اونو كه قبل از اينكه اصلا شبيه ساز نصب بشه ، نصب شد. دايركت ايكس 9 هم بود فكر كنم ورژن C
Printable View
اونو كه قبل از اينكه اصلا شبيه ساز نصب بشه ، نصب شد. دايركت ايكس 9 هم بود فكر كنم ورژن C
برو 3 صفحه پیش ما به چند نفر توضیح دادیمنقل قول:
من همیشه به همه دوستام هم میگم که بازی های شرکت نوین پندار رو به هیچ وجه نخرید
میاد تو فایلهای setup و سورس اصلی خود بازیها تغییرات ایجاد میکنه اونوقت همین مشکلات هم پیش میاره
نسخه اصلی بازی رو سعی کن گیر بیاری
من قبلا هم از اينجور مشكلات داشتم مثل بازي مافيا اما وقتي از شرت كات استفاده مي كردم اينجوري بود و وقتي از فايل اصليش استفاده مي كردم درست ميشد ، اما الآن وقتي از فايل اصلي هم استفاده مي كنم اينجوري ميشه.نقل قول:
اين مال مافيا 2 هست كه خوشبختانه حل شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم مال شبيه ساز پروازه كه آرزو مي كنم هرچه زود تر درست بشه و به همين دليل به كمك شما دوستان عزيز نيازمندم ...
taylor جان :38: " flight simulator بازی نیست! شبیه ساز پرواز هست یک نگاهی به صفحه اول بنداز همه چیز دستت میاد.نقل قول:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
2باره نصبش کردی؟ ویندوزت چیه؟نقل قول:
اگر ويندوزم رو عوض بكنم مشكل حل ميشه. اصلا Flight Simulator X روي ويندوز 7 اجرا و نصب ميشه؟
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
نه فقط يه بار نصبش كردم، ويندوزم XP هست.نقل قول:
با 727 تو پرواز بودم به سوخت نگاه کردم دیدم باکهایی که توی بال هستن دارن تموم میشن اما سنتر سوخت داره.
بعد از چند دقیقه دیدم موتورهای 1 و 3 خاموش شد و فقط موتور شماره ی 2 رو دارم :13:
مگه نباید همه ی باکها به همه ی موتور ها وصل باشن؟ همیشه همینطوریه!
[PHP]http://up.--------.com/Files7/bf787baeb41642c9aae2.JPG[/PHP]
[PHP]http://up.--------.com/Files7/976e9072827d4133a655.JPG[/PHP]
خواهش مي كنم كمكم كنيد، دارم از دوريش دق مي كنم
ببین شبیه ساز یک بخش داره به نام لیسانس که نوین پندار صدای امتحانات بخش لیسانس را فارسی کرده البته با اشتباهات لپی کرک نوین پندار در صفحه اول هست فقط یک اشکال دره آن هم بخش لیسانس بی صدا می شهنقل قول:
سلام دوستان عید فطر هم اومد :8:
عید فطر بر شما مبارک-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه درخواست داشتم لینک برنامه AES رو میخواستم همونی که مسافرا رو نشون میده ممنون میشم بدین
ضمن عرض تبریک عید فطر به تمامی خلبانان مجازی P30worldنقل قول:
دوستان میشه من رو راهنمایی کنین؟؟؟
سپاسگزارم :10:
ران اس ادمینیستور کننقل قول:
یه راهش همون ران از ادمینیسترایتورهنقل قول:
من وقتی میخواستم زیبراش نصب کنم وقتی این گزینه رو زدم درست نصب شد
یه راه یگشاینه که فایل اجرایی اف اس ایکس رو ران از ادمین استریتور بزنی
یه راه دیگش اینه که روی فایل نصب یا فایل اجرایی کلیک راست کنی و troubleshoot...رو بزنی
البته ادامه داره چون سخت بود نوشتنش ننوشتم
اگه همه اینا جواب نداد باید مثل من بازنشست بشی
بفرمایید متاسفانه تورنته البته من الان دارم مستقیمش می کنمنقل قول:
کد:http://www.torrentslib.com/download/277fbb226a987c35f475cf20067cdc69915b5996.torrent
واقعا مسافرا رو نشون میده؟
گرافیکش خوبه؟
آقای dani شما با 727 کاپیتان سیم پرواز میکنید؟؟؟ اگه واقعا اینکارو میکنید واقعا استادید.. چون من میتونم بلندش کنم همه چیش درسته..فقط در موقع نشوندنش دچار مشکل میشم
عید فطر مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک مبارک:20: مبارک:20:مبارک:20:مبارک:20:مبار ک:20:مبارک:20:مبارک:20:مبارک:20:م بارک:20:مبارک:20:مبارک:20:مبارک :20:مبارک:20:مبارک:20:مبارک:20:مب ارک:20:مبارک:20:مبارک:20:مبارک:2 0:مبارک:20:مبارک:20:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
نه تو فرودگاه آدمه مسافر فکر نکنم بریم تو کابین مسافرا نشون بدهنقل قول:
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
اینم مستقیم
کد:http://mohalisad76.dl.rapidbaz.com/hcOQ/AES_cracked.zip
نقل قول:نشد بازم :41:نقل قول:
فکر کنم باید پاک بشه ... می شه بگین از کجا پاکش کنم بهتره؟؟؟
هنگام باز شدن Fatal error می ده....یه دفعه اینجوری شده...تا دیشب سالم بود!
لاگ بوکم از FSX و ّFSP رو از کجا بیارم؟؟؟
آره واقعا پرواز میکنم :20: چند روز پیش که لینکش رو دوستان برای دانلود گذاشتن منم دانلود کردم و به خاطر کیفیتش خیلی شیفتش شدم و تا الان بالای 14 ساعت باهاش پرواز داشتم " فقط auto pilot یکم ضعیفه که اونم مشکلی نداره خودم همه چی رو درست میکنم و فقط میذارم وضعیت رو ثابت نگه داره. لندینگشم خیلی سخت نیست" کجاشو مشکل داری؟نقل قول:
ILS land in rasht airport runaway 27
[PHP]http://up.--------.com/Files7/08814e3b1fc44504a740.JPG[/PHP]
مشکل من فقط در گلاید اسلوپ هستش...نمیتونم ریت دیسند خوبی انتخاب کنم..بنابراین همش یا زودتر به زمین میشینم یا هارد لندینگ میکنم...نقل قول:
ولی نسبت به تمام addon ها سره
ای بابا
اینهواپیما شما که خیلی قدیمیه
دسته شو ببین
مال 1000 سال پیشه
هر چی هم هدینگ و... برج ای تی سی میده دقیق و زود وارد میکنم
نمیدونم دلیلش چیه
دسته یا همون یوک ( Yoke) اینطوری بهتر شد:31:!نقل قول:
حالا بده مگه پرفورمنس خوبی داره همینطور کیفیت عالی...:12: !
برای لندینگ شما از APP استفاده میکنید؟
نه وقتی نزیک باند میشم و باند رو میبینم همه رو قطع میکنم و دستی میشونم
ولی اون مشکل که گفتم هست با 747هم میرم
نقل قول:
از ILS استفاده کن! برای فلیر آخر هم باید زیاد تمرین کنی تا هارد لندینگ نکنی:20:.
فقط این 727 تو اپروچ قدرت موتور زیادی لازم داره چون سریع سرعتش کم میشه " من که به زور رو 120 130 نات نگهش میدارم:28:
مسیرهای زیر کپی بشن:نقل قول:
سلام دوستان عزیزم....
FSX من امروز باز نمی شه ( دلیلش اصلا نمی دونم چیه ) و به همین دلیل قصد دارم که پاکش کنم و مجددا نصب کنم...
می خواستم بدونم چطور باید به طور کامل پاکش کنم ؟؟؟ آیا از همون قسمت Programs ویندوز پاک کنم کافیه؟؟؟
در ضمن می خواستم بدونم چطور باید لاگ بوکم در خود نرم افزار و همچنین FSP رو نگهدارم که در نسخه جدید هم داشته باشمشون؟؟؟
ویندوزم Seven Ultimate 64 bit هست.....
C:\Program Data\Microsoft\FSX
C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\FSX
برای FSP هم در محل نصب FSP پوشه ی database رو کپی کنید.
بله. حتی خیلی عالی تر از ویستا.نقل قول:
اگر ويندوزم رو عوض بكنم مشكل حل ميشه. اصلا Flight Simulator X روي ويندوز 7 اجرا و نصب ميشه؟
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributableنقل قول:
نه فقط يه بار نصبش كردم، ويندوزم XP هست.
Microsoft .Net Framework
حتما نصب باشه.
بله مشکلی نیست.نقل قول:
یه سوال
تا حالا کسی تونسته با همون روش آی ال اس تو کتاب آموزشی تو مهرآباد یا امام فرود بیاد؟
من هر وقت میرسم اونجا یهو از وسط باند میرسه نمیدونم چرا
هر چی هم هدینگ و... برج ای تی سی میده دقیق و زود وارد میکنم
نمیدونم دلیلش چیه
احتمالا با سرعت زیاد لندینگ میکنید.
با 737 امتحان کن. ضرر نمیکنی.نقل قول:
نه وقتی نزیک باند میشم و باند رو میبینم همه رو قطع میکنم و دستی میشونم
ولی اون مشکل که گفتم هست با 747هم میرم
اینجا باید فرکانس رو وارد کنی :
اینجا هم تو کادر 1 : هدینگ 2: ارتفاع
البته ALT Hold کار نمیکنه!
این هم Auto Pilot هست:
سلام من طبیعی کننده شب را نصب کردم در ارتفاعات بالا زیباست
خیلی ممنون از شما
ولی من دقیقا این قسمتا رو نفهمیدم
فرکانس رو فهمیدم
ارتفاع رو هم فهمیدم
هدینگ رو نفهمیدم اونجا اون عدد هدینگ رو کجا نوشته؟
تصویر سوم رو هم نفهمیدم
خوب الان من ارتفاع رو ست کنم
هدینگ رو هم شما روشش رو بگو ست کنم
چه جوری این دوتا فعال میشه؟
و چه جوری اتو پایلوت فعال میشه؟
من کلا تو هواپیما ها همینا رو مشکل دارم که نمیدونم جاش کجای
البته این 727 رو که یکی ازدوستان تو رپیدباز مستقیم کرده بود رو ارم دان میکنم
ممنون میشم کمک کنید
باتشکر
من اولین مدرک fs2004 رو گرفتم
چند تا سوال داشتم
وقتی از فرودگاه مبدا بلند میشم و هواپیما رو روی auto pilot میذارم بعدش یک سری دستورات جدید میاد
مثلا میگه به راست بچرخ یا یه چیزای دیگه میگه که من متوجه نمیشم
چیکار کنم؟ باید هواپیما رو از auto pilot در بیارم و خودم تغیرات رو اعمال کنم؟
و این که من کلا تو پیچیدن مشکل دارم. مثلا وقتی میگه تحت زاویه 10 بچرخ چقدر باید رو 10 بمونیم و بعد به حالت اول برگردیم؟
سلام.دوستان پیشنهاد مینند از چه شرکتی بازی رو تهیه کنم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا میخوام برم بگیرم
ببینید شما وقتی AutoPilot رو روشن کنی هواپیما توی ارتفاع خاصی میمونه. اما چه ارتفاعی؟ ارتفاعی که توی قسمت Altitude بهش داده باشید و اون ارتفاع رو با روشن کردن کلید Alt Hold ثبیت کرده باشید.نقل قول:
من اولین مدرک fs2004 رو گرفتم
چند تا سوال داشتم
وقتی از فرودگاه مبدا بلند میشم و هواپیما رو روی auto pilot میذارم بعدش یک سری دستورات جدید میاد
مثلا میگه به راست بچرخ یا یه چیزای دیگه میگه که من متوجه نمیشم
چیکار کنم؟ باید هواپیما رو از auto pilot در بیارم و خودم تغیرات رو اعمال کنم؟
و این که من کلا تو پیچیدن مشکل دارم. مثلا وقتی میگه تحت زاویه 10 بچرخ چقدر باید رو 10 بمونیم و بعد به حالت اول برگردیم؟
اما دقیقا مثل همین رو برای سرعت هم داریم و برای هدینگ هم داریم.
شما هدینگ رو ست میکنی و بعد HDG HOLD رو میزنی. البته وقتی روشنش کردی دیگه فقط کافیه توش هدینگ جدید بدی و دیگه نمیخواد خاموش و روشنش کنی.
حالا شما اول کار طبق گفته ی ATC که میگه Fly in runway Heading باید هدینگ رو مبناش رو باند در نظر بگیرید و همونجا هدینگ اتوپایلوت رو روی هدینگ باند تنظیم کنید. یعنی اگر باند شما 23 هست باید هدینگ 230 رو ست کنید ولی چراغش یا همون HDG Hold رو روشن نکنید.
شما پرواز میکنید و وقتی عملیات Takeoff کاملا تمام شد، یعنی چرخها بسته و فلپها بسته و داشتید با شیب ملایم ارتفاع زیاد میکردین، اونوقت اتوپایلوت و تجهیزات جانبیش رو روشن میکنید.
حالا اگر ATC به شما بگه 10 درجه به راست برو شما هدینگ که روی 230 بود رو میزارین روی 240. به همین راحتی.
اما اگر نخواین از AutoPilot استفاده کنید باز هم کاری نداره. براحتی توسط الات پروازی میشه میزان تغییر هدینگ، نرخ تغییرش و هدینگ مورد نظر رو پیدا کرد.
پیشنهاد میکنم در این مورد آموزش مربوط به یک پرواز ساده با 747 رو توی مقاله ی آموزشی بخونید.
طبق عکسهای صفحه ی اول شما 2 نسخه باید تهیه کنید. یکی Microsoft Flight Simulator و یکی Microsoft Flight Simulator:Acceleration Pack که جمعا میشه 4 DVD.نقل قول:
سلام.دوستان پیشنهاد مینند از چه شرکتی بازی رو تهیه کنم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا میخوام برم بگیرم
البته DVD چهارم اضافات هستش.
شرکتش مهم نیست. فقط نوین پندار نباشه.
البته اگه بتونی نسخه بهمن سافت رو گیرنیاری خوبه
تو قم من یه جا دیدم داشت اونم فقط یه دونه داشت و اونو من گرفتم ولی تا دلت بخواد پر نوین پنداره که بدردی نمیخوره
پس دقت کن
(البته فک کنم این شرکت بهمن سافت تاحالا منقرض شده باشه تو قم که فقطمن همین یه برنامه رو ازش دیدم)
شما عدد هدینگ رو باید از بالاش نگاه کنید و متوجه بشید:نقل قول:
در این کادر اعداد به صورت خلاصه نوشته شده مثلا 21 که منظورش 210 هست " تو این کادر عدد ها با خطوط ریز و درشت از هم جدا و مندرج شده که هر کدوم از این خطوط 5 درجه با هم فاصله دارند. مثلا من الان هدینگ رو روی 255 ست کردم(مثلث زرد رنگ).
برای Auto Pilot ابتدا باید Ailerons و Elevator که در سمت چپ هستن رو فعال کنید یعنی در حالت کنترل اتوماتیک بذارید بعد سویچ ارتفاع و هدینگ رو بزنید :
دوستان من با تعویض ویندوز بالاخره تونستم شبیه ساز رو اجرا کنم، اما به غیر از یه سری نوشته نمی دونم کجاش فارسیه، رو جلدش نوشته آموزش کاملا فارسی با صدای گویندگان منتخب رادیو و تلویزیون اما همش انگلیسیه. دفعه اول که بازی (ببخشید) یعنی شبیه ساز اجرا شد یه صفحه بود که 3 تا گزینه داشت ( I'm New ، I'm Back ، I'm a real pilot ) من اشتباها گزینه سوم یعنی I'm a real pilot رو انتخاب کردم. حالا هر کاری می کنم دیگه اون صفحه نمیاد تا آموزش ببینم. باید چی کار کنم؟
به نظر من تمام لذت پرواز و فرود اینه که خود آدم از روی چارت جپسن بتونه فرود بیاد...طبق اون
با کیبورد و ماوس میشه بازی کرد؟
فرودگاههای ایرانو داره؟
می شه اما خیلی سخته....نقل قول:
توصیه می کنم حتما یکی از این جوی استیک های معمولی ارزون قیمت هم شده تهیه کنی....
استفاده مطلق از ماوس و کیبورد در این نرم افزار آدم رو دلزده می کنه و خسته کنندس :41:
تمامی فرودگاه های دنیا رو داره...
حتی فرودگاه های کوچک که شاید اصلا به گوشت هم نخورده! :20:
آموزشهای بخش Flying Lesson فارسی هستش. دوست عزیز شما هم که نوین پندار گرفتی! گفتیم نگیر.نقل قول:
دوستان من با تعویض ویندوز بالاخره تونستم شبیه ساز رو اجرا کنم، اما به غیر از یه سری نوشته نمی دونم کجاش فارسیه، رو جلدش نوشته آموزش کاملا فارسی با صدای گویندگان منتخب رادیو و تلویزیون اما همش انگلیسیه. دفعه اول که بازی (ببخشید) یعنی شبیه ساز اجرا شد یه صفحه بود که 3 تا گزینه داشت ( I'm New ، I'm Back ، I'm a real pilot ) من اشتباها گزینه سوم یعنی I'm a real pilot رو انتخاب کردم. حالا هر کاری می کنم دیگه اون صفحه نمیاد تا آموزش ببینم. باید چی کار کنم؟
اون گزینه ی Real Pilot اشکالی نداره که زدی. اون فقط یه دمو نشون میده که قابلتهای شبیه ساز. هیچ فرقی نداره کدوم رو انتخاب کنید.
البته نمای دید Spot هم استفاده نکنه و فقط با 3D View فرود بیاد.نقل قول:
به نظر من تمام لذت پرواز و فرود اینه که خود آدم از روی چارت جپسن بتونه فرود بیاد...طبق اون
خیلی خیلی بهتره که یک دسته مثل دسته های پلی استیشین هم داشته باشید. توی صفحه ی اول راهنمایی هست.نقل قول:
با کیبورد و ماوس میشه بازی کرد؟
فرودگاههای ایرانو داره؟
بله فرودگاههای ایران و تمام شهرهای ایران رو داره. (البته دقیقا از روش نساختن. طرحی از شهره) اما شهرهای بزرگ مثل شهرهای آمریکا و مخصوصا ژاپن عالی طراحی شدند.
دوستان با اینکه به بحث این تاپیک ربطی شاید نداشته باشه اما دیدم جالبه براتون آپ کردم...
قبل از هر چیز باید بگم این فایل رو از فروم Aerocenter گرفتم و دوستان اونجا زحمتش رو کشیدند...
فایل صوتی مکالمه خلبانان با واحد اپروچ فرودگاه مهرآباد هست...خیلی جالبه....:8:
فرمت این فایل VYF هست که با برنامه KMPlayer به راحتی باز می شه....
توصیه می کنم حتما دانلود کنید و لذت ببرید...:10:
خیلی باید توی مکالمات سریع باشید .... ببینید که چه دقتی لازم هست و چه سرعت عملی....:18:
حجم فایل 10 مگابایت می باشد!
کد:http://rapidshare.com/files/418193372/iran-approach.VYF
دوستان کسی لینک Shockwave 3D Lights Redux برای fsx رو نداره؟؟؟؟
خیلی توپه!!!!
کد:http://www.a2asimulations.com/store/shockwavelights