نقل قول:
'گرافیک در safe مورد نصب کن بعد ریستارت کن اگر بازهم اینجوری شد که 100% باید عوض کنی
Printable View
نقل قول:
'گرافیک در safe مورد نصب کن بعد ریستارت کن اگر بازهم اینجوری شد که 100% باید عوض کنی
سلام دوستان من چند روز پیش که ویندوزو عوض کردم نسبت به ویندوزی که هنگام خرید گرفتم چندتا تغییر توش مشاهده کردم و راستش از انجا که با ویندوز 7 و طرز کار لپ تاب اشنا
نیستم چند تا سوال داشتم یکی اینکه من قبلا واسط های گرافیکی برای بعضی از اپلیکیشن ها یا device ها داشتم مثلا بالای دسکتاپ یک رابط های گرافیکی زیبا برای دسترسی به
موزیک ها و ویدئو ها داشتم یا مثلا وقتی دکمه wifi رو رو کیبورد می زدم یک عکس کوچک رو دسکتاپ فعال شدن ان را نشان می داد اما هم اکنون این اتفاق نمی افته و مثلا برای دی
وی دی رامم همچین وضعیتی بود.در ضمن من اصلا نمی دونم وایرلسم نصب شده یا نه.
در ضمن می خواستم بدونم وقتی باتریم شارژ داره آن را بدون شارژر استفاده کنم تا خالی شه یا بذارم در حین کار به برق باشه و شارژ بشه
در ضمن من پی سی مو قبل نصب ویندوز با لپ تاب شبکه کردم و شبکه برقرار بودم ولی فقط می تونستم فایل از پی سی بر دارم و پی سی نمی تونست که تو network place به فایل های لپ تاب دسترسی داشته باشه( در ضمن پی سی دارای ویندوز xp یه).
أوست من ایراد دل همینه که متاسفانه یه سری از برنامه ها رو فقط روی همون ویندزو اصلی که ر وی درایو ریکاوری ایجاد شده بود هست و اگر از دستش بدی دیگه باید بی خیالش شی !
اینجا مطرح کنید دوست عزیز :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
نقل قول:
کسی جواب نمیده ؟
این لپتاپ سی دی درایور نداره. باید چکار کنم ؟
دوست عزیز درخواست های درایور ها و برنامه ها رو در این تالار مطرح کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مرخص شده؟اگر ممکنه لطف کنید بگید چرا همچین بلایی سرش اومده.نقل قول:
ممنون
سلام بر دوستان عزیز من لب تاپم و یه دو روزی میشه که خریدم مدل sony VPC F11LFX/B .من تا الان غیر از اینکه ویندوزشو که 7 و آنتی ویروسی که روشه یعنی نورتون و آپدیت کنم یه چند تا برنامه معمولی که روی کامپیوترمم نصبه و 100 فونت چیز دیگه ای رو نریختم .هاردم 500 کش 6 و رم 4 .حالا که وارد ویندوز میشم موقع خوش آمد گویی ویندوز مدت زمان بیشتری طول میکشه تا ویندوز بالا بیاد میخواستم ببینم مشکل از کجاست اگه لازمه اسم نرم افزارهایی رو که نصب کردم بدم؟
لپ تاپ Asus K40 IE دارم، تصویر وبکم چپکی هست!:31: (یعنی بالا رو پایین نشون میده و بالعکس!) تو همه نرم افزار ها هم همینطوره، چه کنم؟
با سلام من یک لپ تاپ dell 1557 دارم که موقعی داره ویندوز بالا میاد خاموش میشه موقع ریکاوری هم همینه چی کار کنم من 5 نیست که دارم استفاده می کنم متا سفانه دستگاه گارانتی نداره چقدر هزینه تعمیر میشه تو رو خدا کمک کنید
من یه لپتاپ 1464 دل دارم که امروز برنامه deep freeze standard.v6.6120.2822 که از اینترنت دانلود کرده بودم،روش نصب کردم،که ایکاش دستم میشکست اینکارو نمیکردم:41::41::41:
حالا برنامه فعال شده و من از این غلطی که کردم پشیمون:2:
نه میتونم از درایو سی حذفش کنم،نه میتونم برنامه رو غیر فعال کنم،نه میتونم از پروگرم حذفش کنم!!!!!!!!
چه خاکی بسرم بریزم؟
به دادم برسید.:19::19::19:
قبل از لود ویندوز F8 رو بزن برو safe mode و از اونجا حذفش کن
توی استارت آپ هم با اجرای دستور msconfig در run windows ، چیزی ازش بود پاک کن
نمیشه!
f8 عمل نمیکنه.
راه دیگه ای نیست؟
دارم دیوونه میشه!:19:
آخرین ورژن بایوس لپ تاپتان را از سایت DELL دانلود و نصب کنید.نقل قول:
احتمالا مشکل حل می شود.
کد:www.-------.com
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------
مشکل از کارت گرافیک است ولی نیازی به تعویض کارت گرافیک نیست. قابل تعمیر است.نقل قول:
کد:www.-------.com
ممنون از اینکه کسی جوابمو نمیده . ویندوزو دیفرگمنت کردم یه کم بهتر شد. نرم افزار کرلی که روش نصب کرده بودم خیلی طول میکشید تا باز بشه که بیشتر اوقات بار اولی که میخواستم بازش کنم اینجوری میشد و بقیه اوقات خوب بود. اعصاب واسم نزاشت اونم پاک کردم که دوباره نصب کنم وقتی اومدم نصب کنم ویندوز نصب و قبول نکرد در حالی که من همین cd رو روی ویندوز 7 کامپیوترم نصب کردم. اخطاری که داد درباره پشتیبانی نکردن ویندوز از برنامه بود.حالا ممنون میشم یه بنده خدایی جواب ما رو هم بده!!!!!نقل قول:
باز این تبلیغات پی لپ مال بیکار شد اومد ! آقا از رو نمیری چقدر بهت باید اخطار داد ؟ :دی
__
مگه میشه عمل نکنه ؟ یعنی سیف مد هم مشکل داره ؟نقل قول:
میشه!
f8 عمل نمیکنه.
راه دیگه ای نیست؟
دارم دیوونه میشه!
خوب اصل برنامه اش رو با برنامه ای از توی بوت منوی پروگرام فایل پاک کن ... نرم افزاری که بتونی دایرکتوری های وین رو ببینی توی بوت مثل norton ghost و یا paragon که ابزار سرچ my computer دارند
سلام به همه: من یه لپ تاپ sony vaio دارم که ویندوز فابریکش Vista بود.
حالا Windos7 روش نصب کردم ولی درایو هاشو نداشتم و از درایوهای یه لپ تاپ دیگه ی Sony که بعضی از Configهای دستگاش عین منه استفاده کردم.
اما حالا هر وقت ویندوز بالا میاد یه Error میاد وسط صفحه که حتما می خواد دستگاه Hibrenate بشه و از باطری اشکال میگیره. الان فقط با آداپتور میتونم با کامپیوتر کار کنم.
لطفا یه کمک و راهنمایی کنید که اشکال از چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ! من الان دیدم من لپ تاپ رو به برق وصل کردم و باتری هم توشه ولی زده
plugged in , not charging
و درصد هم روی یک عدد ثابت مونده !!
dv6 - 1199
مشکل از چیه ؟
باسلام خدمت دوستان
من یه مشکلی دارم واسه پارتیشن بندی
لبتاپ رو تازه خریدم
ویندوزش 7
و مدلش اچ پی dv6t 2300
با چه نرم افزاری می تونم پارتیشن بندیش کنم
واقعا عاجز شدم
شما با :
1. ویندوز
2. داس
3. نوروتون مجیک
پارتیشن بندی کنید،که من ویندوز رو پیشنهاد میکنم
خواهشا بیشتر توضیح بدید
شما می تونید پارتیشن ها رو با استفاد از edit خود ویندوز که به هنگام نصب وجود دارد
انجام بدید یا از برنامه پارتیشن نورتون مجیک استفاده کنید
بچه ها سلام
من يك لپ تاپ hp dv6 2153 ee دارم كه درايو ريكاوريش پاك شده و dvd هاي ريكاوريش هم بوت نمي شن و كار نمي كنن.ممنون ميشم يك راهي غير از نصب ويندوز جديد جلوي پام بزاريد.
مرسي
نقل قول:
دوست عزيز من يك لپ تاپ hp dv6 2153 ee دارم كه درايو ريكاوريش پاك شده و dvd هاي ريكاوري اوليه اش هم كار نمي كنن ممنون ميشم يك راهي غير نصب ويندوز غير از اورجينال خودش باشه جلوي پام بزاريد
مرسي
یعنی اگه آداپتور وصل باشه یا نباشه هیچ فرقی نمیکنه؟؟نقل قول:
هیچ اتفاقی نمیوفته؟؟؟
یعنی شمارژ نمیکنه ؟نقل قول:
تشخیص میده که برق وصل شده؟
اگه نه به احتمال زیاد شارژرت خراب شده و درصدی هم ممکن از دستگات باشه
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
شما اگه دستگاتون درایوراش تو سایت هت باید همون ها رو بگیرد اگه نه باید به همون ویندوز قبلی بسازیدنقل قول:
سونی تو درایورها خیلی گیر میده
نقل قول:
سلام این مشکل که برای اکثر ویندوز های 7 پیش میاد !!
بهترین کار اینکعه شما زا برنامه on cliick care در vaio care استفاده کنید
چون ماله منم همینجور شده بود با این نرم افزار مشکل حل شد
یه چند روزی نبودی دلمون واست تنگ شده بود:46:
دونستی که بالاخره لب تاپ چی خریدم نظرت چیه خوبه؟:8:
یه برنامه کرل دیگه پیدا کردم روش نصب کردم مثل جت اومد:31:
ویندوزم بهتر از قبل لود میشه ولی خواب بازم منو قانع نمی کنه:41:
لب تاپ دوستم مدل cw فقط یه شماره ازش یادم میاد اونم 23 .با لب تاپ کشتی میگیره 300 برنامه روش نصب کرده لب تاپ آخ نگفته در عجبم این همه با لبتاپم با لطافت برخورد میکنی بعد اینجوری میشه:19:
رفتم قسمت on click care دو تا تنظیم داره حالا اینجا چیکارکنم؟:10:
سلامنقل قول:
من فدات شم بزگوار
دقیقا نه اما فقط می دونم که سری f گرفتی
ببین این بیشتر مشکل ویندوز 7 تا لپ تاپ
ببین گزینه maintenace رو انخاب کن بعد که چک کردنش تموم شد
یه صفحه میاد که مثلا زده defrag هارد X
شما روی x بزن و صبر کن تا کارش رو انجام بده !!
بعد بهتره از TUNE UP UTILITY هم استفاده کنی کمکه زیاده می کنه
رفتم روی Maintenance روش یه ضربدر .روش کلیک کردم یه گزینه داره نوشته fix all لودینگ اومد و بازم ضربدر!!حالا چیکار کنم؟
ببین شما یه کاری کن وقتنی کامل چک کرد به صفحه میاد که همون ضربدرها درش هست از اون عکس بگیر اینجا آپلود کن
سلام به همه: من یه لپ تاپ sony vaio FW490-JAB دارم که ویندوز فابریکش Vista بود.نقل قول:
حالا 64bit Windos7 روش نصب کردم ولی درایو هاشو نداشتم و از درایوهای یه لپ تاپ دیگه ی Sony که بعضی از Configهای دستگاش عین منه استفاده کردم.
اما حالا هر وقت ویندوز بالا میاد یه Error میاد وسط صفحه که حتما می خواد دستگاه Hibrenate بشه و از باطری اشکال میگیره. الان فقط با آداپتور میتونم با کامپیوتر کار کنم.
لطفا یه کمک و راهنمایی کنید که اشکال از چیه؟
نقل قول:والا اون موقع که تشخیص میداد به برق وصله و شارژ ثابت مونده بودنقل قول:
ولی بعد از یک بار خاموش روشن کردن درست شد.
مرسی
دوستان من لپ تاپ وایو مدل EB گرفتم و ویندوز 7 داره با گرافیک 5470 ati اما کیفیت فیلم پایینه و تصاویر رو یه جوری انگار به حالت لبه دار نشون میده یعنی مثلآ فیلم گوشه یه دیوار صاف رو نشون میده دیوار در تصویر حالت دندانه دندانه هست نمی دونم تونستم منظورمو بفهمونم یا نه:41:
سه مورد قابل بررسی هست :نقل قول:
1- کیفیت فیلم سورس شما پایین هست مثلا ممکنه 3GP باشه و اینطوری نشون داده بشه
2- درایور کارت گرافیک شما درست و صحیح به سیستم عامل شناسایی نشده و کامل نصب نشده
3- تنظیمات کارت گرافیک برای نمایش تصاویر در لپ تاپ شما بهم خورده ، از برنامه ATI Catalyst Control تنظیمات رو چک کنید .
با تشکر از شمانقل قول:
1-فیلم های مختلف با فرمتهای VCD, DVD, MKV امتحان کردم مشکل همچنان باقیه
2-من تازه لپ تاپ رو آکبند دیروز خریدم و همه درایورها صحیح نصب بوده و مشکلی نداره
3- تنظیمات کارت گرافیک رو بلد نیستم
سلام
این درسته که بعضی از برنامه ها تو ویندوز 7 نصب نمیشه ؟
برنامه های که برای اجرا یا به داس نیاز دارند بله اما 99% برنامه های بدون مشکل اجرا میشه
یه سوال دیگه
من nfs رو نصب کردم اما ارور می ده و میگه یه فایل dll رو پیدا نمی کنه / چی کار کنم ؟
نقل قول:
بهتره که این سئوال رو در انجمن بازی های کامپیوتری بپرسی
اما خوب شما DiRECX موجود در سی دی رو نصب کن مشکل حل میشه