دوست عزيز ميشه ادرس لينكي كه پرچمارو ازش گرفتي بذاري ما هم استفاده كنيم ممنون:10:نقل قول:
Printable View
دوست عزيز ميشه ادرس لينكي كه پرچمارو ازش گرفتي بذاري ما هم استفاده كنيم ممنون:10:نقل قول:
با ریختن کرکنقل قول:
بیا عزیز اینو آقای katlots قرار داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.5 مگابایت| گرافیک | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
کد:http://www.mediafire.com/?lj8v6nsv7pcz9m9
Barclays English Premier League
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TIM Serie A
Bundesliga
Ligue 1
Eredivisie
من که نتونستم استفاده کنم
شما اگه بلدی استفاده کنی به ما هم یاد بده
اصلا یک همچین چیزی نیست من یک بار اون پچ لعنتی 20 میگی رو دانلود کردم گند زد به بازی و ویندوز دوباره ویندوز زدم از خود بازی اپلود کردم ارور دادنقل قول:
شما باید پچ هایی رو که نصب کردی کلا حذف کنی بعد بازی رو اپدیت کنی
منم همین مشکل رو داشتم پچ ها رو حذف کردم بعد بازی رو آپدیت کردم و دوباره پچ ها رو نصب کردم مشکلی پیش نیومد
دوستان كسي لينك دانلود اخرين نسخه ggs را داره بذاره براي دانلود ممنون
دوستان كسي لينك دانلود اخرين نسخه ggs را داره بذاره براي دانلود ممنون
شرمنده به قول معروف اينترنت زغالي:21:
نقل قول:
دوست عزیز شما کرک بازیرو از رو dvd بریز اونجایی که بازیرو نصب کردی بعد از داخل کرک exe بازیرو اجرا کنم . مشکلت حل میشه.
تغییری نکرده. من از همون ggs که pes 2007 ادیت میکردم استفاده میکنم.نقل قول:
اینم اولین پچی که بعد از dlc اومد:
نمیشه دانلو کرد لینکه دیگه ای نداری دوست عزیز ؟
ادامه اش یادت نره بقول یکی از بچه ها شاید ما هم تونستیم مثل آدم بازی کنیم فقط بازم می گم اسم تیمها درست بشه. انگلیسی بشهنقل قول:
دوستان منpes 11 رو گرفتم ولی زبان روسی و آلمانی داره فقط
وقتی هم وارد بعضی میشم و تیم هارو انتخاب میکنم تا میخواد تصویر زمین بیاد Dont Send میده خارج میشه
خواهشاً بگین چطور باید انگلیسی کرد بازی رو و Dont Send رو :41::41::41::41::41::41::41: چیکارش کنم؟؟؟ :(
دوستان من dlc و از تو خود بازی دانلود کردم،تمامی نقل و انتقالات به روز شد ولی پرچمها و اسم تیمه و پیراهنشون هنوز درست نشده...من یه پچ درست کردن پرچمها رو هم داشتم که کار میکرد ولی بعد از نصب این dlc از کار افتاده و هر کاری میکنم کار نمیکنه:41:...برای من فقط لیورپول مهمه...چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا این چکار میکنهنقل قول:
دوباره بازی رو خراب نکنه
مثل بقه پچ ها
من فقط اسم تیم ها رو میخواهم
بنظر من بقیش همه درسته
سلام دوستان.
من چند روز پیش این بازیرو گرفتم.
وقتی نصبش کردم فقط 30دقیقه کف از دهنم میومد پایین :31: !!!!!!! (عجب چیزیه :31:!!!!)
ولی حالا متوجه چندتا مشکل شدم :
1.چمنهارو دونه به دونه امتحان کردم ولی همشون یکیه :31:!!!
2.خودش بازیکن تعویض میکنه :18: ... سیستم تغییر میده :18:... و... :18::18:.
آیا راهی برای درست کردن مشکل دوم هست.
ممنون از همه.:40:
آره این دو علت می تونه داشته باشه1- تنظیمات دسته در حالتی هست که cpu هم با شماست2- توی گیم پلان بازی یه جا هست که لباس مربی هستش تو قسمتهای پایینیش رو میگم اگه اون رو انتخاب کنی مربی هر وقت لازم بدونه تعویض میکنه وهم شیوه رو عوض می کنه البته صد در صد مطمئن نیستم ولی امیدوارم کارت راه بیفتهنقل قول:
نقل قول:
.... اینم لینک مستقیم این پچ جدید
خودش گفته با dlc دیروز سازگاره
:41::41::41:
[QUOTE=baloteli;5514250]..... /QUOTE]
دوست عزیز اون پچ رو من برا دانلود گذاشتم و خودم هم دارم ازش استفاده میکنم و همه چیز رو هم درست کرده حالا نمیدونم چطور برای شما عملی نشده .
حالا اگه مشکلی هست بگید تا حلش کنیم
قربونت خیلی باحالینقل قول:
فقط وقتی چیزی رو از جایی بر میداری توی قسمت نظرات نگاه کن ببین کسی با اون پچ مشکل نداشته
سلام
از دوستان کسی میتونه اینو مستقیم کنه؟
کد:http://www.pes-patch.com/2010/10/pes-2011-patch-0-1-by-razib_46.html
آرمین جان من از خود بازی dlc دانلود میکنم به 100% که میرسه instalation failed میزنه ویندوزم 7 هست دستی پیدا نمیکنم فولدری که باید کپی کنیم .
این پچ چکار میکنه؟نقل قول:
ممنون مشکل دوم حل شد.:10:نقل قول:
ولی اولی رو متوجه نشدم که باید چیکار کرد!:19:
دوستان كيت سرورو بايد توي درايو c بنصبم يا درايو بازي؟
بجه ها برای من این Dlc فقط چنتا کفش و پوستر اضافه کرده و ترکیب تیم هارو هم به روز کرده ، من هرچی می گردم خبری از لایسنس شدن تیم های جدید نمی بینم.. شما تیمی رو پیدا کردین که لباس و اسمش درست شده باشه بعد از دانلود این Dlc؟؟
یادمه توو pes 2010 حجم یکی از Dlc ها 80 مگ بود و به نسبت تغییرات زیادی توو بازی ایجاد کرد ، ولی حجم این dls فقط 26 مگ هست ، پس نباید تغییرات چندانی توو بازی ایجاد کرده باشه...
فکر کنم تیمهای لایسنس شده لالیگا بیشتر شده مطمئن نیستم ولی الان فقط 6 تا تیمش لایسنس نیست قبل نصب آلمریا یا گیخون لایسنس نبود. باز باید رسیدم خونه امتحان کنم ولی اینطوریه ظاهرا. تعداد تیمهای موجود در جام باشگاه ها هم بیشتر شده
کمککککککککککککککککککککککک ککنقل قول:
برا من که سریال نامبر نداشت
دیروز ساعت 1230بهم پیغام اومد که اپدیت اومده
اپدیت کردم و apply کردم بدون مشکل
اقا این خدمت شما :نقل قول:
Serial : KWPE-9J7H-26DC-UPXH-CMWY
نقل قول:
والا من تا پچی چیزی میاد میام براتون مستقیم میکنم که استفاده کنن دو نفر - بیان نظر بگن . نه این که بهم فهش بدین.
دیگه هم مستقیم نمیکنم.
همه رو واسه خودم مستقیم میکنم. ارزش نداره کسی اینجا.
در ضمن اون پچ رو من برا خودم 5 بار نصب کردم و پاک کردم. بخدا برا من هیچ مشکلی نداشته و نداره. ویندوزمم 7 - 64 بیتی هست.
اگه یکم حالی طرف باشه میفهمه پچ های با کیت سرور اصلا ربطی به رجیستری نداره.
طرف بر داشته میگه پچ رو نصب کردم رجیستریم داغون شد.
یکی بیاد به این .... بگه که کیت سرور کاری به رجیستری نداره
طرف اومده بهم فهش میده - به من اخطار میدن. :41:
مال منم انطوریه . اسم و عکس ورزشگاهها با هم فرق داره ولی چمنا یکیه .نقل قول:
احتمالا همشون بذرشو از یه جا گرفتن .
آرمین جان راه حلی نیست ؟نقل قول:
من می خوام از طریق خود بازی آپدیت کنم.
مب خواستم ببینم که باید کجا برم و چند مگ هست این آپدیت و چه کارا میکنه ؟
ممنون.
خوب از اینجا دانلود کن بعد کپی کن تو محل نصب بازینقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/57qK-5Oz/1210_download.html
باید بری قسمت extra .فکر کنم 26 مگ هست .نقلو انتقالات رو فقط درست میکنه +قدرت بعضی از بازیکنا هم کمو زیاد شده مثلا کاسیاس شده 93 .دنی الوز شده 94نقل قول:
من می خوام از طریق خود بازی آپدیت کنم.
مب خواستم ببینم که باید کجا برم و چند مگ هست این آپدیت و چه کارا میکنه ؟
ممنون.
به ما هم کمک کنید. اسم تیم ها انگلیسی نمیشه؟
پست قبلیم رو می خوندی دقیقا جواب داده بودم...نقل قول:
قبل اینکه دانلود کنید آپدیت رو باید ادیت فایلتون رو از پوشه سیو ها کلا دیلت کنید چون دیگه به اون نیازی پیدا نمی کنید.
خدمت شما دوست عزيز:نقل قول:
اميدوارم مورد قبول باشهکد:http://liz.ir/?ti
مهدی جان کجایی توووو نیستی ازت خبری نیست؟؟ برای pes 2010 واقعا کوولاک کرده بودی برای بخش ادیت بازی. تا الان که کسی یه تایپیک درست و درمون برای جمع کردن پچ ها و ادیت های بازی نزده ، چون واقعا وجود یه بخش مستقل برای ادیت بازی لازمه.
اگه کسی وقتشو داره و میتونه یه تایپیک مثل تایپیک ادیت pes 2010 باز کنه و بهش برسه خیلیی عالی میییشه...
من امروز pes رو نصب کردم اما وقتی میر م مستر لیگ یا bal بازی کنم آیکونای داخل بازی غیر فعالن برای فعال شدنشون باید چیکار کنم>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