برای من مشکلی ندارهنقل قول:
شما کدوم منطقه هستید؟
Printable View
برای من مشکلی ندارهنقل قول:
شما کدوم منطقه هستید؟
پینگ و سرعت از صبح خیلی خرابه...
نقل قول:یه روتر بگیر و کانکشن PPPoe رو توی اون تنظیم کن ، مشکل حل میشهنقل قول:
برای بنده یکروزه وصل شد سرعت روی 20 مگ بسنه شده ولی سرعت دانلود همون سرویسی که درخواست کردم یعنی 256
اینترنت اعتباری آمد
معاون فنی و مهندسی شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: متقاضیان اینترنت منطقه هفت تهران میتوانند با استفاده از اینترنت "پریپید" به جای اینترنت "پستپید" از اینترنت اعتباری استفاده کنند.
سمیعالله صادقی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بیشترین استفاده این سرویس برای آن دسته از مشترکان مستاجری مورد نیاز است که از صاحبخانه خود اجازه دریافت اینترنت ADSL را ندارند و با ثبت هویت خود میتوانند این سرویس را دریافت کنند.
وی با بیان این که از این نوع اینترنت با نام اینترنت اعتباری نیز ذکر میشود، گفت: متقاضیان پس از دایری سرویس میتوانند با خرید اعتبار از بانک، ADSL خود را شارژ کنند و تا زمانی که خطشان را شارژ کنند، ADSL آنها اعتبار دارد اما در صورت شارژ نکردن مجدد خطشان، سرویس خود به خود قطع میشود.
معاون فنی و مهندسی شرکت مخابرات استان تهران، با اشاره به این که این سرویس پیشتر از سوی شرکتهای PAP ارائه میشد، بیان کرد: در حال حاضر اینترنت اعتباری در همه مناطق تهران قابل اجراست اما به صورت آزمایشی در منطقه 7 راهاندازی شده است و با گذشت دو ماه از راهاندازی این سرویس در انتظار مشخص شدن ایرادهای این سرویس هستیم تا به صورت گسترده، در دیگر مناطق هم امکان استفاده فراهم شود.
صادقی در توضیح تعرفههای محاسبه شده این سرویس نیز با اشاره به حجمی بودن آن گفت: این سرویس به دلیل اینکه به صورت حجمی کنترل میشود، مشترکان میتوانند سرعت درخواستی خود را که از 128 تا 512 ارائه میشود را اعلام کنند و لازم به ذکر است ضریب یک به 10 در این سرویس در نظر گرفته نمیشود.
وی توضیح داد: این سرویس برای محاسبه ارزانتر به صورت حجمی کنترل میشود و مشترکان میتوانند با حجم درخواستی این سرویس را دریافت کنند.
از دیشب تا الان پینگ به شدت افزایش پیدا کرده
هر کلیکی که میکنی 10ثانیه طول میکشه تا جواب بگیری
باز خوبه برای شما وصله من اصلا 4 روزه اینترنت ندارم!!مرکز شهدای گمنام
من که دیشب گذاشتم رو دانلود به امید اینکه 2 گیگ از یه بازی دان شده بود دو گیگ دیگم بگیرم که بشه 4 گیگ که دیگه احتیاج نباشه وایسم برای نسخه کم حجم از همون شب که گذاشتم نیم ساعت بعدش دیگه دانلود نکرده تا خود صبح که پاشدم دیدم این چند روز خیلی اینجوری میشه یعنی دانلود گیر میکنه باید بیای استب کنی دوباره بزنی
زنگ زدی بهشون ؟نقل قول:
بعد جالبه اصلا هم این کارا جزو کم فروشی اینترنت حساب نمیشه !
سلام دوستان
من خطم فیبر نوری هستش و باید از مخابرات نت بگیرم، دانلودر هم نیستم، به نظر شما چه اشتراکیشو بگیرم که بتونم باهاش راحت از oovoo و skype استفاده کنم؟
مرسی
سلام.
منطقه شهيد آيت تهران کسي اشتراک داره که بگه سرعتشون چجوريه ؟ و اينکه توي تهران 256 مي دهند يا نه ؟ و آخر هم اينکه با سرعت 32 دانلود مي کنه يا سرعتش کمتره ؟
توصیه میکنم طرف مخابرات نری چون سرعت سند اش به شدت پایین است و اگر چاره ی دیگری ندارید سرویس 512 تهیه کنید که لاقل بتوانید ارتباط بدون پَرشی داشته باشید.نقل قول:
والا میگن خرابیه اما فکر نکنم هیچ خبری هم از توسعه خرابی اختلالات و ... تو tct.ir برای منطقه ما نیست خرابی ها هم حداکثر حداکثر 72 ساعت هست نه 7 روز!یا دارن توسعه میدن این طرح حجمی اضافه میشه یا فازهای بعدی اینترانت ملی هست ...
