ایول اتفاقا مامانم یکی از همینا داره واقعا بوش عالییییهههههههههههههههههه ههههههنقل قول:
Printable View
ایول اتفاقا مامانم یکی از همینا داره واقعا بوش عالییییهههههههههههههههههه ههههههنقل قول:
خب خانم معلم یه غلط داشتی که نوزده میشی اونم با ارفاق ....:31:منگولیا چیه؟نکنه من قبلا اشتباه نوشته بودم؟:18:نقل قول:
اینی که میاد یا نمیاد رو نمیدونم ولی میدونم این مگنولیا چند سالی نبود ولی پارسال تا حالا زیاد دیدمش.بوش
هم همون بود.
.............................
گفتن ولنتاین ....:27:
شما اول سفارشه ما رو بفرست بیاد تا بعدش:5:البته گویا هنوز بسته ی آقا فرید نرسیده.دادی به کی؟دادی با
قاطر برسونن اونجا؟والا اگه قاطر هم بود رسیده بود:27::11:
دوستان لالیک کله شیری رو کسی تست کرده؟
امروز پرفیومش رو بو کردم نمیدونم چرا شبیهه پورانهوم به نظرم اومد:31:
بچه ها یه جا joop قرمز رو 40 میده.چجور ادکلنیه؟
ارزش خرید داره به نظرتون ؟
یا حیف کردن پوله اگه بخرمش/:11:
بویه گرم و شیرین.با ماندگاری و پخشه وحشتناک.من رو دسته این ندیدم.هم مردا میزنن و هم خانم ها.ولی یهنقل قول:
ادکلن مردونست.
اگه 125 میلش باشه که قیمتش عالیه و قیمته 2-3 ماه پیشه:31:اگه بوش رو خوشت اومد بگیر:11:
البته اگر اصل باشه:31: چون تقلبی این ادکلن به وفور پیدا میشه:31:نقل قول:
امروز اینا رو تستیدم:31:
پیور هاوانا: بیش از حد خاص! هر کس عاشق بوی شرقی ام7 هست و موندگاری و پخش بوی عالی ام7 راضیش نمیکنه حتما این رو بخره! خیلی خیلی قوی بود و مناسب هوای بسیار سرد هست. قیمت 119:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیاموند آرمانی: بوی لطیف و شیک. پخش بوی خوبی هم داره. منادگاریش هم بد نیست.
آرمانی: بوی پوست خشک شده لیمو!
اون A*man بویه قهوه میداد؟
امپریو چقدر بود؟ارزشه خرید داره؟
..................
منم سیلورسنت اینتنس رو بو کردم.به نظرم با معمولیش هیچ فرقی نمیکرد.
درسته علی جون بوی قهوه ملایم توش احساس میشد و حالت شرقیش به ام7 شباهت داشت. کمی هم از مما7 شیرین تر. یه جورایی بود . خیلی خاص بود. من که خوشم اومد و عاشق پخش بوش و ماندگاریش شدم. 5 تا کاغذ تست تو جیب هام بود ولی بوی این بد جور تو لباسم مونده:18:نقل قول:
راستی 212 vip هم تست کردم. کمی تیز بود و زیاد خوشم نیومد
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
110 بود. به نظرم خوب بود . من که از بوش خیلی خوشم اومدنقل قول:
نقل قول:
آقا فرید این تری مولر ادکلناش وحشتناک موندگاری و پخش دارن.حتی از ایو سن لورن قوی تر و شدید تر:31:
110 زیاده برا من .همین نارسیسو هم گرفتم حرکتی بس انقلابی کردم:27::46:
امروز st dupond Noir رو گرفتم.خیلی با بوش حال میکنم.تیریپ لاوه:27:داداشم بو کرد گفت مطمئنی
مردونست؟:27:
ولی از لالیک کله شیری و لالیک سفید هم خوشم اومد.گرون بود ولی:13:قیمت ندارید؟
مبارک:11:نقل قول:
من تجربه ایی از دپونت ندارم. بوش چطوره؟ موندگاره؟
آره این محصولات موگلر پخش بویی عال دارن. عرض کردم که حتی از ام7 خیلی قوی تر هست. همین هاوانا رو تا 4 ماه پیش کوچه مروی قیمت گرفته بودم 70 ولی چون تست نداشت نخریدم. عجب اشتباهی کردم:9:
چند خریدی؟
یه شیشه ی سیاه بود که به قیمت تومن!! به فروش میرسید.... شیشه ی سیاه با عکس خرگوش روش....نقل قول:
پلی بوی نیمدونم کدوم مدل رو دوست داشتید.ولی اقلا چند ادکلن بگید که خوشتون اومده که بشه چیزی گفت.
به ارتفاع تقریبا سانت....تقریبا هر جایی رفتم داشته از این پلی بوی!!!!
ولی احساس میکنم که جدیدا بوش فقط برا 10 دقیقه می موند!! که نسبت به قبلی هایی که گاهی می خریدم و بوش تا 3-4 ساعت بود واقعا افتضاح بودش!!!!
حالا خود عطر یا ادکلن چی؟ یعنی ضده بو همراهش نباشه؟
من پسر خالم اسنس پویر رو داشت. موندگاری خوبی داشت ولی بوش رو دوست نداشتم.یه بویه چوبی ونقل قول:
پودری یا بخور مانند.سره همین قضیه زیاد از اس تی دوپوند خوشم نمیامد.تا اینکه اینه تست کردم:31:
به نظرم موندگاریش باید خوب باشه ولی پخش بوش رو تست نکردم هنوز.یه بویی بینه شیرینی و تلخی
داره.باحال شده:31:
تری ماگلر خیلی شاخه تو موندگاری و پخش .ولی بوهاش مثله ایو سن لورن میمونه یکم.درست نمیگم؟:20:
من فقط یه پلی بوی بو کردم و بوش شبیهه 212 س/ک.س/ی بود که من خیلی بدم میاد.نقل قول:
دیگه تو دوره برتون کسی ادکلنی نیمزنه خوشتون بیاد؟:13:
من فقط تا حالا همین هاوانا و ای من رو تست کردم. اونم خیلی تک بود بوش. یه شیرینی کارامل مانندی توش بود که تا حالا توی هیچ ادکلن مردونه ایی ندیدم. به نظر من ادکلن های ماگلر خیلی خاص تر از سن لورن هستند. ولی خوب همه کس هم این سبک رو نمیپسنده.نقل قول:
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
علی جون باور کن من عصر کاغذ تست رو گذاشتم توی جیب پیراهنم و وقتی هم برگشتم انداختمش تو کمد. اون پیراهن هم 2-3 متری بام فصله داره ولی بوش تو مخمه:blink:
میگم دیگه خیلی هم بوشون خاصه .نقل قول:
مثلا A*man معمولی یه شوری ای توش داره که جالبه:31:ولی به نظرم اون خاص بودنش بابه دله من نیست.:13:
من خیلی دوست دارم پیور مالت رو تست کنم. شما تست نکردین؟ البته بعید میدونم باشهنقل قول:
من b*man و A*man معمولی رو تست کردم.نقل قول:
آره این مالته هم باید باحال باشه.مخصوصا برا من که عشق ماء شعیر هستم:31:
بی من چطوره؟نقل قول:
خیلی بوش بهتر از A*man بود.ملایم تر.دوست داشتنی تر.شیرینی اش آدمو اذیت نمیکرد.نقل قول:
کادیلاک رو تست کردی؟یه حسی دارم که انگار این تری ماگلر با اون همکاره:31:
تو این مالت یه نتی هست جالبه:31:peat :18:
حالا معنیش زغال سنگه نرسیده میشه یا کود خیلی مهمه:27::15:
خیر کادیلاک رو هم نتستیدم:31:نقل قول:
really؟؟ گرم سرد تلخ شیرین ( باید تلخ باشه noir نوآغ) ملایم تند ..... در حد بی هوش شدن؟:11:نقل قول:
واقعا:31:نقل قول:
گرم ولی نه خیلی گرم.شیرین به همراهه یه تلخی خیلی کم.در حده اینکه آدم چشاشو ببنده و..آره:31:
علی جون چشم بسته بو میکنی؟:27: یا.........:27:نقل قول:
وقتی از ادکلن یا از بویه دیگه خوشم میاد چشام خود به خود بسته میشه و میرم تو کاره نفس عمیق:31:نقل قول:
راستی دیشب تا حالا که زدم هنوز یه ته بویی داره.من تا حالا رو مچ تست نکردم.نمیدونم این الان خوبه
موندگاریش یا نه؟:27:
باید ببینی اطرافیانت هم بوشو احساس میکنن.نقل قول:
آمبر هم سایت ها قیمتشو 74 میگن باور کن من 45 خریدم. یکی نیست بشون بگه حالا که ارز اومد پایین شما هم قیمت جنساتون رو میارید پایین؟:19::19::19:
اینجا هم اینقدر بی قانونه که کسی نظارت نمیکنه.
خفن ترین چیز که الان دارم تو پخش بو و ماندگاری سیلور سنته.باور میکنی اگه رویه لباسم بزنم و بزارم کناره یهنقل قول:
لباسه دیگه اونم بو میگیره.حتی از اون تری ماگلر هم خفن تره:31:
اینتنسش یا معمولی. من زیاد باش حال نمیکنم. بوش خیلی سنگین هست و از یه جورایی خطی هست که من با این ادکلن ها حال نمیکنمنقل قول:
معمولی:31:البته اینتنس هم فرقی توش ندیدم با اینکه نت هاش خیلی هاش عوض شده.نقل قول:
آره بوش خطیه.دقیقا منم ترجیح میدم فقط خودش رو بو کنم تا بزنم.:31:
سلام
ادکلن Dior زنانه بسیار خوشبو می باشد.
کدام مدل؟:8:نقل قول:
پیورهاوانا رو من یه سمپل ازش داشتم...نقل قول:
این عطر بهترین عطر دیزاینر بین اعضای بیس نوت شد...کلا غربی ها از اینجور بو خیلی خوششون میاد...
پیورمالت خیلی قوی تر از پیور هاوانا هستش و بوهاشون بسیار بسیار شبیه هم هست ولی پیور مالت قوی تره و هرکسی نمیتونه در برابر بوی قویش دوام بیاره...این عطرها به عطرهای بوزی مشهورند و بوی نوعی ویسکی میدند(مخصوصا پیور مالت)...
یادمه پیور هاوانا که اومده بود هرکس تست میکرد میومد توی بیس نوت مینوشت که همون پیورمالت ولی ضعیف تر ....
پیور هاوانا رو الان توی آمریکا و اروپا کمتر از 120-140 دلار نمیتونی پیدا بکنی...نمیدونم چرا اینقدر ایران ارزونه...حتی 110 هم نسبت به قیمت جهانیش ارزونه..قیمتش اون موقع که ریلیز شد 90 دلار بود...بعدش که خیلی بالاتر رفت..
به نظر من اگه خوشت اومده بخرش...چون این عطر تولید دیگه نمیشه و تا یه مدت دیگه تو ایران هم نایاب میشه....درست وقتی توی اروپا نایاب شد از امارات وارد ایران شد و الان تو خود امارات هم کمیاب شده و دیگه وارد نخواهد شد....طرفدارهای پیور کافی و پیور مالت و هاوانا معمولا چند تا میخرن و برای سالهای بعد هم از همین الان میخرن چون طبق روال نایاب میشه...
نیو هارلم از بوند نامبر ناین هم شبیه به پیور هاواناست...ولی کیفیت بوش بالاتره و البته قیمتش هم خیلی بالاتره...
شما جایی رو سراغ دارید پیور مالت رو داشته باشه؟نقل قول:
دوستان اگه بخواید یه ادکلن رو فقط استفاده کنید چی رو انتخاب میکردید؟:31:
کدوم ادکلنا هستن که فکر میکنید از الان تا اقلا چند سال میتونید مداوم ازش لذت ببرید؟:20:
تو ایران نه....البته سایت پرقیوم شاپینگ زده داره ولی نمیدونم واقعی هست یا دوباره زنگ میزنی میگه ندارم...نقل قول:
پیور مالت الان قیمتش بخاطر کم بودنش بیشتر از پیور هاواناست و تا 180 دلار هم دیدم بفروشن...
نقل قول:
گل یاس و نرگس
-----------------------
کول واتر - chanel chance - ازارو کروم -:31: (باید حتما اسم ادکلن آورد وگرنه ....:13:
یکی رو بخوای انتخاب کنی چی ؟نقل قول:
کروم:31:آمبر:31:آرامیس:31:اوپیو م:31:نقل قول:
دیودوف:20:نقل قول: