یه بخش زیادیش به خاطر عوضی بودن فروشنده هاست همون جنسای قبلشونم 2 برابر قیمت میفروشند....
دلار که دیگه 2000 نیستش بگی گرون شده دلار ..نهایت باید 10% رو قیمتا بکشن.نه اینقدر
Printable View
یه بخش زیادیش به خاطر عوضی بودن فروشنده هاست همون جنسای قبلشونم 2 برابر قیمت میفروشند....
دلار که دیگه 2000 نیستش بگی گرون شده دلار ..نهایت باید 10% رو قیمتا بکشن.نه اینقدر
خوب این مطلب به همه جا صدق میکنه
که جنس های قدیمی رو هم با قیمت گرون شده روز میفروشن
و اگر قیمت پائین بیاد جنس های گرون خریدشون رو ارزون تر نمیفروشن و میگن خرید قدیمه
من آرکم رو 470 خریدم و تقریبا اون هفته رفتم قیمت گرفتم شده بود 600وخورده ای
سلام
3-2 روزه که رو گوشیم پیغام میاد که میتونی به رام 62 آپدیت کنی.مال خودم الان 42 هستش.بنظر شما ارزش داره؟
چون شنیدم روت هم نمیشه.سپاس.
قیمت واسه این کشیده بالا که این دوتا گوشی تو بازار کم یاب شدن یا حداقل تا اونجایی که میدونم ارک کم یاب شده یه دلیلش اینه واسه افزایش قیمت, دلیل دیگه هم که دوستان گفتن اخرین مورد هم وارد کننده ها هستن که اصلا گوشی رو از گمرک وارد کشور نمی کنند و این باعث افزایش قیمت و... میشه
62 و خاورمیانه هستنقل قول:
یه ماه صبر کنید تا ورژن 4 بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . با چه برنامه ای میشه رو کامپیوتر از گوشی بکاپ گرفت؟نقل قول:
و یه سوال دیگه تو لیست برنامه های نصب شده تو گوشی یه برنامه ضبط صدا (voice recorder ) هس ولی آیکونش تو لیست برنامه ها نیس.
چجوری اجراش کنم؟ مرسی.
اقا اپرا مینی دیگه کار نمیکنه. چیکار باید کرد
من خودم خیلی فرق خاصی احساس نکردم بین این دو رام .نقل قول:
سلام
3-2 روزه که رو گوشیم پیغام میاد که میتونی به رام 62 آپدیت کنی.مال خودم الان 42 هستش.بنظر شما ارزش داره؟
چون شنیدم روت هم نمیشه.سپاس.
در ضمن اگه یه کرنل از قبل روت شده نصب کنی (مثلا Doomkernel) و رام .62 نصب کنی ، روت میشه !
ولی قبلش باید بوت لودر آنلاک کنی .
منم خودم این Voice recorder رو ندیدم.نقل قول:
ممنون . با چه برنامه ای میشه رو کامپیوتر از گوشی بکاپ گرفت؟
و یه سوال دیگه تو لیست برنامه های نصب شده تو گوشی یه برنامه ضبط صدا (voice recorder ) هس ولی آیکونش تو لیست برنامه ها نیس.
چجوری اجراش کنم؟ مرسی.
میتونی یه برنامه جدا برای ضبط صدا نصب کنی .
دلیل گرونی هم به خاطر اینه که دلار 1200 شده 1800 تومن !
کسی asphalt 6 تموم کرده یا بیشتر از 190 امتیاز گزفته؟
رفیق من که از گرونی وقیمت چیزی نگفتم.:38:نقل قول:
پرسیدم : با چه برنامه ای میشه از گوشی رو pc بکاپ گرفت؟
در ضمن اگه میشه یه نگاه هم به پست 3777 بکنید.شاید اون مشکلمو هم بتونین حل کنین.مرسی
من 187 اممتیاز گرفتم
کلاً 85درصد بازی
الان یه مدتی بازی نمیکنمش
تقریباً 7 تا مرحله بیشتر نمونده
من یه مدته که گوشیم خیلی کند شده, راهی هست بتونم درمونش کنم؟
نقل قول:
برنامه های اضافی رو کیل کنید سرعت بالا میره
پیشنهادم برنامه gemini app هستش
دوستان به نظر شما بعد از ics دیگه واسه آرک و آرک اس ورژن جدید اندروید میاد
مثل Android 5.0 JellyBeans که قراره تابستان 2012 منتشر بشه؟.....
.همین 4 هم که میخواد بیاد با اکراه میدن بیرون .اندروید5 هم فک نکنم ارک جواب بده با این حافظه کم
من هم فکر نمیکنم .چون ورژنای بالاتر طبعا نیازمند سخت افزارای قویتری هستن.احتمالا برا 2 هسته ایها میاد.
Some new firmware was recently certified by the PTCRB for both the Sony Ericsson [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Version number 4.0.2.A.0.69 looks like it will only offer bug fixes over the previous firmware (4.0.2.A.0.62), so we wouldn’t get too excited just yet.
New firmware was also certified for the upcoming Sony Xperia S. We have no idea if the handset will launch with this new firmware ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), but it shouldn’t be too much longer before we see some retail Xperia S samples floating around. We’ll keep you posted with any developments.
من گوشیمو با update service به ورژن 4.0 آپدیت کردم.همه چی ok بود.بهم پیغام داد گوشی update شد.ولی وقتی گوشی رو روشن کردم هیچ فرقی نکرده.ورژنشم هنوز همون 2.3.4.علتش چیه؟
منظور ار آپدیت همون build numbere?
4 که هنوز نیومدهنقل قول:
سلام
كسي ميدونه چه طوري بايد از جواستيك استفاده كرد ؟
وقتي وصل ميكنم مشناسه ولي تو بازي كار نمكنه
رو بازي هاي خاصي جواستيك رو ميشناسند؟
من شنیدم رو gta 3 جواستیک جواب میده.ولی هنوز امتحان نکردم
به احتمال که بازی هایی که کلید سخت افزاری میخوان میشه
مثل یازیهای xperia play
اين طوري بد شد كه تعداداين طور بازي ها خيلي كمه
البته من گوشيم ارك نيست:31: Xperia™ mini (هيولاي كوچك)هست و بچه هاي اين كلوپ خسته :31:هستن اينجا پرسيدم
رو gta تست كردم كار كرد اما فقط دكمه هاي گاز چپ و راست و دنده عقب با اسكيپ
میخاستم از طریق root uninstaler برنامه update center رو حذف کنم .ولی نمیدونم چرا نمیشه و مرتب force close میده.؟
برنامه دیگه ای سراغ ندارین که بدرد حذف اپلیکشنای سیستمی بخوره؟مرسی
نقل قول:
بیلد نامبر ورژن رام شما هس .که با آپدیت تغییر میکنه.شما ورژن اندرویید و ورژن رام را با هم اشتباه گرفتی دوست عزیز.(2.3.4 ورژن اندروید شماس) .همونطور که دوستمون گفتن آندروید ورژن چهارم یا همون( ics ( ice cream sandwich
هنوز ریلیز نشده. میگن 2 ماه دیگه میاد.
نقل قول:
بازی Fight Game : Heroes رو نصب کنید ببینید میشه...
اینم یه سایت که ارئه داده:
فضا رو حذف کنیدکد:http://www.androidi ha.com/1390/11/30/free-download-fight-game-heroes-v1-1-0-for-android.html#more-15612
سلام دوستان.گوشیم چند وقته که lock نمیشه .دکمه پاور رو که میزنم صفحه تاریک میشه ولی دکمه Home رو که میزنم صفحه روشن میشه و از اون نوار پایینی که لاک رو باز میکنه خبری نیست و خودبه خود آنلاکه.
یه سوال دیگه هم داشتم 2-3 روزی میشه که شارژ گوشیم خیلی زود تموم میشه نرم افزار جدیدی هم نصب نکردم.12 ساعته با استفاده عادی تموم میشه.من چند وقتیه که تو محیط کارم از هاینترنتش روی سیستمم استفاده میکنم.ممکنه مربوط به این قضیه باشه و باتری مشکل دار شده باشه؟اگه باتری مورد دار شده قیمتش چنده باتریش؟
سلام دوستان
من یه مشکل با دفترچه تلفن دارم.قبل از ذخیره کردن شماره ها میپرسه که میخواید توی phone contacts باشه یا gmail contacts .من اکثر شماره ها رو بصورت phone contact ذخیره کردم.برا همین دیگه نمیتونم با gmail سینکشون کنم.حالا سوالم اینه که آیا راهی هس که بشه از تو گوشی اونا رو بصورت gmail contact تغییر بدم؟
یا اگه نمیشه چه راه دیگه ای برای انتقال شماره ها به gmail contacts هس.؟چون هر چی گشتم گزینه ای براش پیدا نکردم.مرسی
این قطب نمای دیجیتال کجاست؟ از کجا فعال میشه؟
نرم افزار Compass رو نصب کنی ...
نقل قول:
قطب نمای دیجیتال جایی نیست تو خود گوشی هست و بر اساس مغناطیسی کار نمیکنه
با نصب نرم افزار میتونید جهت ها رو مشاهده کنید
خود maverick هم میتونه قطب نما دیجیتال رو نشون بده...
سلام
دوستان کسی میداند که چطوری میشه ووو پیییییییییی ن گوشی را فعال کرد arc s را 4 تا گزینه داره که داخل هر کدام کلی گزینه هست
من فقط یه یوزر پسورد دارم با یه آدرس سرور
ممنون میشم راهنمایی کنید
اقا کسی تا حالا این دو گوشی رو روت کرده؟
فرکانشون رو تا ۲گیگا هرتز تونستید بالا ببرید؟
رو فرکانس های معمولی خودشون چقدر تو بچمارک ها امتیاز میگیرن؟
نقل قول:
بستگی دداره که سرویست L2TP هستش یا pptp فرق میکنه
قسمت بالای گوشی کنار سنسور نور گوشی برای شما هم ترک ریز خورده ؟مخصوصا گوشیهای ارک مشکی ؟
برای من یک ترک ریز خورده..
اینجا هم یک توضیحی داده در این مورد همراه با عکس
کد:http://www.xperiablog.net/2011/07/01/xperia-arc-housing-suffering-from-cracks-%E2%80%93-widespread-issue
درسته تو بعضی آرکها (مخصوصا مشکی)این مشکل دیده شده ولی تو arc s ظاهرا این مشکل حل شده.نقل قول:
البته برا من که ترک نخورده.
واسه سری های اول ساخت این مشکل پیش اومده و مثل اینکه بعدش حل شده...
من یه نمونه ارک اس سفید هم دیدم ترک داشته
دوستان من این اپدیت جدیده رو با خود گوشی کردم ولی قبلا میگفت فقط با pc میشه ولی الان با گوشی دانلود کرد و نصبشم کرد مشکلی پیش نمیاد که ؟