دوست عزیز به این آدرس برید دوستان سریال میزارن سریال جدید بهش بدین اکتیو بشه دوبارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز به این آدرس برید دوستان سریال میزارن سریال جدید بهش بدین اکتیو بشه دوبارهنقل قول:
بعد از فول اسکن بازهم این مورد بعد از استارت کامپیوتر بالا میاد
حدس خودم اینه که احتمالا یه رم یا فلش به سیستم وصل بوده که نورتون نتونسته دیلیت کنه ویروسش رو
خواسته ریستارت کنم
به هر دلیلی اون موقع نشده ریستارت و .....
البته این حدسه فقط
چجوری این رو متوقف کنم؟
آقا شما سیستمت رو با هیتمن پرو یه اسکنی کن ببین مشکلت حل میشه ؟!نقل قول:
سلام به همگی
من NIS 2011 دارم و تریال ریستش رو که اجرا کردم دیگه نورتون باز نمیشه و میگه مهلتت تموم شده,راهی جز دوباره نصب کردنش نمیدونم,چیکارش کنم؟
از سریال های آخر این تاپیک استفاده کنیدنقل قول:
سلام
دوستان برای NIS سریال جدید بزارید لطفا این سریالها جواب نداد و 9 روز دیگه بیشتر وقت ندارم
:20:
مشکل اینجاست اصلا nis باز نمیشه که بخوام سریال وارد کنم !
سلامنقل قول:
سلام
دوستان برای NIS سریال جدید بزارید لطفا این سریالها جواب نداد و 9 روز دیگه بیشتر وقت ندارم
میتونی در این تاپیک در خواست بدی دوستان سریال نامبردر اختیارت بزارن
به نظر میرسه تریال ریسیت انتی ویروس نورتون شما رو از کار انداختهنقل قول:
مشکل اینجاست اصلا nis باز نمیشه که بخوام سریال وارد کنم !
یه بار نورتون پاک کنید کنید دوباره نصب کنید
سلام زمانی که اقدام به اپدیت می کنم با این ارور رو به رو می شم (عکس زیر!!)
فکر کنم این رو هم ببینید بهتر بتونید راهنماییم کنید
پیشاپیش از راهنماییتان ممنونم..
کسی نیست جواب بده...؟
چیزی پیدا نکرد و مشکل هنوز سرجاشهنقل قول:
نمی دونم چرا اینطوره:41:
سلام.نقل قول:
System Restore را غیر فعال کنید.
سیستم را ریست کنید
بعد از اینکه آنتی ویروس کار پاکسازی رو انجام داد ، مجدداً System Restore را فعال کنید.
ضمنا ویژگی Autorun برای Device های مختلف رو غیرفعال کنید>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه خاموش کردن سیستم ریستور به وسیله گروپ پلیسی غیرفعال شدهنقل قول:
اوتوران هم غیرفعال کردم قبلا
برادران..!سوال من خیلی خفن نیستا اما نمی دونم چرا هیچ کسی جواب نداده...ممنون میشم اگر همت کنید...جواب بدیدنقل قول:
سلام.نقل قول:
خوب باید هر طور شده System Restore را فعال کنید.
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم موثر نبودنقل قول:
بازهمون همون پنجره میاد:41:
اگر System Restore رو Off کردید ولی مشکل همچنان پابرجاست:نقل قول:
1-برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و آپدیت کنید و مطابق شکل زیر Full Scan انجام بدید.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محتوای مخفی: Full Scan
2- Drive Scan با نــورتون ( درایوی که ویندوز در آن نصب شده)
محتوای مخفی: تصویر
3- اگر نتیجه نداد از نسخه رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اسکن درایو ویندوز در Safe Mode
نکته1: اگر بتونید با Reputation Scan ردش رو بزنید و در Safe Mode فایلهای اصلی ویروس رو پاک کنید، آثار باقیمانده رو میشه با MBAM حذف کرد.
نکته2:اگر نورتون با تنظیمات پیش فرض کار میکنه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کرده و دوباره تنظیمش کنید.
دوستان من 2012 NIS دارم و متاسفانه آپدیت نکردم به موقع و از اون فایل که میتونه دوباره 90 روز بش اضاف کنه استفاده نکردم . الان هم میگه باید بخری
یکی یه سریال معتبر داره ؟ یا راه دیگه ایی ؟
norton internet security 2012 v: 19.7.1.5 نصب کردم و آپدیت رو هم از سایت سیمانتک دیروز گرفتم و آپدیت کردم،
حالا وقتی میخوام از طریق خود نرم افزار آپدیت کنم حجمی در حدود 95 مگ رو میخواد آپدیت کنه، میشه لطفا راهنمایی کنین بدونم برای چی اینقدر زیاده...
درضمن هیچگونه کرک و اینگونه موارد هم انجام ندادم و نزدیک به 15 روز مونده تا مدت تریالش تموم بشه.
در ضمن اگر سوالم تکراریه شرمنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قوانین در پست اول و دوم)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
روی هارد اکسترنالم ویروس اتوران و win 32 هست همون هایی که باعث hidden شدن اطلاعات میشه...اما هر چقدر سعی کردم که با نورتون اینترنت سکیوریتی حذفش کنم نتونست!!!یعنی اصلا نمی تونه پیداش کنه!!!!ایا راهی هست که حذفش کنم...؟؟؟؟؟
ممنونم
سلام دوستان نورتونی
من یک سوال تکراری دارم درباره آپدیت ! درواقع میخوام روش عملکرد نورتون رو متوجه بشم که رفته رو اعصابم .
تا جایی که میدونم نورتون از دو تا دیتابیس استفاده میکنه یکی smart یکی هم معمولی که یک بانک کامل هست .
نکته اول این هست که نمیتونم درک کنم چرا بعد از آپدیت آفلاین یک سیستم دوباره همون حجم باید به صورت live دریافت بشه !!؟؟ فرضا ما آفلاین آپدیت میکنیم ، 5 دقیقه بعد میخوایم لایو آپدیت کنیم ! عملا باید تنها اطلاعات جدیدتر به بانک موجود اضافه بشه ، اینکه چرا کل بانک از اول دانلود میشه برا من سواله
دیگر اینکه حجم دیتابیس هوشمند ( smart ) تا جایی که یادمه کمتر بود ! در نتیجه وقتی smart definitions فعال هست باید حجم کمتری دانلود بشه ، الان من smart definitions رو غیر فعال کردم حجم آپدیت کمتر شد ! ( از 120 به 37 )
این ابهامات رو برام روشن کنید ممنون میشم .
من توافق نامه ها و حریم خصوصی رو نخوندم توشون اشاره میشه که ما رو مرورگر هاتون افزونه اضافه میکنیم بدون اجازه شما و اجازه حذف هم نمیدیم !؟
مرسی
سلام.نقل قول:
در حضور نورتون نباید گرفتار این ویروسها بشید.برای رفع مشکل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید تا با ویژگی های آنتی ویروس خودتون بیشتر آشنا بشید.
سوالات شما به هم مربوط هستن و باید بدونیم تو چه شرایطی آپدیت رو انجام دادید.مثلا اولین آپدیت بعد از نصب بوده یا نه؟نقل قول:
اگر فرض کنیم شما بسته آپدیت را نصب کردید و Smart Definitions را غیرفعال کردید:
در این حالت اگر حجم آپدیت(Live Update) کم بشه معلوم میشه که بسته آپدیتِ آفلاین شناسایی شده و از نوع کامل (Full Database)هستش.
آپدیت های Smart حجمشون همیشه کمتره.اما اگر بعد از اولین آپدیت روی این گزینه سوئیچ کنیم، همیشه آپدیتها از ابتدا دانلود میشن.
سلام.نقل قول:
نکته اول این هست که نمیتونم درک کنم چرا بعد از آپدیت آفلاین یک سیستم دوباره همون حجم باید به صورت live دریافت بشه !!؟؟ فرضا ما آفلاین آپدیت میکنیم ، 5 دقیقه بعد میخوایم لایو آپدیت کنیم ! عملا باید تنها اطلاعات جدیدتر به بانک موجود اضافه بشه ، اینکه چرا کل بانک از اول دانلود میشه برا من سواله
در این مورد فرضبه های مختلفی وجود داره.اما بیانیه سیمانتک قابل استناده:Intelligent Updater only updates the virus definitions, but LiveUpdate includes the virus definitions and Product Updates like intrusion prevention signatures, browser protection updates, firewall updates, new version patches etc. These may also be major updates of large size, which you may have misunderstood as the virus definitions. Also, if you run the Intelligent Updater, make sure that you restart the computer once or twice because sometimes Norton product may be able to recognize the updated definitions only after a reboot
منم توافق نامه ها رو نخوندم اما همه چیز در بخش تشریح ویژگی های هر محصول مشخص شده.از جمله همین تولبار نورتون.نقل قول:
من توافق نامه ها و حریم خصوصی رو نخوندم توشون اشاره میشه که ما رو مرورگر هاتون افزونه اضافه میکنیم بدون اجازه شما و اجازه حذف هم نمیدیم !؟
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات بیشتری کسب کنید.
سلامنقل قول:
اگر در عمل نگاه کنیم بله بدون اجازه(در حقیقت بدون گزینه انتخاب یا عدمش در هنگام اینستال عادی) نصب میشه...
ولی خیر بسادگی حذف میشه، در تمام مرورگرها با همون روال عادی اکستنشنها و تولبارها به انتخاب خودتون غیرفعال یا ریمو میشه.
توضیح خوبی بود ، ممنون . البته من سیستم رو Restart نکرده بودم . اما باز سوال پیش میاد که اگر لایو شامل آپدیت های دیگه میشه چرا با آفلاین حجم یکسانی داره !؟نقل قول:
Intelligent Updater only updates the virus definitions, but LiveUpdate includes the virus definitions and Product Updates like intrusion prevention signatures, browser protection updates, firewall updates, new version patches etc. These may also be major updates of large size, which you may have misunderstood as the virus definitions. Also, if you run the Intelligent Updater, make sure that you restart the computer once or twice because sometimes Norton product may be able to recognize the updated definitions only after a reboot
من کاربر فایرفاکس هستم اکثرا افزونه نرم افزارهای امنیتی با نسخه های جدید فایرفاکس ناسازگار هستند برا همون خیلی اذیت میکنه ... حداقل باید اجازه حذف بدن ! خیلی هم دیر اقدام به آپدیت کردن افزونه ها میکنند نورتون رو نمیدونم ، اما مثلا کسپر کلا درگیره اطلاع هم میدی میگه فایرفاکس زود آپدیت میکنه :31:نقل قول:
منم توافق نامه ها رو نخوندم اما همه چیز در بخش تشریح ویژگی های هر محصول مشخص شده.از جمله همین تولبار نورتون.
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات بیشتری کسب کنید.
پروسه نصب بنده به این صورت بود :
نصب ، ریست ، آپدیت آفلاین ، لایو آپدیت ( حجم 127 مگابایت ، smart definitions فعال بوده ) ، لغو آپدیت
غیر فعال کردن smart definitions ، لایو آپدیت ( حجم 37 مگابایت )
با توجه به توضیحات شما به نظرم چون smart فعال بوده قصد داشته از ابتدا آپدیت کنه ...
بعد از غیر فعال کردن smart definitions ، آپدیت آفلاین ظاهرا قبول شده و آپدیت اطلاعات جدید صورت گرفته ( 37 مگابایت )
در FF دیزیبل...در IE و کروم هم دیزیبل هم ریمو کامل پشتیبانی میشه...پس اجازه میده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک مورد مهمی که در توافقنامه ها هست گاهی بدترین حالت پیش بینی و اعلام میشه در حالی که در عمل اینطوری نیست .
در ضمن تا حالا نورتون با تغییرات پی در پی فایرفاکس پیش اومده و افزونه اش از کار نیافتاده.
به طور کلی سایز آپدیت در Live Update با بسته های آفلاین متفاوته.نقل قول:
این بستگی به نوع محصول شما و نسخه اش داره.مثلا اگر آخرین نسخه را دانلود کرده باشید دیگه Engine Update دریافت نمی کنید.
همین مثال شما به وضوح تفاوت این دو را نشون میده: بعد از آپدیت افلاین بازم 37 مگابایت آپدیت داشتید.
در مورد فایرفاکس هم همونطور که آرش جان گفتن نورتون به سرعت خودش رو با نسخه جدید هماهنگ میکنه و شما آپدیتهایی با مشخصه Product Update دریافت میکنید که معمولا نیاز به Restart دارن.
والا دیروز که من نورتون نصب کردم با فایرفاکس 13 ناسازگار بود ، عملا چون من فایرفاکس استفاده میکنم از remove پشتیبانی نمیشه ، حالا برم Chrome برعکس میشه :31:نقل قول:
در FF دیزیبل...در IE و کروم هم دیزیبل هم ریمو کامل پشتیبانی میشه...پس اجازه میده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مورد مهمی که در توافقنامه ها هست گاهی بدترین حالت پیش بینی و اعلام میشه در حالی که در عمل اینطوری نیست .
در ضمن تا حالا نورتون با تغییرات پی در پی فایرفاکس پیش اومده و افزونه اش از کار نیافتاده.
مرورگر های دیگه ام رو تست نکردم ... البته ممکنه اون 37 مگ آپدیت رو انجام میدادم مشکل ناسازگاری هم برطرف میشد .
نه ناسازگار نیست...آخرین آپدیت افزونه 13June(دو روز پیش!)نقل قول:
بخش بالایی شاتی که انداختم از فایرفاکس13 بود، شما دیزیبلش کنید عملن هیچ کاری روی فایرفاکس انجام نمیده...
البته برای ریمو کامل هم در FFیکسری ترفندی طولانی! هست...اگر با دیزیبل مشکلتون حل نمیشه بگید بزارم
فایرفاکس خودش اتوماتیک چون ناسازگار هستند disable میکنه :
اگر ترفند ها رو بزارید ممنون میشم جاهای دیگه هم شاید بشه استفاده کرد در کل مفیده به نظرم .
کسپر که افزونه ها رو اینجا میزاره :
کلا من ترجیح میدم از افزونه هایی مثل WOT و Adblock و ... استفاده کنم یا هر افزونه گزینه Remove داشته باشه .کد:C:\Program Files\Mozilla Firefox\extensions
دیگه اینکه به نظرتون smart definitions فعال باشه یا غیر فعال ؟ به نظرم غیر فعال قدرت تشخیص بالاتری باید داشته باشه ! اگر یک توضیح بدید ممنون میشم .
درباره Pulse Update هم چیزی دستگیرم نشد !
برای اینکه ورژن افزونه هاتون قدیمیه...مال شما در تولبار 5.0.140 در حالی که آخری 7.3.1 ، در پروتکشن 10.1.0 در حالی که آخریش 10.1.1 هستش. به شاتی که قبل گذاشتم دقت کنید...نقل قول:
خیالتون راحت که هیچ وقت از ورژن جدید مرورگر عقب نمیمونه چون مساله مهمیه...
برای اینکه دیگه براتون به این شکل نشه، در هنگام آپدیت فایرفاکس و نصب ورژن جدید بزارید compatibility کامل بشه و بعدش نسخه جدید افزونه ها نصب بشه...
برای ریمو این شیوه است ولی به هیچ وجه توصیه نمیکنم...نمیدونم اثر دقیقش رو روی خود آنتی ویروس و در فایرفاکس 13 امتحانش هم نکردم...
باید این دو فایل رو ردر این مسیرها که در شات مشخصه ریمو کنید...بعد در همون مسیر همون فایلها رو یه کمک نت پد با محتوای خالی ایجاد کنید، در انتها فقط خواندنیشون کنید
مسیر:
ممنون ، در این موارد نظری ندارید ؟
تو قسمت support نورتون یک گشتی زدم ، ظاهرا مزیت های smart definitions بازدهی بیشتر و مصرف کمتر رم ، دانلود و ... هست ، اما امنیت رو در حد دیتابیس کامل تضمین میکنه ؟نقل قول:
نظرتون smart definitions فعال باشه یا غیر فعال ؟ به نظرم غیر فعال قدرت تشخیص بالاتری باید داشته باشه ! اگر یک توضیح بدید ممنون میشم .
درباره Pulse Update هم چیزی دستگیرم نشد !
Pulse Update هم مثل اینکه هر چند دقیقه ویروس های جدید رو به بانک خودش اضافه میکنه و فرقش با Live این هست که Live هر یک ساعت تمام قسمت ها رو آپدیت میکنه .
در نتیجه وقتی Pulse فعال باشه هر یک ساعت که live درخواست آپدیت میده تمام قسمت ها به جز لیست تشخیص آپدیت میشن چون لیست عملا باید با Pulse آپدیت شده باشه !
همینطوره ؟
بله همینطوره. فقط جمله آخر رو درست متوجه نشدم!نقل قول:
در کل پالسها، آپدیتهای سریع هستن برای ویروسهای نوظهور.بسته به نوع ویروس ممکنه شکل کاملتری از پالس آپدیت بعدا تو لیست Live Update قرار بگیره.
پالس اپدیت تقریبا هر 6 دقیقه آماده میشه و آپدیتهای اصلی هم 3 بار در 24 ساعت.
smart definitions به طور پیش فرض فعاله.بهتره این گزینه رو به حال خودش رها کنید چون اگر یه ویروس قدیمی دوباره فعالیت خودش رو شروع کنه به آپدیتهای اسمارت اضافه میشه.
در ثانی نورتون برخلاف بسیاری از آنتی ویروسها وابستگی زیادی به دیتابیس نداره.
شما اگر برای مدتی آپدیتش نکنید بازم به خوبی از سیستم محافظت میکنه.
ممنون ...
درواقع منظورم این بود که Pulse هر چند دقیقه ویروس های جدید رو به دیتابیس اضافه میکنه در نتیجه دیگه تو Live Update دیتابیس اصولا باید کامل باشه و فقط سایر نقاط آپدیت میشند . حالا چرا به صورت پیشفرض Pulse غیرفعال هست ؟ درواقع دلیلی نمیبینم غیرفعال کنیم مگر برای کنترل ترافیک مصرفی ، غیر فعال بودنش فایده خاصی داره ؟
درباره smart definitions ، ممکنه دچار مشکلاتی بشیم که عمومی نباشه ! ولی اینکه نورتون متکی به دیتابیس نیست خوب تا حدی نگرانی رو برطرف میکنه .
و متاسفانه هنوز با افزونه ها مشکل دارم، بعد از آپدیت افزونه norton vulnerability protection فعال شد ولی norton toolbar هنوز غیرفعاله ( ناسازگار ) ، قبل از آپدیت ورژن 2012.5.0.14 بود و بعد از آپدیت به 2012.5.4.6 ارتقاع پیدا کرد ممنون میشم با نسخه خودتون چک کنید .
دیگه اینکه بعد از هر بار لایو آپدیت میگه Restart لازمه ... :23: همیشه اینطوریه ؟ من عادت دارم به سیستم پایدار ، اینقدر تو گنو/لینوکس ریبوت نکردم ریبوت کردن رو یادم رفته :24:
سونار از رو نحوه عملکرد برنامه ها مخرب بودن فایل رو تشخیص میده ؟
نه همونطور که گفتم تولبار 7.3.1هستش، هنوز آپدیت نشده...اگر گزینه اش موجوده روی find update کلیک کنید...وگرنه خود نورتون رو یک بار لایوآپدیت کنید. باید فعال بشه.نقل قول:
من هر نسخه ای از نورتون رو که گرفتم پالس آپدیت به طور پیش فرض فعال بوده!نقل قول:
بهترین دلیل برای غیرفعال کردنش میتونه کاهش مثبت های کاذب باشه.
نه همیشه ریست نمیخواد.ولی برای آپدیت تولبار لازم میشه.نقل قول:
دیگه اینکه بعد از هر بار لایو آپدیت میگه Restart لازمه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه اینطوریه ؟ من عادت دارم به سیستم پایدار ، اینقدر تو گنو/لینوکس ریبوت نکردم ریبوت کردن رو یادم رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همینطوره.نقل قول:
سونار از رو نحوه عملکرد برنامه ها مخرب بودن فایل رو تشخیص میده ؟
شاید من بد دیدم ولی تا جایی که حافظه ام یاری میکنه رو off بود .نقل قول:
من هر نسخه ای از نورتون رو که گرفتم پالس آپدیت به طور پیش فرض فعال بوده!
در نتیجه برداشتم اینکه Live Update پایدار هست و Pulse یک جورایی مثل مخازن Testing یا نسخه های RC هست .نقل قول:
بهترین دلیل برای غیرفعال کردنش میتونه کاهش مثبت های کاذب باشه.
--
با چند بار ریست فایرفاکس مشکل افزونه ها حل شد ...
--
امکان مانیتور کردن فعالیت شبکه وجود نداره ؟ یا اینکه کدوم پروسه ها دارند از نت استفاده میکنند و چقدر حجم آپلود/دانلود کردن و ... !؟
+ دنبال یک سری تنظیمات سفارشی کردن گشتم چیزی پیدا نشد مثل :نقل قول:
امکان مانیتور کردن فعالیت شبکه وجود نداره ؟ یا اینکه کدوم پروسه ها دارند از نت استفاده میکنند و چقدر حجم آپلود/دانلود کردن و ... !؟
مدیریت برنامه هایی که منابع رو اشغال میکنند ! میخوام بدون آلرت دادن پروسه رو ببنده ، امکان پذیره ؟
تعیین زمان بندی برای آپدیت
تا حالا سه بار هم کرش کرده ! کلا بسته میشه ... عموما وقتی برنامه ای داره لود میشه و اینترفیسش رو باز میکنم کرش میکنه .
الان حضور ذهن ندارم چیزی رو به یاد بیارم به همین پست اضافه میکنم .
ممنون .
خیر این امکان وجود نداره.نقل قول:
این قابلیت هم وجود نداره.ممکنه شما در حال کار کردن با برنامه ای که CPU رو اشغال میکنه باشید(بازی و ...) و اگر به طور ناگهانی بسته بشه خیلی بده!نقل قول:
مدیریت برنامه هایی که منابع رو اشغال میکنند ! میخوام بدون آلرت دادن پروسه رو ببنده ، امکان پذیره ؟
اینم نمیشه.ولی خودم با زمانبند ویندوز این کارو انجام دادم.(Task Secheduler)نقل قول:
تعیین زمان بندی برای آپدیت
این میتونه دلایل مختلف سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشه.خودم تابحال این مشکل رو نداشتم.نقل قول:
تا حالا سه بار هم کرش کرده ! کلا بسته میشه ... عموما وقتی برنامه ای داره لود میشه و اینترفیسش رو باز میکنم کرش میکنه .
البته اگر رابط کاربری باز نشه به این معنی نیست که آنتی ویروس از کار افتاده.پروسه های اصلی کار خودشون رو انجام میدن.
کلا هرچی ما میخوایم نداره :دی
بعضی برنامه ها هستند مصرف منابع مشخصی دارند برا مثال زیر 100 مگ حافظه اشغال میکنند ولی به خاطر باگ هایی که دارند بعضی اوقات حافظه رو کلا پر میکنند ! اینجور موقع ها امکان لیست کردن این برنامه ها میتونه مفید باشه .نقل قول:
این قابلیت هم وجود نداره.ممکنه شما در حال کار کردن با برنامه ای که CPU رو اشغال میکنه باشید(بازی و ...) و اگر به طور ناگهانی بسته بشه خیلی بده!
چند دقیقه بعد از بسته شدن دقیقه خطای 8504,104 میده یه جا گفته بود از Norton Power Eraser استفاده کنید منتهی ظاهرا نمیتونه از اینترنت استفاده کنه و کاری پیش نرفت ...نقل قول:
این میتونه دلایل مختلف سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشه.خودم تابحال این مشکل رو نداشتم.
البته اگر رابط کاربری باز نشه به این معنی نیست که آنتی ویروس از کار افتاده.پروسه های اصلی کار خودشون رو انجام میدن.
متاسفانه الان هم بعد از restart خطای 8506,422 داد .