من الان که باز رفتم داخل پنل دیدم جلوی اون یه گیگی که آنلاین شارژ کردم زده تصفیه شده، که خیالم راحت شد. اگه میشد به جای وضعیت قبض هم یه چیز دیگه می نوشت خیلی خوب میشد. در کل به نظرم این شارژ آنلاین یه حرکت مثبت به سمت سرویس دهی بهتر به حساب میاد.
Printable View
من الان که باز رفتم داخل پنل دیدم جلوی اون یه گیگی که آنلاین شارژ کردم زده تصفیه شده، که خیالم راحت شد. اگه میشد به جای وضعیت قبض هم یه چیز دیگه می نوشت خیلی خوب میشد. در کل به نظرم این شارژ آنلاین یه حرکت مثبت به سمت سرویس دهی بهتر به حساب میاد.
جناب adsltce یه کاری کنین اونایی که قبلا روی قبض زدیم هم بشه همین حالا آنلاین داد
اینو خوب اومد !نقل قول:
سلام دوست عزیز اولا نگران نباشید پرداخت های آنلاین توی مودی هستند که به هیچ وجه موقعی که مخابرات میخواد قبض صادر کنه اینارو روی قبض شما در نظر نمیگیرهنقل قول:
دوما در مورد نوشته نوع که بوده قبض و وضعیت که بوده بدهکار حق با شماست ایرادی بود که باید برطرف بشه
بدهکار که درست شد، اون نوع هم به زودی انشالله(احتمال زیاد تا آخر شب) درست نشون میده.
ممنون از اطلاع رسانی شما
این مورد هم توی اولویت هاست انشالله در اولین فرصت به روی چشم امکانش بر قرار میشهنقل قول:
دوست عزیز شما مجموعا 22*1024 شارژ داشتیدنقل قول:
گزارش ریز مصرف شما از اول تیر تا امروز(15249 مگ) دانلود داشتید و (2141مگ ) آپلود و 500 و خرده ای مگ آخرین ارتباط شما که هنوز آنلاین هستید (اگر قطع شید ریز این رو هم میبینید) آپلود و دانلود
پس 22528 کل مگ شما کسر کنید سه تا عدد بالا رو حدودا همون باقی مانده اعتبارتون میشه
دوست گرامی پنل رو باز کن یه Ctrl+F5 بزن برو توی پرداخت هات ببین درست شده؟نقل قول:
موفق باشی
بله درست شده. دستت درد نکنه، خسته هم نباشید.نقل قول:
دوستان اگه میخوان برای محقق شدن شبانه کاری بکنن و کلا بهبود سرویس بهتره به این لینک
برن و شکایتی علیه مخابرات اصفهان بکنن و نبود شبانه و همینطور انحصاری بودن سرویس رو بیان کنند ! اگر پیگیری کنیم مطمئنا به یک نتیجه ای میرسیم ! ارزشش رو داره ! امتحان کنید و اعلام کنید ببینم چند نفر پشت کار این کار رو دارند ...کد:http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
ممنون
آقای adsltce
اعتبار باقیمانده real time شده یا نه
توی گزارش چرا جزییات رو نشون نمی ده مثلا برای من از تاریخ 90.10.11 تا 90.10.18 رو با هم جمع کرده و تو یه خط نشون می ده
احتمالا یک هفته مودمت رو خاموش نکردی ؟!!نقل قول:
در مورد شکایت من 3 هفته پیش نامه نوشتم براشون الان که پیگری میکنم توی وضعیت زدن : باسلام،وضعیت سرویس دهی مخابرات اصفهان در حال بررسی و پیگیری است.
...................
ای بابا این حرفا چیه ؟؟نقل قول:
مگه شاکی هم وجود داره ؟:18::18:
فقط نا شکری می کنین !
آخه عزیز من این سازمان همانند برادر شغال است ...
مخابرات یعنی سازمان تنظیمات همه چی ، از رادیویی گرفته تا واکی تاکی و انواع دزدیهای دیگر .. از خودشون به خودشون شکایت کنین :27::27:
بی خیال .... این نیز بگذرد ...
نقل قول:
اره انصافا ما شبانه رایگان میخوایم
اینطوری اصلا نمیشه دان کرد!
نقل قول:
رفیق ما بنا به این بگیریم شبانه رو هم رایگان کنند درست.
دور از جون شما و بقیه یه مشت حریص میخوایم بیافتیم به جون پهنای باند تا میتونیم توی اون ساعت مشخص دانلود کنیم.
اینطوری خیلی وضع میریزه به هم. چرا چون اونی که سر جمع زمانی که واسش ترافیک حساب میشه هیچ کاری نمی کنه و سر ماه 5 تومن تا 10 تومن میده اونیم که هم شبا میوخاد دان کنه هم روزا این وسط میشه چوب دو سر نجس چون روزا که باید پول بده شبا هم که مفتیه و اینجام اصفهان سرعت میشه همون 16 کیلوبایت قبلی.
ولی اگه بیان یه طرح بدن بگن هر کی شبانه میواد باید یه مقدار هزینه ای رو ماهانه بده اونموقع اونی که میبینی واقعا نیاز داره میاد میره طرح رو میخره یا بیان نا محدود بدن هر کی واقعا نیاز داشته باشه میره نا محدود میخره.
من 5 شنبه میخوام برم مخابرات هم تکلیف این چند گیگی که بهم ترافیک اضافه خورده رو مشخص کنم هم برم پیشنهاد بدم ببینم قبول می کنن
adsltce پیشنهاد هم اینا قبول می کنن یا همه کاراشون گتره ایه
با سلام
لطفاً اینترنت شبانه ی رایگان راه اندازی کنید
با تشکر
دوستان در مورد اینکه مخابرات مصرف ترافیکو هرجور که میخواد حساب کنه هیچ شکی نیست !!!
من خودم قبلا 2 سال از شاتل اشتراک داشتم.128 سه گیگ رو برای یک ماه میگرفتم و آخر ماه هم حدود 500 مگ زیاد میومد که بالاخره زور زوری تمومش میکردم ! دانلودم هم کم نبود .
اما الان با سرویس مخابرات برای من تو دو ماه 10 گیگ مصرف ذکر شده با وجود اینکه دیگه دانلود رو گذاشتم کنار !
وقتی اومدم اینجا و دیدم بعضی از دوستان هم همین مسئله رو عنوان کرده اند شکم به یقین تبدیل شد.
اه اه اه اه چیز کردم به این سروری که این پنل روش نصبه چیز کردم به این احمقی توی مخابرات که این پنل و این طرح رو راه اندخت چیز کردم به اون گاگولی که فکر کرد چیز حالیشه و هم این پنل انتخاب کرد هم طرح رو ارائه داد.
دوباره پنل میگه امکان ارتباط با سرویس دهنده وجود ندارد
به این میگن اینترنت پر سرعت: :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:
ما از سرعت بالای اینترنتمون شکایت داریم باید چیکار کنیم :21:
نمیشه شارژ های قبلی که روی قبض بوده را با بانک پرداخت کرد؟
خیلی ممنون که بعضی از قسمتهای بدنمون رو سوزوندی:41::41:نقل قول:
میگم تو قبض تلفن کدوم قسمتش برا اینترنت ADSL هست؟اسم فیلدش چی هست؟
سلام من براي پرداخت اينترنتي نمتونم ترافيك اضافه بخرم... هر وقت روي گزينه پرداخت كليك ميكنم ... ميگه تراكنش نا معتبر است... مشكل از بانك ملته.... اقاي مخابراتي مشكل ما را حل كن ....
جلوش نوشته کارکرد ADSLنقل قول:
من همین الان امتحان کردم شارژ کرد، اکسپلوررت رو عوض کن شاید مشکلت حل شه. من با فایر فاکس رفتم.نقل قول:
آقای adsltce خداوکیلی این سیستمتونو درست کنید.شارژ آنلاینش که کار نمیده همش میگه تراکنش نامعتبر!!!
هر گزینه ای رو هم که میزنی یه پیام میاد یا باید ok بزنی یا cancel !!!
قبض های قبلی رو هم که نمیشه تسویه کرد!!!
گزارش ها رو اگه تاریخ رو عوض کنی (تاریخ قبل از عضویت بزنی یا چیزی بیرون از تاریخ شروع استفاده) قاطی میکنه!
لطفا اینا رو برطرف کنین (و همینطور سرور یا موتور AAA , ...)
خیلی اشکال داره
لطفا پیگیری کنید.
نقل قول:
در ضمن همونطور که دوستمون گفتن مشکلات بالا (شارژ آنلاین و پیام) با Firefox وجود نداره و همین الان شارژ کردم مشکلی نداشت.
این مشکلات با IE وجود داره.
لطفا پیگیری کنید.
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
ترکنش نامعتبر رو کجا میبینید؟ توی صفحه بانک؟ یا توی پنل؟ میشه یه عکس بزارید؟ ( البته اگر از پنله عکس بزارید)
تسویه کردن مقادیری که قبلا رو قبض فرستادید رو داریم انجام میدیم منتها یه مقدار حساسه اجازه بدید سر فرصت اضافه میکنیم.
در مورد تاریخ گزارش قاعدتا باید بگه بازه نا معتبر است، حالا من با IE هم امتحان میکنیم ببینم مشکل چیه که هنگ میکنه
به روی چشم
بعضیاش دست ما نیست به خدا، مثل سرور، قراره به زودی بخرن
من با فايرفاكس هم همون مشكل را دارم / پيام تراكنش نامعتبر را در همون صفحه بانك ملت ميده....نقل قول:
با سلام و احترامنقل قول:
در firefox پیام نمیاد و راحت قسمت های پنل باز میشه.
همچنین در firefox وقتی گزینه تمدید اعتبار و سپس شارژ آنلاین رو میزنیم کاملا به صفحه پرداخت الکترونیکی بانک ملت وارد میشه و پس از انجام تراکنش به پنل بر میگرده.
اما در IE وقتی روی هر قسمت کلیک میکنی پیام میده. در مورد شارژ آنلاین هم وقتی مراحل رو انجام میدیم صفحه پرداخت الکترونیکی بانک ملت در داخل پنل باز میشه و دقیقا این پیامو میده : "متاسفانه ، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراکنش نمی باشید"
(در IE صفحه بانک در داخل پنل به صورت کادر کوچکتر و front پنل باز میشه بعد از اون هم باید دوباره وارد پنل شد)
اینم عکس ها :
با تشکر از پیگیری شما.
با سلام و احترام.نقل قول:
من با firefox ورژن 9.0.1 امتحان کردم و تونستم شارژ کنم.
لطفا چک کنید تنظیمات مرورگر پیشفرض باشد.
اگه صفحه بانک کامل باز میشه و گزینه های اطلاعات کارت میاد نباید مشکلی وجود داشته باشه.
با تشکر.
من بعد یک ماه ثبت نام کردن، از مخابرات زنگ زدن خونمون گفتن فردا صبح میایییم ولی متاسفانه نیومدن . ما را از کار و زنگی انداختن الکی. زنگ زدیم کسی جواب نداد چراغ adsl مودم هنوز روشن نیست. تو سایت مسخرشون هم سرویسم هنوز فعال نیست.
من فقط می خواستم از زحمات شبانه روزی مخابرات تشکر کنم و .......
سلام بر دوستان
من مانند شما نیاز به دانود شبانه رایگان دارم. دانلود شبانه رایگان ای که بقیه شرکتها ارائه میدهند واقعا رایگان نیست و هزینه ان را از مشتری میگیرند. به نظر من بهتر درخواست کنیم که از ساعت 1 تا 8 صبح هزینه استفاده از اینترنت یک پانزدهم بقیه ساعتها باشه.
سلام.نقل قول:
هر كاري كردم نشد ..... اقاي مخابراتي كار ما را راه بنداز.....
نقل قول:
آقایون دیگه در مورد شبانه بحث نکنید.من رفتم پنجشنبه بهم گفت حالا حالا ها نه طرح جدید داریم نه شبانه.
من دو سه تا طرح بهون دادم ولی گفت ما هنوز شهرهای دیگرو به مشترکینمون اضافه می کنیم وقتی کار اونا تموم شد دیگه مشکلی هم نه توی پنل و نه توی سرورامون دیدیم بعد احتمالش هست طرحی بزارن من بهشون اصرار هم کردم گفتم شبانه رایگان به هیچ وجه نزارن.
چون اینطوری اصلا نیم ارزه شب ها سرعت میاد پایین داغون میشه یکی مثل من که واسه این ما باید 40000 تومن پول ترافیک بدم با اونی که میخواد کل دانلوداشو بزار شب یکی میشیم هم اونوقت سرعت من میاد پایین شب ها هم سرعت اون.
ولی اگه طرحی بزارن مثل نا محدود یا بیان یه طرح ساعتی مشخص کنن و هر کی هم نیاز داره بره بخره اونموقع هر کی پول بده خربزه بیشتر میخوره.دیگه هم سرعت افت نمی کنه چون وقتی یکی ببینه مفتیه میگه حالا که مفتیه بزار ما هم دان کنیم ولی وقتی ببینه مفتی نیست و واقعا هم نیاز نداره نمیره طرح بخره.
خوب حالا که این همه حالتون گرفتم میخوام یه خبری توپی بهتون بدم.
قراره تا قبل از پایان امسال یه سری دستگاه کنار دستگاه های dlc قرار بدن تا هم بتونن مشترک بیشتری بگیرن هم سرعت بیشتر بدن هم اونموقع شرکت های دیگه هم اگه سازمان تنظیم مقررات قبول کنه بقیه ی شرکت های هم به ماها که فیبر نوری هستیم سرویس بدن دستگاهاشو خریدن تا دو ماه دیگه هم نصب میشه
آقا من اصلا نمی دونم شبانه می خواین چی کار کنین شما ؟؟
سرعت شبانه که واقعا افتضاحه چیزی نمی شه دانلود کرد ، به قول دوستمون هم که بعضی ها این میون اذیت میشن
اگه می خواین فیلم دانلود کنین خوب برین بخرین مگه هر فیلم چنده ؟؟ دونه ای 100 - 120 تومن
بعدشم که با هزار مکافات دانلود می کنی تازه میبینی بعضی هاش کیفیت نداره بعضی هاش هم خرابه
به درد دانلود چیز دیگه هم که نمی خوره ، حالا تریپ مهندسی هم که ور دارین و بگین می خوام نرم افزار دانلود کنم اونم کار اشتباهیه
یه پک کامل مگه چنده ؟؟؟
دوست عزیز کارت شما قدیمی هستشنقل قول:
باید کارت جدیدی از بانکتون بگیرید که تاریخ انقضا هم داشته باشه
اینطوری نمیتونید پرداخت کنید
داداش من همون موقع که مخابرات شبانه میداد رفیق من با 20تومان ماهیانه شبی 4 گیگ دانلود میکرد ! از 1 تا 6 !
البته چیزی که ما در مورد شبانه رایگان میگیم با چیزی که شما در مورد شبانه رایگان میگید فرق میکنه
منظور من همین نظر دوستمون r0ss0neri هست
یعنی بدون افت سرعت یعنی شبی حدود 4 گیگ دانلود!
یعنی دقیقا همون شرایط قدیم و عید نوروز همین مخابرات ملعون شده!
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
نقل قول:
فکر کنم شما نه فیلم ببین هستی و نه دانلود کن!
کجا فیلم مشخصی را 100 تومن میدن؟! جدی ادرس بده بخرم
جایی که من میشناسم میگه هارد بیار 100 گیگ برات میریزم n تومن .تازه نمیزاره بگی کدوم را میخوام و کدوم را نمیخوام.هر اشغالی بخواد میریزه! تازه خیلی از سریال هاشون به روز نیست یا اصلا نمیدونن چی هست!
در مورد نرم افزار هم وقتی با دو شب 8 گیگ بشینیم یک بازی یا نرم افزار 8 گیگی را مفت دان کنی چرا بریم 5 تومن بخریم؟! (اینجا اصفهانه و من یک اصفهانی!!!!)
شبانه رایگان میخوایم...
نقل قول:
من که هیچوقت بازی یا نرم افزار نمیگیرفت اونموقع فقط سریال میگرفتم شایدم فیلم یا موزیک ویدئو آهنگ.
بازی یا نرم افزار با حجم بالا اصلا نمی ارزه.بهارستان dvd دونه ای 1000 دیگه هرچقدر خواستی کپی میگیری.فیلم رو میشه با حجم 700 تا 800 مگ کیفیت خوبش رو گرفت ولی بازی رو باید چندیدن شب بزاری تا دان بشه به پول برق کامپیوترشم نمی ارزه
سلام دوستان من الان حدود یکی دو ماهه که یاهو مسنجرم باز نمیشه حتی یاهو مسنجر ورژن آخریشم ریختم ولی بازم باز نمیشه
مشکل از چیه
همه اینجورین یا نه
کمکم کنید
يعني چي شبانه رايگان نباشه . مگه يه چند وقت كه بدون افت سرعت شبانه رو رايگان كردند آدم نبودند؟؟؟؟ حالا چي ميشه گاهي همينكارو بكنن