اصل شرکتش که آمریکایی هست ولی خوب واسه کاهش هزینه ها و ... تو چین داره تولید میشهنقل قول:
http://www.infinitysystems.com/car/products/product_detail.aspx?prod=REF7541A&CheckProduct=Y&L anguage=ENG&Country=US&Region=USA
اصل شرکتش که آمریکایی هست ولی خوب واسه کاهش هزینه ها و ... تو چین داره تولید میشهنقل قول:
http://www.infinitysystems.com/car/products/product_detail.aspx?prod=REF7541A&CheckProduct=Y&L anguage=ENG&Country=US&Region=USA
سلام به همه سیس بازا.
برای 405 یه پخش و باند خوب تا 200 میخوام. میشه کمک کنید. پخشش میخوام پایونیر باشه.
باند هم هر چی باشه جز 718 و 6975!!!!!!
انگار اینایی که من دیدم فیلییپینی بودن.:18:نقل قول:
3250 پایونیرنقل قول:
693 ام تی ایکس
نقل قول:
به نظرت این باند صداش نسبت به 6975 کمتره یا بیشتره؟
کاشکی قیمت هم میدادی
نقل قول:امریکایی که نداره ولی یادم نیست دوستان میگفتن کره ای یا فیلییپینی(یا شایدم یه جای دیگه:31:) خوبه و داغ نمیکنهنقل قول:
شما نمیدونید کدومش خوبه؟؟؟؟؟(اخه چینیشم اومده میمخوام ببینم کدومش خوبه)
آمپ رو پیدا نکردم مثل دوستمون saman1367 چی دیگه پیشنهاد میدین؟ باندهای جلو چی پیشنهاد به این سیستمی که گفتیم بگیرم اصلاً خوبه بگیرم یا نه؟ (پژو 405)نقل قول:
سلام جناب adib197 ,اگه عجله نداری نمایندگی فروش شرکت اسرا الکترونیک گفت در آینده میاریم..فعلا" تموم کرده بودن.نقل قول:
میتونی خودت زنگ بزنی و آمار درست تری بگیری که کی میارن.اینم شمارش021-66722937
آمپهایی4کاناله با امکاناته شبیه px4.580 میشه این مدلهارو نام برد:
Soundstream TRA680.4
infinity 7541aSoundstream PcX4.540
اگ میخواید 2تا باندم واسه جلو ببندید که دیگه کانالی واسه بستن ساب نمیمونه و 4تا کانالتون پر میشه...
چون سیستم شما شبیح سیستم منه منظورم باند و پخشه و نیازمون واسه آمپ یکیه لازم دونستم نظرمو بدم شاید بکارتون بیاد با عرض پوزش از اساتید و آقا علی...
سلام به همه اساتید
من یک م راهنمایی میخوام
من تازه یک پراید خریدم
500 گذاشتم کنار واسه سیستمش
شما شگه جای من بودین چه سیستمی جمع میکردین؟
دوست دارم همه نظرشون رو بگن
با تشکر
کمترهنقل قول:
قیمت هم چون دو مدل داره که یکی 70 تومنه و دیگری 90
احتمالا کره ای بوده .ولی محاله داغ نکنه!!نقل قول:
بالاخره باند میخواین یا کامپوننت؟نقل قول:
شما باید تصمیم بگیری که میخوای بعدا ارتقا بدی یا نه؟نقل قول:
اره خوب بعدن دوباره ارتقاع میدمنقل قول:
خب اولا ببخشید که تبریک نگفتم!:31:ان شاءالله مبارکتون باشه!:20:نقل قول:
پخش:7250 قیمت 190
باند :ارت کوییک 693 قیمت 100
آمپلی :7204 کنوود قیمت 150
سیم:گیج 4 قیمت 15 تا 35
تخته:10
نصب:20
ساب و آمپ ساب هم بمونه برای بودجه بعدی:46:
قربونت برم عزیزنقل قول:
به نظرت اگه بخوام کل سیستم رو سونی جمع کنم
سونی در چه حده؟
یکم مقایسه کن سونی رو با پایونیر
با تشکر
دوستان واسه 1073 چه امپی پیشنهاد میدین؟ 7541 خوبه ؟ قیمتاشم اگه بگین ممنون میشم.
سونی نسبت به پولی که میدی امکانات کمتری میده!نقل قول:
پخش های زیره 200 تومنش اصلا تنظیمات و منوی خوبی نداره!
صدای پخشش یکم تیزه!
کلا من فقط با آمپلی سونی حال میکنم.اونم داغ میکنه!
اونم خوبهنقل قول:
قیمتش چنده ؟ امپ دیگه ای پیشنهاد میشه؟
160 یکم بالا,پاییننقل قول:
منظورم پروتکت کردن بود گلم.نقل قول:
وقتی پروتکت میکنه یعنی اینکه داره بهش فشار زیادتر از توانش میاد.نقل قول:
اگه چیزی میخوای پروتکت نکنه برو یه پریمیر 12000 بگیر.فکر کنم 4*120 هم میده.فقط یکم بزرگه:31:قیمتش هم 130 تومنه:5:
میخوام از مارکهای معروف خرید کنم که هم کیفیت خوب هم قدرت مناسب داشته باشهنقل قول:
البته قیمتشم مناسب باشه:31:
اگه چیزی سراغ داری کمکم کن:42:
والا چی بگم .وقتی بودجه شما محدوده چه میشه کرد؟نقل قول:
راستی اینقدر سخت نگیرید.بالاخره هرچیزی یه معایبی داره!
الان من سونی GTR4A دارم.بهش زیاد فشار نمیارم.داغ میکنه ولی پروتکت تا حالا ازش ندیدم.2 تا باند ارت کوییک بهش وصله که دو تا 60 وات میده-1 سابه 3012 کنوود هم بهش بریج کردم.که داره 320 وات بهش میده!سابسونیک هم داره!
حالا پیشه هرکی بگی خوبه میگه جالب نیست.ولی من میگم نسبت به قیمتش خیلی خوبه!همه چی شانسیه و دیگه به استفاده آدم بستگی داره!
پس سعی کن خودت به نتیجه بررسی چون معلوم نیست چیزی که من به شما بگم خوب در بیاد.همین الان یه آمپلی 7541 دستمه که پوکیده و هر جا هم میبرم تعمیر نمیشه!تازه سری قدیم هم بوده!:41:
حالا شما مدل خاصی در نظر داری؟؟؟نقل قول:
یعنی یه امپ خوب 4 کاناله که کیفیت و قیمت مناسبی داشته باشه گیر نمیاد؟؟؟:41:
راستی پخشو امروز خریدم 7016 کنوود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خوب ببینید همونطور که Cyber فرمودن نه آمپ بلکه هر چی که خرید میکنیم معایب خودشون رو هم دارن و البته اگه بودجه رو افزایش بدیم از معایب کاهش پیدا میکنه . اگه بودجتون بین 200 تا 220 بود میتونستید آمپ X41 کنوود بگیرین که آمپ خیلی خوبی هست ولی خوب قیمتش فکر کنم با بودجه شما یکی نیست.
مبارک باشهنقل قول:
صداش و تنظیماتش خوبه؟
قیمت؟
راستی این که 7016 نیست!:18:
من باشم یه سانداستریم بر میدارم.مدلش هم فرق نداره ولی با گارانتی اصلی.:5:
آمپ 4 کانال درست و حسابی چی تو بازار هست الان؟
در حد 250 - 60 تومن
آمپ کانال زیاده
ولی چی بخری و چه قیمتیو از کجا و اصلی باشه یا نباشه و ... رو خدا میدونه
مثلا rub4.600 از سوند هست
قیمت ندارم ولی نباید آمپ بدی باشه
TnT2000 ارت هست
JBl و Alpine هم که 3 - 4 مدل درست و حسابی دارن که گرونن نسبتا
350 تومن و 400 تومن
اقا این سیستمی که گفتی صداش در چه حده؟ کیفیتش چی؟نقل قول:
سلام امیرخاننقل قول:
اینا هست:
Power Acoustik STAX2300/4
Kicker 08ZX650.4
JBL GTO1004
کیفیت و همه چیزش خوبه.فقط ساب و آمپ ساب میمونه که بعدا اضافه کنید که عالی بشه!نقل قول:
سلام و درور بر دوستان
آمپ rub4.600 قیمت 135.000 شرکت اسرا الکترونیک داره میده که الانم تو انبار موجود دارن..
این جور که من تحقیق کردم و از اونایی که داشتن پرسیدم آمپ زیاد تعریفی نیست. از معایبش میشه گفت: داغ کردن خوراکشه ! اون قدرت واقعی رو که رو مشخصاتش هست نمیده.. بعضی هام که میگفتن پرو تکت میکنه که راست دروغش, گردن خودشونه..
سری های روبیکانrub و پیکاسو(px,pcx,pca) تقریبا شبیه همدیگن. کیفیت ساخت بالایی ندارن.
سری تارانتولا (tx,trx,tra) که بسته به سال تولید اسمشون فرق می کنه کیفیت ساخت خوبی دارن سری های tra و trx کیفیت قابل قبولی دارن. می شه گفت از نظر کیفیت با آمپ های آلپاین رقابت می کنن (با قیمت خیلی پایین تر) . شما در بهترین شرایط حداقل 10-15 % افت قدرت رو دارین چون این وات های اعلامی اکثرا روی 14.4 ولت و شرایط آرمانی اندازه گیری می شه.
این ثمره تحقیق من در مورد مدلهای ساند استریم بود که گفتم اینجا بیان کنم شاید بکار دوستان بیاد...
من خودم این مدل چشممو گرفته--->TRX4.640
راستی اینم 2مدلم از آمپهای 4کاناله ساند که الان شرکت اسرا موجود داره با مشخصاتش میزارم..
Soundstream STL4.500 + DTR4.500
RMS Power Rating:· 4 ohms: 80 watts x 4 chan.· 2 ohms: 125 watts x 4 chan.· Bridged, 4 ohms: 250 watts x 2 chan.
کارایی این 2مدل مثل همه..موفق باشید.
سلام. به نظرتون jbl p963 قدرتش از 6975 یا 718 بیشتره؟
الان قینتش چنده؟ از گجا بگیرم تو تهران که مطمئن باشه؟ در ضمن rms این باند چنده.؟؟
با اجازه پیشکسوتها..نقل قول:
بله میشه گفت بهتره..
چون 6975 که دیگه اصلیش نیست این جدیدا میگن زیاد تعریفی نیست, من صدای مدل اصلیش رو تو ماشین بچها گوش دادم که بانده با کیفیتیه ولی تو ولوم بالا صداش تیز میشه که رو مخه!
718ٍEX بهتر از 718 معمولیه یجورایی عیبهای 718 معولی در مدل ای ایکس بر طرف شده ,مثل همون تیزیه صداش ولی بازم صداش تیزه!! ولی بیسش حرف نداره !خودم دارمش
jbl963 مثل gbl953 هستش هرکی داشته تعریف کرده با این تفاوت که 963 2اهمی هست و دستت تو انتخاب آمپ برای این باند بازتره..
اینم مشخصاتش:
6x 9" 3-way Power Series Car Speakers 330W, 110W RMS, Tweeter level control, 2 ohms impedance
قیمتش 140.000ت
این اطلاعات من بود در مورد این باند , حالا دوستان خودشون این مدل رو دارن و بیشتر راهنمایی میکنند
این عکسو از سایت کنوود انگلیس گذاشتم(اسم مدلش تو اروپا فرق میکنه )نقل قول:
ولی این همون 7016
البته مدل 8016 هم وجود داره که عین همینه فقط بلوتوث داره.
---------- Post added at 04:24 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------
از 6975 جدید و این 718 حتمآ بهترهنقل قول:
قیمتشم تو تهران 1 هفته پیش 135 تومن بود
من این امپو 300 قیمت داشتم:18:نقل قول:
شما مطمینی؟؟؟؟
من تا 200 حاظرم برای یه امپ 4 کاناله بدم(امپ که کیفیت و قدرت خوبی داشته باشه)
که بتونه هم صدای باندامو (p963) در بیاره هم از پس ساب 3012 بر بیاد
الان اینجور که دوستان میگن ساند دیگه کیفیت قبل رو نداره!ولی یه سری ها میگن پاوراکوستیک رو همون شرکت تولید میکنه و کیفیت خوبی داره.قیمتاش هم واقعا عالیه.نقل قول:
زنگ بزن ببین چیزی پیدا میکنی؟فکر کنم تا 200 تومن چیزه خوبی گیرت بیاد.
اگه مدلی که به امیرخان پیشنهاد کردم رو پیدا کنید که خیلی قویه!
کدوم بهتره؟
Pioneer DEH-7250SD
Pioneer DEH-P7150UB
تقریبا یکیه.فقط رنگ دموی یخی داره و 2 تا باند اکولایزر بیشتر داره 7150!نقل قول:
بیشتر سلیقه ای!
در ضمن 7250 رم میخوره که اون نمیخوره!
قابل مقايسه نيستن باند p963 يه سرو گردن بالاتره از اون 2 تا من چند روز پيش گرفتم 129 تومن و خوبيش اينه 2 اوهمه با امپ ارزون اون 2تا رو ميكنه تو جيب بقلش :31:نقل قول:
مسلما 7150 پنل برقي - دمو يخي و ريموتش هم جوي استيك داره :31: در كل يكم حرفه اي تر هست نسبت به 7250نقل قول:
مرسی از کمکتون.
میشه یه آمپ خوب و ارزون واسه این باند معرفی کنید؟
سلام دوستان .
من یه سمند EF7 گرفتم . پخشش فابریکی ( فک کنم موج نیکان ) فلش خوره . فقط این بانداش فک کنم خیلی مزخرفه .
حالا از دوستان یه راهنمایی میخوام و اینکه اگر بخوام با 40 ، 50 تومن یه صدای خوب داشته باشم ، شدنیه ؟ چه باندی بندازم بهتره ؟ قیمت چقدر ؟
سلام جناب sari-1369نقل قول:
ماشینتون مبارک باشه, موتور EF7 موتور بسیار خوبیه, ما رفتیم سمند با این موتور بگیریم که ایرانخودرو گفت فعلا" دیگه با این موتور پایه گازسوز تحویل نمیدم :41:
خوب بریم سر باند: باند تو رنج قیمت 40-50 چیزی مد نظر ندارم که حرفی برای گفتن داشته باشه ,اگه کمی صبر کنی و بودجه تون رو بالا ببرید و یه جفت باند MTX 693 بگیری پشیمون نمیشی باند کیفیتی هست که بدون آمپلی هم میتونید از صداش لذت ببرید
قیمت این باند 70ت, البته الان قیمتها کمی بالا رفته..
اگه تو همون رنج قیمت میخواید و نمیخواید بیشتر هزینه کنید این مدل از ساندرو میتونید انتخواب کنید
Sound Stream LS.692 قیمت 50.000
میتونید از اینجا خریداری کنید بزنگید ببینید تو انبار موجود داره یا نه..
کد:http://pioneershop.ir
از امپ هاي ساند استريم استفاده كننقل قول:
pca2.260
lw2.240
xta2.240
به ترتيب از بالا هركودومو كه پيدا كني مناسبن فيمت هم دور و بره 80 تومن
من خودم يكي از همينا رو برميدارم به دليل كم بود بوجه متاسفانه :31: