثال شاید CPU مورد استفاده شرکت اپل با دیگران تشابه اسمی داشته باشه ولی معماری اون کاملا توسط شرکت اپل بازنویسی و بهنیه شده است
کیفیت رو هم که خودتون می تونید از نزدیک بین یه ایپد و یه اندروی ببینید ومقایسه کنید که یکی دیگه از عوامل بالا بودن قیمتشون هست.
بهمین دلیل هست که همیشه با خیال راحت تمام محصولات اپل رو بدون گارانتی می خرم
مرسی ارش جاننقل قول:
ولی با 1.5 میلیون پیشنهاد شما چیه؟
یعنی فقط اپل بگیرم.بنظرت با این پول نمی تونم تبلتی با اجزای بالاتر مثل cpu 2 غیر از اپل بگیرم.
منظورت اینه که اپل با cpu پایینتر ارجحیت داره به سایر تبلت ها با cpu بالاتر؟؟
با تشکر
بنظرمن ارجحیت دارهنقل قول:
شما کسی رو میشناسید که بگه با تبلت اپل نتونستم برنامه ای رو اجرا کنم ولی با اندروید تونستم؟
خرید تبلت فقط بحث CPU و سخت افزار نیست عوامل دیگه ای مثل رابط کاربری خوب کیفیت مناسب و تکنولوژی ساخت عالی هم هست
شما با هزینه کمتر می تونید تبلت های 4 هسته ای اندروید رو هم بخرید مطمئن باشید همشون نیازهای سخت افزاری شما رو براورده می کنند
بهتر قبل از انتخاب نهایی علاوه بر سخت افزار عوامل دیگه که از تبلت تون انتظار دارید رو هم در نظر بگیرید مثلا اندازه صفحه، تراکم پیکسل، قابلیت تماس، داشتن سیمکارت، عمرباطری و .......
با این تبلت ها یا ایپد نرم افزارهای مهندسی رو هم میشه اجرا کرد.مثل سالیدورک؟نقل قول:
بنظر شما نرم افزارهای ios براحتی در دسترس یا رایگان هست.اخه کار با اندرویید خیلی راحته و تمامی نرم افزارها بصورت رتایاگان موجوده.
بنظر شما Apple IPad Air شما ارزش خرید داره؟ و ایا این ایپد ها حافظشون قابل ارتقا هست؟
با تشکر
مصولات اپل قابلیت ارتقا ندارن ولی شما می تونید همون اول از مدل های 16-32-64-128 گیگ مدل مورد نازتون رو انتخاب کنیدنقل قول:
فکر نکنم رو هیچ تبلتی سالیدورک اجرا بشه (بغیر از سرفیس پرو مایکروسافت) اصلا تاحالا اپلیکیشن اش رو ندیدم چه اندروید چه ios. فقط یه اپلیکشن پولی هست که قیمت بالایی داره و کاررایی چندانی هم نداره فقط میشه فایل رو روش اجرا کرد و شکل رو روی تبلت دید و چرخوند.
اپلیکیشن ها هم برای هردوشون به تعداد زیاد و کرک شده موجود هست فقط باید برای استفاده از این اپ ها ios حتما جیلبریک شده باشه
رسینقل قول:
منظورتون ازجیلبریک چیه؟ ایا اموزششو خودمون هم میتونمیم یاد بگیریم و انجام بدیم و یا باید حتما شخص خبره ای این کارو بکنه؟ هزینه جیلبریک چقدره؟با تشکر
اپل بطور پیش فرض اجازه نمیده برنامه های کرک شده روی دیوایس هاش نصب بشه با جیل بریک کردن می تونید به فایل های ریشه و سیستمی دیوایس دسترسی داشته باشید و امکان نصب برنامه های کرک شده رو بشما میده هر ورژن جدید ios که میاد بعد از یه مدت توسط هکرهانقل قول:
-- میشه و به اصطلاح جیلبریک شده و محدودیت های شرکت اپل رو دور میزنه
اموزش توی سایت های مربوط به محصولات اپل هست نهایتا 1-2 هفته با تمام اصطلاحات و زیروبمش اشنا میشی و خودت می تونی همه کارها رو انجام بدی
مرسی
سوال آخر
2014 Samsung Galaxy Note 10.1 یا Apple IPad Air 64gig????
با درود
دوستان گفتند دنبال تبلت 300 تومنی نروم . چون پشیمان میشوم.حال لطفا بگویید ارزانترین تبلت برای بازی و اینترنت کدام است؟
البته دوستان لنوو 1000 را پیشنهاد دادند ولی به جز این انتخاب دیگری هم هست؟
ممنون
نه من در کنارش یه گوشی ساده یا نهایتا یه گوشی اندرویدی دست پایین تر میگیرم.نقل قول:
فقط الان سوالم اینه اولا شما باشین اینکارو میکنی یا میری گوشی مدل بالا میگیری؟
دوما باتوجه به اینکه نمیتونم مدل2013 رو خریداری کنم مدل قبلی نکسوس الان خریدنش بخاطر قدیمی بودن بصرفه هست؟ مثلا اگه اندرویدش دیگه از یه جایی ارتقا نگیره مشکلی ایجادمیکنه؟مثلا توی نصب بازیها و برنامه های جدید مشکل خواهم داشت؟
سلام دوستان
من میخوام تبلیت بخرم کمتر از 800 میخوام پول بدم
به نظر شما این دوتا تبلت کدومش خوبه؟
ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100
کلا سامسونگ خوبه یا ایسوس؟
با سلام
دوستان میخوام ipad air بگیرم.بین 64 و 128 موندم؟بنظرتون 64 کفایت میکنه؟
با تشکر
بین این دوتا مدلی که گفتید ایسوس بهترهنقل قول:
بستگی به مصرف شما داره یکی یه تبلت 32 گیگ هم کارش راه میندازه یکی هم 128 واسش کمه :n05:نقل قول:
سلام
يه مشاوره واسه خريد تبلت مي خواستم
تبلت رو واسه دختربچه ده ساله كه واسه بازي ميخواد ،هست كه خودش ميگه حتما بازي sims رو بدون اشكال بازي كنه
چيزاي ديگه هم مد نظرهمهست اينه كه باطري خوبي داشته باشه و صفحه هم زياد كوچيك نباشه
و كلا بدرد بازيهاي سنگين بخوره ،،قيمت هم زياد نباشه ،،اما جنس اشغال ارزون نميخوام كه بعد يه روز از خريدش پشيمون بشم
بهم ايسوس فونپد پيشنهاد كردن اما نمي دونم كدوم مدلش يا اصلا خوبه يا نه ،،
ممنون ميشم يه چند مدل برتر رو معرفي كنيد تا بهش نشون بدم تا ببينم كدومش رو مي پسنده
سلام.من شهرستان هستم و پس از بررسی های زیاد تبلت نکسوس رو مناسب یافتم فقط چون بودجه کافی ندارم سری سیمکارت خور اولش رو میتونم بخرم.یعنی نکسوس 2012 سلولار.
اما مغازه دار بمن گفت چون مدلش قدیمیه اگه خرابی براش پیش بیاد داستان میشه و پیداکردن قطعاتش باین آسونی نیست.
و اینکه چون پارسال عرضه شده آپدیت های جدید بزودی براش قطع میشه.
حالاسوال من از بچه تهرونیا اینه که باتوجه باینکه من یه کاربر معمولی هستم نه خیلی حرفه ای خیلی اهمیت زیادی داره اینکه اپدیت های جدید رو دریافت نکنه؟
و اینکه حرفشون درسته که قطعاتش بسختی پیدامیشه و پشتیبانی سخت افزاریش ضعیفه؟
امروز بالاخره بعد از کلی فراز و نشیب و بررسی بین نکسوس 213 ، نوت 8 و ایپد مینی رتینا. بعلت کمبود بودجه قید سلولار بودن رو زدم و ایپدمینی رتینا رو گرفتم تقریبا قیمتش با نکسوس 2013 سلولار یکی در اومد ولی با تست هایی که از نکسوس دیدم از خریدش پشیمون شدم
گوگل می گه محصولات نکسوس رو تا 2 سال پشتیبانی و اپدیت اندروید می کنهنقل قول:
قطعات هم چه نکسوس و چه اکثر تبلت های دیگه معمولا به این راحتی پیدا نمیشه و هر تبلتی که خراب بشه با هزینه بالا تعمییر میشه
ممنون از جوابتون.بنظر شما پس از دوسال با مشکلی برای نصب بازیها و برنامه های جدید مواجه میشم؟منظور اینکه گذشت یکسال از عرضه این دستگاه دلیل خوبیه برای منصرف شدنم از خرید؟نقل قول:
سلام دوستان یه سوال کلی
میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلت بگیرم آیپد بگیرم با اندرویدی؟
خودم بیشتر نظرم روی tab3 هست ولی خب ایپد هم عالیه
گذشته از مسایل قیمت کدوم رو توصیه میکنید؟
ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB و سامسونگ تب 3 بازم ایسوس بهتره؟
زیر 800 تومن الان چی خوبه همین ایسوس؟
میشه یکی جواب بده؟؟نقل قول:
a1000 تبلت خوبیه البته قیمتش 350-400 ولی از خریدش پشیمون نمیشینقل قول:
مشخصا با تبلتهای بالای 600 تومن نمیتونه رقابت کنه
ولی از لحاظ کیفیت ساخت من قبولش دارم
اگه بتونی مدل 16g با رم 1 رو تو رنج 370-380 پیدا کنی در خریدش شک نکن
من با اینکه مدل 8g رو دارم(رم 512) باز تو اجرای بازیهای hd ناتوان نیست و مثلا بازی dounger hunter یا pvz2 رو بدون لگ اجرا میکنه
باتریش هم خوبه
نقظه ضعف مهمش دوربینه که نداره:31: (یه دونه فرانت داره 0.3MP)
در کل ارزش خرید داره ضمن اینکه تو کار هنگ و اینا هم نیست
چون لنوو انصافا یه سرو گردن از سایر برندهای چینی بهتره و کیفیت ساختش خوبه
با سپاس به دوستان
مدل لنوو1000 به دلیل نداشتن دوربین مورد پسند واقع نشد.حال مدل ایسوز memopad hd7 که حدود 400 تومن است انتخاب کردم ولی
دیدم دوستان گفتند که ایسوز خرابی زیاد دارد حال به جز ایسوز ولی با این مشخصات چه چیز پیشنهاد میکنید؟
ممنون
دوستان نظرتون در مورد Galaxy Note 8 چیه تو این رنج غیر از این با 100 الی 200 بیشتر و پایین تر چیز دیگه ای پیشنهاد میدید یا همین خوبه؟در کل آیا 4 الی 5 سال این مدل کار خواهد کرد و ارزش خرید داره یا خیر؟
پایین ترنقل قول:
LG Gpad
گوگل نکسوس 7 2013 wifi
بالاتر
گوگل نکسوس 7 2013 4G
ایپد مینی رتینا 16g wifi
بنظر من با وجود این موارد خریدن نوت 8 دور ریختن پول هست تنها برتریش داشتن قلم Span و تماس هست
ایسوس فون پد خوبه یا گلکسی تب 3؟
سلام
یه راهنمایی؟!!
یه تبلت میخواهم بخرم تا دو میلیون. از همه مهم تر سخت افزارشه، میخام نرم افزار گرافیکی مثل 3Dmax را کار کنم(اصلا میشه با تبلت؟؟) سیم کارت هم بخوره
مرسی که راهنمایی میکنید
سلام
تبلت برای این که چشم رو خسته نکنه باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
من تبلتی می خواهم برای نوشتن و خواندن متن ترجیحا دوربین خوبی هم داشته باشه !
خودم نظرم xperia ultra z هست نظر شما چیه؟
ممنون.
سلام
من کتاب PDF ژیاد مطالعه می کنم
تلبت خوب برای کتاب خوندن و انجام بقیه کارها چه مدلی پیشنهاد می کنید؟؟
بین تبلت های سامسونگ کدومش کیفیت بهتری داره ؟؟ گلکسی تب 3 7 اینچی رو از نزدیک دیدم امام کیفیت صفحش فکر کنم 170ppi بود
مدلی می خوام که تراکمش بیشتر از این باشه حالا سامسونگ هم نباشه مهم نیست
تراكم پيكسل بالانقل قول:
روشنايي خوي در نور افتاب
ترجيحا بالآي ٨ اينچ
بهمون دليلي كه گفتيد أصلا تبلت مناسبي نيست LG خيلا بهترهنقل قول: