سلام دوستان عزیز :40:
این بازی زیبا ورژن جدید واسه پی سی نداره...یادش بخیر چهغدر بازی کردمش!! اخرشم شهر نرفتم!! شما هم هنوز تو کف شهرید؟؟
یا علی
Printable View
سلام دوستان عزیز :40:
این بازی زیبا ورژن جدید واسه پی سی نداره...یادش بخیر چهغدر بازی کردمش!! اخرشم شهر نرفتم!! شما هم هنوز تو کف شهرید؟؟
یا علی
سلام به همه امشب یه جورایی دست پر اومدم اینم7تا دموی که امروز دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب توچندتا از پستا بحث کرده بودم که پشم وکانوا ها به 999نمی رسن که من رد می کنم چرا که اگه گوسفندا رو بفروشیم وهمون روز گوسفندای تازه بخریم گوسفندای تازه داری پشم ان ولی این کار مشکلی که داره اینه که باید این حدودا پول داشته باشی
2000000=1000*2000
1500000=750*20000 کلا3500000
2000=ضرر فروش گوسفند
1000=کانوا لازم
750=پشم لازم
هر جور فکر می کنم از این بهتر راه برای کاشت محصول نیست میشه همه رو اب داد به شرطی که بیش از یک تا دو ساعت داخل شهر کار نداشته باشینقل قول:
شما می تونید با برنامه paint حجم عکس رو بیارین پایین در حدود 150 کیلو بایت حدود 1دقیق طول میکشه که اپ کنه اینم راهی برای اینکه برامون عکس بزاری
این دمو همون دموی نیست که گربه دزدی کرده بعد این بازی دمو هاش روز معیین ندارن ولی تقریبا البته تقریبا ساعت معینی دارن بین بازه ی زمانی خاصی
بازم سلام.
اول اینکه چشم از دفه بعد سعی میکنم عکس بزارم.
یه سوال اون خیار وسطیا رو چه طور میچینی؟:D:13:
گلخونه منو نگاه.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته, چهار بار اناناسام در بیان پول گلخونم درمیاد.مگه نه:10:
اون دموی پلیسو که دیدی حتما بعدا برو مشروب فروشی به مانا بگو .قبل از ساعت 9 صبح.
اون یکی از مهمترین دموهاس که اخرش باعث میشه دختر مانا برگرده.
دوتا از دموها رو به خاطر زود زن گرفتن ندیدم .ولی اون گربه رو دقیق یادم نیست ولی تو ps1 دیدم.
راستی به نظر من به احتمال 99/9999 درصد شهر میره.چون خیلی کارا مونده که اونجا باید کامل کرد.
یه سوال.تبدیل ps2 واسه کامپیوتر دارم اما نمیتونم باهاش کار کنم کسی بلده؟چهارتا تبدیل دارم.یکی کمک کنه.
Iman reza جون این آموزش رقصی که کارن میده به رنگ قلبش ربط داره یا نه ؟نقل قول:
بچه رفتم با دخترا رقصیدم اینا دخترا چقد دورروان(بعضیاشون)این کارن به همتون چشمک زده
در ضمن اینجوری که تو میکار ی کارت سخت میشه چون باید برای برداشت از کوتوله ها استفاده کنی و وقتی اونا اینکارو کنن مجبوری خودت به محصولات آب بدی و کلی وقتت گرفته میشه این همه زمین داری استفاده کن دیگه !!!
:31:
این بازی برای کامپیوتر هم هست؟
اگه هست حداقل سیستم مورد نیاز چیه؟
نه برای کامپیوتر ساخته نشده
به سختی! با با شوخی کردم یه وقت ناراحت نشینقل قول:
یه سوال اون خیار وسطیا رو چه طور میچینی؟:
اون دموی پلیسو که دیدی حتما بعدا برو مشروب فروشی به مانا بگو .قبل از ساعت 9 صبح.
راستی به نظر من به احتمال 99/9999 درصد شهر میره.چون خیلی کارا مونده که اونجا باید کامل کرد.
وقتی در اومدن شخم خانه دوم رو میوهاش رو بر می دارم واز بین می برم تا راهی باز بشه که بوتنونم از خونه بین یک وسه حرکت کنم ومیوه های خانه یک و سه رو بچینم
حالا مشکل شخم شما نسبت به من:1- از خونه های وسطی علف هرز در میاد 2- برداشت محصول کمتر نسبت به من3-زمان کندتر برای چیدن میوها
دمو اون پلیسه من همون شب رفتم با دختره حرف زدم (نه فردا صبحش) فرداش اول صبح پلیس اومد بعد خریدار اومده نامه ای از طرف دختره اورد که ادامه دمو بود وهمه خوشحال شدن وبه خوبی وخوشی تموم شد اینی که شما گفتی اینه یا یه چیز دیگس
ولی من اعتقادی به شهر ندارم من این بازی رو خیلی بازی کردم وبرای همین چیزای زیادی از دستت دادم اگه انقد که برای این بازی وقت گزاشتم برای درسهام وقت می زاشتم شک نکنین شک نکنین شک نکنین رتبه اول کنکور می اوردم ولی نمی دونم چه جوری ا 88 درصد این باز ی رو بیشتر کنکم
نه ربطی نداره وقتی اون دموی که دیدی کارن با رایک سال اول دعواش شده برو با رایک حرف بزن سال دوم ساعت 12 اینا یهو میاد بهت اموزش رقص می دهنقل قول:
من که از کوتوله ها فقط تو دامداری کمک می گیرم تو پست قبلی هم تو ضیح دادم که چه جوری می تونی برداش کنی و فواید این نوع شخم زدن رو
منم می خوام از این همه زمین به بهترین شکل ممکن استفاده کنم
بیاین این دموها رو بگیرین که تا چند روز دیگه فکر نکنم دموی ببینم
اقا در اين بازي ميدوني چه جوري ميشه مزرعه ي ديگر را خريد ؟يا ميدونيد چه جوري ميشه در بهار از كوتوله ها چاي گرفت ؟
يا ميدونيداز روستايي كه وقتي زنم كارين مريض ميشه چگونه چيز هاي ديگري خريد؟ اخ اخ ببخشيد زياد شد واقعا معذرت ميخوام
اگه جواب بدين ممنونتون ميشم و ما هم از خجالت شما در ميايم!!!!!!
اقا شما کجای کارینقل قول:
مزرعه دیگه ؟چی می گی درباره چی حرف می زنی
در بهار بین ساعت 2تا 4با دادن هدیه به اونا
کارن مریض میشه ما که ندیدیم
جواب دادن رو که می دیم این تایپک هم بای همین ایجاد شده ولی لطفا یکم اطلاعات رو بیشتر کن اخه سوالات خیلی ابتدایه
با سلام.
واسه خرید مزرعه دیگه باید بازی کامل بشه.اما علما این بازی سر این موضوع به اختلاف رسیدن.
واسه گرفتن چای باید تو بهار بین ساعت 2 تا 4 فقط بری خونشون و 7 تا هدیه داشته باشی.اول باید با یکی صحبت کنی بعد هدیه بهش بدی.و وقتی به همه هدیه دادی تو جشن شرکت میکنی و اونا اخر مجلسی یه چای بهت میدن.
مگه شما روستای دیگه هم رفتی؟
موفق باشید
بازم سلام وقتي تو به عنوان همسر كارين را انتخاب كني در پايان سال سوم مريض ميشه بايد به روستاي جديد بري وبراش دارو بخري در اونجا ادماي جديدي و جود داره و.....
درباره ي مزرعه ي جديد من يك بار شانسي در اوايل بازي خيلي قبلا اين را خريدم وفقط در ان ميتوني برنج بكاري ودو زن داشته باشي.
درباره ي به شهر رفتن هم من سيو به شهر رفتن را دارم ماله پسر عمه ي منه شهر خيلي خوبه در انجا ميتونيد چيزاي بي ارزش را بفروشيد
فقط می تونم بگم که کم لوخونه رو دیگه نخون اینا همش مزخرفه چرت وپرتهنقل قول:
شما اگه سیو شهررو بذاری من اسمم رو عوض می کنم
دوتا زن سیری چند مزرعه دیگه چیه اصلا این بازی برنج نداره بازم میگم کم لوح خونه رو بخون که ازین شایع ها بدی
اگه شما راس می گویید ما مشتاق دیدن سیو شهر شما هستیم یادت نره سیو شهر رو بزاری حتما بذار منتظرایم
اقا من سيو اين بازي را با پي اس1 دارم لوحه خونه سيخي چنده من خودم روستاي ديگه رفتم شهر هم رفتم با سيو حتي با گيم شارك هم ميشه شهر رفت اما نه بيشتر از 3كد مزرعه ي ديگر را ازنجار در اوايل بازي به قيمت 50000جيل ميخري بعد برنج هم با داشتن اون مزرعه به محصولات سوپر ماركت اضافه ميشه امر ديگه اي باشه.
اقا شما چند ساله داري بازي ميكني من خودمو به پاي اين بازي پيركردم تمام راز رموز مخفيشو بلدم
اگر سیو را داری لطف کن یک عکس بزار این کاری نداره سیو هم نمیخواهد بگذارید چون دوستان دیگر هم بودن که گفتند ولی تا حالا عکس یا مدرکی نگذاشتند
اینکار را بکنید ممنون میشیم
[quote
اقا شما چند ساله داري بازي ميكني من خودمو به پاي اين بازي پيركردم تمام راز رموز مخفيشو بلدم
__________________][/quote]
من به پای این بازی پیر شدم شهر ندیدم
سلام دوست عزيزنقل قول:
بهتر بود اول پست هاي اوليه ي اين تايپيك را مي خوانديد و متوجه مي شديد كه همه با خواندن لوحه خانه همين ادعا را كرده اند و مي تونيد پست هاي اوليه ي من در اين تايپيك را بخوانيد كه با مدرك و سند ثابت كردم در اين بازي نه شهر وجود داره و نه برنج . حتي اونجا متن يكي از دوستان را هم گذاشته ام كه به خود شركت Natsume اي ميل زده بود كه در بازي شهر وجود داره يا نه و اونا هم با تعجب گفته بودند نه . پس بهتره به جاي بحث هاي حاشيه اي و كل كل هاي الكي و تكراري به دوستان در انجام درست اين بازي ياري نماييم و در غير اينصورت مجبور مي شويم اين مطالب را با مديران محترم در ميان گذاشته و آنها طبق قوانين سايت با شما برخورد نمايند .
حالا فهميدم نسخه ي بازي بايد كامل باشه.
دراين بازي نسخه ي كامل را فراهم كن تا بفهمي بعد نام دوستت را بگو كه به ناتسومي اميل زده تا خودم شخصا با هاش صحبت كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم دو صحنه از بازي
حال فهميدم شما بازگشت به طبيعت را ميگيد در قبل منم مثل شما براي به شهر رفتن خيلي تلاش كردم اما بيهوده بود ووقتي نسخهي ديگر را خريدم رفتن به شهر ممكن بود در اين بازي جزو روستا هيچ تفاوتي با اون يكي شماره نداره
استراتژی بازی
مربوط به دموها
در این بازی دموها یی مانند
1 دختر ها
2 اتفاقات بازی
3مربوط به مزرعه
شما نباید قلب دختران را با گیم شارک تغغیر دهید چون بسیاری از دمو ها را نمیبینید دخترها به ترتیب قلب
.................................................. .................................................. ..........................................
دیدن دموهای دخترها در قلبهای مختلف:
بهار اول روز دوم قلب سیاه پاپوری
ساعت 11به بعد به مرغ فروشی رفته و (دعوا بر سر مرغ) پاپوری قهر کرده و میرود بروید با برادرش صحبت کنید و به آبشار بروید و با پاپوری صحبت کنید و نوشته دوم را انتخاب کنید*
در روز 30 بهار سال اول به طرف خانه ی آهنگر بروید میبینید که پاپوری منتظر کای است ساعت ده
.................عن
ساعت 9به بعد به داخل مسافرخانه رفته (جذابیت)میبینید که پدر عن درباره ی او صحبت میکند نوشته ی دوم را انتخاب کنید*
درروز 6 بهار جمعه در ساعت سه به کلیسا بروید و میبینید که عن کلیف را برای ناهار دعوت کرده ودر ساعت 5 همان روز به مسافرخانه بروید و میبینید که عن با کلیف ناهار میخورد (باید از پله ها بالا رفته تا دمو را ببینید*
...............کارن
در ساعت 9 به طرف کلیسا بروید ومیبینید که کارن با ریک به جنگل میروند*
ساعت11 به داخل مغازه رفته(پرداخت پول) میبینید که افرادی نسیه میبرند و دوک هم جز آنهاست و دوک از شما میپرسد باید بپردازم یانه شما نوشته ی دوم را انتخاب کنید و کارن از شما تشکر میکند*
ساعت 3 به طرف مرغ فروشی رفته وشاهد صحبت کارن با ریک باشید*
.............الی
ساعت 9 به داخل درمانگاه بروید (چسب زخم) را از او گرفته وبه طرف خانه ی مادربزرگ بروید ومی بینید که برادر الی گریه میکند چسب را به او بدهید تا الی بیاید ونوشته ی دوم را انتخاب کنید*
ساعت یک همان روز به درمانگاه بروید تا دموی بعدی را ببینید*
فردای آن روز به درمانگاه بروید میبینید که الی سرما خورده*
...........ماری
در ساعت 1به بعد در مرکز شهر میبینید که ماری با*
بهار اول روز سوم قلب سیاه ماری*
ساعت ده به داخل کتابخانه رفته (چه کتابی نوشته اید) و ماری از شما سوال میکند ونوشته دوم انتخاب کنید*
.................................................. .................................................. ...........................................
پاپوری در قلب آبی کمرنگ:در بهار ساعت 11 به بعد به مرغ فروشی بروید ونوشته ی اول را انتخاب کنید
درروز دوم تابستان درساعت12 به طرف مرغ فروشی بروید و شاهد صحبت های ریک با کای وپاپوری باشید
در ساعت 11.30 به طرف اسکله بروید وشاهد صحبت های پاپوری با کای باشید like the summer
.........عن
درساعت 9 به بعد به طرف مسافرخانه رفته ونوشته ی دوم را انتخاب کنید
.........کارن
lovelife troubled به طرف آبشار بروید ونوشته ی
را انتخاب کنید*
...........الی
در ساعت 10 تا5به طرف کلینیک بروید و الی را میبینید ونوشته ی دوم را انتخاب کنید
در روز 3 بهار بعد قضیه ی مرد چینی به داخل کلینیک بروید و میبینید که او سرما خورده است
........ماری
در ساعت ده به کتابخانه رفته وبا ماری صحبت میکنید ونوشته ی اول را انتخاب میکنید
درهمان روز در ساعت پنج به طرف کتابخانه بیایید شاهد صحبتها ی ماری با گری باشید*
.................................................. .................................................. ...........................................
سال اول
قلب آبی بزرگ
پاپوری
وقتی قلب او آبی بزرگ است او به شما یک تخم مرغ میدهد آنرا به مرغداری برده وبه جوجه تبدیل کنید ونام او را پاپوری با حرف ها ی کوچک بگذارید (نباید با حروف بزرگ نوشت) وبعد از چند روز از شما تشکر میکند که نام او را پاپوری گذاشته اید
در تابستان سال دوم در روز دهم به طرف اسکله در ساعت10 رفته و میبینید که کا ی با پاپوری صحبت می کند
...........عن در سال دوم
تا سال دوم سعی کنید قلبش را آبی بزرگ یا سبز بگذارید در ساعت 6.10 بعد از ظهر 7 بهاربه مسافرخانه بروید...
در روز چهاردهم بهار ساعت 11.30 به طرف شراب فروشی بروید
.......کارن در سال دوم
به طرف مرغ فروشی در ساعت 12 شنبه 6 بهار بروید
در ساعت 4 به بعد روز14 به طرف سوپر مارکت رفته
وقتی که قلب کارن قرمز است و قلب پاپوری هم همینطور در ساعت 12 تا1 روز چهارم بهار به داخل مرغ فروشی بروید
............ الی
یک روز بعد از اینکه قلبش را آبی بزرگ کردید فردای آن روز درساعت 12 ظهر به مزرعه میآید و به شما غذا میدهد 3 روز این کار را برای شما انجام میدهد وشما باید حتما در ساعت 12 حدر مزرعه حضور داشته باشید
در بهار سال دوم در ساعت 2 بعد ازظهر به طرف اسکله بروید
............ماری
وقتی که قلب او آبی بزرگ است او برای شما کتابی میاورد آن را کامل بخوانید و روز بعد به او تحویل دهید و like woodcutter نوشته دوم به معنای
در بهار سال دوم در ساعت 10 تا4 به داخل آهنگری رفته وشاهد صحبت های ماری با گری باشید
در بهار سال دوم وقتی که قلبش آبی بزرگ و سبز است را از ساعت 3.40 تا 4 به داخل کتابخانه رفته و میبینید که گری از کتاب ماری انتقاد میکند
در بهار یا تابستان سال دوم در چهارشنبه در ساعت 11 تا4 به کلیسا رفته وشاهد ازدواج او با گری باشید
.................................................. .................................................. ............................................
قلب آخر موقع ازدواج
پاپوری
او یک روز به مزرعه میاید و به شما باز هم تخم مرغ میدهد
عن
به طرف تپه ی مادر بروید
کارن
ندارد مگر اینکه در قلب آبی بزرک جواب داده باشید
الی
در سال دوم اگر با او ازدواج نکردید در روز 29 تابستان در ساعت 11 به کلیسا بروید او با دکتر ازدواج میکند
ماری
در قسمت قبلی توضیح داده شده
.................................................. .................................................. ............................................
توجه اگر با افراد خانواده ی دخترها صمیمی و با آنها خوب باشید آنها شما را به عروسی دخترشان دعوت میکنند
وهمینطورهم با پنج رقیب خود
شما باید صمیمیتتان به قدری باشد که در تمامی خانه هایشان بتوانید بگردید
اتفاقات بازی
وان:
در روز سوم بهار سال اول پلیس به طرف خانه ی شما آمده و به دنبال مردی با پیراهن زرد میگردد پلیس میرود و آن مرد باپیراهن زرد به پیش شما میاد و به زیر درخت سیب میرود با او صحبت کنید و به طرف مرکز شهر بروید در آنجا پلیس را دوباره میبینید ودوباره مرد پیراهن زرد که وان نام دارد میآید با او صحبت کنید وبه طرف
خانه ی چوب بر بروید و با پلیس صحبت کنید*
در تابستان سال اول روزی شهردار به خانه ی شما آمده وبه شما میگوید به الن مادر بزرگ یک کلوچه ی سیب بدهید به طرف مسافرخانه رفته و با دوگ صحبت کنید و از او کلوچه ی سیب را بگیرید و به خانه ی الی مادربزرگ بروید و آن را تحویل دهید و نوشته ی دوم را انتخاب کنید و بعد از چند روز شهردار از شما تشکر میکند
اگر شما در تابستان در مسابقه ی شنا قهرمان نشدید و توت فرنگی را نخوردید وقتی که کای در تابستان در سه روز از شما ذزت میخواهد به او ارزان بدهید ووقتی در بهار سال بعد به خانه ی شهردار میروید او به شما توت فرنگی قدرتی را میدهد
در تابستان روز بغد ازطوفان تابستانی به طرف اسکله بیایید میبینید که بطری راباد به ساحل کشانده کای می آید آن را حتما به او بدهید چون اگر ندهید ماهی بزرگ را بدست نمی آورید
در روز سوم بهار سال اول در ساعت یازده به طرف گاوداری رفته واسب را از بارلی تحویل گرفته وبرای او نامگذاری کنید*
در تابستان سال اول بارلی به خانه ی شما آمده ودرباره ی گم شدن مای صحبت میکند به طرف گاوداری رفته و با بارلی صحبت کنید به طرف خانه ی چوب بر بروید ودر ساعت 5 به طرف اسکله بروید ومای را میبینید ونوشته
اول را انتخاب کنید تا به حرف های او گوش دهید
در تابستان سال اول در روز دوم در ساعت 5 به مسافرخانه بروید میبینید که همه از دست او ناراحتند و دوگ از شما سوال میکند و نوشته ی دوم را انتخاب کنید
درپاییزیا زمستان سال اول مقداری از چوبها و سنگهای کوچک را نشکنید چون در یکی از این روزها گری میاید و درباره ی گذشته صحبت میکند که در گذشته حشره ای در اینجا پیدا کردم
در زمستان سال اول در یک روز حتما برفی به میدان شهر بروید و کلیف را میبینید که بر روی زمین افتاده وعکسی به شما میدهد وآن را در پیش خود نگه ویا به او بدهید
در زمستان سال اول در یک روز حتما برفی به خانه ی چوب بر بروید واو درباره ی کشته شدن خانواده اش در تپه ی مادر بر اثر طوفان صحبت میکند
به او گردنبند بهید تا یاد دخترش بیفتد
دربهار سال دوم به مغازه بروید میبینید که جف درباره ی تابلو صحبت میکند
در بهار سال دوم در روز 14 ساعت 10.50 به مسافرخانه بروید میبینید که گربه ی عن غذاها را دزدی میکند
در سال دوم در روز 20 وقتی از خانه خارج میشوید میبینید که پلیس برای صحبت درباره ی دختر شراب فروش صحبت میکند به خانه ی شراب فروش بروید و با مانا صحبت کنید روز بعد پلیس از شما تشکر میکند وبهترین دوست شما می شود.
در بهار سال سوم به در روز 5 ودر ساعت 2.30تا 3 به طرف خانه ی چوب بر بروید انها از یک میمون که در ان حوالی میگردد میترسند.
در زمستان سال اول به خانه ی مادر بزرگ بوید او درباره ی گل شکوفه ی جادویی صحبت میکند در همان روز ساعت شش به قله برید و روز بعد در خانه از خواب بیدار میشوید و به طرف خانه ی الن بروید او از شما تشکر میکند
.................................................. .................................................. ..........................................
مربوط به مزرعه
در سال اول که اسب را ازبارلی گرفتید در مزرعه و در اول مزرعه علف بکارید
ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععععععععععععععععععع
سه ردیف سه در سه و در سال دوم وقتی بارلی اسب را از شما گرفته یا همان روز ویا چند هفته ی دیگر اسب را با زین تحویل میدهد (اگر شما علف ها را بکارید از این همه علف تعجب میکند و به شما می گوید این جا جای خوبی برای اسب است و اسب را به شما میدهد)
در روز 6 بهار سال اول عن به طرف خانه ی شما آمده واز شما روزی 3 تخم میخواهد(شما باید قبل از آن سه مرغ یا بیشتر داشته باشید) فردای آن روز سه تخم مرغ از ساعت یک تا پنج فرصت دارید به مسافرخانه ببرید
دربین همین ساعت ها تخم مرغ را به مسافرخانه ببرید عن از شما تشکر میکند این کار را یک هفته انجام دهید تا در آخر یک املت به شما دهد
در سال دوم وبارلی میآید و سگ را میخواهد به او سگ را بدهید و و بعد از چند هفته سگ بچه دار میشود سگها را اول به استو و بعد به پلیسبدهید فقط شما بعد از این که سگ به دنیا آمد با آنها صحبت کنید وسگ به او به طور خودکار داده میشود
در تابستان گل بکارید زنبور به مزرعه ی شما آمده و کندو جور میکند ویکی از عسل ها را به لوییس که در خانه ی چوب بر است بدهید تا روز بعد دمویی در مزرعه ببینید و عسل شما به شصت برسد.
خوب بود نظر بدبد ممنون ميشم
يك نكته ي بسيار مهم است كه نياز به تاييد شدن داره براتون ميزارم.
بعد ازپایان 3 سال اگر شما ازدواج نکردید دختر که در دوران خاطرات بچگی دیدید
میاد و به شما می گوید هنوز سر قول خود هستین یا نه
بعد از ازدواج با ان می توانید دارای دو فر زند باشید:8::10::19::18::27::21::2::40::11::31::4 1::20:
اينم چيزايي كه سايتا ميگن
شما باید تمامی سعیتان را برای رفتن به شهر که شامل این چیز ها می شود را بکنید
برنده شدن در تمامی مسابقات.که شما می توانید در مسابقات سال اول با گیم شارک کار را شروع کنید
مثلا شما در روز مسابقه ی آشپزی میتوانید از یک غذا گیم شارکی استفاده کنید
دمو های مخفی که مهمترین آنها مریض شدن کارن
قهر کردن کارن که باعث قدرتمند شدن فرشته بدی می شود
رفتن به خانه ی چوب بر در روز اول زمستان و همنشینی با آن
پیدا کردن may
گل زمستانی
هدیه دادن به افراد بسیار مهم
گرفتن عطر از کای ودادن آن به همسرتان
دادن کیک سیب به ellenمادربزرگ بنا به درخواست شهردار
دادن سگ به stuبسیار مهم که باعث ایجاد انجمن سگها بعد از بازگشت ازدهکده ی آموزشی سربازها
با داشتن فقط 5 جوجه در مرغداری و 5 جای دیگر در سال دوم rick 5 جوجه را به امانت پیش شما میگذارد و خانوادگی به شهر میروند و بعد از چند روز برمیگردند و از شما تشکر میکند
در طی سه سال تمامی ذرت ها را که kaiاز شما میخواهد را داده باشید
این تو بازی کاملا با هم فرق می کنندنقل قول:
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: توي بهشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم دو صحنه از بازي
مي دونم يكي مال پسر عليه دختر يكي ماله نجات طبيعته
اقا تو رو خدا تمام كد هاي گيم شارك اين بازي را بزاريد البته مال لوحه خانه نباشه
همه این پست های که داری میزاری خیلیا گزاشتن لطفا دیگه از این پستای تکراری نده تایپک رو بیخود شلوغ کردی یکم پست های قبلی رو بخون تا هی از این پستا تکراری نذاری
چه بهانه ای خوبی که هرکی ادعا می کنه رفته شهر میگه سیوش برای پی اس1
اینطوری که شما داری میگی میتونی که از مزرعه جدیدت با برنجش با موبایل از تلوزیون یه عکس بی کیفیت بگیری برامون بذاری که نه؟
فقط شما برای این بازی ازیاد وقت نذاشتی همه زیاد وقت گذاشتن ولی نمی دونم چرا هیچکی هیچی ازاینا که میگی ندیده!
بچه ها من چند روزه نمی تونم بازی کنم اخه دنبال یگ گیم شارک برای شبیه ساز پلی یکم
برای خود پلی یک نه برای شبیه ساز هر کی داره برام بذاره جومونگ یدونه گزاشته بود چند باری کار کرد ولی نمی دونم دیگه چرا کار نمی کنه
سلام
همانطور که دوستان دیگه هم گفتن لطفا" این همه شایعه درست نکنید ... این مطالب رو زمانی میتونید بنویسید که مدرک داشته باشید !!!
این تاپیک بیخودی 388 صفحه نشده !!!
این مطالبی که گفتید در مورد شهر و زن دوم در این ورژن هاروست مون وجود نداره شاید در ورژن های دیگه ( مثل friend of mineral town در Visua lBoy ) باشه ولی قطعا" اینجا همچین چیزی نیست.
حیف من ندارمش والا حتما برات میذاشتم تا زودی کارت راه بیوفتهنقل قول:
بچه ها من چند روزه نمی تونم بازی کنم اخه دنبال یگ گیم شارک برای شبیه ساز پلی یکم
برای خود پلی یک نه برای شبیه ساز هر کی داره برام بذاره جومونگ یدونه گزاشته بود چند باری کار کرد ولی نمی دونم دیگه چرا کار نمی کنه
برای چی با psx emulation cheater کار نمیکنی ؟
مگه مشکلی داره ؟
...............................
راستی کسی هست که هاروست مون wonderfull life برای ps2 رو با مبدل بازی کنه؟!!!
با کلی دردسر تونشتم بازیش رو با مبد بالا بیارم ولی حالا نمیدونم چرا کاراکترش راه نمیره ... با دکمه های چپ و راست فقط می جرخه !! (گریه)
این مشکل رو داخل تاپیک خودش هم گفتم ولی مثل اینکه اونجا گرد خواب پاچیدن و کسی جواب نداد !!!
ممنونم اگه کسی کمک کنه !!!!
چرا با همین کار می کنم ولی نمی دونم دیگه چرا کار نمی کنه اگه داریش برام اپ می کنی که دانلودش کنمنقل قول:
حیف من ندارمش والا حتما برات میذاشتم تا زودی کارت راه بیوفته
برای چی با psx emulation cheater کار نمیکنی ؟
مگه مشکلی داره ؟
سلامنقل قول:
بابا خيلي باحالي . اگه من مي تونستم مثل تو اينطوري دروغ بگم الان چه چيزا كه نداشتم . :5:
ناتسومي هم نيست ناتسومه و حتي شما نگاه نكرديد كه ببينيد عكس هاتون شبيه هم هست يا نه ؟ :5:
عكس چپ همون بازگشت به طبيعته كه تو اين تاپيك روش بحث ميشه و عكس راست harvest moon magical melody هست كه براي كنسول گيم كوب ساخته شده و خيلي با اين بازي متفاوته و گرافيك خوبي داره . :18:
اين هم توضيحاتش :
اين هم عكس هاش :کد:https://www.gamefly.com/MediaTitle/Details/118710
حالا شما چطوري بازي گيم كوب را تو پلي استيشن 1 بازي كرديد خدا مي دونه !!! :31:کد:https://www.gamefly.com/game/gamecube/Harvest-Moon-Magical-Melody/118710/Screenshots/
البته يك نسخه درست به همين صورت هم براي WII ساخته شده .:13:
در ضمن اون كه مي گيد نسخه ي اصلي ، تو ايران چون بازي ها را از اينترنت دانلود مي كنند همه ي نسخه ها اصليه و خود من با اينكه چند تا سي دي مختلف هاروست مون را از شركت هاي مختلف ايراني دارم چند تا ديگه را هم براي اطمينان از اينترنت گرفتم كه هيچ فرقي ندارند و حتي الان نسخه ي آلمانيش را هم دارم . :21:کد:http://nintendocity.wordpress.com/2006/08/22/harvest-moon-para-wii-en-el-tgs/
در ضمن قبلاً هم گفته بودم اگه ادامه بدي با مديران در ميان مي ذارم تا خودشون قانوني با شما برخورد كنند .
بابا من تسليم من سرعت اينترنتم خيلي پايينه رفتم تو اينترنت انداختم اينجا عكسارو ولي سمت چپي خود بازيه باور كن تو شهر هم ميره ما له پي اس 1هم نيست مال پي اس2 هست خوب نگاش كن لانه ي سگ ظرف غذاي سگ خونه صندوق پست متوجه ميشي تا زه اون لونه بقلي جاي ايتم ها هست كه به زك مي فروشي
نقل قول:
سلام
بابا خيلي باحالي . اگه من مي تونستم مثل تو اينطوري دروغ بگم الان چه چيزا كه نداشتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناتسومي هم نيست ناتسومه و حتي شما نگاه نكرديد كه ببينيد عكس هاتون شبيه هم هست يا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس چپ همون بازگشت به طبيعته كه تو اين تاپيك روش بحث ميشه و عكس راست harvest moon magical melody هست كه براي كنسول گيم كوب ساخته شده و خيلي با اين بازي متفاوته و گرافيك خوبي داره .
برای هر دوتون متاسفمنقل قول:
بابا من تسليم من سرعت اينترنتم خيلي پايينه رفتم تو اينترنت انداختم اينجا عكسارو ولي سمت چپي خود بازيه باور كن تو شهر هم ميره ما له پي اس 1هم نيست مال پي اس2 هست خوب نگاش كن لانه ي سگ ظرف غذاي سگ خونه صندوق پست متوجه ميشي تا زه اون لونه بقلي جاي ايتم ها هست كه به زك مي فروشي
اگه این عکس رو میگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال نینتندو یا فکر کنم نینتندو64 است نه ps2
در ضمن شهر هم نداره
برو به این آدرسنقل قول:
این رو دانلود کن ...کد:http://www.4shared.com/dir/7854499/dd7c2576/sharing.html
pecsetup_v2.5
امیدوارم که به دردت بخوره
بابا من با پي اس2 بازي كردم چي ميگي با با كجاي كاري هيچي نميدوني
آره . ببخشيد من هم اشتباه كردم اين بازي اسمش Harvest Moon 64 كه براي همون نيتندو 64 هستش و اينم يه عكس ازش با كامپيوتر خودم :نقل قول:
البته هيچي به بازگشت به طبيعت خودمون نمي رسه و من فقط ورژن هاي اين بازي تو
Nintendo 64 ، Nitendo Ds ، Game Boy را گرفتم كه ببينم چطوريند و هيچ كدوم به نسخه ي پلي استيشن 1 نمي رسند . در ضمن من نسخه هاي PSP و دو تا از نسخه هاي Game Cube را گرفتم كه نسخه هاي گيم كوبش خيلي قشنگ و گرافيكيه ولي نتونستم تو كامپيوتر با مبدل اجراش كنم ، آخه اين بازي ها گرافيك بالايي دارند و براي اجرا با مبدل به كامپيوتر خيلي قوي مي خواند و شايد اونا بهتر باشند . بازي هاي PS2 را هم كه از اول مي دونستم بازي هاي معموليش حداقل به رم يك گيگ و گرافيك 512 لازم داره ديگه نگرفتمشون .
/www.phantome.blogfa.com/cat-59.aspx دراین آدرس همه چی دربازه ی مزرعه دار است 200kb
اگه اين مال نتيندو64 هست من چه جوري با پي اس2 بازي كردم شهر هم داره خوبم داره ببخشيد
نقل قول:
ول کن دیگه کشتی ما رو ول کن ول کن اقا ما شهر نمی خوایم ول کن
اولا این تایپک back to nature است وبه جزا این بازی درباره بازی دیگه حرف نزنین
دوما کسی حرفات رو باور نمی کنه تا عکس شهراون بازی رو نزاری
همون طوری کهaquگفت دیگه داریم مجبور می شیم که با مدیران سایت این پستات رو در میان بذاریم
سلام به همه.
ما چند روز نبودیم چه گرد و خاکی به پا کردید.بحث رو به جای باریک نکونید.به مدیر میگم یعنی چی عمو صابر زشته.
مطمئن باشید اگه این بازی شهر داشته باشه داشتون میابتش.به نظر خودم که داره چون تو این بازی هیچی الکی نیست مثل اون کشتی تو اسکله.حالا بیخیال تا بعد.
من چند روزه سر کار اضافه کاری میگرم وقت نمیکنم بیام سمت کامپیوتر و بازی.فعلا دهم تابستون سال دومم.تا سال چهارم یا نهایت پنجم باید یه خبرایی باشه.
به سلامت
سلام خوبین
یه سوال کسی می تونه بگه کهچطور باید کاغذهای ماهی ها رو گرفت
سلامنقل قول:
من چند تا از عكس ها و توضيحاتش را گذاشتم كه مي توني جستجو كني و پيدا كني ولي در كل تو استراتژي بازي كه تو صفحات اوله مي توني پيداشون كني .
دراین آدرس همه چی دربازه ی مزرعه دار است 200kbکد:www.phantome.blogfa.com/cat-59.aspx
hatvest moon:back to nature
ببخشید این ادرس های که گذاشتی اشتباه اینبار خودت اول امتحان کن بعد بذارنقل قول:
سلام دوست عزیز اولا عضویتتو تبریک میگمنقل قول:
بعدشم ممنونم از این آدرسی که دادی ولی دوست عزیز اگه به صفحه ی اول همین تاپیک نگاه کنی عین همون مطالبو میتونی بینی لطفا اطلاعاتتو همینجا بذار .:46:
سلام بر همه دوستان
ببخشید که این سوال رو می پرسم اخه وقت ندارم صفحات قبلی رو بگردم
دمو که پاپوری برات تخم مرغ میاره رنگ قلبش چه رنگیه