عکس بذارید لطفا ..نقل قول:
Printable View
عکس بذارید لطفا ..نقل قول:
من به کامپیوتر اون دسترسی ندارم ولی عکس نمیخواد کهنقل قول:
عکس بذارید لطفا ..
همین را میده یک Ok هم میاد پایین پیغام مشکل از کجاست!؟؟؟
از نسخه هم نیست و من اونو خودم تست کردم واسه خودم اومد!!!
در هر صورت شما نیاز به راهنمای کلی خواهید داشت ...نقل قول:
راستی Beny-Nvidia عزیز این راهنمایی رو که درست کردید بهتر نیست به PDF تبدیلش کنید که هر کی خواست راحت دانلودش کنه؟!:12:
نقل قول:
ویرایش چهاردهم :
راهی برای حل مشکل دوست عزیزی که با پیام زیر مواجه می شدند :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
License date is not valid yet
it will become valid on 24-11-2008
pdf نه ولی راهی در ذهن من است که انجام میدم به زودی ...نقل قول:
در صورتی که من به pdf تبدیل کنم استفاده از لینک ها سخت میشه ! و به دلیل اینکه تمام پست نیاز به لینک و .. داره به نظر من لازم نیست فعلا ولی برای روش هایی دارم کار میکنم که شاید بعد ها اجرا بشه !
سلام به دوستان میشه بگید مراحل بازی رو چجوری باید سیو کرد
مثلا نمیشه این پست رو کاری کرد که همیشه آخرین پست باشه؟!!!!!!!!!!! :18:نقل قول:
درضمن این قدر مشکلات زیاده که دائم دوست عزیزمان دارن آپ دیتش میکنن و تا پچ درست حسابی نیادنقل قول:
نمیشه گفت که مشکلات از این بیشتر نیست.
اگر این روش اوورکلاک رو انجام بدیم تاثیری داره
من گرافیکم 7300
من یه مشکل با بازی بولی پیدا کردم حتماً میگین جاش اینجا نیست اما این مشکل بعد از نصب gta iv ایجاد شد
به این صورت که از دایرکت ایکس برای کارت صدا ایراد میگیره .در ضمن امتحان کنید شاید دیگر بازی های شما هم به مشکل بخورند . چون نرم افزار های جانبی اینبازی زیاده ودر سیستم تغییراتی برای اجرای بازی باید داد.
سلام بچه ها
اینم تمامی خطا ها هنگام اجرای بازی که Beny-Nvidia عزیز زحمتشو کشیده و بعضیهاشو به فارسی ترجمش کرده
این لیست کامل خطاها هست .
یکی زحمت ترجمشو بکشه
ممنون
این لینک زیر رو هم ببینید.کد:http://www.rockstargames.com/support/gta4pc/GTAIV_Error_Codes_ALL_EN.html
کد:http://www.gamingnewslink.com/2008/12/04/fixing-gta-iv-pc-errors-crashes-install-problems-and-freezes/
اقا یه سوال داشتم
با برنامه driver sweepدرایور کارت گرافیک رو حذف کنم ؟ بعد اونی که لینکش تو پست منفرد بود رو دان کنم ؟
اخه 77 مگا بایته ؟
این ارور برای چیه ؟
چجوری حلش کنم ؟
[IMG]i36.tinypic.com/2vsluhj.jpg[/IMG]
اقا من گرافیکم 8400 هست تو روز بازی روون اجرا میشه البته با رزولوشن یکم پایین ولی تو شب افت فریم میگیره مخصوصا وقتی بارون میاد
لطفا بگید راهی هست که از دسته این مشکل خلاص بشم؟؟ اخرین اپدیت گرافیک هم نصب کردم
راستی من الان 10 درصد بازی رو پر کردم سره اون ماموریته که منو رومان رو میگیرن کتکمون میزنن بعد باید برم دنبال چندتا ماشین گیر کردم
در کل بازی بدی نیست
سلامنقل قول:
اون روش اورکلاک نیست ! فقط تنظیمات کارت گرافیک رو به حالت اولیه میبره !
سلامنقل قول:
بقیه ی این خطاها مربوط به مشکلات در بازی آنلاین و یا همان Live به صورت آنلاین است و مربوط به ما نمی شود .
این اررور رو کجا میده ؟نقل قول:
به دلیل درایور میتونه باشه !
بله همراه با درایور درایور فیزیک هم هست که باید نصب بشه !
بازی مشکل fps رو داره که با پچ حل میشه ! البته شما از این کارت نباید انتظار بیشتری داشته باشید . درایور های فیزیک رو هم نصب کنید !نقل قول:
درمورد اولی اینکه ویو دیستنس بازیتباید بالای 20 باشه بیارش رو 10 یا12 روونتر میشهونقل قول:
درایور گرافیکت رو هم اگه میتونی دانلود کن بهترهم میشه خیلی.
درمورد دومی یه ماشن پلیس میاد جلوی یه خونه تو همون خیابون میسته باید سوارش شی
بعدش رو خود بازی راهنمایی میکنه.
من نسخه کامپیوتر رو خریدم ولی با اجراش مشکل دارم .
دارایکس نصب کردم - dotNetFx35 نصب کردم - سر xp2 و vista امتحان کردم - سیستمم هم 2 gig رم- 512 گرافیک 8400-cpu4.2 - دیگه چکار کنم !؟!؟!؟
متن ارور
gta iv fatal eror : RMN40
beny_nvidia عزیز پست صفحه قبلم رو خوندی ؟بعد از نصب جی تی ای با بولی و یه بازی دیگه مشکل پیدا کردم
که دایرکت ایکس برای کارت صدا ازم می خواد و هر کاری میکنم درست بشونیست .البته اگه بگی به اینجا مربوط
نمیشه حق داری
منم اونجا رو مشكل داشتم و بعد 1 ساعت فهميدم
وقتي سوار ماشين پليس ميشي همون موقع g رو بزن تا اژير بكشه اگه بري پيشه ون ها g رو بزني بوق ميزني
2 تا از ونها خالين توي يكيشون چيزيه كه اونو ميدزدي ميبري پاركينگ
سلامنقل قول:
میشه عکس بذارید ؟ از صدا ایراد میگیره ؟ دقیق نمیدونم ولی با اپدیت دایرکت ایکس شاید درست بشه !
RMN40 - نیاز به نصب سرویس پک 3 ویندوز XPنقل قول:
به پست زیر مراجعه کنید برای معنای تمامی خطاهای رایج .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
از صفحه راهنمای دوست خوبمون beny_nvidia استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
اقا درایور های فیزیک کدومان دیگهنقل قول:
اگه ممکنه لینکش رو بدید
مرسی:40::40:
نقل قول:تو پست بالا مسیر رو گفتم ...نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
c:\nvidia\180.84
این درایور با درایور جدید پک شده است !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم ارور .
نقل قول:
اره اره اینم هست من جفتشون رو نصب کردم درسته یا باید کاره دیگه ایی هم بکنم؟؟؟
یه پچی اومده کسی میدونه حقیقت داره یا نه ؟
یعنی میخوای بگی مشکلات سری اول که حل میشه سری دوم مشکلات تازه شروع میشه ....نقل قول:
ای خدااااااااااااااااااا عجب داستانی شده ..........
الان 50 درصد از دانلود درایور رفته .... فقط میخوام وقتی نصب میکنم بازم گیر ده ..........
راستی یه مشکله دیگه دارم که هیچکی تا حالا نداشته اونم با صدای بازیه .... تو بازی به جای صدای ماشینو غیره صدای خر خر میاد ... ولی وقتی داری tv میبینی صداش درست میشه ..نمیدونم چشه ...قاطی داره ...(کسی نمیدونه اشکال از کجاست) ... یه توصیه به اونایی که هنوز بازیو نخردیدن یا به دستشون نرسیده : الکی هرس نخورید چون وقتی میگیرید ونصب میکنید تازه هرس خوردنتون شروع میشه .... ما که هنوز نتونستیم فقط 5 دقیقه درست بازی کنیم.... هر باز یه چیزی شده .... خداکنه سریعتر پچ بیاد و خدا کنه حجمش خیلی نباشه ....
عکسی نمیبینم !نقل قول:
باید مشکلی نداشته باشید .نقل قول:
اقا راستی بخوام شماره اتش نشانی و پلیس و اینا رو بگیرم باید چند رو بگیرم؟
بعد اقا این که گوشیش اصلا عکس نمیگیره من شنیده بودم عکسم میگیره
راستی هر سری با دوست دخترم میرم بیرون چیز میز میخرم فقط خوده نیکو میخوره برا اون چیزی نمیخره منم اینجوری عذاب وچدان میگیرم چیکار باید بکنم :(
هیج پچی عرضه نشده !
همه اونها Fake هستند !
چه روحیه ی لطیفی داری ... من دوست دخترم رو به رگبار بستم :31:نقل قول:
راستی هر سری با دوست دخترم میرم بیرون چیز میز میخرم فقط خوده نیکو میخوره برا اون چیزی نمیخره منم اینجوری عذاب وچدان میگیرم چیکار باید بکنم
سلام.
دوستان لطفآ لینک دانلود آخرین ورژن game for windown live رو بزارید.
ممنون.
راستی ... کافی نت چقدر باهال بود !!
سایت ها خیلی جالب طراحی شدن !
واقعا راک استار تو این نسخه ترکونده، نسخه ی بعدیش میخواد چی باشه.
از الان باید به فکر یه سی پی یو 8 هسته ای بود !
من دارم با AMD اجرا می کنم مشکلی هم ندارم CPU من هم اینه x2 dual core 4000نقل قول:
یکی از فروشنده ها میگفت با cpu AMD و کارت گرافیک های ATI مشکل داره !
من این مشکل رو ندارم ولی چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود که با minimize کردن درست میشه ...نقل قول:
آقایون save game ها کجا ذخیره میشن ؟