اگه با گارانتی خوب میخای برو دنبال LG
مثل G2 mini
یا E975 که فکر کنم از یک بیشتره
Printable View
اگه با گارانتی خوب میخای برو دنبال LG
مثل G2 mini
یا E975 که فکر کنم از یک بیشتره
ممنون از جوابتون...نقل قول:
در مورد G2 mini به نظرم رزولوشن صفحه نمایش نسبت به سایزش زیادی پایینه (تراکم پیکسلی 234)... پردازنده Cortex-A7 هم فکر نمیکنم به نسبت خیلی قوی باشه ...
سلام
کسی از xperia z2 ultra اطلاعی داره؟
دوستان کسی honor 3c داره یا استفاده کرده؟اگه یه توضیح کاملی درباره مزایا و معایبش بدین ممنون میشم.
قیمت بازار رو هم اگه دارین بدین.
دوستان در مورد وتورولا کسی میدوونه؟
razr hd
میخوام بگیرم
بنطرتون خوبه ؟
اصلا ساپورت میشه تو ایران ؟ منظورم اپراتورها
من نکسوز پنج رو دارمنقل قول:
باتری ش خوب نیست
ولی گوشی ش فوق العاده س
از نظر ساپورت نرم افزاری و بحث دلوووپری که اصلا محشره
تا دلت بخواد کاستوم رام داره
اندروید ال و اندروید های بعد از ال شک نکن که برای این قطعا خواهد اومد اصلا شک نداشته باش
من اندروید ال رو روی این فلش زدم
البته اندروید ال هنوز نسخه ازمایشی هست
خیلی خوب و عالی و سریع بود
خوبی که داره این هست تو نکسوز پنج هنگ کردن اصلا معنی نداره
کند شدن اصلا معنی نداره
چون از اندروید خام استفاده میکنه سرعتش فوق العاده س
سخت افزار قوی داره
به جرئت میگم سریعترین گوشی دنیا هست حتی از آیفون ها هم این سریعتر هست
ولی امکانات خاصی نداره
جی تو باتری خیلی خوبی داره
مادون قرمز داره و میتونه ریموت برای وسائل خانگی بشه
رابط کاربری ش دیگه مثل نکسوز ساده نیست و جذابیت گرافیکی داره
هر چند من رابط کاربری ساده و سریع نکسوز رو بیشتر میپندم
از نظر عکس درسته جی تو 13 مگا هست ولی کیفیت رنگ و عمق رنگ در نکسوز پنج خیلی خیلی بهتر هست
فیلم برداری جی تو بهتر هست
در کل جی تو و جی تری گوشی های خیلی خوبی هستن ولی خب مثل باقی اندروید ها گاهی لگ هم دارند البته فقط گاهی
ولی نکسوز در اون اصلا لگ داشتن معنی نداره
اگه مثل من عشق رام و کاستوم رام هستی و میخوای هر چیزی که در اندروید جدید هست رو پنج ماه شش ماه قبل از باقی گوشی ها تست کنی بیا و نکسوز پنج بگیر
و با امکانات کم نرم افزاری ش بساز
ولی اگر گوشی میخوای که چه میدونم جذاب باشه و انیمیشنی باشه برو و جی تو یا جی تری بخر
از یه چیز خیلی خوشم اومد و اون هم این هست که سمت برند مزخرف سامسونگ نرفتی
گوشی های سامسونگ با همه جذابیت شون بعد از دو ماه استفاده کردن اشکت رو در میارن
از بس هنگ میکنن و کند میشن
صفحه نمایش هاشون هم همه سوپر آمولد هست که مصنوعی و مسخره س
ولی الجی و نکسوز بهترین صفحه نمایش های گوشی های موبایل رو دارند
حتی از آیفون پنج هم صفحه نمایش هاشون با کیفیت تر هستن
با سلام
در مورد گوشي هاي 2 سيمكارته زير ممنون ميشم راهنمايي كنيد. آيا مدل ديگه اي هم هست؟؟؟ البته زير 1 ميليون ميخوام :
هوآوي Honor 3X G750 دو سيم کارت
هوآوي Honor 3C دو سيم کارت
قدرت پردازش و سرعت گوشي - كيفيت صفحه نمايش- رم بالا- کیفیت اسپیکر برام مهمه
ضمنا اندرويد نميخواد مشكل نصب برنامه هاش رو حل كنه كه روي موري كارت هم نصب بشه؟؟ وقتي گوشي ها حافظه 4 گيگ ميذارن آخه جوابگو نيستش. برنامه هاي انتقال برنامه به مموري كارت هم كه كامل برنامه رو انتقال نميدن. چطور اندرويد كه اپن سورس هست و راحت برنامه مينويسن اين مشكل رو نميتونن حل كنن؟؟؟ الان هوآئي ئ خيلي برندها 4 گيگ ميذارن جوابگو نيست براي برنامه ها
فایل تکراری زده بود
سلام کسی میدونه htc one sv و htc desire 601 تک سیمو از کجا میتونم گیر بیارم؟ :)
علاالدین طبقه دومنقل قول:
ولی نگیر خیلی قدیمی شده
601 که جدیده :(نقل قول:
دوستان کسی قیمت htc 616 رو بـــــــا و بدون گارانتی بهم میگه؟
بنظرتون گوشی خوبی هست؟باتوجه به حافظه داخلیش ؟
یا بهتره گوشی دیگه ای بگیرم تو همین رنج قیمت
تا چقدر میتونی هزینه کنی؟نقل قول:
اون G 750 گوشی خوبیهنقل قول:
توی هوآوی هم مشکلی در نصب برنامه در رم ندارید
خیلی راحت میتونید برنامه ها رو بدون نصب هیچ نرم افزاری به راحتی به رم منتقل کنید
این یکی از ویژگی های گوشی های هوآوی هستش
راستش قرار بود هاوایی g700بخرم اون موقع 650 بود اما گویا الان شده 730نقل قول:
خلاصه وقتی دیدم گرون شده تصمیم گرفتم یه گوشی دیگه تو رنج قیمت700تا 800 بگیرم
دوستان اگه زحمتی نیس این سوال رو هم جواب بدین
سوالم در مورد قلم گوشی های نوت هست
من میخوام روی گوشی نرم افزار های زبان انگلیسی بریزم
و لغت های زبان رو توی این برنامه ها بنویسم
حالا سوالم اینه که:
با قلم گوشی میشه لغت رو بنویسم یا باید تایپ کنم؟
چون تایپ کردن وقت زیادی میگیره
ممنونممممم
نقل قول:
دوست عزيز صداي اسپيكرش خوبه چون گفته بودن ضعيفه؟؟؟؟
چون گفته بودن HTC desire 816 رو بگيرم كه رمش نيم گيگ كمتر از جي 750 هست و گرافيك هوآوي قوي تره ولي صداي اسپيكر و كيفيت ساخت و صفحه نمايش اچ تي سي عالي تره. حالا يه عده ميگن اچ تي سي داغ ميكنه فلانه و ...
در مورد رم دوستم هوآوي جي 525 داره نميتونه برنامه ه رو كلي در مموري كارت بريزه كه بايد روت بشه و يه برنامه بريزي تا انتقال بده اونم همه برنامه ها نه. ولي يه فرومي نوشتهب ودن روت بشه همه بنرامه ها قابل انتقال هست. نميدونم چرا اين مشكل رو خود گوگل حل نميكنه
سلام بین Sony Xperia Z1 و LG G2 کدوم رو پیشنهاد میدین؟ کدوم واسه کارهای سنگین در طول روز بهتر جواب میده و هنگ نمیکنه؟
اگه کیفیت صفحه و اسپیکر در نظر نگیری z1نقل قول:
اگه من باشم تو خرید g2 تردید نمیکنمنقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
دوستان؛من شدیدا علاقه مند به برند LG هستم و البته گوشی های تاپ این برند رو میپسندم؛
الان نظرتون در مورد G3 چیه؟!
به نظرتون در حال حاضر این میتونه یکی از بهترین انتخاب ها باشه؟
و البته یه سوال؛به نظرتون G3 میتونه نیاز به یه تبلت جم و جور ولی همه فن حریف رو هم بر طرف کنه؟(مخصوصا در زمینه ی وب گردی)
سلامنقل قول:
LG G3 گوشی بسیار خوبیه. به تغریباً می تونم بگم، مشکلی نداره.
قدیما، مشکل تراکم پیکسلی کم مطرح بود. اما تو گوشی، بخاطر تراکم پیکسلی زیادی که داره،
باعث شده عمر باطریش از بقیه پرچم دار ها، مثل Z2 یا S5 کم تر باشه. یا تا حدودی عملکرد سخت
افزاریش را محدود می کنه. پردازش هر لحظه 3.7 مگاپیکسل - به جای 2.0 مگاپیکسل-، ممکنه باعث
داغ شدن این گوشی طی کار های عادی بشه.
مسلماً یه گوشی 5.5 اینچی، حتی جای یه تبلت 7 اینچی رو هم نمی تونه بگیره. وب گردی با تبلت
یه تجربه جدیده و هرگز با گوشی قابل قیاس نیست. البته وب گردی با گوشی 5.5 اینچی هم بسیار
لذت راحته. اما خب نه به راحتی یه تبلت.
به نظر بنده، این گوشی می تونه انتخاب بسیار عاقلانه ای باشه. اما پیشنهاد می کنم، اگه شما به یه
تبلت نیاز دارید، تو همین رنج یه تبلت بخرید. چون کار هایی که یک تبلت بخاطر بزرگ بودنش می تونه انجام
بده، تو یه گوشی 5.5 اینچی نمی گنجه. اگه حین وب گردی با این گوشی 80% نیازتون برطرف بشه، با یه
تبلت، 90% و با اتصال یه داک یا کیبورد بلوتوث به تبلت، 100% احتیاج هاتون برطرف میشه.
درکل برای وب گردی، تبلت خیلی بهتر، راحت تر و لذت بخش تره.
استفاده کردین؟دوربین و سخت افزارش چطوریه؟نقل قول:
صد در صد جي 2 خودم دارم و بسيار راضي ام.نقل قول:
کجای تهران میشه این سه پایه رو گیر آورد ؟
Joby JM3-01WW GripTight GorillaPod Stand
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمهوری پاساژ بقل علادین یا پاساژ پایتخت
خودم هم دلم با جی 2 ولی حافظه جانبی که نداره منو به شک انداخته که حافظه خودش کفاف میده برا چندتا بازی و و برنامه و ضبط فیلم و...؟!نقل قول:
G2 یـــا G3 ، مسئله این است ...!
سلام به همه ی دوستان
چند وقته میخوام یه گوشی بگیرم ، گذاشتم بعد از کنکور
اول نظرم رو G2 بود دیگه انقد نگرفتم تا G3 اومد
حالا بنظرتون کدوم رو بگیرم
ارزش داره 400 تومن پول بی زبون رو تو این اوضاع اقتصادی بزارم رو پولم G3 بگیرم یا همین جی 2 کارم رو راه میندازه ؟
گوشی دیگه هم پیشنهاد بدید مشکلی نداره !
اولویت هام :1- روون بودن دستگاه از همه مهمتره 2- دوربین 3- صفحه نمایش 4- وبگردی 5- موزیک 6- گیم
البته تو بعضی چیزا G3 بهتره ولی ارزشش رو داره یا نه ؟!
ممنون :n16:
به نظر من G3 ارززش رو داره. حداقل اگه خریدی، خیالت راحته که جدیدترین مدل رو خریدی.نقل قول:
از لحاظ کیفیت عکاسی، سخت افزار، نرم افزار که خیلی پیشرفت کرده. مخصوصاً این که
نسخه اندروید L براش میاد و برای G2 تضمینی نیست.
+ هر مشکلی که با G2 داشته باشی، پیش خود فکر می کنی که G3 این مشکل رو نداره و
ممکنه کمی مایوس بشی و ...
++ هر دو دستگاه بسیار روون هستند. اگه قراره یکی سر تر باشه، مسلماً G3ـه.
بنابراین، G3 ارزش 400 تومن بیشتر رو داره.
من z2 و g2 با هم مقایسه کردم از هر نظر z2 بهتره
چهار تا پک داره که ارزونترینش با گارانتی آرین 1700 قیمتشه
نگاهی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نظرات دوستان بندازیننقل قول:
دوستان بین htc butterfly s و htc one کدوم رو پیشنهاد میکنین؟سخت افزاری که اس بهتره ولی بدنش و صفحه اش مثکه خوب نیست.کسی تجربه کاری باهاش رو داره؟
قیمتشون یکیه تقریبا
سلام
من 3،2 روز دیگه دارم میرم یه Galaxy Note III N9005 بخرم.
بعد گذشت یک سال از ریلیز این گوشی مثل این که کماکان مشکل تشخیص نسخه اصلی پا برجاست!
خواهش می کنم از دوستانی که مدل 9005 خریدن و اصله شات از پشت گوشی و باتری و Cpu-Z بذارین
رو جعبه گوشی باید عربی نوشته شده باشه دیگه؟(چون شنیدم و دیدم همین 9005 که سفارش اروپاست،سفارش خاور میانه هم داره!!!)
نکته مهم دیگه می خوام زبان فارسی هم داشته باشه(منو مهم نیست،واسه پیامک و اینا...)
بعد این که به نظر شما از کجا بخرم(تهران) که بهم نندازن
گارانتی کدوم شرکت یا گارانتی نداره؟
کف قیمت این چند روز چنده
دوستان خواهشا راهنمایی کنین تا بعد این همه انتظار گوشی تقلبی بهم نندازن(خلاصه هر چی نکتس بگین!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال بی ربطم این که: به نطرتون نوت 4 بیاد قیمتش چنده تو ایران؟گر چه قیمت همین 9005 م واسم زیاده!
نمیدونم منظورتون از بندازن چیه ولی از نمایندگی های پارس مایکروتل که آدرس تو سایتش هست میتونی بگیرینقل قول:
نت۴ بیاد کمتر از 2 تومان نمیشه
همه گوشی های تحت گارانتی زبان فارسی داره
آخه بعضیا که مدل 9005(900 یا 9000 نه) خریدن بعد آپدیت گوشیشون لاک شده...نقل قول:
اصلا مدل 9005 هیچ شرکتی گارانتی نکرده!(شما آمار داری به ما هم آدرس بده)
منظورم اینه که آنلاک فکتوری باشه،کره باشه،باتریش اصل باشه(آخه یه سریا باتری خراب داشته)
من تا 1 ميليون ميخوام گوشي اچ تي سي ديزاير 816 بخرم كه عاليه باهاش كار كردم حرف نداره فقط باطريش ضعيفه كه اونم كار ميكشي ازش 6 ساعته نكشي بالاست بستگي به استفاده داره. حالا تك سيمكارت كه از نظر اسپيكر و صدا - صفحه نمايش شفاف و عالي و تاچ قوي - دوربين جلو و عقب خوب و صفحه نمايش 5.5 و نهايت 5 تا همين 1 الي 1100 بچه گوشي هستش؟؟؟ چون چيزي نديدم رده بالاها همه گرونه ترجيح ميدم همين اچ تي سي بگيرم كه چيزي كم نداره و نظرات كاربراي جاهاي ديگه از جمله ديجي كالا هم خوندم همه راضي بودن به باطريش اشاره كرده بودن.
ممنونم
تو این رده z ultra هم هستنقل قول:
سايز صفحه نمايشش خيلي بزرگهنقل قول:
گوشي سامسونگ S4 چطور هستش؟؟؟؟ كدوم بهتره؟؟؟؟ باطري هاي سوني همچنان زود تموم ميشه؟؟؟؟ تا قيمت 1 ميليون يا 1 ميليون و 100 چه گوشي هاي خوبي ميشه خريد؟؟؟
بين Samsung Galaxy Note 3 Neo N7502 و HTC Desire 816 كدوم بهتر هستن؟؟؟؟ سوني اكسپريا T دوسيم كارته چطوره؟؟؟ البته صفحه نمايش اونم بزرگه. نهايت تا همون 5.5 براي استفاده خانم
ممنونم
صداش خوبهنقل قول:
مشکلی نداره
به نسبت سایر گوشی ها کمی کمتر هست اون هم توی موسیقی فقط
ولی بد نیست
وقتی میگم کم هست نه اینکه افتضاحه ولی خب خیلی خیلی بلند نیست
در کل صداش راضی نگه ت میداره
خبوی ش اینه که خیلی سریعه
بين نكسوس 5 و هواوی p7 و گلاكسي اس 4 كدوم ها بهتر هستن؟؟؟؟؟ از نظر صدا - قدرت پردازش و سرعت- صفحه نمايش و تاچ
اندرويد جديد بياد براي هوآوي هم ميشه آپديت كرد يا پشتيباني نداره ؟؟؟؟؟