آقا ماشین هایی که ایران خودرو بهمن ثبت نام کرده و قرار شده تا آخر اسفند تحویل بده مدل 89 حساب میشن یا 88 ؟
آقا ماشین هایی که ایران خودرو بهمن ثبت نام کرده و قرار شده تا آخر اسفند تحویل بده مدل 89 حساب میشن یا 88 ؟
عزيز همون موقع كه تحويل ميدن همون موقع هم تاريخ ميزنن !!!نقل قول:
اینطوری خیلی بد میشه که . ماشین رو دو روز مونده به عید تحویل میگیری ولی مدل 88 حساب میشه :41:نقل قول:
نهنقل قول:
ایرانخودرو ماشین رو با تاریخ 89 تحویل میده :31:
تا مردم راغب بشن و این دَمه عیدی ماشین بخرن :46:
الان فکر کنم 2 - 3 سال هست که این کار رو میکنن
شایدم بیشتر
البته فروش فوری ها رو
عزيزم اگه تاريخ تحويل ماشينتون دو روز به عيد مونده كه به احتمال زياد واستون ميندازش اونور عيد . ولي شوهر خالم كه تقريبا يك هفته ديگه ماشينش رو تحويل ميگيره بهش گفتن نميتونيم واست بندازيمش بعد از عيد و 88 سند ميخوره !!!
اگه توی 15 روز اول اسفند باشه 88 حساب میشه و اگه توی 15 روز دوم باشه تحت شرایطی (مثلاً تحویل دیرتر و دریافت زودتر) میشه 89.نقل قول:
اما اگه توی 15 روز دوم بخواین خودرو رو همون موفع تحویل بگیرین 50 50 ممکنه 88 یا 89 باشه.
هیچ فرقی از نظر موتور و کیفیت قطعات با هم ندارن و هر دو مونتاژن. فقط به سری فرقا توی آپشنهاشون هست و اینکه شتاب هاچ بک 1600 از صندوقدار 1600 بیشتره و مصرف بنزینش کمتره. خرید این دو فقط به این بستگی داره که به صندوق نیاز دارید یا نه، وگرنه هاچ بک هم قشنگتر و هم استاندارتره تره، گرچه برای اینکه خرید SD بالا بره دیگه تیپ 5 تولید نمیشه!نقل قول:
با سلام خدمت اساتید
بین 206 اس دی و هاچ بک کدوم رو پیش نهاد میکنید؟
فرقی هم دارن اصلن؟
کیفیت ساختشون...؟
ممنون.
دوستان سلام من 3 ماه يه 206 تيپ 2 قهوه ای ليزری خريدم سفارشی توش کامل چرم کار شده رو فرمونش هم چرم دوخته شده يه panel سونی هم داره 14840 خريدمش الان ميخوام بفروشمش 1000 تا هم بيشتر کار نکرده ميشه راه نمايي کنيد الان اينو چند ميخرن؟ اگه خودتون هم خواستيد من در خدمتم فقط pm بديد خيلی نو هستش و واقعاً با اين چرم دوزيش خوشگل شده
یاریس دست دومنقل قول:
دوستان تا 21 -22 چه ماشینی میشه خرید ؟
نو چی ؟کار کرده چی؟
برای توی شهر بیشتر میخوام ،بعضی وقت ها هم توی جاده رانندگی کنم (خیلی کم پیش میاد)،
مگان 1600 دست دوم
یاریس با این قیمت پیدا کردید خریدارم! اونم 3-4 تا! زیر 24 من مدلی ندیدم!نقل قول:
یاریس دست دوم
با این قیمت gen2 تمیز میشه پیدا کرد؟
نظرتون درباره زانتیا چیه؟
براحتی میتونید مدل 2006 و2007 پیدا کنید!
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
زانتیا دست دوم به خاطر سرطان بودن ماشین اصلا توصیه نمیشه! مگر اینکه از آشنا بخری!
از نظر فنی مزدا 323 خوب هست یا به خرج می افته؟؟؟ قیمت مدل 84 حدودا چنده؟؟؟
یکی از کم خرج ترین و کم اصطحلاک ترین و سگ جون ترین ماشینهای ایران همین 323 هستش! مدل های fl رو قیمت دارم الان با 20 تومن میشه تیپ 3 و 5 براحتی گیر آورد!نقل قول:
از نظر فنی مزدا 323 خوب هست یا به خرج می افته؟؟؟ قیمت مدل 84 حدودا چنده؟؟؟
مزدا 323 حدود 15 تومن تمیز میتونی گیر بیاری...
اونهایی که این قیمت اند اتاق قدیمه!نقل قول:
مزدا 323 حدود 15 تومن تمیز میتونی گیر بیاری...
امروز پس از مدت ها آرزوی رانندگی با این مزدا ها موفق شدم چند دقیقه ای رو باهاش رانندگی کنمنقل قول:
اولین چیزی که خیلی برام جلب توجه کرد آرامشی بود که توی ماشین داشتم!
به نظرم خیلی نرم و کم صدا اومد
حداقل این تفاوت نسبت به 405 و پارس و سمند و 206 و تندر 90 و ... که باهاشون رانندگی کرده بودم خیلی بیشتر بود
نکته بعدی شتاب گیری خیلی خوب ماشین بود و عمل کرد عالی سیستم کلی تعویض دنده
به راحتی دنده ها با پاور شیفت جا میرفتن
ذهنیت خوبی از 323 نداشتم
ولی امروز واقعا بهش علاقه مند شدم :40:
مدل 84 اتاق قدیمیه یا جدید؟ 17-18 می ارزه؟
84 با این قیمت احتمالا فیس لیفت شده اس! اگه تمیز باشه میارزه! قیمتش همینه!نقل قول:
مدل 84 اتاق قدیمیه یا جدید؟ 17-18 می ارزه؟
به نطرتون یک گلف 92 تر و تمیز با قیمت 7.5 تومان بهتره یا یک پراید ؟؟
اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید؟
از چه نظر بهتره ؟!نقل قول:
از پراید صفر که بهتره ! الآن دیگه هرچیزی از پراید صفر بهتره ، چند وقت پیش دوستم پرایدشو تحویل گرفته بود ، من نشستم پشتش ببینم جدیدا چجورین ! داداش ما هرچی گاز دادیم دیدیم این نمیره ، هی بیشتر گاز دادم دیدم نه خیر صبا خانوم ( ماشینو میگم) قصد رفتن ندارن ! دیگه داشتم نا امید میشدم که کم کم راه افتاد ! تا راه افتاد دیدم همه جا بدنه داره صدا میده ! چقدرم میلرزید ! به عنوان مخلوط کن میشد ازش استفاده کرد !
آخه پراید قطعاتش راحت تر پیدا می شه. اگه یه چیزیش بشه خرجش کمترهنقل قول:
کلا تو ایران راحت تر می شه ازش استفاده کرد
وگرنه معلومه ماشینی که فولکس تولید کنه رو نمی شه با این اسباب بازی ها مقایسه کرد
شما هم اونجوری که از امضاتون پیداس انگار کلا با ماشین های داخلی مشکل دارید :31:
همه محصولات تولید داخل بد نیستن . نمونش سمند EF7 که هم موتورش برتره و هم ایمنیش به نسبت خوبه . اما در مورد پراید این رو باید بگم که مسئولیت جون تک تک انسانهایی که هنگام رانندگی با پراید کشته شدن به عهده خودرو سازهاست چون این ماشین فاقد هرگونه فاکتور ایمنی و استاندارد جهانی هست .نقل قول:
اما تا زمانی که ما ایرانی ها برای این محصول سر و دست بشکنیم بازم تولید میشه . بازم کشته میشیم و باز هم تولید میشه :23:
یه سوال دیگهنقل قول:
من خوندم که همه ی مدل ها ایربگ و ABS و EBD ندارن
مدل های فیس لیفت شده این امکانا ت رو دارن یا نه؟؟؟
از خیلی جنبه ها پراید بهتره و از جنبه هایی گلف.نقل قول:
انتظارات و استفاده شما تعیین میکنه که کدوم به دردتون میخوره...
من باشم گلف برمیدارم.
:12:
یه درخواست قیمت فوری....
سمند مشکلی مدل 82 ... کارکرد 140 تا . ماشین مال آشناست . موتور و گیربکسش واقعاً عالیه . دور کامل رنگه اما ضربه نخورده ... همه جوره امتحانش کردم سالمه ..... رینگاش ال ایکسیه اما چهار حلقه لاستیک نیاز داره ... بیمش 12 ماه کامل رو داره . چهارسال هم تخفیف بیمه خورده . پخش و باند پایونیر داره اما آمپلی میخواد .....
به نظر شما چند میارزه ؟
آیا انتخاب بهتری توی این رنج قیمت وجود داره ؟؟؟ یه نفرم . من توی جاده میرونم . از پراید هم خیلی خوشم نمیاد
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
یه درخواست قیمت فوری....
سمند مشکلی مدل 82 ... کارکرد 140 تا . ماشین مال آشناست . موتور و گیربکسش واقعاً عالیه . دور کامل رنگه اما ضربه نخورده ... همه جوره امتحانش کردم سالمه ..... رینگاش ال ایکسیه اما چهار حلقه لاستیک نیاز داره ... بیمش 12 ماه کامل رو داره . چهارسال هم تخفیف بیمه خورده . پخش و باند پایونیر داره اما آمپلی میخواد .....
به نظر شما چند میارزه ؟
آیا انتخاب بهتری توی این رنج قیمت وجود داره ؟؟؟ یه نفرم . من توی جاده میرونم . از پراید هم خیلی خوشم نمیاد
با این مشخصات باید ماشین خوبی باشهنقل قول:
یه درخواست قیمت فوری....
به نظر شما چند میارزه ؟
به نظر من همین سمند خوبه
این سمند که شما گفتید با 6 سال کار کرد فکر کنم 9-8.5 قیمت داشته باشه بیشتر از این نمیشه تمیزترین حالتش.
شاید بیشتر دست خودم باشهنقل قول:
ولی استفاده خانوادگی هم داره
فروشنده گلف یکی از دوستان قدیمیه ... خودش می گه حدود 8.5 این ماشین براش خرج برداشته خیلی تمیزه از همه لحاظ و چون خودشون تعمیرکار تخصصی فولکس هستن خوب آدم خیالش راحت تره
ای کاش از ماشین یه عکس می گرفتم و اینجا می ذاشتم... این دفعه که برم پیششون حتما عکس می گیرم
ولی من پراید رو بیشتر به خاطر این که استفاده خانوادگی هم داریم می گم
و کلا خوب پراید ماشین روز هست و گلف یک ماشین قدیمی و بیشتر جوون پسند
از لحاظ فروش هم فکر کنم پراید رو راحت تر بشه فروخت
خوبیش که خوبه ... من قیمت عادلانش رو پرسیدمنقل قول:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
نه بابا ... بین 7.600 تا 7.800 باید باشه ....... مطمئنی 8.5 تا 9 ملیون؟نقل قول:
یه چیز خارج از موضوع رو هم بی زحمت جواب بدین ... این ماشین چهار حلقه لاستیک میخواد ....... چقدر هزینشه ... یه لاستیک خوب 205 میخوام . بخاطر این چقدر از قیمت ماشین زده میشه؟
سلام
سمند 84 نوک مدادی تمیز 120 هزار تا کار کرده .
به نظر شما چند می ارزه ؟
چون شب عیده حدود 7/9-8/9سقفش
بچه ها ديدم تو روزنامه ايران خودرو دوباره تبيليغ كرده...ماشين تحويل اسفند با مدل 89!
به نظرتون خريد پرشيا سال الان منطقيه؟
سال ديگه امكان اروزن شدنش هست يا نه؟
آقا من همون گلف رو گرفتم
ماشین خیلی خوبیه فقط امیدوارم بتونم خوب نگهش دارم تا مثل اون bmw 2002 که قبلا داشتیم داغون نشه :31:
مبارکت باشه امید وارم تصادف نکنی....
خرید اینترنتی خودرو و قطعات یدکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تا 36 میلیون چه پیشنهادی دارید ؟
Mazda 3 تیپ 3 ؟ مگان ؟ سراتو 2010 ؟
قیمت سراتو 2010 چنده ؟
بنده میخواستم مزدا 3 تیپ 3 بگیرم ولی بعضیا میگن چند تومن دیگه روش بزار یه آزرا بگیری بهتره
خواستم بپرسم با توجه به پایین اومدن تعرفه گمرکی آیا گرفتن آزرا بصرفه تر از مزدا 3 هستش؟
دوست عزیز ، باید حداقل 15 تومن بذاری روش که بشه آزرا ، تفاوت کمی نیست ...
سلام - با معرفی سورن ELX EF7 فکر می کنم منطقی ترین ماشین ایران خودرو فعلا همین باشه ( البته امتحانشو پس نداده هنوز )نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون در مورد ام وی ام و ماتیز چیه؟؟
با سپاس