شرمنده کارین جون..دیشب من خوابم برد :دی..البته تقصیر تو هم هستا خمیازه کشیدی من خواب آلود شدم :دی..اصلا نمیخواستم بخوابمااا( ناراحتم الان یعنی ) :دی
Printable View
شرمنده کارین جون..دیشب من خوابم برد :دی..البته تقصیر تو هم هستا خمیازه کشیدی من خواب آلود شدم :دی..اصلا نمیخواستم بخوابمااا( ناراحتم الان یعنی ) :دی
وسلام عليكم مجددا" :دي
نقل قول:
ها!
اشکال نداره
حالا که انقدر دوست داری امشبو بکشیک:21:
من که دوست ندارم اما خب..وظیفه و فداکاری و ایثار و اینا :دی
من امشب باید بیدار بمونم پس کشیــــــــــــــــک هم میکشیم ههههه..آسوده بخوابین..فقط لطفا خواب آلود شدین به من نگین چون شدیدا تحت تاثیر قرار میگیرم و مث دیشب میشه ها :دی
هستــــــــــــــــــــــ ـــیم !!
فروردین است و ماه زیباییی..
سلام بر همه ی شما بهاری ها..
مخصوصا آوای بهاری، و راه کویر بهاری..
و عاطفه تک بهاری:دی
نبود دیگه؟:دی
پنجره را که باز میکنی بو ی بهار میزند.. "د " بده :31:نقل قول:
ســــــــــــــــلام گلم.خوبی؟ خوب خوب خوب؟ قربون شما بره همه آواهای فروردینی دنیا:10:
* ا منو شارژ کنین تا صبح خوابم نبره:5:
نقل قول:نقل قول:
آفرین دختر گلم ... موفق باشی:20:
من اومدم یه سر ببینم خوابت نبرده باشه:31:
ادامه بده ... :31:
هم اکنون برایت میسرچم و لینک برنامه را به سویت روانه میکنم :31:
می بینم که آوا اغفال شد دیشب بیدار موند :27:
نقل قول:
وعلیکم یا راه الکویر :40:...لماذا دیر به دیر سر میزنی ؟
آوا بیا آمار کشته و زخمی های دیشب رو بگو
یعنی فقط فروردین خوفه
پس شهریوری ها چی میشن:41:
ایول به این نظارت ... ممنون از کارین همیشه در صحنه :11:
چرا نقل قولای من دو تا دو تا شد ... طوری نیست بامزه شد : نی ( نی دو نقطه ورژن جدید دی: است و به معنی نیشتو ببند است :نی)
بر و بچ اینجا یه نمه رو هوا مونده :19:... من به ذهنم فشار آوردم و گفتم بد نیست یه حرکتی از خودمون دروکنیم :27:
قبلا که صندلی شیشه ای داشتیم که همه نتونستن رو صندلی بشینن .... الان می تونیم همون را ادادمه بدیم ولی با یه تفاوت : با این فرق که دسته جمعی رو صندلی می شینیم :31:( خدا به داد برسه صندلی نشکنه :27:)
واسه دفعه اول هم من یه سری سوال می گم تا با هم بیشتر آشنا بشیم :
1- کدوم فصل را بیشتر دوست داری ؟
2- متولد چه ماهی هستی ؟
3-کدوم غذا را بیشتر از همه دوست داری ؟
4- مدل گوشی موبایلت چیه ؟
5- چه رشته ای درس می خونی و در چه مقطعی ؟
6- اهل کجا بیدی ؟
7-منو دوس داری ؟ :31:
فهلا بسه .... خوب تو صف وایسین یکی یکی بیاین جواب بدین ... آوا و کارین شیطونی نکنین ته صف
یه نمه ار ستاره یاد بگیرین ... به به ستاره تو هم که داری آتیش می سوزونی
سلام به همه مخصوصا دوستاي گلم كارين:11: سارينا :11:ستاره :11: آوا:11: و همه
با نظر ساريناي عزيزم موافقم. من كه دارم درس ميخونم البته اگر بشه...و بذارن......خوش باشين
بوووووووووووووووس
نقل قول:
:43:شرمنده....نه من سرباز خوبی نمیشم :31: به محض رویت این پست رفتیم که رفتیم :27:
من اغفال شم ؟:31::31::31:من که خیلی دوست دارم اغفال شم نه یعنی بیدار بمونم ..یه عالمه کار داشتما اما خوابم برد :41:نقل قول:
از آمار چی بگم..آهان خواب کنفرانس دادن بچه های کلاسمونو میدیدم جاتون خیلی خالی بود :39::21:
چشم:35: ..پیشنهادت خوبه سارینا جون..منم اگه شب بیدار موندم ایشالا نوبتم میشه نه؟:31:نقل قول:
ســــــــــــــلام گلم :11::40:نقل قول:
موفق باشی عزیزم...دیگه چیز سختی نمونده..یک کم تحمل و یک کم توکل..ایشالا جای خوب و رشته ی خوب :40:
:10:
سلام جیگرنقل قول:
چطوری بلا
آواتارت چه نازه ... کیت وینسلت رو من خیلی دوسش دارم
بیا آموزشت بدیم ... ما استادای خوبی هستیما :31:نقل قول:
خوشمل خانوم نوبتی نیست همه بیاین به سوالا جواب بدن .... بعد یه نفر دیگه سوال بزاره دوباره بقیه جواب بدیم
خب خودت گفتی برم ته صف :دی
آهاننقل قول:
آشنایی بیشتر
اون اوایل برا من می اومد ولی دمشونو چیدم:31:
منظور از درست و حسابی اینجا چیه؟نقل قول:
خب این جور رفتار ها کاملا طبیعیه
حتی تو گیاهان هم هست:18:
اما بعضی ها زیادی بی چشم رو می شن که به نظر من اونا آدمای درست و حسابی ای نیستن...
سلامنقل قول:
من درست نفهمیدم تو گیاهان چی هست؟ واضح تر پلیز !
خب گیاهان هم حرکت دارن! که بعضی حرکاتشون برای رسیدن به جنس ماده ست! اطلاعات بیشتر در مورد حرکات گیاهان ندارم می تونی سرچ کنی:31:نقل قول:
من درست نفهمیدم تو گیاهان چی هست؟ واضح تر پلیز !
از بس شیطونی می کنید دیگهنقل قول:
بیا حالا پارتی بازی می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپر بیا پیش خودم اول صف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طوری دمشونو چیدی ... به ما هم یاد بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب بر و بچ شروع کنید ... هر کدوم اومدین به این سوالا جواب بدین :46: ...خودم هم جواب میدم ... بعد از دو سه روز دوباره سوالا ی جدید را میزاریم تا همگی جواب بدیم :20:
اینطوری هم با هم بیشتر آشنا می شیم :10: هم تاپیک نمی خوابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم در کنارش می تونیم بحثای دیگه هم بکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم صندلی داغمون گرمتر میشه :31:
2- متولد چه ماهی هستی ؟
6- اهل کجا بیدی ؟
سلام . من تازه اینجا رو پیدا کردم .
چه جالبه...........
خوش اومدی شادی جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالا رو جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... این بر و بچ که دارن هی شیطونی می کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... مهمون اومده برامون یه نمه آبرو داری کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آو ا می بینم که فروردین و انرژی و اینا شهریور هم انرژی میده بس فراوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش آمدی !
با اون آواتار ها که لب بود و تیغ!نقل قول:
چه طوری دمشونو چیدی ... به ما هم یاد بده
جواب پیغاماشونم نمی دادم!
سه ماهی هم هست که هیچکس پیغام دوستی جدید نداده:31:
البته به جز یکی که نمی گم اول نام کاربریش bef.......داره:31:
سلام با اجازتون منم اومدم
چه عجب اینجا یه نمه شلوغ شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خوب یعنی می گی منم آواتار وحشت بزارم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
آره بد نیست
:11:ممنون ار از این که منو راه دادیم..........
اینجا قراره راههای دم چیدنو یاد بدین؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خوبه:27:
سارينا جون :40:آواتارم قابل شما رو نداره نظر لطف شماست:20:.به دوستان تازه وارد هم خوشامد ميگيم:11:
مرسی های فراوان بابت لینکی که روانه نمودید!نقل قول:
ها!
اینا می گن فرودین خوبه اما اسفند رو عشقه:31:
خواهش مندم
نظارت نکنیم که این سربازا کار نمی کنن که:31:
عجب!:31:نقل قول:
به بهنقل قول:
عالی!
موافقم به شدت!
الان خودم می جوابم:20:
سلام عزیز دلنقل قول:
بخون بخون ... تو می تونی:31:
نقل قول:
به به
چشم و دلم روشن
با این همه نظارت تو باز خوابیدی و سنگرت رو ترک کردی؟!
2 ماه اضافه خدمت:31:
quote]
ها!نقل قول:
آره خب
با قسمت بولد موافقم
کسی نگفت نیست
اما هر جایی و هر جوری هم درست نیست
من شخصا به این حرکت که یه نفر پ.خ بزنه و بگه بیشتر با هم آشنا شیم و اینا آلرژی دارم
مثلا یه نفر که میاد آی دی منو ادد می کنه و هنوز سلام نکرده می گه بیا فردا قرار بزاریم بریم بیرون ! یا مثلا در اولین پیغام می گه که من فلانی هستم از فلان جا، خوشحال می شم بیشتر با هم آشنا شیم و اینا و یا چیزای دیگه ... به نظرم همچین درست و حسابی نیست!
در ضمن من هنوز بر این اعتقادم که بعضیا ارزش وقت تلف کردن هم ندارن!:27:
quote]
به بهنقل قول:
جالب شد!
نقل قول:
از اونجایی که من با هر نوع صندلی داغ و سرد و شیشه ای و اینا موافقم، خودم می شروعم!
عزیزان یاری کنید من ضایع نشم:31:
زمستون ... عاشق برفم
2- متولد چه ماهی هستی ؟
اسفند عزیزم
عشق من; کشک بادمجان!
sagem x-6
دانشجوی ترم چهار مهندسی فناوری اطلاعات و ترم دو مترجمی زبان انگلیسی (هر دو کارشناسی می باشند!)
6- اهل کجا بیدی ؟
همین جایی که ساکنم!
بهله بهله
دوست دارم هوارتا:40::31:
بعدی ....
فدای تو نگار گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... همگی دعا می کنیم برات انشالا بهترین جا قبول میشی :10:نقل قول:
نقل قول:
خواهشات فراوان ... قابلیات شما رو نداشت :31: فکر کنم جمع ات منسوخ شده بیده :27:
آرزومندیم در آینده پست هایی پر از اسمایلی از شما ببینیم ... تکبیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان شهریور را عشق است :40::40::40::40:
با آن جمله ای که قرمز نمودیمش شونصد درصد موافقیم :27:
خیلی خیلی جالب شد نیلوفر جون این گفتی آشنا بیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ماشالا به همه خانومای انجمن پی ام میده پس ... احتمالا می خواد روانشناسی مون کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهار
2- متولد چه ماهی هستی ؟
توی شناسنامه اردیبهشت..اما تولد واقعیم زمانی است که عاشق شدم..
چلوکباب!
فقط می دونم سامسونگ هست البته از نوع قدیمی
ادبیات انگیلیسی(لیسانسش را دارم)
6- اهل کجا بیدی ؟
اهل دلم...باز هم در شناسنامه نوشته اصفهان
7-منو دوس داری ؟
بیله بیله
نقل قول:
ما نیز امیدواریم ایضا:31:
ها!
گویا این بشر بیکار است بسی
من به عنوان یکی از پیشکسوتان تاپیک پیشنهادی دارم که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
نقل قول:
به به
مژگان عزیز دلم
جالب بود
مخصوصا پاسخ های بولد شده!
نمی دونستم ادبیات خوندی:20:
ایول به تو شیرزن شجاع دل که هم مخفی نمی یای و هم زودتر از همه جواب دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببینم حالا کدوم یکی از رشته هایی را که می خونی رو خودت بیشتر دوس داری ؟
سلام به مژگان جون گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با مدیریت چیکار می کنی سخته یا آسون
ببینم عسل خانوم خبراییه ... به ما هم بگو از فضولی داریم می میریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بیکار هم پا فراتر نهاده ...ببین این عکسشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... منم یه نمه پیشکسوتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... یه بار دیگه تو گوشم بگو نفهمیدم چی گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی .نقل قول:
نقل قول:
ها!
عرضم به حضورتون! هر دو!
از اونجایی که تو هم پیشکسوتی و باز هم از اونجایی بلندتر از این نمی شه گفت الان به سویت روانه می کنم:21:
روانه کن تاروشن شویم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارین کی کاربر فعال شده بیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من تازه دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... مفارک باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به به
روانه شد:21:
ها!
این بر می گرده به دوران خیلی خیلی خیلی قدیم، در حد نادر شاه و اینا!
اما ممنونم ...
آری روان شد و روشن شدیم :31:نقل قول:
انجمن پی سی چه قدمتی داره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... فکر کن زمان نادر شاه .... اونوقت یوزر نادر شاه یعنی چی بوده ؟ مثلا این بوده یوزرش : n A D _ p30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]