خلاصه که چند روزه اینترنت ندارم و کسی پاسخگو نیست!!
من از آیت ندارم...ولی میدونم 512 هم میدن...برای 256 سرعت دانلود میانگین 31-32 و برای 512 میانگین 63-64 هستش...نقل قول:
یکی نیس جواب مارم بده؟نقل قول:
درود
کسی از مخابرات منطقه ی پیام نور سرویس داره؟
به خدا کلافه شدم مدت زیادی هست که سرویس افتضاح شده خیلی از تارنماها(سایت)باز نمیشه حتی با بستنی!
چرا اینجوری شده؛ قبلا باز خوب بود حداقل سایت ها رو راحت باز میکرد الان دیگه واقعا کلافه کننده شده وضعیت از دیال آپ بدتره
از گیشا نه ولی 512 دارم پروفایل عادیش 512/128 هست شاید صحبت کنی آپلودت رو 256 هم ببندن که میشه حدود 15/60 یا 30/60 اگه بالاتر هم برات ببندن تا سرعت واقعی میرسی یعنی مثلا 32/64 البته مخابرات چند وقته خراب شده اگه این بحث حجمی هم درست باشه خرابتر هم میشه نیای بهتره من خودم یه هفتس قطعه کسی جواب نمیده ...نقل قول:
شما حضوری نرفتی مخابرات ؟نقل قول:
در ضمن خط تلفن سالمه ؟
آخه معمولا همچین موردی خیلی جای سوال برای آدم باقی میذاره !
امروز افتضاحه دوباره
دیگه عادت کردیم به این اوضاع
الکی الکی جدی شد الان که دقت کردم دیدم 6 ماهه که دیگه مخابرات مخابرات بشو نیست
مرسی از جواب کاملتنقل قول:
کم مونده بود بگیرمش ولی با این اوضا اصلا خوب نیس
من نامحدود 512 از اسیاتک دارم خوب نیس ولی فک کنم از مخابرات بهتر باشه
خب به حول و قوه الهی وصل شد!:دی
ببین کلا من تو این 3 سال راضی بودم قطعی بیشتر از 4 ساعت نداشتم اینبار خیلی عجیب بود یک هفته قطعی ... در هر صورت نسبت به هزینه ای که میکنی نامحدوده و سرعت تقریبا ثابت و واقعی رو داری بدک نیست شما هم که میتونی 512 بگیری میخوای تست کن یک ماه !
خوب اینترنت مخابراتی256 من هم بعد 40 روز وصل شد
بدک نیست نسبت به نامحدود بودنش با قیمتش که ماهی 12 تومانه راضی هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من الان وایمکس ایرانسل دارم میخوام برم سمت مخابرات ببینم چطوریاس
توی منطقه سعادت اباد کسی داره ؟
کلا راضی هستین از مخابرات ؟
من میخوام ۵۱۲ بگیرم یه مودمم دارم که ۷ ۸ سال پیش واسه adsl ازش استفاده میکردم وایرلسه میشع از عمون استفاده کرد ؟
درخواست بدم کی وصل میکنن
Sent from my Htc One X
سلام دوستان ! من 512 دارم اما احساس میکنم سرعت دانلود کمه ! دوست من همین سرویس رو داره اما با 70 دانلود میکنه ! ماله من نهایتا 60 میشه !
چرا ؟
خوبه که پروفایل شما :دی منم میخوام صحبت کنم ببینم بالاتر میشه یا نه!برای من 511/125 هست!و همون حدود 60 شاید نویز یا میرایش خطت بالاست شایدم لینکت خوب نیست از چند سرور همزمان تست کن یا با IDM حداکثر تعداد کانکشنها رو استفاده کنه!نقل قول:
یه سوال اینترنت مخاربراتی بگیری نمیتونی چیز پی ان وصل شی ؟ من هر کانکشنی از هر چیز پی ان زدم وصل نمیشد !!
همگانیه ؟
بگو پروفایلت رو برای Reset کنه ! بگو قبلا هم یه بار این کارو کردین خوب شده !
جالبه چرا اینطوریه پس مطمینی خطتت مشکل نداره؟؟نقل قول:
برا من دانلود رو 576 اپلود هم 160:31:
تازه چند بار زنگ زدم تلاش کردم که این اپلود رو بیارن حداقل رو 256 که مشکل تورنت من حل بشه خیلی عالی میشه ولی گوش نمیدن!
Transfer rate شما توی IDM چنده ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
idm که ملاک نیست چرت و پرت نشون میده ولی عکس دومی که گذاشتم دقیقتره و نشون میده که توی یک ساعت چقدر دانلود و اپلود داشته و متوسط سرعت رو هم زده
بله IDM ملاک نیست احسنت بر شمانقل قول:
میتونید از مرورگرتان تست دانلود بگذارید
چقدر time out میده !! ماله من فقط اینجوریه ؟
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=310ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=309ms TTL=43
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=310ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=307ms TTL=43
ویرایش : تا زنگ زدم 5 مین بعدش درست شد
نمیدونم الکی میگفت مشکل از سرور مخابراته :|
اینم پهنای باند واقعی که در دسترسهنقل قول:
اینارو با چه نرم افزاری انجام میدی ! میشه لینک دانلودش رو بهم بدی ؟نقل قول:
با نرم افزار مانیتورینگ.من از این برنامه استفاده میکنم بخاطر سبک بودن نسبت به تمام نرم افزار های انجام این کار و نداشتن پروسسور و سرویس اضافه که حافظه رو اشغال میکنه البته یه دلیل دیگش هم امکانات کاملش هست و رایگانه زبون فارسی هم داره اینم سایت سازندهنقل قول:
اخرین نسخه 5.2.5 هستش که من خوشم نیومد افزونه که نمایش ترافیکش میچسبه به تسکبار به نظرم بیریخت شده اگه خواستی اینم ورژن 5.2.4
معاون شرکت مخابرات استان تهران از ارائه سرویس اینترنت پرسرعت پیش پرداختی توسط شرکت مخابرات این استان خبر داد و گفت: این سرویس پس از تعیین تعرفه نهایی عرضه عمومی می شود. سمیع الله صادقی در گفتگو با مهر، با بیان اینکه تا پیش از این ارائه سرویس اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات استان تهران به صورت پس پرداختی و از طریق قبوض تلفن ثابت بود، اظهار داشت: این موضوع مشکلاتی را برای موجران در استفاده مستاجرانشان از این سرویس ایجاد کرده بود به نحوی که در بسیاری موارد دیده شده بود که مستاجران از اینترنت استفاده کرده و موجران ناخواسته مجبور بودند هزینه قبوض اینترنت آنها را پس از تخلیه منزل پرداخت کنند براین اساس سرویس اینترنت پرسرعت اعتباری از سوی مخابرات ارائه شده است تا پس از این مستاجران بتوانند با پیش پرداخت از اینترنت استفاده کنند.
وی با تاکید براینکه در این سرویس اینترنت به صورت دانلود نامحدود عرضه نمی شود، گفت: اینترنت پرسرعت اعتباری براساس نیاز متقاضیان و به صورت حجمی فروخته می شود.
صادقی با اشاره به اجرایی شدن این سرویس در منطقه 7 مخابرات استان تهران خاطرنشان کرد: فاز آزمایشی پیاده سازی این طرح به اتمام رسیده و پس از تعیین تعرفه نهایی قابل ارائه به تمام متقاضیان خواهد بود.
به گفته وی امکان واگذاری سرویس اینترنت پرسرعت اعتباری برای تمامی متقاضیان قابل انجام است و با این وجود مشترکان می توانند با ضریب اشتراک 1 به 10 از اینترنت پرسرعت مخابرات تهران استفاده کنند و هزینه اینترنت خود را براساس حجم دانلود قبل از مصرف بپردازند.
معاون فنی مهندسی شرکت مخابرات استان تهران گفت: هم اکنون شرکت مخابرات استان تهران 300 هزار کاربر اینترنت پرسرعت - adsl - پس پرداختی دارد.
نقل قول:نقل قول:
من نرم افزار Dumeter رو پیشنهاد میدم به ویژه نسخه 6 که فوق العاده شده.
والا این Du meter فک نکنم سرایل نامبر داشته باشه ؟!نقل قول:
تو ورژن جدیدش اومده ؟
خب من به یک دلیل از این برنامه استفاده نمیکنم اونم استفاده بیخودی این برنامه از cpu هستش cpu من amd 1055 x6 هستش این برنامه دوتا پروسسور داره که یکی از اونها هر 5 ثانیه یک بار به مدت 2 ثانیه 1 درصد از cpu منو درگیر میکنه که من اصلا از این جور بزنامه ها خوشم نمیاد برنامه bwmeter هم خیلی شلوغش میکنه وقتی نصبش میکنی بعد که میخوای فایروال نصب کنی ویندوز کلا قاطی میکنه cfosspeed هم از همه اینا سنگین تره سرعت رو هم بدتر گاهی اوات میاره پاییننقل قول:
خلاصه هرکسی یه نظری داره برای من درگیر نشدن سیستم خیلی مهمه یه برنامه میخوایم که فقط سرعت رو نشون بده و گزارش ترافیک بده همین نه چیز بیشتر و ارزش درگیر شدن سیستم نداره:31: