فرق داره داداش شما موتر تا حدی زیادی قوی کن وقتی گاز میدی ماشین پرت میشه تو هوانقل قول:
من با بنز 222 رفتم که هم گیربکس هم موترش گذاشتم
Printable View
فرق داره داداش شما موتر تا حدی زیادی قوی کن وقتی گاز میدی ماشین پرت میشه تو هوانقل قول:
من با بنز 222 رفتم که هم گیربکس هم موترش گذاشتم
اقایون یک مد بسیار جذاب حتما نصبش کنید.
تغیرات:(ترجمه شده):n19:تشکر یادتون نره
1. شرکت های واقعی و تریلر v1.4 - (نویسنده - satan19990)
2. فیزیک کابین (باز)
3. کامیون واقعی آرم
- MOD Rijder ETS
- ولوو مرسدس EN نرم افزار توسط SCS
- پرچم با نام تجاری واقعی توسط HoTraCeR
- Zmodeler3 اولگ
- نام کامیون واقعی در بازی (متن) ND4SPD مسابقه
4. محدودیت سرعت 140km / ساعت - (نویسنده - Nightbringer-I)
5. دنده قفل در ایستگاه سرویس (توسط توسعه دهندگان پنهان)
6. صدا در داخل کابین - (نویسنده - Nightbringer-I)
7. رئال سوختگیری
8. باران واقعی (صدای برخورد قطره های شیشه ای، رعد و برق به دلیل بیش از حد بلند برداشته) (نویسنده - Baab)
9. برش آرم توسعه دهندگان بازی برای شروع (بدون مقدمه)
10. اقتصادی وزارت دفاع: (نویسنده - zaharbaz)
50٪ از کامیون در فروش
بنزین در گاراژ نصف قیمت
پاداش 500xp پارکینگ
-1hr برای هر٪ 1 از آسیب
رانندگان خالی بر نمی گرداند به گاراژ
11. نقشه اروپا V1 - (نویسنده - لینوکس)
12. چرخ کروم - (نویسنده - SCS / Necrow)
13. اسکانیا-STAX V2.2 - (نویسنده - اخبار)
14. موتورهای حرفه ای با 750 اسب بخار برای DAF، IVECO، MAN، مرسدس بنز Actros، رنو مگنوم و حق بیمه - (نویسنده - Frittengeier)
15. دوربین از راه دور در کابین v1.1.1 نهایی - (نویسنده - شال گردن)
16. موتورهای قدرتمند تا 1500 اسب بخار (ولوو تا 1900 HP)
17. پوست برای اتوبوس در ترافیک - (نویسنده - Stefag40)
18. کاهش آینه حق - (نویسنده - ZenitVk)
19. فیزیک وابستگی موتور / گیربکس - (نویسنده - راسل)
20. تریلر های مختلف در ترافیک (نویسنده - MBSK)
21. خمیازه کشیدن صدا ساکت تر شد
22. به نظر می رسد به نوبه خود سیگنال ها و چرخ دنده های معکوس هستند ساکت تر (نویسنده - Steurug)
23. کشتی مسیرهای جدید. اطلاعات بیشتر در صفحهی راهنمای ترجمهها (نویسنده: آجرچینی)
24. اضافی شاسی: (نویسنده - خرس)
DAF - 4X4، 6X6 با 22 سطح با 8 سطح
MAN - 4X4 با 8 سطح، 6X6 با 22 سطح + دامن طرف برای 4X4
مرسدس بنز - 4X4، 6X6 با 22 سطح با 8 سطح.
رنو - 4X4.
اسکانیا - 4X4، 6X6 با 22 سطح با 8 سطح.
VOLVO - 4X4، 6X6 با 22 سطح با 8 سطح.
همه برای سازگاری و عملکرد تست شده!
تست شده بر روی ETS2 v.1.2.5.1!
نصب و راه اندازی: کپی کردن مطالب از آرشیو در پوشه "اسناد من / شبیه ساز کامیون یورو 2/mod"
حجم فایل: 203.99 MB
برای کسانی که می خواهند به استفاده از وزارت دفاع به نوبه خود آسیب
ETS2_gentelman_set2_part2.scs ETS2_gentelman_set2_part2 + no_damage.scs که پوشه جایگزین شده است.
استفاده از هر دو فایل را ندارند!
قبل از نصب، حذف نسخه های قبلی فایل ها از مجمع!
هر یک از نسخه های پی در پی قبلی شامل است.
فقط در صورت، ایجاد یک کپی پشتیبان از خود را نجات.
این است که مورد نیاز نیست، اما کوچک است. برای من شخصا، همه چیز خوب است و به همین ترتیب است.
لذت بردن از بازی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تا لوله 16 رفتم حالا تو انگلستانم یه کم مونده بارو تحویل بدم یه خورده با ماشین میرم جلو در حین بازی ارور stopped working میاد از بازی میپره بیرون مشکل مد نیست کل مد ها هم برداشتم باز میرم تو بازیه اون قسمتو که میرم جلو بعد ارور میده کارت گرافیکمم آپدیته آپدیته دو گیگ هست
یکی نیست مشکله مارو حل کنه موندیم تو بازی
ارش جان لطفا اگه میشه این مودی که خودت ساختی رو بذار تا استفاده کنم.اخه این مودی که بچه ها گذاشتن دانلود کردم مشکل داره.تو بازی درحین رانندگی فرمون قفل میکنه و ماشین از جاده منحرف میشه.این مود موتور ماشینو تقویت میکنه ولی تعادل ماشین افتضاح میشه.حتی با100 تا سرعت هم نمیشه کنترلش کنی.فرمونش قفل میکنه.اینم لینک مودی که بچه ها گذاشته بودن.تقویت موتور برای همه ماشینا از 1000 تا 1500 hpنقل قول:
سلام بچه ها این بنز در کدام شهر گذاشته خودم مود بنز گرفتم و ریختم ولی نمی دانم کدام شهر است تا برم بگیرم کسی این بنز گرفته لطف کنه بگه کدام شهر گرفته تا من هم بتوانم بگیرم با تشکرنقل قول:
سلام توی اشتوتگارت هستش.stuttgartنقل قول:
سلامنقل قول:
نمایشگاه مرکزیش Stuttgart , Geneve
نمایشگاه دیگه هم هست ولی مرکزی نیست Bratislava , Rotterdam , Plymouth , Newcastle-UPON-Tyne هست .
ارش جان میشه این مود mp4 که خودت دستکارش کردیو یه متور 1100hp بهش اضافه کردی رو برای ما هم بذاری دانلود کنیم؟شرمندتیم بخدا داداشنقل قول:
سلامنقل قول:
دست درد نکنه
سلامنقل قول:
دست درد نکنه
سلامنقل قول:
بچه ها من الان رفتم این شهری که شما گفتی داره کدام بنز است از کجا بفهم که همان بنز mp4 است جایی نوشته شده است که اسم ماشین یا باید از شکلش فهمید اسم آن شهری که رفتم این است stuttgart
سلامنقل قول:
بچه ها من الان رفتم این شهری که شما گفتی داره کدام بنز است از کجا بفهم که همان بنز mp4 است جایی نوشته شده است که اسم ماشین یا باید از شکلش فهمید اسم آن شهری که رفتم این است stuttgart
:n02:خب شما که مد رو دانلود کردی ریختی نمیدونی چه شکلیه؟نقل قول:
کلا تو نمایشگاه اشتوتگارت یه دونه بنزی mp4 هستش.که فیس لیفت اش با بقیه فرق داره.
اینم از خوشگله پسر من :دی
با لاستیک 22.5 تونستم یه خورده ارتفاعش رو کم کنم ولی دوست دارم لب به لب گلگیر بشه لاستیک/نبود کسی بتونه؟
بچه ها کسی میدونه چرا توی سرعت 140 به بالا فرمون قفل میکنه؟اعصابم ریخته بهم.تا سرعت 135 مشکلی نیست.خیلی راحت میشه رانندگی کرد.ولی یکم که سرعتش بالاتر میره اصلا فرمون نمیچرخه یا خیلی کم میچرخه.کسی میتونه کمکم کنه؟ممنون میشم
حالا که چند تا صفحه رد شده پست مارو تایید کردن و گذاشتن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان کامیونم از 180 تا بیشتر نمیره میشه کمکم کنید
تو رو خدا کمکم کنید پچ 1.2.5.1رو نصبش کردم وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ,اجرا نمیشه و اخطار میده:42:
داداش این امر عادی هست اونم کامیون با اون لاستیکاشنقل قول:
شما خودت ناراحت نکن
نقل قول:
من فکر کنم تا حدودی بستگی به ماشین هم داشته باشه
من یه مدت ولوو داشتم و باهاش همین مشکل رو داشتم ولی از وقتی که اسکانیا سوار میشم این مشکل هم برطرف شده و تو سرعت های بالاتر از 140 تا هم خیلی راحت فرمون حرکت میکنه
سلامنقل قول:
خود شما مود بنز mp4 از کجا گرفتی از این سایت گرفتی یا سایت دیگه
برای من اینه.نقل قول:
عکس هم داره که بفهم کدام ماشین استنقل قول:
نقل قول:
عزیزم فکر کنم از گیربکسی که من گذاشتم استفاده میکنی. اگه اونه که 12 دنده هستش برای بیشتر رفتن احتمالا به ی گیربکس قویتر نیاز داری.که تو سایتهایی که مود میذارن هست.
مود من کلی نیست. برا کدوم ماشین موتور میخوای تا بذارم.نقل قول:
موتورام ایناست :
daf.xf850
Iveco900
man.tgx_1100
mercedes.actros 920
renault.magnum 1010
renault.premium820
scania.r_1300
Scania1010
Volvo1000
با همه این موتورا و اون گیربکسی که چند صفحه قبل مجددا گذاشته بودم میتونی 180 تا بری. من خودم هنوز نتونستم بیشتر از این برم.
بچه ها کسی به فرمول تقویت تعادل ماشینا پی نبرده که بشه دستکاریشون کرد؟
دوستان برای اینکه جزییات صفحه کیلومتر واضح تر بشه کدوم گزینه رو باید دستکاری کرد؟اخه یکم تاره
درود بر دوستان عزیز
چرا actros از بیرون نمای واقعی خود mp4 رو داره ولی وقتی داخل میرم نمای اون نمای دیگه نشون داده میشه ؟؟؟؟
چه جوری میشه همون نمای واقعی رو اعمال کرد به داخل کابین :n13:
نمای بیرون:
نمای داخل کابین:
یکم با پریمیوم ور رفتم و دوتا مود تیونیگ براش داشتم با هم ترکیبشون کردم و خودمم یه چیزایی بهش اضافه کردم
عکس
لینک دانلود
یه چیز باحال پیدا کردم واسه اونایی که اسکین میخوان بسازن ؛ template همه کامیونا .
یه نمونه واسه اینکه متوجه بشین چی میگم ؛
شما اینو میتونید تو فتوشاپ باز کنید و روش طرح های خودتونو پیاده کنین . تو پوشه base بازی فقط تمپل اسکانیا هست .
مربوط به گیربکس نیستنقل قول:
لیمت سرعت روی 180 هست دستکاری کنید درست میشه
نمشه اینکار کرد چون اصلا نماد داخل روش کار نشده و نمادبنز خود بازی هستنقل قول:
این کار فقط اونای میتونن انجام بدن که تو گرافیک مد سازی برای این بازی ماهر باشند
شما بنز سوار شو بعد میفهی فرمون یعنی چی:n02:نقل قول:
یه سوال؟ دوستان ادیتور چطور میشه یه آیکون ذخیره کرد که فایل mat. و topj. هم ذخیره بشه؟ برا اینا آیکون میخوام. و همچنین رنگ.
و اینکه این فایلهای paint_job/color0.sii رو کد رنگش به چه صورته با چه نرم افزاری میتونیم اون رنگش رو ببینیم؟
نقل قول:
عالیه؛ ولی دنبال اینم که نرم افزاری نیست که اگه یه قطعه به بدنه ماشین اضافه کردیم اون قطعه هم یه جایی توی template داشته باشه؟؟؟ یعنی یه template جدید بسازیم.
مثلا همین آرم عقاب که تو پست قبلی میبینی اگه طوری باشه که بشه رنگش رو به صورت دلخواه تو بازی تغییر بدیم خوبه.
راستی یاد گرفتم accessory جدید بسازم :n26: آرم عقاب و تاپلاین هر کدوم برای خودش یه قطعه جداست.
داداش من بازیمو از 1.2.5 به 1.2.5.1 ارتقا دادم سیوام کار نمیکنن لول 25 هستم میشه همین سیوتو دوباره آپلودش کنی اینی دادی کار نمیکنه شما نباید فقط save رو زیپ کنی باید اون پوشه ای که اسمش عجیب داره رو بدی مثلا یه همچین چیزیو باید آپلود کنی تا سیوه کار کنه 4D6F65696Eنقل قول:
میشه این پلاگین فوتوشاپ رو بدین که دی دی اس ذخیره میکنه ؟؟ درضمن چطوری از تمپلت استفاده میشه کرد میشه کامل بگین ممنون .نقل قول:
سرچش کردم این لینکشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه تمپلت هم واسه زیر کاره که بدونی چی رو کجا بذاری این پوشه رو باز کن: \base [Euro 2]\vehicle\truck\upgrade\paintjob.
matching_pattern.dds مال اسکانیاست.
تو طرح های paintjob از 3 رنگ اصلی برای رنگ های متغیر و سیاه هم پس زمینست.
این ها رو هم ببین : def\vehicle\truck\...\paint_job البته هنوز نمیدونم عدد هایی که باهاش رنگ رو معرفی کرده، تو چه برنامه ای وارد کنم که اون رنگ رو بهم نشون بده.(برا تعویض رنگ پیش فرض)
آیکون ها که فکر کنم بصورت فایل dds هست یعنی با فتوشاپ بشه عکسش رو عوض کرد چون من فایل های dds مربوط به گارد های جلو و رو سقف رو دیدم .نقل قول:
سلامنقل قول:
رمز این فایلت این است که میزنم یا چیز دیگه است اگه فرق می کنه بگو تا بزنم رمزش