چون محدود نیستنقل قول:
پس چرا اینقدر طرفدار پیدا کرده!
128ش بخوره تو سرش
این صبانت نکبت درسته که خوب سرویس میده اما حیف که محدود!
همه محدود ها سرعتشون رو بالا بستن تا حجم مورد نظر زودتموم بشه
Printable View
چون محدود نیستنقل قول:
پس چرا اینقدر طرفدار پیدا کرده!
128ش بخوره تو سرش
این صبانت نکبت درسته که خوب سرویس میده اما حیف که محدود!
همه محدود ها سرعتشون رو بالا بستن تا حجم مورد نظر زودتموم بشه
نقل قول:
سرویس 128 کلاسیکش مد نظرمه
معمولا سرعت دانلودش بین 57 تا 63 یا 64 هست.:46:نقل قول:
کسی راهنمایی نمی کنه؟نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید فرق 2GB Classic 128~512 Kbps (یک ماهه) 135,000 ریال 5GB(سه ماهه) 295,000 ریال
با این محدود و نامحدود چیه چون خیلی ارزونه؟ (در همارا)
و این یعنی چه ؟ ( تمامی سرويسها شامل IP Valid ديناميک میباشند)
یعنی همه کسانی که از این سرویس استفاده می کنند دارای ای پی یکسان هستند.
میشه با یک ای پی دانلود کرد
.
.
مثلا
64 نا محدود سه ماهه
ویژه کاربران خانگی
280,000 ریال
یا
128 نامحدود سه ماهه
ویژه کاربران خانگی
460,000 ریال
ولی این کلاسیک 3 ماهه 295,000 ریال
با تشکر
محدود یعنی تو ساعات تعیین شده هر چی استفاده کنی(مثل دانلود یا باز کردن صفحه) از ترافیکت کم میشه و کل ترافیکت برای 3 ماه 5 گیگه.(از ساعت 2 بامداد تا 8 بامداد رایگانه و ترافیک کم نمیکنه.)نقل قول:
خب نامحدود هم که نامحدوده میتونه 24 ساعته بزاری دانلود کنی ولی در عوض سرعتش بیشتر از 128 نیست.
128~512 هم معنیش اینه که سرعت سرویستون ممکنه ثابت نباشه ولی هیچ وقت از 128 پایین تر نمیره.ولی معمولا سرعتش بین 450 تا 512 هست و خیلی به ندرت کم میشه.
آی پی دینامیک یعنی با هر دفعه وصل شدن به اینترنت آی پی شما تغییر میکنه.
به هر آی پی که بشه با اون به اینترنت وصل شد میگن ولید.
بعضی از آی اس پی ها چند تا آی پی اینولید(که تو شبکه محلی ست میشن) رو هدایت میکنن به یه آی پی ولید که همشون تو اینترنت با همون آی پی ولید شناخته میشن.
ولی همارا برای هر کاربر یه آی پی ولید میده.
من از همارا سفارش256سه ماهه برای شهرستان داده ام گفته بودنند بعد دو هفته وصل می کنم دیروز زنگ زدم گفتتد بعد از عید حالمو گرفت؟
با سلام به همه
امروز که برای درخواست adsl به همارا رفتم گفتن پورت همه پره :19:باید صبر کنین
حالا من یه مودم smc نقره ای دارم می خواستم ببینم از بین شرکت های شاتل و ماکس نت می تونم سرویس بگیرم؟
شاتل در تبریز سرویس eco128 رو میده؟چون تو سایتش نبود
اخرین سوالم اینه که
شاتل برای وصل سرویس به منزل میاد یا از پشت تلفن نحوه انجام تنظیمات رو میگه؟
به شما یوزر و پسورد رو میگه یا میتونید بگید بیاد یا شما ببرین مودمتون رو اوجا براتون تنظیم میکنهنقل قول:
شاتل برای وصل سرویس به منزل میاد یا از پشت تلفن نحوه انجام تنظیمات رو میگه؟
ممنوننقل قول:
در مورد مودم چی؟
کسی مودم smc داره که از شاتل سرویس بگیره؟
چی شد به همه جواب میدید الا من؟؟؟نقل قول:
همارا نداره.تا جایی که من اطلاع دارم فقط ایرانسل هست.شرکت های دیگه رو نمیدونم.نقل قول:
shatel اس ام اس ویریب کی به مناسبت میلاد حضرت محمد (ص) 1 ماه اینترنت رایگان ورجاخ
زنگ ویردیم گورم نجوردی
ددیلر کی گله اولا مودمی بیزدن آلاسیز دوما بیر دانا سرویس آلاسیز پولون کامل ورسیز قوتاراننان سورا بیر دانا 10 مین تومنیخ سرویس اضافه الیجاخلار
سرعت دانلود من 15-20 در بهترین وضعیت هستش هر از چند گاهی هم 10 و اینا /.
ولی به نظرم خوبه /.
مخصوصا اینکه سرعت رو زیادش کنن که خیلی ها راضی میشن مثل من :31:
با اینکه فیلم به راحتی دانلود نمیشه ولی هم از دوستان فیلم میگیرم من میگم اونا دانلود می کنن ! و هم اینکه خودم !:31::5:
بالاخره ماکس نت 128 حجمی 10 گیگ خریدم کسی میدونه سرعتش روزها و شبها چطوره؟
تنظیمات مودمش چجوری؟
Yorulmasinlar.Ela o 10000 tüməni modem də çixardillar.Modemi azi 15-17000 bahiyə satirنقل قول:
اینا بلدن چی کار کنن.از من و تو خیلی زرنگ ترن.:27:
جوک قشنگی بودنقل قول:
یه بار بگو تخفیف نمیدیم دیگه !!!! :31:
حاجی قرقیت چه نازه !!!نقل قول:
خونگی هستش اهلیه ؟
:40::13:
اشتباهت همینه دیگه همارا سیستم رو که اصالتا مال تبریزه رو ول کردی رفتی از شاتل سرویس گرفتی.نقل قول:
آقا شما ترک کجا هستید؟نقل قول:
خونگی نیستشنقل قول:
نزدیک کوههای جلفا گرفتمش
رفقا مگم ارزشش رو داره از وایمکس ایرانسل سرویس 128 نامحدود بگیریم؟؟؟
میگن سرعت دانلودش با سرعت دانلود 128 ADSL خیلی فرق میکنه؟ نه؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اگه الان از Adsl استفاده می کنید و ناراضی هم نستید اصلا سراغ وایمکس ایرانسل نرید که ارزشش رو نداره
تو پرشین تولز یکی گرفته ناراضی هست / ثبات که نداره و قطع و وصل می شه / پشتیبانی که ندارن و ...
البته اینا شنیده ها بود ( خونده ها ) / حالا اینکه واقعیت داشته باشن یا نه معلوم نیست
دوستان چرا سرعت دانلود رایگان شبانه با روزانه همارا اینقدر متفاوته؟؟!!!
مثلا من 3 ماهه محدود خریدم که شبها فیلم بردارم .
لطفا راهنمایی کنیدممنون
:31:Made In Təbriz:31:نقل قول:
یاشاسیننقل قول:
حالا این ترکی استانبولی رو خواندن و نوشتنش رو از کجا یاد گرفتی من که هر چی تبریزی دیدم زیاد بلد نبودن بخوانند.
تو تبریز دیگه فکر نکنم کسی مونده باشه که ما ه واره نداشته باشه.:31:ما هم از همین رسانه های استکباری یاد گرفتیم.:31:نقل قول:
اتفاقا برعکس شما من هر کی رو میشناسم خوندن و نوشتن ترکی بلده.چون مثل انگلیسی نیست که یه جوری بنویسن و جور دیگه تلفظ کنن.هر جور مینویسن اونطوری هم تلفظ میشه.
با انگلیسی هم فقط چند تا حرف تفاوت داره.
خاستی یاد میدم.:11:
خوشمله :31:نقل قول:
بفروشی خریدارم :21:
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
به نظر من بحث adsl بیخیال اینجا کافه سنتی بزنیم جوک بگیم بهتره کلی میخندیم :31::40:
ما تو همون فارسیش موندیم حالا میگی ..........نقل قول:
تبریز خوبیش اینه که گدا نداره ولی بجاش تا دلت بخواد گربه هاش جای گداها رو پر کردند ول کن نیستند .
آقا کسه دیگه ای در مورد وایمکس ایرانسل نظری نداری؟؟؟
به نظر من خیلی گرونه.مخصوصا نرخ مصرف آزادش.اگه بخایی یه آهنگ دانلود کنی حدود 60 تومن برات آب میخوره.:27:نقل قول:
چرا کسی جواب نمیده؟نقل قول:
خود میبینم دوستان همارایی کن فیکون شدن نگران نباشید تا 2 ساعت دیگه درست میشه.
من تا دیروز یعنی از 1 سال پیش تا دیروز تا 128 ماکس نت 25 دانلودمیکردم ولی 2 روزه سرعتم از 15 بالاتر نمیره علت چیه؟:13::41::41:
نصف شدن سرعت دانلود ماکسنت
شما سرویستون چیه؟نقل قول:
سرعت تقریبیتون چقدره؟
فیلم رو از رپید شیر ور میدارین یا یه فایل هاستینگ دیگه یا تورنت؟
اساس همارا اینه یعنی مشتری مداری هیچ فقط ادعاشون را درمیارننقل قول:
وقتی پشتیبانی بهت میگه باکتری شما حساب کار دستت میاد دیگه - همون پشتیبانی که فارسی صحبت میکونه اگر خودش هم الان اینو بخونه متوجه میشه
به خود شما گفته باکتری یا از یکی دیگه شنیدین؟چون باورش سخته پشت تلفن همچین حرفی رو بزنن.:18:نقل قول:
نقل قول:
اساسش چیه؟
شبانه که مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبی بالای یک گیگ دانلود میده منتها باید لینکت درست باشه.
تورنت هم 800 مگ رو میده
بله باورش سختهنقل قول:
همین اقای فارس چون نتونسته بودن در عرض یه هفته مشکل پورتمون را حل بکنند و همیشه شانه خالی می کردند گفت گوشی و سپس به یکی از دوستان دیگش گفت که : یه باکتری است ..... بعدشو نشنیدم تا اینکه یکی دیگه جواب داد .
چی بگم واللا!!!نقل قول:
هر چی بگی از این همارا درمیاد.:27:
آخه میگفتن که تلفن ها و پشتیبانی آنلاین ضبط میشه بعدش مدیر نظارت میکنه.مثل این که همش کشک بوده.چون اگه مدیر این حرفو بشنوه حالا نمیگم پدرشو درمیاره ولی لااقل لفظی بهش تذکر میده.
دوستان پشتیبانی شرکت های دیگه چطوریه؟
کسی از اینترنت مخابرات خبر داره؟تو تهران میگن پینگش خیلی کمتر از شرکت ها هست.اگه اینجا هم ثبت نام کنن من میرم میگیرم.
درسته میگن پشتیبانی نداره ولی زیاد فرقی هم به حال ما نمیکنه.چه همارا بهت بگه باکتری چه مخابرات از بیخ پشتیبانی نداشته باشه.به نظر من دومی بهتره!!!فحش هم بارت نمیکنن.
:11::11: