[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
تشکر، پست اول و دوم رو کامل خونده بودمنقل قول:
اون پست رو هم انجام دادم ولی اون گزینه ای که بهش اشاره شده (i would like to) به چشمم نخورد
راستی یادم رفت بگم که لپ تاپ به کامپیوتر وصل میشه ولی اینترنت نداره
یه سوال دیگه، چرا اکثر فایل های exe رو قرنطینه میکنه؟ هرچی نرم افزار داشتم درشو تخته کرده
نمیشه که برم همرو دونه دونه به exclusives اضافه کنم، باید راهی باشه
مشکل از کجاست؟ ممنون
سلام
من امروز با کومودو مشکل پیدا کردم نه آپدیت میشه نه میشه فایلی رو اسکن کرد
مشکل چیه؟:11:
کد:http://s2.picofile.com/file/7312956341/Capture.jpg
راستی خبری از ورژن 6 کمودو نیست؟ مشخص نیست کی ریلیز میشه؟ چه امکاناتی بهش اضافه می شه؟
مشکل من!نقل قول:
راهی یافت شد بگو
سلامنقل قول:
فکر کنم آنتی ویروستون مشکل پیدا کرده.
کمودو را باز کنید بعد وارد سربرگ More بشید و Diagnostics را بزنید؛ اگر کمودو بتونه مشکلی که دچار شده را پیدا کنه سعی میکنه تعمیرش کنه.
COMODO Cleaning Essentials (CCE) Review and Test
CCE در یک نگاه: محصولی است از COMODO جهت پاکسازی و تعمیر سیستمهای آلوده.
ویژگیها و قابلیتها:
کم حجم و رایگان
پرتابل و بدون نیاز به نصب، با قابلیت کپی در USB drive و استفاده روی سیستمهای آلوده
مفید برای سیستمهای آلوده ای که مخربها اجاز نصب آنتی ویروس را نمیدهند
شناسایی و مقابله با فایلها و پروسه های مشکوک و مخرب
دو قابلیت مهم این محصول: پاکسازی Cleaning ؛ تعمیر Repair
دارای ابزار KillSwitch ، یک Task Manager پیشرفته ، جهت شناسایی و حذف مخربهای فعال (Active Malware)
ابزار Quick Repair ، بررسی صحت و سلامت بیش از 20 مورد از نقاط حساس سیستم که معمولا توسط مخربها مورد حمله و دستکاری قرار میگیرد و قابلیت تعمیر سریع آن نقاط
دارای ابزار Autorun Analyzer؛ جهت آنالیز تمامی فایلها و برنامه ها و سرویسها و داریوها که در حین فرایند بوت به همراه ویندوز راه اندازی میشوند و از همه مهمتر شناسایی سالم یا مخرب بودن آنها با امکان disable یا delete آنها
دارای یک اسکنر قدرتمند با دو قابلیت اسکن عادی و اسکن سختگیرانه ، جهت شناسایی و پاکسازی انواع مخرب ؛ و شناسایی (حین عملیات اسکن) نقاطی از ویندوز که مورد دستکاری مخربها قرار گرفتند و ترمیم آن نقاط
و...
===
روش استفاده:
بعد از اجرای CCE ابتدا KillSwitch را اجرا میکنیم و بعد Autorun Analyzer را هم اجرا میکنیم، و اجازه میدیم که آنالیز انجام بشه و در نوبت اول فایلهایی که در Background سیستم فعال هستند و KillSwitch به عنوان مخرب میشناسه را با کلیک راست و زدن گزینه Delete ترمینت میکنیم و ضمن اینکه این عمل فایل را از روی هارد هم دیلیت میکنه!
اگر هم فایل و پروسه ای در KillSwitch نامشخص باقی ماند وبه عنوان Unknown شناسایی شده را میتونید بررسی کنید که مخرب است یا نه، به عنوان مثال با کلیک راست روی فایل امکاناتی در اختیار کاربر قرار میگیره که میتونه یک بررسی اجمالی از فایل داشته باشه، مثلا با انتخاب گزینه Jump to Folder وارد فولدری که فایل قرار داره می شوید و یا با انتخاب Properties اطلاعاتی در مورد فایل را میتونید مشاهده بکنید ، که میتونه کمک کننده باشه. و اگر با مورد واقعا مشکوکی برخورد کردیم آنرا هم دیلیت میکنیم. البته اینجا باید دو نگاه داشته باشیم، اگر احساس میکنید سیستم واقعا آلوده است سعی کنید نگاه مشکوک و سختگیرانه به فایل داشته باشید و در صورت اینکه سیستم را پاک میدونید میتونید کمی نگاه خودتون را به فایلی که کمودو نه سیف میدونه و نه مخرب ملایمتر کنید!؛ اگر هم وضعیت سیستم اورژانسی نیست میتونید بررسی فایلهای ناشناخته را به بعد موکول کنید.
فایلها و پروسه هایی که باید Delete بشوند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اتمام کار با KillSwitch نوبت به Autorun Analyzer میرسه که در این مدت آنالیزش هم پایان یافته، اینجا هم موارد که مخرب شناسایی شده را Delete میکنیم و اگر هم موارد مشکوک باقی موند که کمودو اونها را در دسته فایلهای Safe دسته بندی نکرد با همان استراتژی که در مورد KillSwitch بیان کردیم راه را ادامه میدهیم و باید یک بررسی اجمالی از فایل انجام بدیم، گزینه های مهمی که اینجا با کلیک راست در اختیار ما قرار میگیره Jump to Entry یافتن کلید رجیستری مورد نظر و Jump to Folder یافتن مکان فایل روی هارد و Properties که اطلاعاتی از فایل در اختیار ما میزاره.
مواردی که باید Delete بشوند:
نکته: این موردی که در باره فایلها و پروسه های Unknown گفتم میتونه در برابر مخربهای صفر کیلومتر! کارگشا باشه، یعنی اگر مخربی توسط کمودو شناسایی نشد حداقل اینجا برچسب Unknown میخوره، که میتونه خیلی کمک کننده باشه.
نکته: همه این موارد مخرب با انجام اسکن شناسایی و پاکسازی میشه، ولی بهتره قبل از انجام اسکن این مواردی که گفته شده انجام بشه تا بعد از ریستارت سیستم، مشکلی پیش نیاد .....یا بعد از ریستارت مخربی فعال نباشه تا از منابع سیستم استفاده بکنه، چون بعد از ریستارت قراره CCE اسکن بکنه و بهتره که منابع بیشتری را در اختیار بگیره. ولی اگر مخربها مجددا همرا ویندوز اجرا بشوند، این باعث میشه کار اسکن طولانی و مشکل بشه.
نکته: گاهی اوقات یک مخرب فعاله و ظاهرا عملکردی منفی ندارد، ولی به محض رستارت و بالا آمدن ویندوز تازه کارش شروع میشه و شروع میکنه به خرابکاری، بنابراین قدر و ارزش ابزارهایی مثل KillSwitch و Autorun Analyzer اینجا مشخص میشه!
خب با انجام کارهای بالا بیش از 50 درصد از کارمون تموم شد، حالا باید سیستم را اسکن بکنیم و موارد باقی مانده روی هارد و رجیستری را پاکسازی بکنیم.و اگر تغییری در سیستم و تنظیمات ویندوز ایجاد شده تعمیر بشه؛؛ برای اسکن 3 گزینه پیش روی ما قرار داره : Smart Scan, Full Scan, Custom Scan
نکته؛ تنظیمات (Options): باید عرض کنم که CCE دارای تنظیمات پیچیده ای نیست و فقط نکته ای که قابل ذکر باشد این است که اگر مشکوک به یک Master Boot Record (MBR) virus هستید و یا اینکه میخواهید واقعا یک اسکن خیلی کامل انجام بدهید میتوانید گزینه MBR scanner را فعال کنید.
و اما برای اسکن اگر در موقعیتی هستیم که با یک سیستم واقعا آلوده روبرو هستیم توصیه میشه که برای اسکن سیستم گزینه Full Scan را انتخاب کنیم ، بعد از انتخاب فول اسکن نیاز به این هست که سیستم ریستارت بشه (بمنظور اسکن و مقابله با روتکیتها rootkit))، همینطور که مطلع هستید روتکیتها یکی از سرسخترین نوع مخربها در برابر شناسایی و پاکسازی هستند؛ البته CCE عملکرد فوق العاده ای داره در برابر اونها)؛ خب، با ریستارت سیستم موافقت میکنیم و بعد از بالا آمدن ویندوز، CCE شروع به کار میکنه و قبل از اسکن اگر آپدیتی موجود باشه دریافت میکنه و بعد عملیات اسکن شروع میشه ...
بعد از اتمام عملیات اسکن، Next را میزنیم و نقاطی که باید تعمیر بشوند و تهدیدات شناسایی شده به نمایش در میان و حالا مواردی که مخرب شناسایی شده را چک میکنیم و اگر موردی را فالس تشخیص دادیم میزاریمش روی Ignore وبا باقی موارد کاری نداریم، حالا Apply و سیستم ریستارت میشه و حالا مجدد CCE را اجرا میکنیم و از طریق ابزار KillSwitch وارد Quick Repair میشویم و اگر موردی انتخاب شده بود یعنی کمودو تشخیص داده که نیاز به تعمیر داره(تیک دار میشه) Repair را میزنیم و سیستم را ریستارت میکنیم و تمام.
====
نکته: برای استفاده از حالت Aggressive Mode، باید ابتدا کلید SHIFT روی کیبورد را نگه دارید و همزمان CCE را اجرا کنید. در این صورت وارد حالت Aggressive Mode میشوید، که یکی از ویژگیهای این حالت پایان دادن به تمام فرایندها و پروسسس های خطرناک است تا CCE بتواند آزادانه شروع به کار کند.
نکته: اگر مخربی با تغییر در رجیستری مانع از اجرای فایلهای با پسوند exe شد, میتوانید نام CCE را تغییر بدهید به iexplore و بعد آنرا اجرا کنید، بعد هم سعی کنید این مورد را هم بوسیله ابزار Quick Repair تعمیر کنید.
نکته: اگر به هر دلیلی اجرا و بررسی و اسکن در حالت نرمال ویندوز مقدور نیست، باید وارد Safe Mode ویندوز بشوید (با نگه داشتن کلید F8 حین راه اندازی ویندوز) و در Safe Mode کلیه مراحل ذکر شده را انجام بدید.
====
یک فیلم هم میزارم، مخربها اجرا میشوند و بعد CCE وارد عمل میشه.
دانلود فیلم:
کد:http://www.faupload.com/upload/90/Bahman/CCE-Jadda.rar
سلام jadda ی عزیز
من وقتی kill switch رو اجرا می کنم دیفنس کمودو اون رو بلاک می کنه. با اینکه بردمش توی safe list ولی باز هم دیفنس بلاکش می کنه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
منظور از اینکه دیفنس ، KillSwitch را بلاک میکنه چیه؟ امکان نداره این اتفاق بیفته،
اما:
اگر منظورتون عکس زیر است، ببینید:
این یک رفتار طبیعی از طرف CIS است. در واقع کمودو داره از خودش دفاع میکنه. KillSwitch سعی میکنه پروسس کمودو را که در رم بارگذاری شده را بخونه و کمودو هم اجازه دسترسی را نمیده ،که البته تاثیر منفی در عملکرد KillSwitch ندارد.
در واقع این قابلیت در کمودو اینترنت سکیوریتی برای جلوگیری از Terminat شدن پروسس کمودو در رم است. که گاهی اوقات مخربها دست به چنین کاری میزنند و به آنتی ویروس حمله میکنند و آنتی ویروس را از کار می اندازن.
هیچ مشکلی پیدا نکرد:41:نقل قول:
دوستان
خسته نباشید همگی
میشه فایروال کومودو و تمامی لایه های دفاعی موجود در اینترنت سکوریتیش رو داشت به جز آنتی ویروسش و در کنارش آنتی ویروس پاند رو نصب کرد؟؟این امکان هست؟؟با هم تداخل ندارن؟؟
سلامنقل قول:
مشکلی پیش نمیاد. می تونین نصبش کنین غیرفعال باشه و ازش به عنوان اسکنر استفاده کنید. یا اینکه کلا تیکش رو موقع نصبش بردارید.
سلام
10 مطلب جدید به پست دوم تاپیک اضافه شد
با تشکر از زحمات دوست عزیزم علــی (Jadda)
اگه تیکش رو بر دارم فرقی میکنه با اینکه فایروالش رو فقط نصب کنم؟؟تو اینترنت سکوریتی چیزی اضافه داره به جز انتی ویروس؟؟نقل قول:
راستی با پاندا خوب مچ میشه؟؟تداخل ایجاد نمیکنن برای هم؟
اگر تیکش رو بردارین دیگه آنتی ویروسی وجود نداره که غیرفعال بشه.(بعدا باز هم میشه نصب کردش از طریق Add and Remove که خود کومودو داره)نقل قول:
همه قابلیت های کومودو قابل انتخاب/حذف هستش. اینترنت سکیورتی شامل تمام امکانات میشه.
پاندا هم فقط اون تیک گاردش باید برداشته بشه تا تداخل نکنه. خوبه
سلام
کسی با دراگون مشکل نداره؟ از وقتی آپدیتش کردم، دیگه درست کار نمیکنه. گاهی یه سایت باز میکنه. ولی معمولاً هیچ سایتی را باز نـمیکنه.
از ریخت ساده اش خوشم میآد. وگرنه راحت آناینستالش میکردم.
Comodo Internet Security Proکد:
1C09016D9FFD4D9981F0690FF5CB759B
4960D944-7639-45A2-AB72-0943960E4482
1bf4e7bb-1530-4cbd-af60-964ef4e73a28
میگم اینو که گذاشتید برای نسخه pro فقط ساپورت اضافه داره نه؟نقل قول:
سلام,نقل قول:
بله، تفاوت نرم افزاری بین نسخه ها وجود نداره!، تفاوت عمده اش همونیه که شما فرمودید: ساپورت!
یکنفر لینک دانلود COMODO Cleaning Essentials قرار بده
ورژن جدید کمودو موبایل سکوریتی با قابلیت ضد سرقت منتشر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
What's NEW?
Anti-theft feature is added in this version, which allows you to locate, lock or wipe the device quickly and easily if it’s lost or stolen.
Remote Locate: sends the Google map location of the missing phone to another phone;
SIM Change Alerts: sends a text message to buddy number if the SIM card is replaced;
Sound An Alarm: emits an alarm at full volume even if the missing device is in silent mode;
Remote Device Lock: password protects at the home screen;
Remote Device Wipe: erases all contacts, call history, stored messages on your missing phone, pictures, video, music and any files on your SD card.
نقل قول:
این کارش خیلی درسته
این قابلیت رو فقط نورتون داشت که اونم پولی بود
تازه ریموت هم بکنه...! :21:
مرسی کمودو :31:
این cce قابلیت آفلاین آپدیت داره ؟ اگه داره از کجا و چطوری؟
چون یکم منظم آپدیت نمیشه یکبار میزنه 90 مگابایت ، یکبار فقط زد 14 مگابایت !... (هر بار رو یک ویندوز چک کردم)
:11:
سلام.
ما یک تاپیک مجزا برای CCE در نظر گرفتیم.
لطفا بحثهای مربوط به این برنامه را در تاپیک خودش ادامه بدید.
با تشکر
سلام دوستان
من از فایروال کومودو و آنتی ویروسه نورتون استفاده میکنم
هر دو هم آپدیته
نظرتون چیه؟
البته سوال اصلیم چیز دیگس
فایروال من شدیدا با IDM مشکل داره
با اینکه با چند تا آنتی ویروسه آپدیت چک کردم و مشکلی نداشته ولی کومودو بش ایراد میگیره و مجبور شدم دستی ببرمش تو نرم افزارهای معتبر
میگه نمیدونم میلویره یا تروجانه چیه
بنظرتون جریان چیه؟
کلا چطور میشه فهمید یه نرم افزار که بنظر شما سالمه حالا واقعا سالمه یا نه
فرض کنید من یکی آفیس رو دستکاری کنه جوریکه هر متنی شما بنویسی توش یه نسخش رو به یه مرکز بفرسته
خب فایروال من میاد میگه آقا آفیس معتبره یا نه
خب منم میگم آره معتبره
اونم هرکاری عشقشه میکنه
بنظرم من فایروال باید خوش تشخیص بده که فعالیت یه برنامه طبیعیه یا نه
نه اینکه من بخوام بهش بگم آقا بذار یا نذار
اگر من میدونستم مثلا آفیسم امنه یا نیس که دیگه نیازی به فایروال نداشتم
مثل اینکه آنتی ویروستون ازتون بپرسه فلان فایل exe ویروسه یا نه
مال من رو هم اشکال میگرفت و چک کردم انلاین ویروس بودنقل قول:
واسه idm کرک استفاده نکنید روش بدون پچ و کرک و کیجن هم هست و دائمی
سرچ کنید تو فروم پیدا میشه
دوست عزیز شما با فونت معمولی هم بنویسید ما نظرات شما رو میخونیمنقل قول:
کمودو در مورد فایل های امن سوال نمیپرسه و این کار آنتی ویروس شماست که بفهمه فایل سالمه یا دستکاری شده است مثل همین IDM که کمودو بهش گیر میده به خاطر اینه که شما فایل رو کرک کردین و با فایل اصلی فرق کرده است
سلام خدمت دوستان و جناب shayan_tanha،
اول با تشکر از دوستان بعد هم:
همینطور که دوستان فرمودند کمودو اگر بدونه فایلی سالمه کاری بهش نداره، این یعنی کمودو داره میگه فایل از نظر من سالمه. پس کمودو میگه که فایل از نظر کمودو سالمه یا مخربه یا نامشخص(این نظر را به تناسب از طرف آنتی ویروس و دیفنس و فایروال مشاهده میکنیم). و اینجوری نیست که کمودو خودشو کنار بکشه و بگه به من ربطی نداره و کاربر باید نظر بده. بلکه کمودو همیشه نظر خودشو میده. ولی در نهایت کسی که تصمیم نهایی را میگیره کاربره و دست کاربر بازه.نقل قول:
بنظرم من فایروال باید خوش تشخیص بده که فعالیت یه برنامه طبیعیه یا نه
اگر فکر میکنید که کمودو سبک کاریش اینجوریه پس=> به نظر من اتفاقا خیلی خوبه که کمودو اول نظر خودشو میده(ویروس-سالم-نامعلوم) بعد هم تصمیم گیری را به کاربر واگذار میکنه.نقل قول:
نه اینکه من بخوام بهش بگم آقا بذار یا نذار
اگر هم نتونستید در مورد یک فایل و پیغام کمودو تصمیم بگیرید، بهتره به نظر کمودو توجه کنید و نظرشو قبول کنید.
اگر نمیدونید، پس به نظر محصول امنیتیتون گوش بدید. گفتم که کمودو نظر خودشو میگه.نقل قول:
اگر من میدونستم مثلا آفیسم امنه یا نیس که دیگه نیازی به فایروال نداشتم
هیچ آنتی ویروسی نمیپرسه که=> کاربر عزیز آیا فایل X ویروس است یا نه؟نقل قول:
مثل اینکه آنتی ویروستون ازتون بپرسه فلان فایل exe ویروسه یا نه
بلکه آنتی ویروس میگه فایل X از نظر من ویروسه یا میگه فایل X از نظر من سالمه. و تصمیم گیری با شماست. (همه آنتی ویروسها اینجوریند)
===
نکته: شما چرا اینقدر کاربر را دست کم گرفتید. اگر میزان تاثیر گذاری کاربر بیشتر از آنتی ویروس نباشه کمتر هم نیست.....
===
نکته: شما یک نرم افزار را کرک کنید؛؛ (یا حتی یک مخرب) و بعد بزارید به اینترنت وصل بشه، و ببینید که فایروال چه پیغامی میده!( دقیقا منظورم فایروال است)
===
در مورد آفیس=> آفیسی که دستکاری شده باشه را کمودو اصلا قبول نداره و پیغام میده (باز هم به تناسب، آنتی ویروس و دیفنس و فایروال).
گویا دوستان عزیزم جواب دادند.
من هم کاملا با نظر دوستان موافقم.
دوستان یه سوال...این فایروال کمودو از آدم میپرسه که اجازه بدم فلان نرم افزار به نت وصل شه یانه؟
اگه نمیپرسه تنظیماتش رو چطوری باید تغییر داد که بپرسه..
ممنون
امضای من Firewall: Custom Policy :31:نقل قول:
:20:
تنظیم خاصی هم داره که آی پی شخصی که حمله میکنه رو موقعی که حمله میشه پیغام بده یا حداقل آلرت بده که حمله شده و جلوش گرفته شد...؟
سلامنقل قول:
حمله های از بیرون سیستم، را که کمودو همه Packet ها را بلوک میکنه. بنابراین امنیت دارید.
کد:forum.p30world.com/showpost.php?p=6713867&postcount=3353
سلام
عالی بود :11:
اولا درود به همه دوستان که منت گذاشتن و جواب دادن
---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:56 AM ----------
نقل قول:نقل قول:
خود منم حدس میزنم از کرک کردنش باشه ولی بهرحال یه مساله ای همیشه هست اونم اینه که با وجود اینهمه روش های پیچیده جاسوسی از کجا معلوم یک شخص یا نهاد جاسوسی اقدام به کرک کردن برنامه ها نکنه؟ از کجا معلوم این برنامه های کرکی که ما استفاده میکنیم توسط یه نفر مثه من و شما جوری طراحی نشده باشه که علاوه بر کرک اون نرم افزار یه سری کارهای دیگم بکنه
مثلا همین IDM فقط کافیه لیست اسامیه فایلاهاییکه شما دانلود میکنی رو به یه جا بفرسته. میتونه با یه فایل سبک چند کلیو بایتی اینکارو بکنه جوریکه روحتم خبر نشه. از طرف دیگم تو به فایروالت گفتی این نرم افزار سالمیه!
شاید بگی خودت مقصری که گفتی سالمه. خب من میگم از کجا بدونم سالم نیس. حتی اگر کرک شده هم نباشه کی میتونه خودش تشخیص بده که برنامش سالمه. اصلا ممکنه برنامه سورسش باز باشه و یکی دستکاریش کرده باشه.
بنظر من کار فایروال باید این باشه که همین چیزها رو بفهمه دیگه
بگه از هارد شما داره فلان فایل به فلان جا فرستاده میشه
من خودم از تورنت خیلی استفاده میکنم. از هاردم همه جور فایلی برای همه جای دنیا آپلود میشه. چه تضمیمی هست که دقیقا اونچه ما تصور میکنیم رخ میده؟ فایور وال من اینقدیکه به km player بیچاره گیر داد به تورنت گیر نداد
میدونم بازم بحث رو میبرید رو شناخت ولی اگر بحث شناخته چرا بازم سوال میکنه.
برای تورنت دو بار سوال کرد. برای km player چهار بار. IDM رو کلا کشت. آنتی ویروس smadav دارم که براش هزار تا سوال کرد. ولی IE رو هیچی نگفت.
بنظر من اصلا هیچ وحدت رویه ای نداره
میدونم هیچکدوم قبول نمیکنید ولی بنظرم فایروال یه چیز چرتیه
من ای دی اس ال دارم با سرعت مسخره 128
من الان به اندازه ریسیوم سنت دارم
حتی اگر از تورنتم استفاده نکنم همینطوریه
من روزی نزدیک یک گیگ ریسیو میکنم.
وای خدا فکر کنید
من چی دارم سنت میکنم آخه؟
فایر والم اونوقت جلوی ارتباط آنتی ویروسم با اکسپلور رو میگیره!!!
مردک ( منظورم کومودو هستش ) تو بمن بگو من دارم چی ارسال میکنم
دیگه غاطی کردم بخدا:18:
---------- Post added at 04:03 AM ---------- Previous post was at 04:00 AM ----------
فونت درشت مینویسم چشماتون اذیت نشه
خب آنتی ویروس های مختلفی رو امتحان کردم ولی هیچکدوم IDM رو ویروس ندونستن ولی فایروالم شدیدا معتقده ویروسه ( یا تروجان یا میلویر یا ... )
---------- Post added at 04:05 AM ---------- Previous post was at 04:03 AM ----------
کومودو که خودش پیش فرضی نداره
میگه اگر این نرم افزار هر روزتونه بهش اجازه بدید
نگاه من به مقوله امنیت کمی پیچیده تره
من میگم کی میدونه حتی همین کومودو دستکارش شده نباشه
ما اغلب نرم افزارهامون کرک شدن حتی ویندوزمون. کی میدونه داره چه اتفاقی میفته؟ کی میدونه اینهمه سنتی که داریم چیه؟
بنظر من امنیت فقط معنای ورودی داره و معنای خروجی نداره. شما میتونی بگی فلان چیز تو نیاد ولی نمیتونی بگی فلان چیز بیرون نره.
حداقل من اینطور درک کردم
خیلی گلید که جواب میدید
ماها بیرون همو ببینیم انگار پدر کشتگی داریم ولی تو فضای مجازی باهم مهربونیم
خدا این فضا رو از ما نگیره
درجه Alert فایروال کومودو رو ببرین بالا.نقل قول:
آدرس:
Firewall-Firewall Behavior Settings-Alert Settings
درجه رو بگذارین روی Very High
درجه فایروال هم روی Custom Policy بگذارین.
برای ویندوز:
داخل فایروال قسمت Network Security Policy بشین و دو سر برگ
Windows Update Applications
Windows System Applications
رو رولش رو پاک کنید اصلا خود رول COMODO Internet Security رو هم پاک کنید.
اما نظر شخصی خودم درباره حرف های شما.
اگر قرار به این حساسیت ها باشه که به لینوکس و کلا همه سیستم عامل ها باید شک کرد و در اینترنت رو هم تخته کرد.
شما سند زیاد دارین خب وقتی داره سند انجام میشه ببینین به چه سروری داره وصل میشه و به چه پورتی.
دوستان الان فهمیدم که سیستمم لاگ شده چرا کومودو جلوی لاگ رو نمیگیره
چیکار کنم انتی لاگر نداره؟
نقل قول:
مرسی رفیق ولی:
* نفهمیدم این تنظیماتی که گفتی باعث چه چیزی میشه؟
من مشکلم این نیست که کومودو سوال کم میکنه یا زیاد
بلکه مشکلم اینه که نمیدونم چه جوابی باید بدم
از خود من میپرسه فلان برنامه امنه یا نه
خب من از کجا بدونم؟!!!!
* متاسفانه بلد نیستم که از کجا باید ببینم سنتم به کجاس. مثلا میبینم که نوشته svchost یا تورنت داره به کجا out میکنه! ولی خب منکه نمیدونم چی به چیه. کلی عدد و رقم نوشته. فقط اگر با یکی دیگه مقایسه کنم میتونم بفهمم کجاش غیر طبیعیه
مثلا الان که اینو مینویسم 83 درسد ریسیوم سنت داشتم!
البته لازمه بگم که اتصال من ppope هستش و کانکشن نساختم. نمیدونم شاید اینطوری با حالت کانکشن ساختن فرق داشته باشه
مرسی مرسی مرسی
ضمنا ما قم فایمل زیاد داریم
خصوصا تو محله بسیار با کلاسه شابرهیم!!!!!!!
سلامنقل قول:
1-چطوری فهمیدید سیستم لاگ شده؟ یعنی علایمی ، نشونه ای ،چیزی مد نظرتونه؟
2- کمودو آنتی لاگر هم داره. +D همین نقش را هم ایفا میکنه==> HIPS ، که واقعا بی نظیره و نیازی به محصول دیگری ندارید.