با وی پی هم تست زدم فایده ای ندارهنقل قول:
Printable View
با وی پی هم تست زدم فایده ای ندارهنقل قول:
دوست عزيز روي Copy Direct Link كليك كنيد تا هم نيازي به آپلود عكس نباشه هم تست هاتون معتبر باشه.نقل قول:
فكر كنم وقتي ما با شبكه خصوصي مجازي سرعت آپلود رو اندازه ميگيريم سرعت آپلود سرور شخم (شبكه خصوصي مجازي:31:) اندازه گيري ميشه.
شخم بزنيد:31:
ببخشید شما تو شبانه با این سرعت دانلود میکنید؟! سرویستون 128 هست؟نقل قول:
سلام
دوستان من می خوام اشتراکم رو از پارس انلاین بگیرم. چند تا سوال داشتم:
1.دانلود رایگان از ساعت چند تا چنده؟و حدود سرعتش در ساعت رایگان؟
2.برای خرید حجم اضافی قیمتش چنده؟
3.قطعی زیاد داره یا نه؟
4.مودم دیتاشین را پشتیبانی میکنه؟
5.با وی پی ان مشکلی که نداره؟
6.اشتراک 128 و 256 با چه سرعتی دانلود داره؟
سرویسم 512
نقل قول:
1-1 تا 6
2- 1 گیگ 6 تومن 2 گیگ 11 تومن -اگه جزو شهر های ویژه باشی 6 گیگ 18 تومن و.....
3- برا من تاحالا نداشته اما بعضی از دوستان خیلی گلایه مندند-اگه خوزستان باشی آره اونجا خیلییی مشکل داره
4-بله
5-بعضی وقتا چرا برا بعضی از دوستان تاحالا همچین مشکلی پیش نیومده
6- 256 من دارم روز 180-190 شب 20 تا 45 بعضی وقتا 6 تا 7 رایگانه سرعت 130-140 میشه
الان از کدوم شرکت داری؟نقل قول:
دوستان من می خوام اشتراکم رو از پارس انلاین بگیرم. چند تا سوال داشتم:
1 تا 6 از بقیه شرکتا 1 ساعت کمتره سرعت 20 تا 35کد:1.دانلود رایگان از ساعت چند تا چنده؟و حدود سرعتش در ساعت رایگان؟
هر گیگی 5000 تومننقل قول:
2.برای خرید حجم اضافی قیمتش چنده؟
بله زیادهنقل قول:
3.قطعی زیاد داره یا نه؟
فقط زایکسل و ایسوس اگر از خودشون خردید که هیچ در غیر اینصورت باید برید اونجا مودمی که زایکسل یا ایسوس می خرید رو نشون بدید حتی آکبندنقل قول:
4.مودم دیتاشین را پشتیبانی میکنه؟
مشکلی ندارهنقل قول:
5.با وی پی ان مشکلی که نداره؟
128 تا 140 توی ساعت غیر رایگان میده...نقل قول:
6.اشتراک 128 و 256 با چه سرعتی دانلود داره؟
من الان از الکا یا همون مترونت دارمنقل قول:
در ضمن این شهر های ویژه کدوم شهرها هستند و چه امتیازی دارند.
یعنی من باید مودمم را عوض کنم؟
دقیقا تا راس ساعت 7 دانلود رایگان بود امروز و از ساعت 6 به بعد تو هر دقیقه با سرویس 256 راحت 10 مگابایت رو میگرفت
مثل اینکه یه روز باید بیدار بمونم ببینم چطوره:5:نقل قول:
میشه گفت ارزش دانلود شبانه فقط به 6 تا 7 صبح هست برای من چون تو این 1 ساعت به اندازه اون 4 ساعت دانلود میکنهنقل قول:
دوستان میشه بگین دقیقا کی گفته تا 7 صبج رایگانه ؟ آخه من هر چی تو سایته parsonline گشتم فقط نوشته بود 1 تا 6 ؟؟؟؟!!!!
نقل قول:
از ساعت یک تا ساعت شش میشه 5 ساعت!!!:31:
نقل قول:
نوشته شده توسط Vahid67 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان از کدوم شرکت داری؟
کد:
1.دانلود رایگان از ساعت چند تا چنده؟و حدود سرعتش در ساعت رایگان؟
1 تا 6 از بقیه شرکتا 1 ساعت کمتره سرعت 20 تا 35
هر گیگی 5000 تومن
بله زیاده
فقط زایکسل و ایسوس اگر از خودشون خردید که هیچ در غیر اینصورت باید برید اونجا مودمی که زایکسل یا ایسوس می خرید رو نشون بدید حتی آکبند
مشکلی نداره
128 تا 140 توی ساعت غیر رایگان میده...
من الان از الکا یا همون مترونت دارم
در ضمن این شهر های ویژه کدوم شهرها هستند و چه امتیازی دارند.
یعنی من باید مودمم را عوض کنم؟
سلام دوستان
یه سوال دارم
اگه 3ماهه Adsl سر برسه و شارژش نکنم میتونم از دانلود شبانه استفاده کنم؟
چه دوره دسترسي(تعداد روزها) و چه ميزان ترافيك مجازت(حجم ترافيك) به صفر برسه اجازه دانلود شبانه نداري.نقل قول:
بنابراين اولا بايد قرارداد داشته باشي و ثانيا ترافيكت تموم نشده باشه(1 مگابايت هم مونده باشه كافيه!)
بعد هم اگه شارژ نكني بعد مدتي ممكنه سرويس از روي خط شما برداشته بشه!
نقل قول:
نه بابا مگه میتونه بگه عوض کن اگه این جوری باشه که من تاحالا 5 تا سرویس دهنده عوض کردم پس باید 5 تا مودم میخریدم--والا از اینا که من گرفتم هیچ وقت هیچ کدوم نگفتند باید از ما بخری
فقط پارس روز اول واسه راه اندازی گفت مودمت چیه گفتم الفکس گفت خوب تنظیماتشو بلدی گفتم آره وسلام
شامل استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، ایلام، چهارمحال و بختیاری، تهران ( بغیر از شهرهای تهران و کرج )، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، همدان و یزد می باشد.
وضعیت پینک ساعت 15:45 امروز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاهو مسنجر هم دیگه بالا نمیومد :31:
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
من به وقت گرینویچ لندن گفتم :31::31::31:نقل قول:
سرعت سایت باز کردن این روز ها کم شده DNS خوب بگین چی بزاریم؟:27:
توی TPlink8901 کجا باید برم تغییر بدم توی تنظیماتش؟:27:
سرعت دانلود هم دیگه از 3-4 خوب نیست از همون 5 خوب میشه تا 7 بالا 1.2 گیگ میگیره توی 1/45 دقیقه:8:
سرویس شما چی هست؟نقل قول:
این شهر های ویژه چه امتیازی دارند؟
پار انلاین در ماه به طور میانگین چند روز قطعه؟
نقل قول:
امتیازشون اینه که داره 6 گیگو میده 18 تومن اما شهر های غیر ویژه بیشتر باید بدند
فعلا تو این 2 روز که من داشتم اصلا 1 بار هم قطع شده اما خیلی از دوستانو دیدم که تو تاپیک گفتند قطع شدو google برا ما باز نمیشه اما میگم من تاحالا خدارو شکر مشکلی نداشتم
من یه چند ساعتیه که نمی تونم وارد سایت پارس بشم !!
ما دیشب ساعت 6:45 صبح بود دیدیم سرعت 180-190 هست ما هم شک کردیم که نکنه رایگان نیست مودمو خاموش روشن کردیم دیدیم 1 مگم کم نکرده هیچی از 6:45 تا 7 با خیال راحت گذاشتیم دانلود حالا میبینم از زمانی که مودمو خاموش کردمو روشن کردم دیگه از رایگانی در اومده --هیچی الکی 137 مگابایت کرد تو پاچمون -خیلیییی نا مردیه
نتیجه اخلاقی اینکه نباید مودمو توی ساعت رایگان 6 تا 7 خاموش روشن کرد
پس شما چه جوری دقیقه به دقیقه گزارشتون رو میبینید و پولی نمیشه >؟
اینم گزارش مصرف
کد:http://rapidshare.com/files/446698254/rptOneBillUserCdr.xls
256 سری SRنقل قول:
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
من 2-3 روزه بین ساعت 1-3 شب اکثر دقایق گوگل باز نمیشه و فقط سایت های .IR باز میشه و سایت های معروف دانلود داخلی
نقل قول:
این گزارش کارکرد من ملاحظه کنید
مودم رو خاموش نکردم ولی بارها دیسکانکت کردم که برم ببینم از ترافیکمون کم نشده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان چند روز هست که سرعت فوق العاده اومده پایین
بطوری که سرعت دانلود من 240 کیلو بود (یکسالی هست که پارس دارم، سرعت 350 هم میشه). حالا صفحه هم باز نمیکنه!!!
Google رو بزور بعد از یک دقیقه باز کرد
الان هم به زور وارد پی سی شدم
نقل قول:
سرویس شما چی بود که سرعتتون رو 240 بوده؟
512 داشتین؟ یا بالاتر؟
از برکات سالگرد خروج شاهه.نقل قول:
بعد از 22 بهمن به مرور برمیگرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سری SR
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
چرا توی قسمت مدیریت سرویس من، سری SR نداره برای انتخاب؟ شما رفتید حضوری درخواست این سرویس رو دادید؟ راستی فکر میکنم چند تا از دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن
sr كه مخفف سرويس هست:31:نقل قول:
نامگذاريشون بعضي جاها فرق ميكنه و گرنه نوع و قيمتشون تفاوتي نداره.
براي مثال: sr128-1g0 همون fp1-3x هست.
يا sr128-3g0 همون fp1-9x هست.
براي 256 ها fp2 ميشه!
براي sr512 ميشه fp5
و براي sr1024 ميشه fp10
:31::27:
نقل قول:
ممنون یعنی اگه خاموش نکنی و دیسکانکت کنی این مشکل پیش نمیاد؟؟؟ آخه چه دلیلی داره ؟پس اینا چی به سیستم دادند ؟یعنی بهش دادند اگه کسی خاموش روشن کرد از بعدش دیگه حجم کم کن اگه خاموش نکرد کم نکن؟آخه این چه سیستمیه ؟خداییش معلومه میخواد حجم دزدی کنه-جالب اینجاست از تو شرکتا این گرون ترین ترافیک رو میفروشه همه جا 4 تا 5 تومنه این میده 6 تومن 1 گیگ رو
بعد یه چیز دیگه چه جوری میشه شما تو 8 ثانیه 6.5 مگ بگیری ؟اینم غیر ممکنه
با یه ضرب تقسیم 8*100=800 ثانیه که 800 ثانیه معادل 13 دقیقست حالا اگه نسبت بگیریم 6.5*100 میشه 650 مگا بایت
یعنی واقعا شما تو 13 دقیقه 650 مگ میگیری پس زیاد انداخته
درسته ولی البته برای 256، EP2 میشه:27:نقل قول:
بالاتر، 1 مگ:31:نقل قول:
نقل قول:
بعد از 3 ماه دعوا .... اخرش بهم پورت ندادن ... رفتم پیشگامان
گیگی 3000 تومن میفروشه ... هرچند ارزونه . ولی به نظرم پارس از همه بهتره
پارس سرعت داناود 128اش 190 کیلوبایته ولی پیشگامان سرعتش 40 - 45 بیشتر نیست :41:
بالاخره چه کار کنم. از این شرکت اشتراک بگیرم یا نه؟
قطعی زیاد داره یا نه؟
نه برادر. در کل قطعی زیاد نداره. مگه اینکه از شانس شما نویز روی خطت زیاد باشه. (که احتمالش خیلی کمه)نقل قول:
نه اين سرويس هاي sr كه گفتيد معادل fp ها هستند و اكثرا 3 ماهه هستند.نقل قول:
سرويسهاي سري ep هم نامگذاري خودشون رو دارند 128 ميشه ep1 و 256 هم ep2 و ep1024 و Ep2048 هم داريم كه اين سرويس هاي EP يك ماهه هستند و اغلب به درد كاربراي تجاري ميخوره!
نقل قول:
سرویستون چیه؟