آره وااالا منم منتظرم ببینم کسی گرفته از مخابرات تا از این پارس بی صاحب در بیارمنقل قول:
هر کسی که اشتراک گرفته ما رو هم بی خبر نذاره
Printable View
آره وااالا منم منتظرم ببینم کسی گرفته از مخابرات تا از این پارس بی صاحب در بیارمنقل قول:
هر کسی که اشتراک گرفته ما رو هم بی خبر نذاره
مخابرات هم بدون محدودیت دانلود نداره به نظر من که ارزش نداره
باید بیخیال ای دی اس ال بشیم یا ببینیم کی جدیدا شرکت زده چون همشون اولش سرویس خوب میدن
این تجربه شخصی 10 ساله منه
خاله من در گلستان هست ، مبین نت داره ، اصلا بدرد نمیخوره ، 512 دانلودش رو با 60 دارهنقل قول:
و آنتنش هم قطعی میده
ایرانسل هم شنیدم از دوستم که فرهنگشهره ، افتضاح شده سرعتش
الان مخابرات خودش ADSL میده
من خودم پارس آنلاین دارم که میخوام برم مخابرات چند روز آینده
خبری شد میام میگم همینجا :10:
اینم تعرفه های جدید ADSL مخابرات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://adsl.kishoasis.com
سلام هم استانی های عزیز من بچه رامهرمزم خوش بحالتون ما ادی اس ال نداریم یعنی پورت خالی نداریم:41::19:
سلام، این ADSL مخابرات سرعتش چه جوریه ؟ مثلا سرعت دانلود سرویس 1MG و 512 چنده ؟
بعد، این ترافیک قابل استفاده ای که نوشته برای دوره کامله یا برای هر ماه از دوره س ؟
مثلا سرویس TH1A_3 برای سه ماهی که میگه فقط 2G ترافیک داره یا هر ماهش 2G ؟
ببین گوشه تصویر اینو زده:نقل قول:
خوب واسه شرکتهایی مثل پارس که مجوز کشکی هستش و خیلی راحت وقتی میخوای تمدید کنی میتونی هر چیزی که دلیت بخواد تمدید کنی ولی کسی تا حالا adsl مخابرات گرفته که آمار بده؟کد:ضمنا واگذاری پهنای باند بالاتر از 128kb/s به مشترکین حقیقی با ارائه مجوز بلامانع است.
حداکثر پهنای باند قابل واگذاری به مشترکین حقیقی 128kb/s میباشد.
من که خیلی وقته که میخوام از پارس فرار کنم ولی هیچ چیز دیگه نیست...
سلام كسي خبر نداره رامهرمز نمايندگي ADSL داره يا نه ؟ اگه ميدونيد يه ادرسي شماره چيزي ازش بزاريد:11:
آقا این دفتر پارس تو کیانپارس هم تعطیل شده
اینم آدرس جدید :
- آدرس : اهواز، خیابان شریعتی، جنب پاساژ بازار بزرگ، پاساژ آزادی، طبقه دوم، فروشگاه پارس آنلاین
- تلفن : ۵ - ٢٩٢٣٠۶١ - ٠۶١١
- فکس : ٣٣٨٨٧۴۶ - ٠۶١١
- ساعت کاری: از شنبه تا چهارشنبه ۸ الی٢۰ و پنجشنبه ها ۸ الی ١٢
- سرپرست : صادق جهانگیری
سلام
خیلی سرعت پارس افتضاح شده ، سرعت دانلود 256 تو روز خیلی کم و زیاد میشه و 1 شب به بعد سرعت از 7 تا بالاتر نمیره حتی گوگل رو ساعت یک به بعد باز نمیشه من بعد از پایان اشتراکم با شاتل قرارداد میبندم
سلام
مثل این که پارس انلاین تقریبا داره به روزهای قبل باز میگرده
میزان دانلود پریشب:
میزان دانلود دیشب:
امیدوارم باز هم بهتر بشه
من از سرویس نا محدود 128 طلوع رایانه لقمان استفاده میکنم.فاجعست
پینگم 970 بود امروز و بین 670 تا 970 متغیر
بنظرتون از کدوم شرکت سرویس بگیرم؟
نقل قول:
با سلام
من تو اکثر شهر ها رفیق و فامیل دارم
از هر کسی در باره ی اینترنتش سوال کردم وضعیتش از استان خوزستان بهتره
واقعاً باعث تاسف
ایشالله همه از منطقه ی نکبت بریم
همه بگید الهی آمین
زنگ می زنم می گم خانم من 512 20 گیگ از شما می گیرم شبا سرعتم 10 تا هم نمی رسه
میگه پهنای باند منطقتون پایینه:18:
آخه یکی نیس به اینا بگه "الاغ مجبوری مشترک اضافی بگیری که وضع این شه":19:
می گم کی درست میشه
مگه نمی دونم:41:
دوستان لینک زیر پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی واسه شکایت از شرکت های سود جوئه
به نظرم ما زیادی به اینا سواری دادیم بهتره که یه تکونی بخوریم
به بخش شکایات سر بزنید و یکی یه دونه شکایت مشتی همراه با مدرک واسشون بفرستید
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/
ضمناً علت پرگویی رو فقط دمای بالای هوا بدونید :دیکد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=b9b7ce51-0b17-4b0f-9ff0-5cb8574b36dc
موفق باشید:40:
من که رفتم وایمکس مبین نت بگیرم.
ولی از اینجا رفتن چارۀ کار نیست. باید اعتراض کرد. اگر وضع خوزستان از همه جا بدتره، بخاطر توسری خور بودن خود ماست.
ما بلد نیستیم اعتراض کنیم. یعنی به وقتش که باید حرف بزنیم، صدامون درنمیاد؛ و اونموقه که نباید چیزی بگیم، بیخودی دادو بیداد راه میاندازیم.
تا میتونید باید بجا و منطقی اعتراض کنید. هیچوقت نگید که ای بابا، هرچی بگیم بازم همین آشه، همین کاسه.
یادتون باشه ما مِنَت داریم سر مسؤلین، نه آنها سرما. پول دادیم، خدمات باید بگیریم.
در راه خدا هم کار نمیکنند. تو این وضع اقتصادی کـُلی حقوق ومزایا دارند. پس باید پاسخگو باشند.
دوستان من 5 روز پیش اینترنتی ثبت نام کردم واسه وایمکس ایرانسل دیشب ساعت 10 امدن مودم رو آوردن امروز صبح هم اکانتم اکتیو شد.
128 پایه 6 ماه گرفتم. ماهی 3گیگ دانلود(102.000 تومان شد)
با یک مودم WIFI ریت دانلودم روی 58 تا 70 هستش. پینگ 4.2.2.4 هم روی 350 هستش
فعلآ که دانلود رایگان نداره والی امروز زنگ زدم 707 گفتن بعد از عید فطر راه اندازی میشه.
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره 200 دستگاه کدوم شرکت خدمات میده ؟
دوستان من الان شاتل هستم . واقعا افتضاح شده ! به نظرتون برم پارس ؟! یا برم وایمکس مبین نت یا ایرانسل بگیرم ؟! نظرتون چیه ؟ :40:
همون طوری که جناب Newahvaz عزیز گفتن همه دنبال یه راه فرار از پارس آفلاین هستیم ولی چیزی پیدا نمیشه...نقل قول:
من الان راحتت کنم هم وایمکس دارم و هم satelite ولی هیچ کدوم ارزش پولی که واسشون خرج میکنی رو نداره...
وایمکس که انگار خیلی بیشتر از پارس آفلاین به منطقه ربط داره چون من 1 mb دارم ولی 90 درصد شبانه روز سرعت از 14 kb بالاتر نمیره...
satelite هم دارم که همراهش باید یه adsl هم داشته باشی که همیشه اکانتها دزدی هستش و سرعتها share میشه با صاحب اصلی اکانت, تازه اگه اون کسی که اکانت رو بهت فروخته باشه به 10 نفر دیگه نداده باشه...
اینم از وضعیت پارس آفلاین ما که دایل آپ سگش شرف داره بهش... و تقریبا 95 درصد شبانه رو سرعت از 11 kb بالاتر نمیره...
من که آدم خیلی کم رویی بودم توی 2 هفته گذشته اونقدر زنگ زدم و شکایت کردم که انگار دیگه پشتیبانشون توی 2 روزه گذشته نمیخواسته جواب منو بده... امروز هم که الحمدالله همش وصل نمیشد...
مخابرات رو من آمار ندارم ولی شما به من بگو که adsl 128 kb ارزش داره؟ بالاتر از اون به کسی نمیدن...
شاتل رو که خودت داری بگو چجوریه؟
راستی اون پینگ رو با 2000 جمع کن...
داداش شاتل بد نیست . خوبم نیست ! سرعت ثابت رو 20 . داون استریم 572 ولی سرعت روی 20 محدود شده !! مخابرات من راحت میتونم بالا 128 بگیرم ! :20:نقل قول:
بچه ها این پیج رو داشته باشین (adsl مخابرات خوزستان )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=503815
دوستان کسی از پیشگامان سرویس گرفته ؟! قیمت هاش که خیلی مناسب . یه نگاهی بندازین . :40:
کد:http://pishgaman.net/
سلام بر بچه های خفن خوزستان
من adsl مخابرات دارم 256 از امیدیه هستم این هم وضعیتمه.سرعت دانلود بین 30 تا 40 بخ 50 هم میرسه البته کمتر.
عکسش نیومد برید نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوست گرامی
میگم این سرعت هایی که گفتید ، 24 ساعته ثابت می مونه یا نوسان داره ؟؟؟
یکم بیشتر توضیح بده البته کلی...
نه اصلا ثابت نمیونه بین 20 تا 40 در نوسانه و بیشتر اوقات حدود 30 تا 37 هستش.نقل قول:
هر شب بدتر از شب قبل...
شعار جدید پارس آفلاین...
اینم سرعت روزهاش در بهترین حالت...
هر چی زنگ میزنیم به پشتیبانی خبری نمیشه...
سنگ پا قزوین هم بود تا الان کم اورده بود...
من سرویس شاتل رو دارم یک هفته ای است که سرعت دانلود شبانه اش 5 کیلو بایت بر ثانیه شده
دلم خوشه سرعت 512 دارم
این هم از اینترنت هندلی ایران به قول آقای دلاوری مجری برنامه ی صرفاً جهت اطلاع
برو بچ اهوازی من یه سوال دارم کسی میدونه به من جواب بده...
آقا من امروز با پشتیبانی parsoffline که تماس گرفتم به من گفت مودمت رو بیار تا واست تنظیم کنیم...
گفتم بگید خودم تنظیم میکنم...
نفهمیدم چی رو گفت عوض کنم... mpe یا mtd صداشم اونقدر ضعیف بود که 3 بار پرسیدم ازش وقتی بار سوم گفت و من نشنیدم دیگه خجالت کشیدم بپرسم...
کسی میدونه چی منظورش بوده؟
آخه به من گفت که این رو برو عوض کن بزار روی 1386 یا 1406 یا 1383...
پارس افتضاحه . دیگه واقعا شب ها قطع میشه
روزا هم که اصلا سرعتش خوب نیست
واسه من چند وقت حتی سایتش هم باز نمیشه
MTU هستش برادرنقل قول:
سلام دوستان همشهریداشتم تاپیک رو میخوندم اکثرا از خطشون نا راضین گفتم منم همدردی کنم یه عکس از سرعت دانلود تو ساعت 11 شب بزارم البته این سرعت تو ساعت رایگان یه کم کمتر میشه
سرویس ا مگ
عزیز این عکس اصلا واقعی نیست...نقل قول:
و idm که 5 ثانیه از شروع دانلودش نگذشته اصلا درست نیست...
سلامنقل قول:
خیلی برام جالبه! شما چطور فهمیدی که این سرعت 5 ثانیه هست
در ضمن:
میشه بگی چه عددی برای شما واقعی هست؟
اینم طیف دانلود من ... بعد سحری گرفتم
اول اینکه من گفتم این فایل 5 ثانیه بیشتر از شروع دانلودش نگذشته...نقل قول:
دوم چرا تست speedtest نمیزاری؟
سوم آره ساعت 7 تا 8 صبح سرعت من هم که همه میدونم افتضاحترین هستش توی این تاپیک 120 kb هستش...
چهارم به نظرت این سرعت واقعی هستش؟
یا این یکی؟
خسته باشید دوست عزیز...همین از بس ندادن بخوری اینطوری شدین!!!!!نقل قول:
شما سرویس 1 مگ داری سرعتت خیلی بالاتر از این حرفا باید باشه.......
پول چند برابرشو ازت گرفتن:13:
منظور جمله اول رو متوجه نشدم...نقل قول:
اما برای سرعت که میگی باید بالاتر از اینا باشه باید بگم: من مثل بعضیا حریص نیستم که اگه 100 مگ هم بشون بدی بازم میگن کمه و به این سرعت راضیم. سرویسم 1 مگه و قانونا باید 128 تا دانلود بده که من تو روز تا 170 میکشم و تو دانلود شبانه هم 110 تا 125 نوسان داره
من 2 گیگ ترافیک ماهیانه میگیرم و مجموعه دانلودم تو ماه 51 تا 56 گیگ هست که از همه نظر برام عالیه...
برای پولشم شما غصه نخور خیلی ارزون پام تموم شده به طوری که برای 50 گیگ خیلی مناسبه و در واقع مفته
بازم سوالی هست؟...
سلام بچه ها سرعت دانلود امشب خیلی بد بود و به زور به 20 میرسید.
سرعت به حال اول برگشت:31:نقل قول:
منظورم اینه ریختن کنجد روی بربری براتون اپشون محسوب میشه....:11:نقل قول:
سلام به دوستان. فقط میتونم بگم لعنت به پارس آنلاین و پیشتیبانی پارس آنلاین چه تهران چه اهواز. امروز چهارمین روزه که اینترنتم قطعه .روز اول که باهاشون تماس گرفتم گفتن سیمای تلفونت سلفات زده تا آخر وقت درست میشه روز دوم گفتن مخابرات داره کابل برگردون میکنه عجیبه تلفنمون قطع نشده بود روز سوم گفتن برق مخابرات منطقه آزادی قطع شده و مشکل داره شما لطف کن برو منطقه آزادی بهشون اطلاع بده شاید درستش کنن دیروز که رفتم پیش آقای صالحی مسئول شبکه آزادی تا جریان بهش گفتم گفت:بیخود کردن دروغ گفتن ما نه کابل برگردان داشتیم نه برقمون مشکل داشته .مشکل از خود پارس آنلاین که لعنت خدا به مدیراشون باشه انشالله .امروز دوباره تماس گرفتم با این خراب شده گفت مشکل از کافوهامونه که اونم قرار از تهران کارشناس بیاد ببینه مشکل از کجاست. خاک بر سر پارس آنلاین هم اهواز و هم تهران که نمیتونن مشکو حل کنن. از دوستان کسی تو محدوده پاداد یا فاز2پاداد اهواز روی خط فیبر نوری از پارس آنلاین ای دی اس ال گرفته؟مال اوناهم قطع شده یا این بی شرفای دزد ژنتیک فقط مال منو قطع کردن.؟
پست بالا را میخواستم سه روز پیش بذارم اما با سرعت مزخرف دایال آپ هر کاری کردم که بفرستم نشد. و اما باقی جریان:لعنت به پارس آنلاین .خوب دیروز دوباره رفتم مخابرات اما اینبار پیش ریس مخابرات آزادی ،ایشونم گفتن مشکل از خود پارس آنلاینه حتی به جهانگیری مسئول پارس آنلاین گفتم چرا به مشتریاتون میگید مشکل از مخابراته و برید مخابرات پیگیری کنید و به ما ربطی نداره و ایشون عذر خواهی کرده بودن که شما درست میگید.
آقای یعقوبی ریس مخابرات بهم گفت که خودشونم دارن پیگیری میکنن انشالله درست میشه گفت اکثر مدیراهم تو اون منطقه اینترنتشون قطع شده.بهش گفتم که نمیشه مخابرات روی فیبرنوری ای دی اس ال بده که گفت همین امروز جلسه ای در این مورد برگزار شده که به زودی تجهیزاتش را میاریم نصب میکنیم که روی فیبر نوری هم خدمات بدن انشالله. منم که دیدم تنور داغه بهش گفتم راستی چرا اینقدر تعرفه هاتون گرونه 2گیگ 128 8000تومن اما پسر خالم تو تهران از مخابرات 128نامحدود گرفته ماهی 10تومن 256 قیمت نامحدودش 12تومنه شماها چرا گرون فروشی میکنید ؟؟هر گیگ رو4500میدید اما جاهای دیگه مثه زاهدان گیگی2500 هستش.یعنی زاهدان از ما پیشرفته تره؟اولش آقای صالحی قبول نمیکردن میگفتن که قیمتا سراسریه اما آقای یعقوبی بهش گفتن که نه سراسری نیست.بهم گفت چون ای دی اس ال هنوز تو اهواز جا نیوفتاده ما با این قیمت میدیم. منم در امد بهش گفتم که این چه کاری وقتی قیمت بالا باشه که کسی نمیگیره بعدش آقای یعقوبی بهم گفت انشالله به زودی قرار هم تعرفه هارو کم کنیم و هم روی فیبرنوری خدمات بدیم گفت خیلیها از الان میخوان بیان از مخابرات خدمات بگیرن.اینو گفتم که دوستان مطلع باشن. اما جریان خودم با این پارس آنلاین لعنتی :امروز ساعت11صبح نتم وصل شده امـــــــــــــــــــــــ ـــــــــا تا مخابرات روی فیبر خدمات بده از این شرکت لعنتی فرار میکنم. با تشکر
دوستان چه نشسته اید ...... برید از صبانت اینترنت بگیرید تا تفاوت را احساس کنید. 128-3 گیگ رو بهت میده ماهی 13 تومن تا آخر ماه هم دوام میاره . البته اگه سرعت براتون مهم نیست :) سرعت 4k