امروز نور الا نور شد:44:.چراغ adsl هم خاموش شد.:45::37:نقل قول:
Printable View
امروز نور الا نور شد:44:.چراغ adsl هم خاموش شد.:45::37:نقل قول:
حذف شود.............
رفتم بهشون گفتم.گفتن مخابرات دستغیب 3 روز خراب بوده داره الان بری خونه درسته.نرفتم خونه.به یک نفر که خونه بود زنگ زدم گفت وصل نشده.نقل قول:
همونجا بهشون گفتم.گفت برو پشتیبانی.اونم گفت برو خونه تا ظهر وصله.اومدم.وصل نشده بود.زنگ زدم.گفت برو بزن به قسمت ورودی ساختمون.چراغش رو شن میشه.نشد.باز زنگ زدم.ولی با یه لحن دیگه حرف زدم.اونم گفت الان دم ورودی ساختمونی؟گفتم بله.گفت کارشناس فرستادم،روشن شد هزینه ش رو میگرما.گفتم من الان ورودی ساختمونم.گفت چند لحظه بصبر.......................................... ......................................
گفت تا شب حله.چن لحظه بعد روشن شد.ولی بازم اینترنت قطع میییییییییییییییییییباشد.
اینم از پشتیبان های مهربون.خدا وکیلی فقط میپیچونن.
سلام آقای ریاضی
هنوز سرعت دانلود شبانه همه سرویسها 30 کیلو بایت هست ؟!
اینم ایمیل ریاضی در جواب سوالم:
سلام
سرویسهای 512 و یک مگابیت سرعتهای بالاتری دارند.
ریاضی
مثل چی دروغ میگن......
منم در جوابش نوشتم:
من که دوهفته پیش سرویس 2مگ گرفتم سرعت دانلود شبانه با سرویس 128 یکی بود دوباره تغییر دادم به 128 .
امروز هم زنگ زدم خانم کیانی گفتند مثل قبل هست سرعت های شبانه.
شما باید سرویسهای سه ماهه به بالا را بگیری تا ارزون بیفته.نقل قول:
شما مرکز مخابرات یا پیش شمارت را بگو تا اگه دوستانی از اون مرکز هستن و از ISP ای سرویس میگیرن نظرشونو بگن و پیشنهاد بدن.
بچه های ارم نتی امروز سرعت دانلود روزانه من خیلی کم بود.مال شما هم کم شده.دانلود روزانه در حد 20 30 کیلو بود
نه من مشکلی ندارم.نقل قول:
سلام.
من 2 روز دیگه سرویس پارس آنلاینم تمومه و میخوام با یه شرکت دیگه قرارداد ببندم.
گفتم از شما یه راهنمایی بگیرم.
من تا حالا 3 تا ISP استفاده کردم:
شاتل؛به دلیل سرعت مضخرفش تو روز و شب عوضش کردم
صبا نت؛سرعته شبانش افتضاح بود
و در حال حاضر پارس آنلاین؛که این اواخر هم شبانش خیلی خیلی کم شده و هم روزانش بی کیقیت شده و کلی قعطی داره.
-----------------------------
حالا یه isp میخوام که :
1-پینگش بد نباشه
2-سرعت شبانش خوب باشه
3-در صورت امکان نامحدود هم داشته باشه
ممنون میشم جوابم رو بدین.
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفا مرکز مخابراتتون یا پیش شمارتون را بگید تا هم برای بقیه دوستان مفید واقع بشه و هم دوستان بتونن بهتر شما را راهنمایی کنن!
739نقل قول:
مرکز حضرتی
اقا برای مرکز مدرس چی پیشنهاد می کنین من الان 1 مگ شاتل دارم اما سرعت خوبش 130 تو روز و 8 تا 10 تو شب
البته صبح از 6 صبح خوب میشه خوب حالا چی پیشنهاد می کنین که شبانه برا دانلود سرعتش خوب باشه؟
خودم بین اسیاتک و همیار نظرم هست.
سلام دوست عزیزنقل قول:
پیش شمارتون اگه 740 هست فقط اسیا تک میده
اسیاتک هم سرعت دانلود همه سرویسهاش 30 هست
درود
بچه ها من چند روزی هست که با اینترنت مشکل دارم!آیا شما هم مشکل رو دارید؟!سرعت به شدت پایینه!!!در حد 64 شده سرعتم.
من که مشکلی ندارم/ کدوم مرکز و ISP هستی؟!نقل قول:
سلام به همه
خسته نباشین
من یه سالی از وایرلس شرکت همیارنت استفاده میکردم
دیگه گیرنده وایرلس رو در دسترس ندارم
خوب، الان میخوام adsl بگیرم، با پیش شماره 628، از چه شرکتی بگیرم؟
سرعت لود، دانلود و غیره خوب باشه، قیمتش الکی گرون نباشه، قطعیش کم باشه، دانلود رایگان شبانه داشته باشه، زود هم برام وصلش کنن
ممنون میشم من رو در این امر راهنمایی کنین
خب ADSL خود همیار رو بگیر. فکر کنم شبانش خوب باشهنقل قول:
عجیب سرعت شبانه من بالاست.....همش میترسم یدفعه روزانه حساب نشه:31:
سرعت 512 اما سرعت دانلودم از 50 تا 120 متغیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا همیارنت زیر مجموعه شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات هست.تا اونجای که من میدونم پیشگامان توسعه ارتباطات خیلی ADSL خوبی ارائه میده.حالا نمیدونم توو شیراز که نمایندش همیارنت هست چطوره.کسی اینجا همیارنت نداره؟؟
دیتا نت هستی؟!نقل قول:
پینگ بدک نیست اما دانلودم افتاده
هر چند دانلود روزانه مهم نیست.دانلود شبانه مهمه که ماله همه 30 هس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره بگیر نگیر داره ولی در کل فک کنم بهتر از مخابرات باشه.....بعضی شبها سرعت فیکس روی 30 هست اما بعضی شبها هم روی 120
درست نمیدونم ولی میگن جزیی از شعبه اسیا تک هست.....
اینترنت ایران چون اکثرا محدود میگیرن 3 چیز باید داشته بشه.1) پینگ خیلی خوب 2)سرعت شبانه عالی واسه دانلود 3)قطی کم هر شرکتی این 3 تاش خوب باشه معرفی کنید در حال حاضر مخابرات فقط من با پینگش حال میکنم. 2 تای دیگرو نداره
از نظر شبانه که بهتره مخابرات شبانه همه سرویسهاش 30 هست متاسفانهنقل قول:
- ارایه کننده خدمات اینتنرت پرسرعت ADSL -نمایندگی شرکت فن آوا - آسیاتک ( مخابرات استان فارس)
کد:http://data-net-iran.com
من که قطعی زیادی ندیدم ازش ولی سرعت شبانه بدهنقل قول:
سرعت به فنا رفته انگار . کوسه ها سالگرد گرفتن !
من که مشکلی ندیدم شاید از ISP یا مرکز شماستنقل قول:
دوستان از ساعت 11:30 امشب افت سرعت شدید و پینگ بالا دارم.حدود 3000ms برای شما هم همینطوره؟من شاتل هستم
خدا لعنت کنه شاتل بی همه چیز را....نقل قول:
ما که مشکلی نداشتیم
دوستان پارس آنلاینی به شما هم 1 گیگ اضافه شده ؟؟؟!!!
به من 1 گیگ همینجوری دادن :31:
دوباره برگشت به 60.:20:
خدا رو شکر. اما یادتون باشه این شرکت چند ماه پیش سرعت شبانش 200 بود. بعد شد 60
حالا هم 2 هفته سرعتو کم میکنن دوباره زیاد میکنن یعنی میخوان به سرعت کم عادت کنید!
خلاصه یه دفعه سرعت واسه همیشه کم شد تعجب نکنید. :13:
امروز هم یکم اذیت میکنه. time out میده یکم.
128اسیاتک با چیز پی ان
ولی شبا سرعتش 30 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گل شیرازی.کی اینجا ADSL همیارنت داره.میخواستم ببینم سرعت شبانه.پینگ و قطع و وصلیش چطوره؟؟؟
دوستان پارس انلاینی به علت قطعی سه روزه پارس انلاین سه روز برگشت و یک گیگ اضافه شد برای هدیه
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
این رو به شوخی گفتی یا واقعا به نظرت سرعت شبانت بالاست من سرعتم در حد همینه ولی از 5 صبح حدودا رو 150 تا 240 میره یا حتی 250نقل قول:
مرکز ایمان کسی نیست ؟ سرعت و پینگ من در حدی هست که احساس می کنم شیر فلکه رو بستن رو من .
این آی آس پی آسیاتک دوباره چه مرگشه.بدون وی پی ان گوگل باز نمیکنه.قاط زده کلا.:31: وویس کال هم بدون وی پی ان نمیده.
برای من که درسته..نقل قول:
نقل قول:
کدا وکیل فقط تو 50 تا پست اخیر حدودا 10 بار فقط گفتی ( برای من که درسته ).
بابا فهمیدیم شما خیلی اینترنتت خوبه.
بذاز بچه ها اطلاع رسانی شون رو بکنن.
1 با 2 بار دیگه نه همش یه جمله مسخره.
تعداد پستات رو زیاد میکنی؟
اسپم میفرستی؟
نه الان کدا وکیلی.دی: پست من اسپمه یا پست شما که موضوع بی ربط ارائه میکنی؟!نقل قول:
اگه از نظر شما پست من اسپمه از طریق این دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش تخلف بفرست به مدیریت نه اینکه اسپم بزنی
این دوستمون هم پست زده که ببینه دیگران هم مشکل دارن یا نه منم اطلاع رسانی کردم
من کلا 2 3 تا پست اینجوری زدم بعد شما میگی 10 بار
اره تعداد پستهامو زیاد میکنم شما مشکلی داری؟!
منم چند بار کاتکت دیسکانک که میکنم میوفته روی اینفورمیشن (همون آی اس پی) مخابرات. یه خورده بهتر میشه ولی بازم تعریفی واسه من نداره. روی آی اس پی آسیا تک هست که نابوده. با وی پی ان که پینگم 500نقل قول:
600 میشه.:31::31::31: سرعت دانلود روزانمم کم شده 60 70 کیلو.از سری بعد بر میگردم 512 :31: