سرعت دانلودش حدود 120 (کیلوبایت بر ثانیه) هستشنقل قول:
Printable View
سرعت دانلودش حدود 120 (کیلوبایت بر ثانیه) هستشنقل قول:
چرا کسی پاسخ گو نیست؟
128 شاتل کسی داره در کرج من می خوام بگیرم برای همین گفتم از تجربیات شما هم استفاده کنم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوست عزیز وب گردی تا وبگردی فرق می کنهنقل قول:
مثلا یکی میاد وبگردی رو فقط خوندن متن حساب می کنه که حجمش کمه یکی میاد فلش یا تصاویر دیدن با کیفیت بالا یا ..... که حجمش بر عکس زیاده.....شما باید ببینی تو یک ماه بر اینترنت الان چه جاهایی می رین و چه استفاده هایی می کنین و چه قدر مجموع حجم ارسال و دریافت دارین....وقتی اینها رو بدست اوردن با یک ضریب مثبت ایمنی می تونین بفهمین تو ماه چه قدر حجم مصرف کردین بعد نوع احتیاج یا زمان هایی که استفاده می کنید رو بدست بیارید ببینید اگر چند ماه با هم بگیرید بیشتر می صرفه یا یک ماه یک ماه بگیرین اینهارو جمع ببندین می تونین تا حدودی انتخاب کنین...اگر هم شانس بیارین از مرکز مخابراتی که سرویس می گرین یکی هم از مرکز گرفته باشه می تونین وضع ان شرکت رو بفهمین...اینترنت گرفتن الکی نیست و نمی شه همینجور الکی گفت برو از این بگیر یا از ان بگیر.:11:
فکر کنیم که من وبگردیم در حد متن و سایت خودمونه و هر دوروز حدود 5 ساعت فعالیت معمولی یعنی ایمیل چک کردن و سایتهای مثل سایت خودمون رو می گردم با این اوصاف چطور؟نقل قول:
با تشکر
من اینو میخوام بفهم که تو یه ماه با یه adslدر حد سرعت dial-upبا هزینه های مالیات و آبونمان و... کلی چیزه دیگه چقدر باید بدم
ببخشید که انقدر پست میدم-شرکتهایی رو که منطقه ی مارو ساپورت میکنه هم که گفتم
باتشکر از از همه دوستان
درخواست اینترنتی دادم برای شاتل تماس هم گرفتم گفتن که مرکز مخابراتی توحید این امکان رو نداریم که اشتراک بدیم... گفتم تو سایت چیز دیگه زده بود و این حرفا... خلاصه اونم یه دلایل عجیبی آورد و... کاری ندارم به هر صورت شاتل با کمال تاسف از کفم پرید...
صبا نت هم میگه پرتاش تو این منطقه پر شده...
حالا نمیدونم دوستان چیو پیشنهاد میدن ؟
این سپنتا چرا فقط یه سرویس داره اونم 256 تو سرویسایه حجمیش ؟ :
منتظر پیشنهادای دوستان هستم ( اگه ممکنه نظرتون راجع به داتک و مقایسش با سپنتا و آسیاتک رو هم بگین... همونطور که قبلا گفتم سرویس 128 میخوام با ترافیک 4 گیگ دست کم و ماهانه تا 30 تومن هم میتونم خرج کنم... )کد:http://www.sepanta.net/pages/main_services_dsl.asp
یه سوال دیگه هم اینکه سرویس نامحدود حجمی 128 کیلو سپنتا و آسیاتک هر دو تقریبا هم قیمت هستن کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
سلامنقل قول:
تشکر از کمکتون
اگه میشه یه راهنمایی کلی هم بکنید که از کجا وجطوری خلاصه یه کمک کلی بکنید ممنون میشم:20:
شما اگر میخوای ماهیانه 30 تومان هزینه کنی چرا دنبال سرویس محدود میری؟نقل قول:
این سپنتا چرا فقط یه سرویس داره اونم 256 تو سرویسایه حجمیش ؟ :
همون نامحدود 128 بگیر
اقا یکی جواب منم بده . از چه شرکتی و با چه سرعتی adsl یگیرم که بدرد بازی بخوره . در ضمن تو اصفهان
کسی از زاهدان اینجا نیست ؟
نقل قول:
دوست عزیز لطفا هزینه ای که می تونی بکنی را بگو ولی در حال حاضر پارس آنلاین بهترین سرویس دهی راداره بدون قطعی اینترنت که نمایندش تو اصفهان ایران گیت و دفتر مرکزی خیابان امام خمینی هستش من خودم از همین سرویس استفاده می کنم و بسیار راضی هستم
لطفا سریع یکی پاسخ بده
سرویس دهی شاتل؟
به نظر شما با چه سرعتی بگیرمنقل قول:
نقل قول:
ُسلام . نه ببین کلا dial-up نمی سرفه می دونی چرا ؟!!؟؟!
1. در 2 ماه شما 1440 ساعت با دایل آپ وصل بشی هزینه 172.800 تومان برایت می افته . اگر با ADSl وصل بشی حتی با 128 سپنا که ماهی 30 تومن است . کلا میشه 60 هزار تومن .
خب 30تومن واسم زیادهنقل قول:
من دنبال زیر 10 تومن هستم
آیا هست
با تشکر
با یاد او
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید ؛
سرعت ۱۲۸ کدوم یک از شرکت های isp تهران ۲۴ ساعت شبانه روز ۱۲۸ هست ؟منظور اینکه بعضی شرکت به دلیل محدودیت پهنای باند توی ساعت اوج سرعتشون خیلی افت میکنه ، کدوم شرکت یا شرکت ها این مشکل رو ندارن ؟
به هیچ وجه نمیشه اینطوری تعیین کرد ، بستگی به مرکز مخابراتی شما داره . ممکنه یکی از دوستان در منطقه مخابراتی خودش 24 ساعته سرعتی عالی داشته باشه ، اما شما از همون شرکت در منطقه مخابراتی خودتون سرویس بگیرید و راضی نباشید و برعکس . البته بعضی شرکت ها هستن که به طور کلی ناراضی کمتر دارن ، ولی باز هم برای تصمیم گیری کافی نیست .نقل قول:
دوست عزیز متاسفانه این مشکل تو تمامی سرویس دهنده های اینترنت وجود داره و نمیشه گفت که از 24 ساعت کلا سرعت دانلود یکیه و اصلا فرقی نمیکنه.بالاخره pic بار تو همه شرکتها وجود داره و ممکنه شما که dsl 128 kb میگیری تو pic بار سرعت دانلودت بعضی مواقع به بایت هم برسه:31:.نقل قول:
ولی در کل شرکتهایی مثل شاتل و پارس انلاین تقریبا مشتری رو راضی نگه میدارن.
نقل قول:خوب شما با اون سایتی که فهمید چه مراکزی را ساپورت میکنه لینک قیمتها را فکر کنم گذاشته باشه میتونی ببینی مقایسه کنی قیمت شرکته را!یا توی خود سایتش بری قیمت ها را ببینی!نقل قول:
بعد از هر شرکتی خواستی بگیری تحقیق کن ببین دوستانی که توی اون مرکز و از اون شرکت هستن وظعشان چجوری هست!
مثلا قیمت سرویس های اقتصادی شاتل را ببین اینجا!
کد:http://www.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
بروبچ یه تاپیک زدم بیاین ببینید چطوره :31:
معرفی برترین کشورهای دنیا از نظر سرعت دانلود و آپلود فایل از سایت SpeedTest.Net (برسی کلی به همراه توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309979
آخه جالب ایتجاست با کسی که این اطلاعات رو داشته باشه فعلا دسترسی ندارمنقل قول:
اگه زحمتی نیست بچه خودتون که استفاده میکنید نظر بدید
با تشکر
با یاد اونقل قول:
بابت توجهتون متشکر ؛
ممنون میشم بفرمائید در محدوده ی آریاشهر ،کدوم isp ها افت کمتری دارن و از همه کمتر دچار کاهش سرعت میشن ؟
هیشکی نیست جواب من رو بدهنقل قول:
تورو خدا یکی منوراهنمایی کنه
من اینترنت adslدارم. از صبانت گرفتم . 128 هست. مصرف من خانگی هست
میخوام از صبانت اینترنت1mبگیرم. ولی اونا میگن فقط برای شرکا هست
حالا به من بگید که من چیکار کنم که بتونم بگیرم
سرعت دانلود 1m چقدر هست؟؟؟
سلام . شما باید از طرف دانشگاه نامه ببرید و کارت دانشجویی داشته باشید ، این طوری می تونید بگیرید .
شما هر سرعتی رو که می گیرید باید برای بدست اوردن سرعت دانلود تقسیم بر 8 کنید .
1000 / 8 = 125
سرعت دانلود 1 مگ 125 است .
یا باید از دانشگاه نامه بگیری ، یا از یکی از دوست و آشنایان که شرکت دارن بخوای که یه نامه بهت بدن که مثلا برای اون شرکت کار میکنی و نیاز به adsl داری . شماره تلفن درخواستی شما باید تو نامه ذکر بشه . مشخصات نامه و مدارک لازم رو از خود بخش فروش بپرسی بهت میگن .نقل قول:
شما چهار رقم اول شماره خطی رو که میخواین adsl بگیرین اینجا اعلام کنید ، دوستانی که در اون منطقه مخابراتی هستن پاسخ بدن .نقل قول:
ممنون
-
چهار رقم اول : 4404
مركز مخابراتي آيت الله كاشاني
تشكر التماس دعا
شرکت آسیا نتورک چطوریاست !؟
نام سایت را بدهید ببینیم .
با عرض خسته نباشید
از مرکز بی صاحب سلمان فارسی مزاحم میشم
کسی میدونه کیا اینجا سرویس خوب میدن؟ الان 5 ماهه شاتل رو رفتم تو نوبت و خبری نیست
از این رو بالاجبار دارم میوفتم تو دامن شرکتی به نام داده گستر عصر نوین، که گویا دست 2 فروشه
اگه کسی از کیفیت کارش خبری داره مرحمت کنه. من میخوام 64 ازش بگیرم خیلی گرونه(35) و نمیدونم چه سرعتی میده!!!
من همچین اسمی رو نشنیدمنقل قول:
اما شدیدا" بهت توصیه میکنم که از یه شرکت معتبر سرویس بگیری
اگر بهترین شرکت هم باشی شاتل - آسیاتک - داتک - پارس آنلاین و ... باز هم گذرت به پشتیبانی میخوره اونوقت اگر جواب تلفن و E-Mail ت رو ندن , دیگه ... خدا میدونه چی میشه !
عزیز سپنتا رو چک کردی؟نقل قول:
تا جایی که میدونم سلمان فارسی رو ساپورت میکنه
البته ببین پورت خالی داره یا نه؟
یکی جواب ما رو بدهنقل قول:
باتشکر
باربد جان مرا از سر گردنه(سعادت آباد) پذیرا باش
بله اون رو هم توی نوبت هستم لیکن خبری نیست ولاکن احتیاج به adsl زیاد است
از کجا میتونم اطلاعات بدست بیارم؟ میترسم این داده گستر همون افروز باشه و نهایتا سرم بی کلاه بمونه(قضیه بازرسی مخابرات)
تازه مودم معمولی 50 تومن و وایرلس 100 تومن.
هیچ کس نیست
این داده گستر نامحدود میده؟نقل قول:
اسم کاملش چیه؟
افروز تا جایی که من میدونم قیمتهاش فضایی هست
بعد مودم مگر اجبار هست که از خودشون بگیری؟
سپنتا که اینجوری نیست و اگر خودت هم بخری از بیرون مشکلی نداره
وایرلس نمیتونی بگیری؟
کلا" منظورم اینه که از سرویس وایرلس استفاده کنی
یکی جواب ما رو بده
با تشکر
اقا کمترین هزینه سرویس با پشتیبانی بالا مال کدوم شرکته؟
باتشکر
یکی جواب بده
چقدر سخت میگیری عزیز من
اگه اون بالا رعی داده باشی خودت میبینی که چه شرکتی از همه بیشتر ترفدار داره
من خودم از صبانت دارم خیلی خیلی هم شرکت خوبی هست