طلا رو که نمیشه قرض داد عزیزم:دینقل قول:
سلام
امشب مدال ها رو میدن؟؟ تو سرور 3 نمیشه کسی 4-6 تا طلا بده قرض من؟؟؟؟من Gth هستم الان تو پیشرفت کنندگان نفر 6 هستم اگه گلد داشته باشم تا 4 جلو میرم
Printable View
طلا رو که نمیشه قرض داد عزیزم:دینقل قول:
سلام
امشب مدال ها رو میدن؟؟ تو سرور 3 نمیشه کسی 4-6 تا طلا بده قرض من؟؟؟؟من Gth هستم الان تو پیشرفت کنندگان نفر 6 هستم اگه گلد داشته باشم تا 4 جلو میرم
میشه انتقال داد :دینقل قول:
راستی کسی نمیدونه اون ارورِ جریانش چیه؟
فقط در صورتی میشه که حذف اکانت کنی
وگرنه اونجوری نمیشه
نمیشه انتقال دادنقل قول:
مگر در صورت حذف اکانت فرستنده طلا
این دهکده های 15 گندمی رو چجوری میشه پیدا کرد؟؟؟
سلام بچه ها
کسی از اسکریپت greasemonkey برای این بازی استفاده کرده ؟
مرورگرتون چیه ؟
(منظورم اسکریپت های اماده برای greasemonkey ساخته شدن)
بله داداش
مرور گر Firefox میخواد
هر راهنمایی هم خواستی من در خدمتم
سلام؛
من تازگی ها توی سرور پنج ایران اکانت ساختم...
کسی اونجا ها نیست !؟ :31: اگه توی یه اتحاد شاخ هم باشه که بهتر !
من هستم 3 روزه ثبت نام کردم اسمم havvkنقل قول:
بچه ها این خزانه دقیقا به چه درد میخوره و با ارتقاش چی میشه؟
خزانه برای کتیبه های جادوی هستنقل قول:
بچه ها این خزانه دقیقا به چه درد میخوره و با ارتقاش چی میشه؟
تکلیف برنده ها مشخص نشد؟
خوب رفیق یکمی از کمی بیشتر توضیح بده مرتفت بشیم دیگه!نقل قول:
خزانه برای نگهداری کتیبه های جادوی هستش که توی زمان بازی ازاد می شود برای گرفتنشون هم باید خزانه سطح 10 به بالا داشته باشی
این کتیبه ها هر کدوم کار خاصی می کند سرعت ساخت نیروها رو افزایش می دهند مصرف گندم کاهش می دهند قدرت سربازها رو کم زیاد می کنند اگه جایی اشتباه گفتم بگید
حالا یه سوال اگه کسی در حال حمله به من باش من بهش حمله کنم و اردوگاه شو بزنم صفر کنم نیروهاش چی می شن ایا حمله انجام می شه یا نه
نه اگه اردوگاه نداشته باشی اتکت در هر صورت میرسه
ولی اگه منجنیق داشته باشه هدف دوم میپره
اقا این script چطور باید نصب کنیم
باید FIREfox داشته باشین
بعد Addon Grease Monkey رو نصب کنین
این کارارو کردین بگین تا بقیشم بگم
آقا اکانت 186 نفره رو ول کردیم 2 هفته بعد اومدیم دیدیم فقط 3 تا جاسوسی شده یه دهکده هم بقلمونه!
.....
:18:
این کار ها رو کردم بعدنقل قول:
باید FIREfox داشته باشین
بعد Addon Grease Monkey رو نصب کنین
این کارارو کردین بگین تا بقیشم بگم
خوب حالا برو تو این سایتا و Install رو بزن
اگه GreaseMonkey درست نصب شده باشه این اسکریپت ها اتوماتیک نصب میشه بعد که رفتی تو سایت تراوین تو بازی خودت متوجه تغییرات میشی:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزن تشکرو من عقده تشکر دارم:دی:دی
این کارو نکن حلافه هانقل قول:
یادش بخیر یه زمانی travian بازی میکردیم با نبما(Ultimator) رو یه اکانت رو سرور یک با بچه های خفنش مثل bad_zat و ...
بازی معتاد کننده ای هست که هرکس گرفتارش بشه راحت یه نه ماهی از نون و آب میوفته :31:
bad-zat الان تو سرور 7 بازی میکنه :دی
نصب می شود اما هیچ تغیر نمی بینمنقل قول:
خوب حالا برو تو این سایتا و Install رو بزن
اگه GreaseMonkey درست نصب شده باشه این اسکریپت ها اتوماتیک نصب میشه بعد که رفتی تو سایت تراوین تو بازی خودت متوجه تغییرات میشی
توی dorf1 برو مگه میشه!نقل قول:
نصب می شود اما هیچ تغیر نمی بینم
درست شد ممنونم
خواهش داداش وظیفه بود.
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
در ضمن اگه میبینی محیط Beyond عادت نداری بهش کافیه 1 2 هفته به زورم شده باهاش کار کنی عادت میکنی اونوقت نمیتونی با معمولی کار کنی:دی سعی کن بیشتر برای رفتن به ساختمونا از اون آیکن های بالا استفاده کنی
Blocker000 in X2
سلام دوستان.
آقا بدبخت شدم ، برسید به دادم :19:!!!!!
از اسکریپت های کاربر Muradin که چندتا پست بالاتر گذاشته بود استفاده کردم (میدونستم یه بلایی سرم میاد ولی کنجکاو بودم:31:)!
ولی حالا تولید گندمم صفر شده و این پیغام رو میده :
(تولید گندم شما منفی می باشد به این دلیل شما هیچوقت منابع کافی برای انجام اینکار را نخواهید داشت.)
(بالای صفحه هم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید.:19:
ممنونم.:40:
من که حدود 2 ساله دارم استفاده میکنم تا الان بلایی سرم نیومده!
اونی هم که شما نوشته یا با کاتا گندم زارا رو زدن یا پلاستون تموم شده یا نیرو زیاد ساختین یا پاپ زیاد یا ...
بالای صفحه رو هم من ندیدم
کاری نداره
منابع رو جور کن یه گندم زار ببر بالا.
در ضمن این کوچیک ترین ربطی به اسکریپت ها نداره.
میتونی بعضی از ساختمون هات رو LVL ش رو بیاری پایین تا منفی گندمت کمتر بشهنقل قول:
حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید.:19:
البته فکر نکنم با این سقف گندمی که دوستمون دارن ساختمون اصلی 10 داشته باشن :دی
:31:نقل قول:
خب اون عکسه برای من باز نشده بود اول: دی
نمیدونم چرا ولی الان که رفرش زدم باز شد و آره به 10 نرسیده: دی
کلا خیلی بازی معتاد کننده ای هست: دی
سرور 3 ،2 سال پیش اکانت داشتم من 11 تا دهکده و رنک 10 هجومی ولی انقدر از خواب و زندگی شده بودم یه مدت دادم دست دوستم اونم نتونست ادامه بده و آخر حذف اکانت کردم و خودم رو خلاص:دی
سلام دوست من.نقل قول:
والا نمیدونم چی شده ؟؟؟ فقط دیروز یک نفر بهم حمله کرد و 2تا از سربازام رو کشت و رفت :31:!!!
بعد منم که تازه 3-4 روزه دارم بازی میکنم ، همون دوتا سرباز رو داشتم ، بعد 3تا سرباز آموزش دادم ولی کاردان بهم گفته بود که دوتا سرباز آموزش بده:27:!!!!
دوست عزیز ، من قصد بدی نداشتم فقط گفت از موقعی که از اسکریپت استفاده کردم اینجوری شد :10:!!!
آخه میخوام هرکاری کنم اون پیغام میاد و نمیزاره کاری انجام بدم :19:!!!
هنوز ساختمون اصلیم سطح 3 هست:31::27: !!!!نقل قول:
البته فکر نکنم با این سقف گندمی که دوستمون دارن ساختمون اصلی 10 داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من میشه کمکم کنی !!! آخه من بجزء گندمزار و آهن و ... ساختمون دیگه ای ندارم :31:!!!نقل قول:
همیشه موفق و پیروز باشید.:40:
خب کمکی برنمیاد دیگه: دینقل قول:
دوست من میشه کمکم کنی !!! آخه من بجزء گندمزار و آهن و ... ساختمون دیگه ای ندارم :31:!!!
چون واسه خراب کردن ساختمون ها باید ساختمان اصلی ت سطحش 10 باشه
شما هم که اول بازی هستی و کلا این روشی که گفتم به کارت نمیاد
چه نژادی هستی توی بازی؟رومن؟
اوایل بازی همیشه مشکل گندم پیش میاد ،کم کم عادت میکنی که چه جوری رفع کنی این مشکل گندم رو
لازم نیست این کارا یه مقدار غارت کن بعد یه گندم زار ارتقا بده حله
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
اگه طلا هم داری 25% گندم رو بزن بعد گندم زارا رو بده بالا
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
:Oنقل قول:
هنوز ساختمون اصلیم سطح 1 هست:31::27: !!!!
پس چجوری سربازخونه زدی؟!
الان 1 سرباز فرستادم بره غارت کنه:31::27:!!!!نقل قول:
آره طلا زیاد دارم :31: !!!!
ببخشید ،اشتباه شد ، ساختمون اصلی سطح 3 هست.:31:
سلام یه چند تا اسکریپت خفن بذارید استفاده کنیم .راستی من میخوام بازیو شروع کنم کدوم نژاد باشم و کدوم ورلد ؟ ممنون
ایول دوستان هوووووووووووووووووووورا ....:26::26: (5سکه دادم ، 25% گندم زار گرفتم درست شد:27:)
این ماجرا بخیر گذشت:16:.(البته از کمک دوستان واقعا تشکر میکنم ، مخصوصا کاربر عزیز Muradin:11:).
خب حالا کاردان بهم گفت برو عضو اتحاد شو !! اینجارو دیگه بلد نیستم:31::27:!
خوب برو سفارت بساز
بعد به سازنده یه اتحاد نامه بده دعوتت کنه
یا خودت سفارتو سطح 3 کن اتحاد بساز خودت:دی