خدا بیشترش کنه :دی ولی فقط شانس بیار مثه قضیه بعضیا نشه که شبانه دانلود میکردن حجمشون میدیدن کم نمیشد بعد روز بعدش اعمال میشد بدبخت شده بودن دیگه :27:نقل قول:
Printable View
خدا بیشترش کنه :دی ولی فقط شانس بیار مثه قضیه بعضیا نشه که شبانه دانلود میکردن حجمشون میدیدن کم نمیشد بعد روز بعدش اعمال میشد بدبخت شده بودن دیگه :27:نقل قول:
آخه من اصلا اشتراکم تموم شده :31:نقل قول:
فعلا زدم 3 روزه موقتی، تا شارژ کنم:46:
از جیب خود آسیاتک داره میره:20:
اهان خوب از اول بگو شارژت تموم شده:دینقل قول:
پس تا میتونی هر چی میشه دانلود کن :27:
خوب چندتا نکته که پیش اومده توی این چند وقت رو میگم :
من معمولاً تا 1 - 2 ظهر استفاده نمیکنم . اما امروز حدود 11 صبح که خواستم کانکت شم ، ارور داد و حدود 5 دقیقه قطع بود .
بعد که وصل شد ، سرعتم بهتر شده بود ! :18:
الانم که وصل بودم ، قطع شد و زنگ زدم پشتیبانی . تا خواستم بگم الو و گلایه کنم برای این قطعی ها ، یهو وصل شد ( 20 ثانیه هم نشد ) . بعد که دلیلشو پرسیدم ، بالاخره یه دلیل دیگه آوردن ( همیشه میگفتن مشکل از مخابرات کرجه داره یه کارایی میکنه )
اما این دفعه گفتن آسیاتک داره تو کل جاهایی که سرویس میده ، از جنوبی ترین نقطه تا شمالی ترین نقطه ، خدماتش رو ارتقا میده تا کیفیت هاش بهتر شه ! یه چند روزی اینجوری میشه اما بعدش کیفیت بهتر میشه .
در ضمن من قراردادم تا 20 این ماه تموم میشه . زنگ زدم و ازشون پرسیدم که سرویس 1 مگ با 5 گیگ حجم چند درمیاد ؟!؟ گفتن تعرفه ها عوض نشده . اگه بخواید میتونید سرویس 1 مگ رو 3 ماهه بگیرید با 10 گیگ حجم ( اما شبانه 2 تا 6 رایگانه ) و هزینش هم همون 50 هزار تومان سابق ! :21:
والله ما که نفهمیدیم برنامه این آسیاتک واس آینده چیه ! اما چیزی که متوجه شدم اینه که خدمات تهران با بقیه جاها فرق میکنه .
بچه های تهران از قطعی های مکرر و سرعت کم شبانه ناراضین گرچه واس من که توی کرجم ، تقریباً مثل قبله و با اینکه 4 ساعت شبانه دارم ، با سرویس 512 ، 800 مگ دانلود میکنم . :27:
درسته آسیاتک قطعیش این چند مدته رفته بالا قطعیاش هم زمانشن کمه مثلآ در حد 1 دقیقه و اینا ولی تعداد دفعاتی که قطع میشه زیادن:13:
متاسفانه منم ازین شرکت نحس میرم....زنگ زدم خیلی برخورد بدی داشتن...زنگ زدم به شماره شکایت ازشون کلی عذر خواهی کرد و گفت حتما پیگیری میکنم..میرم سرویس شهراد میگیرم 2مگه مفته
اگه خونه عوض شه بازم مدارکو اینجور چیزا میخوان
یا فقط شماره رو میگیرن رانژه میکنن؟
کسی از مشترکین تهرانی مشکل دانلود شبانه نداره؟ من خطم یک مگه تا سه روز پیش همه چی خوب بود الان سه شبه راس ساعت یک و نیم سرعت عجیب میاد پائین دو شب پیش حداکثر 900 مگ دانلود کردم، پریشب 600 مگ امشب دیگه خود فاجعه بوده 300 مگ!! یعنی سرعت دانلود در حد خط 128 بوده!! خوب اینجوری بود با همین پول یک مگ رو میدادم 128 نامحدود میگرفتم!
مدارک لازمهنقل قول:
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
900 مگ که خیلی کمه:18:
من تقریبا 2 گیگ دانلود دارم:21:
مرکز مخابرات سعادتمند، منم تا سه شب پیش همینقد دانلود داشتم ولی سه شبه اینجوری شده تازه 900 مگ خوبشه دیشب 300 مگ رسماً سرعت از 13 14 بالاتر نمیرفت.نقل قول:
سعادتمند میشه بلوارمزدارن دیگه؟نقل قول:
یکی از دوستای منم مشترک آسیاتک از همین مرکز مخابراتیه. اونم شبا همین مشکل داره
من سمت پل ستارخان هستم ولی بعید میدونم ایراد از مرکز مخابراتی باشه واضح شرکت داره اذیت میکنه تا ساعت 1.30 سرعت دانلود 150 60 هست بعد یهو میشه عین دایال آپ راس هشت صبح هم حالش خوب میشه!!!نقل قول:
سعادتمند میشه بلوارمزدارن دیگه؟
یکی از دوستای منم مشترک آسیاتک از همین مرکز مخابراتیه. اونم شبا همین مشکل داره
حذف پست تکراری
این آسیا تک دیگه داره دزدی رو به حد اعلا میرسونه الان دو شبه بعد از 12 کلا تعطیل میکنه و سرویس رو قطع میکنه .
بهشون هم زنگ میزنم میگن مرکزتون مشکل داره و امکانات نمیده دیگه رسما داره کلافم میکنه .
بدبختی مرکز ما فقط شاتل و اسیا تک سرویس میدن و شرکت معضم و مسخره مخابرات . شاتل از اسیا تک بدتر و مخابرات هم که برای سرویس 512 دهن ادم رو سرویس میکنه تاره اگه بده اونقدر ملت همیشه در صحنه توی صفن که تا 6 ماه هم پورتشون خالی نمیشه .
نمیدونم این چه شانس مزخرفه حداقل توی افغانستان بدنیا میومدیم یه اینترنت درست حسابی داشتیم .
کسی از بچه ها توی تهران آیت الله کاشانی هست؟
میخواستم بدونم سرعت دانلود 128 و 512 و 1 مگ چقدره؟
شبانه با روزانه سرعتش فرق داره؟
من تهرانم ولی آیت ا... کاشانی نه.نقل قول:
سرعت 512 روزانه حدود 90 و شبانه حدود 60
سرعت 1mb روزانه حدود 160 شبانه حدود 120
دوستان توی تعرفه ها 512 5gig دوروبر 22 تومن هزینه ماهیانه نوشته شده ولی توضیحات پایین اومده بدون درنظرگرفتن آبونمان مخابرات و مالیات و عوارض مخواستم بدونم بادر نظر گرفتن ابونمان ومالیات چقدر می شه؟
238160ریال میشه:46:نقل قول:
من چند وقته می خوام دانلود کنم ، حدود 2_3 مگ که دانلود می شه دیگه جلوتر نیم ره گیر می کنه
اصلا" داغونه نمی دونم چیکار کنم
بعد از فکر کنم 4 شب که مشکل داشتم الان دو شب هست که سرعت عادی شده و به شیوه معمول دانلود میکنه، ایشالله که دیگه مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
من سمت پل ستارخان هستم ولی بعید میدونم ایراد از مرکز مخابراتی باشه واضح شرکت داره اذیت میکنه تا ساعت 1.30 سرعت دانلود 150 60 هست بعد یهو میشه عین دایال آپ راس هشت صبح هم حالش خوب میشه!!!
دوستان شبانه به صورت auto connent کار میکنه یا هنوز باید کانکشن رو قطع و وصل کرد؟!
به صورت اتوماتیک هستش دیگه لازم نیست خودتون دستی عوض کنید خودش سر موقع معین شبانه حساب میکنه:46:نقل قول:
دوستان شبانه به صورت auto connent کار میکنه یا هنوز باید کانکشن رو قطع و وصل کرد؟!
قیمت آسیاتک توی کرج هنوز ثابته ! من توی این هفته میرم مخابرات . اگه 256 بدن ، میگیرم اگه نه ، چاره ای ندارم جز اینکه از آسیاتک بگیرم ( 1 مگ / 3 ماهه / 10 گیگ / 50 هزار تومان )
برای این گفتم ناچارم چون شرکت دیگه ای توی منطقه ما سرویس نمیده ! :13:
سرعت دانلود شبانه من دو روزه به شدت افت کرده حجم دانلود شبانه من از 2.5 گیگ رسیده به 1.4 گیگ برای مستقیم کردن لینکها از rapidbaz یا mul.ir استفاده میکنم .
دوستان از چه سرویسی برای مستقیم کردن لینکها استفاده میکنن و حجم دانلود شبانشون چقدره ؟
دوستان برای استفاده از شبانه سر 2 schedule میدید خودش دانلود میکنه یا .....
مطمئن هستید اگه ppoe باشه اصلا حجم کم نمیکنه؟!
یعنی همه اتو کانکت ها و shotdown turn on ها رو remove کنم....
----------------------------
راستی شما میدونید چطوری میشه Lock screen رو بعد بوت از حالت هایبرنیت حذف کرد.
چون اتومات داخل سیستم عامل نمیشه.
بله سر ساعت یک دیگه از حجم کم نمیکنه به صورت اتوماتیک قبلا باید دیسکنکت میشدی و دوباره کانکت تا شبانه محسوب بشه ولی تازگیا اصلاحش کردن:46:نقل قول:
مطمئن هستید اگه ppoe باشه اصلا حجم کم نمیکنه؟!
خوب خدا رو شکر که دوستان مشکلی در سرعت دانلود ندارند :18:نقل قول:
بچه ها من الان شاتل دارم ماهی 44 تومن میدم 256 شرعت دانلود 30 هست و تو 24 ساعت فقط 2.5 گیگ دانلود میکنه ! اسیاتک اوضا چطوره ؟ بهتر از شاتله ؟
شاتل دیگه چه دزدیهنقل قول:
من تا ماه پیش که تو آسیاتک بودم خیلی خوب بهت حال بدن و سرعت شبانه بترکونه نهایتتتتتت 1.5 گیگ دانلود می کنی که اونم اکثر مواقع نمیشه . تو مرکز ما که قطعی مکرر داشت و اعصاب خوردی زیاد
:41::46:
ای بابا .. من می خوام برم شاتل .. از آسیاتک خسته شدم. یعنی می گی نرم شاتل؟؟؟؟!!! :41:نقل قول:
شاتل خیلی گرون میده:2::2::2:نقل قول:
انگار پول خون باباشو میگیره:2:
سلام دوستان...
يه سوال داشتم و اون اينكه آيا آسيا تك سرويس مودب وايرلس داره؟!
منظورم سرويسي هست كه بيان تو خونه و يه دستگاهي رو وصل كنن كه اينجوري ديگه ما با مخابرات كاري نداشته باشيم و اون سرس تو خونه باشه ...
نميدونم منظورم رو رسوندم يا نه ... آخه من با مخابرات يزدان پناه مشكل دارم و مي خوام يه جوري باشه من با مخابرات طرف نباشم...
ممنون
دوستان الان کسی 128 آسیاتک اشتراک داره؟ سرعت دانلود چقدره؟
من دارم بعضی وقتا 1kb/s وقتای خرابی آسیاتک که کم پیش نمیاد:2:نقل قول:
ولی نرمال بین 14 تا 18:2::2:
فکر کنم این چیزی که میگین وایمکس باشهنقل قول:
آسیاتک وایمکس نداره
ولی وایمکس الان مبین نت هم خدمات خوب میده هم این که قیمتاش خیلی خوبه:20:
توی منطقه ما یه نماینده آسیاتک هست به نام آپادانا . سرویس های وایمکس هم داره .نقل قول:
فکر میکنم نمایندگی وایمکس مبین نت رو داره . دقیقاً نمیدونم . میتونی یه نگاه به سایتش بندازی :
ولی در کل آسیاتک خیلی ناجور شده ! هر روز یه چیزی میگن ! :41:کد:www.apadsl.com
طبق مقایسه ای که من کردم خیلییی تفاوت نداره. به خدا من حاضرم پول بیشتر بدم اما سرویس رو اعصابم نباشه. چه خود سرویس چه پشتیبانی شرکتی که ازش خدمات می گیرم. من شنیدم شاتل خوب پشتیبانی می کنه و خوب جواب آدم رو می دن..... چی کار کنم؟ .. دارم دیوونه می شم. یک ماه دیگه اینترنتم تمومه!!! :41:نقل قول:
نقل قول:
سلام!آره.من دارم!1 هفته ای میشه آسیا تکی شدم!امروز که بهترین سرعتو داشت واسه دانلود ماکزیمم 20 شد!اما تا حالا که کمتر از 14 نشده!!!
بچه ها کسی میدونه سرویس شبانه آسیا تک چجوریاس؟!؟اصلا رایگان داره یا نه!؟!هرکی یچیز میگه...
برگرفته از سایت آسیاتک:نقل قول:
در راستای جلب رضایت مشترکین و تا زمان وجود بستر و امکانات لازم در شرکت آسیاتک از ساعت 2 نیمه شب الی 8 بامداد، حجم سرویسهای 2 و 3 گیگابایتی به صورت نیم بها و حجم سرویسهای 5 گیگابایتی و بالاتر به صورت رایگان محاسبه خواهد شد.