دیگه کم کم باید کوچ کرد از این شرکت .
پریشب ساعت 1 زدم تا صبح 500 مگ دانلود شد .
صبح پاشدم دیدم هم مصرف روزانه حساب کرده هم شبانه .
ما که رفتیم نامحدود سپنتا ...
از شر هر چی محدودیته تا یکی دو هفته دیگه خلاص میشیم :20:
Printable View
دیگه کم کم باید کوچ کرد از این شرکت .
پریشب ساعت 1 زدم تا صبح 500 مگ دانلود شد .
صبح پاشدم دیدم هم مصرف روزانه حساب کرده هم شبانه .
ما که رفتیم نامحدود سپنتا ...
از شر هر چی محدودیته تا یکی دو هفته دیگه خلاص میشیم :20:
برای منم همینطور حساب کرده شرکتنقل قول:
زنک زدم به پشتیبانی میگم من هیچ حجمی نداشتم و یک گیگ خریدم و گزاشتم دانلود شبانه و پاشدم دیدم میزنه اکانت شما تمام شده
رفتم دیدم نوشته 2.7 گیگ مصرف روزانه. به پشتیبانی میگم چطور ممکنه با یک گیگ حجم من 2 گیگ دان کنم؟؟ میگه حتمآ از قبل داشتین. میکم عزیزم من یک سیب دارم و داتک از من 3 تا سیب میخواد آیا این ممکنه؟؟
کلی بحث و اینا آخر هم هیچی . گفتم دمت گرم خیلی باحالی به خدا
تو پارس آفلاین هم ازین اتفاق ها میفتا اما باز بر میگردوندن حجمونقل قول:
ما که کلا بی خیال دانلود شبانه شدیم چند وقته. از بس سرعت مزخرف شده که دیگه ارزش نداره
مدیافایر بدون فیلترشکن باز میشه براتون ؟
حرومزاده ها همه چیشون آشغاله این یکی هم اضافه شد بهش ...
مدیافایر رو باز کزدم الان اما امروز هر چی فایل اومدم لز 4share دانلود کنم صفحه اول میومد وقتی لینک دانلود رو کلیک میکردم فیلتر میشد!!!نقل قول:
برای منم تو طول روز خیلی قطعی داره، یعنی قطع و وصل زیاد میشه. بعضی وقتا هم باید خودم مودم رو خاموش روشن کنم درست بشه. خیلی رو اعصابه...
الانم که داره برف میاد از صبح اوضاع خرابه
الان دیگه تقریبا همه isp پوکیدن دوستای من از شاتل و پارس افلاین و .... دارن ماله اونا هم کنده داتک میگه مخابرات سرعتا رو کاهش داده مثله اینکه این اینترنت ملی میخواد راه بیافته کم کم باید فاتحه نت رو بخونیم...
اره 2-3 روزه برای من جون میکنه صفحه ای رو باز کنه و بعضی سایت ها رو اصلا باز نمیکنه
ماشالله هدف اصلی از ایجاد www این بود که بین المللی باشه ولی ما ایرانی ها باز ابتکار به خرج دادیم :دی
سلام دوستان.وضعیت مخابراتیها باز بهتره.خوشحالم که از داتک سرویس نگرفتم:31:.واقعا ازش راضیم.البته به چیزایی که از بقیه سرویس دهندگان دیدم میگم راضیم.من الان تقریبا 2 یا 3 هفته میشه که سرویس 256 مخابرات گرفتم.فقط 1 بار قطعی داشتم.افت سرعتم موقه دانلود با IDM کم کم به 16 میرسید که خیلی کم پیش میادش.بدون نوسان داره دانلود میکنه.سرعت باز کردن پیج هم خوبه.
البته اینم بگم که شبا همیشه از ساعت 12 به بعد که میخوابم تا صبح ساعت 7 که پامیشم هر شب یه فیلم 600 تا 800 مگی رو دانلود دارم.تا الان که وسطش گیر نکرده یا نصفه نمونده
نمیدونم این داتک که میگه مشکل کله ایرانه نه فقط تهران یا isp ما:31::31::27:
وضع باقیه چه طوره؟
این چند روزه که خیـــلی بد بود، یعنی هر 5دقیقه یه بار قطع میشد. سرعت هم که آرمانی...
امیدوارم موقتی باشه!
وضع همه همینطوره ، پدر ملت رو درآوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب الان برعکس شما خیلی ها هم که از مخابرات سرویس دارن ناراضی هستن ! کلا این خانه از پایبست ویران است ، بحث مخابرات و ISP های دیگه نیست.نقل قول:
اصلا معلوم نیست چه..... دیگه بالا اوردن تو ایتنا نوشته کابل دوباره پاره شده و حدوده 1 هفتست
در حالی که این خبره دروغه محضه الان نزدیک 1 ماه هست که اینجوریه TTL تمام سرویسها فوق العاده بالا رفته ظاهرا قسمت اعظمی از پهنای باند از ایران گرفته شده و خب کسی هم اعلام نکرده.....
دی ، بهمن ، 9 ، 22 !
اینها برای شما آشنایی ندارند؟؟؟
یحتمل شیر اینترنت رو پیچوندن کمش کردن !
مثلا به خاطر 9 دی یا 22 بهمن سرعت اینترنت بیارن پایین که چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه ربطی داره؟؟؟ چرا همینطوری یه چیزی میگین آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم اعتقاد دارم پایین بودن سرعت اینترنت تو برنامه اینا هست و اصلا قصد ندارن سرعت رو بالا ببرن. اگر هم میتونستن اصلا کلا قطعش میکردن مثل حمله به خونه ها و برداشتن ماهواره!! اما این ربطی به 9 دی نداره. مگه فقط تو این روزا سرعت خرابه؟؟؟ به تحریم هم ربطی نداره، اخه به ضرر اون طرفی ها هم هست اگه مردم ایران ارتباطشون با دنیا کم بشه!نقل قول:
احتمالا پهنای باندمون هم خیلی زیاد بوده بوده به عربا وترکا و افغان ها هم داریم export میکنیم :دی
خوب خیلی ربط داره برادرنقل قول:
مثلا به خاطر 9 دی یا 22 بهمن سرعت اینترنت بیارن پایین که چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه ربطی داره؟؟؟
سازمان های جاسوسی داخلی دستشون بسته تر میشه برای انتقال اطلاعات از اونورم مشکلی پیش بیاد به این راحتی ها تو یوتیوب و ... پخش نمیشه و ...
ولی خدا رو چه دیدی شاید همون مشکل کابلس! فقط کابله رو بگن کجاس ما خودمون میریم با میخی میزنیم به دیواری جایی که زیر دست و پا نمونه هی پاره شه:27:
اگه ۱۸ تیر بود من هم با شما موافق بودم. :31: اما ۹ دی چه مشکلی میخواد پیش بیاد مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
والله ما که از این ساسیت سر در نمیاریم. شاید هم ارتباطی داشته باشه واقعا!
داریوش سازمان جاسوسی داخلی چیه دیگه ! :31:نقل قول:
بحث سر عدم دسترسی مردم به اطلاعات آزاده و بس
فلان سازمانی هم اگه وجود داشته باشه مطمئن باش کارش گیر فیلترنت اینا نیست !
حالا ما که با اونا کاری نداریم نتمون اوکی باشه فقط:31:
حالا هر چی هست امروز بهتر شده اوضاع
هر چی بود رد کرد
همین طور که تو عکس کالبد شکافی مشاهده میکنید کلا package lost تعطیله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:13::41:
آن گونه که برخی متولیان عرصه ارتباطات اعلام کرده اند تلاش برای اجرایی کردن شبکه ملی اینترنت عامل کندی واختلال
اینترنت طی هفته های اخیر است:18:
(منبع روزنامه روزگار یکشنبه 11 دی)
این مطلب که در صفحه اول روزنامه چاپ شده در ادامه میگه مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیر ساخت از اعلام تاریخ دقیق خود داری کرده اما سقف آغاز به کار این شبکه رو دهه فجر میدونه شبکه ای که وقتی آغاز بکار میکنه تمام اطلاعات
باید از درگاه اون عبور کنه یانکنه در پایان مطلب میخونیم چنین سیستمی تاکنون در برخی از کشورها از جمله کره شمالی
آزمایش شده است:31:
به به به
بنده نیر به سهم خود تبریکات خود را به دوستان شلیک میکنم و آرزوی اوقات خوب و مفرحی را در سایت تبیان و سایت های مشابه برای دوستان آرزومندم
باشد که رستگار شویم
ان شاء الله
آره الان بیBسی هم گفت. الان یه مشکلی که من دارم اونجا هم گفت قطع و وصل شدن های پی در پی و موقت هستش که گند میزنه به همه چی. میگن مربوط به همونه، دارن تستش میکنن.نقل قول:
فقط امیدوارم همچین وضعیتی موقتی باشه، اگه بخواد ادامه داشته باشه که باید رسما بیخیال این جور اینترنت بشیم...
امروز به یکی از دوستانم میگفتم میخوام وایمکس رو امتحان کنم. میگفت وایمکس هم داستان های خودشو داره. اگه دنبال اینترنت خوب هستی بیشتر از این خودتو ضایع نکن و از همین حالا دنبال کارای مهاجرت باش :31: چون از این به بعد اینترنت خوب تو ایران کیمیاستنقل قول:
دوست من ما همین الانش هم اینترنت خوب نداریم و انتخاب ما بین دو گزینه بدترین و مزخرفترین هست که فعلا بدترین رو انتخاب کردم تا ببینیم بعدا چی پیش میادنقل قول:
درضمن مگه چند نفر امکان مهاجرت رو دارن؟شما میتونی مهاجرت کنی اما بقیه چی؟
در کل باید با هیمنا سر کرد
برای من الان اوضاع بدک نیست
منم که خودم دیگه سرم شولوغه کمتر به وبگردی میرسم در حده اینه که یه روز تو هفته بگردم لینک مستقیم کنم بزارم تو نوبت دانلود کنه
داریوش منم سرعت دانلودم خوبه و مثه همیشه هست اما سرعت وبگردیم افتضاحه و جون میکنهنقل قول:
من نمیدونم چه مرضیه که هرکسی تا یه اتفاقی میوفته زرتی دق ودلیش رو سر اینترنت خالی میکنه
9 دی میشه قطع میکنن،22 بهمن میشه قطع میکنن،شهادت فلان امامه قطع میشه،روز درختکاری قطع میشه
مسئله اینه که اینا با اینترنت فقط در حد پرداخت قبوض و سایت یارانه ها و وبلاگ دکتر . . . موافق هستند. در بقیه موارد اینترنت چیزی نیست جز ابزار جنگ نرم استعمار :31: که از همون روز اول برای مقابله با ج. ا . ا به وجود اومده. :18:نقل قول:
راستی فالس نیوز رو یادم رفت بگم :20:
خوب اینترنته دیگه برادر
فرنگی بیده به قولی :دی
حالا با اون چشمه هایی که دیدیم اگه اینترنت ملیشون اون باشه روزای خوشیمون رو به انقراضه
:31:نقل قول:
روز درختکاری رو باحال اومدی : دی
من که اعتقاد دارم نفسهای آخره ، مسلما مثل تمام کشورهایی که زیر و رو شدن تو این چند وقت ! اینترنت برای یه مدت محدودی ممکنه حتی قطع بشه ولی در عوض بعدش اساسی درست میشه.
بگو ایشالله:31:نقل قول:
خوب فقط اون مدت معدود رو بگن بهمون زودتر که پولمون حروم نشه تمدید نکنیم:دی
البته مرکز مخابرات ما که تمدید نکنم زودی پورت رو میدن به یکی دیگه
زنگ زدم گفتم میخوام رو یه خط دیگه بگیرم گفت 9 ماه باید منتظر باشید حداقل :دی
شما از همین دوره یه ماه یه ماه تمدید کن :31:نقل قول:
خسته نباشی برادر
خوب مگه تا الان چه میکردم:31:
این cra ها رو تمدید 3 ماهش اینا تخفیف اینا نمیخوره همون یه ماه یه ماه تمدید میکنم
من نمیدونم مشکلش با google چیه؟ من سرعت باز شدن gmail ام افتضاحه، google docs که اصلا باز نمیشه. بقیه سایت ها اما خیـــلی مشکل نداره.
براش شما هم همینه؟
هنوز پای کشتیه روی سیمه به خاطره اونه
آقا سلام به همگی
میخوام ببینم این 2مگی سی آر آی به اندازه یک مگ واقعی داتک سرعت دانلود داره یا نه؟
میشه سرعت دانلود سرویسهای مختلفش رو مثلا تو یک سرعت به من بگید مثلا 512حجمی و نامحدود وسی آر ای!
درسته که میگن آی اس پی ها سرعت سرویسهای حجمیشونو بالاتر از اسمی میبندن؟!