خب شماره نذارید، بنویسید که مایل به جابهجایی هستید، کسی اگه تمایل داره، بهتون پیغام خصوصی بده :20:نقل قول:
(البته اگه این جور درخواستها بالکل در اون تاپیک/انجمن خلاف قوانین نباشه)
Printable View
خب شماره نذارید، بنویسید که مایل به جابهجایی هستید، کسی اگه تمایل داره، بهتون پیغام خصوصی بده :20:نقل قول:
(البته اگه این جور درخواستها بالکل در اون تاپیک/انجمن خلاف قوانین نباشه)
نقل قول:
دوستان براي من مشكلي پيش اومده:پست هاي قديميم گزينه Edit ندارن
سلامنقل قول:
نه باگ نیست. پست های قدیمی قابل ویرایش نیست.
سلامنقل قول:
نه
سلام ,نقل قول:
موفق باشید!:40:نقل قول:
بیشتر از 6 ماه رو نمیتونن ویرایش کنن
درودنقل قول:
دست شما درد نکنه.
تازه با این سوء استفاده هایی که از پستهای اول یک تاپیک پربازدید میشد جا داره تاریخ ویرایش رو از این هم کمتر کرد.
سلام
من خواهم network+ و بعد از آن ccna را یاد بگیرم اگر جزوه آموزشی دارند لطفا مرا راهنمایی نمایید خیلی نیاز مبرم دارم
با سلام...
برای تغییر نام کاربری باید به کجا مراجعه کنم؟
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید :11:نقل قول:
تشکر.....نقل قول:
اول فکر کردم شوخی کردین گفتین ثبت احوال،بعدا رفتم روی لینکش دیدم چنین موضوعی هست. :40:
سلام
چرا بعضی کاربرها یوزرشون به صورت italic هستش.ما هم میتونیم اسم کاربریمون رو italic کنیم؟
سلامنقل قول:
بله میتونین. آدرس ایمیلتون رو عوض کنید بعد نرید فعالش کنید:31:
خیلی ممنون.:11:نقل قول:
ولی بعدش میتونیم دوباره پست بدیم و ایناها...؟:20:
خواهش میکنم.نقل قول:
تا حالا امتحان نکردم. فکر میکنم بشه. ولی احتمالا محدودیتهایی بوجود میاد.
تا اینکه برید به ایمیل جدید و رو لینک مربوطه کلیک کنید تا همه چی درست بشه.
دستتون درد نکنه خلی خوب بود
یه پیشنهاد:
ای کاش میشد پست اول هر تایپک در راس همه صفحات تاپیک قرار می گرفت.خیلی کمک کننده بود
نمی دونم ورژن VB سایت قابلیت اینکار را داره یا نه یا میشه از ه**کی برای این کار استفاده کرد یا نه.ورژنهای 4 به بالا که میشه
سلام
من می بینم بعضی دوستان امضا با حجم بسیار بالاتر از 40 کیلو بایت و حتی اندازه بزرگتر دارن
ولی نمی دونم من وقتی می خوام امضا بزاریم مدام ارور میده و کوتاه بیا نیست
چجوری میشه عکسی بزرگتر از محدودیت ها در امضا گذاشت ؟
تو همهی تاپیکها پست اول لزوماً پست راهنما یا مفیدی نیست !نقل قول:
مثلاً تو بخش معرفی نرمافزار، پست اول، اولین ورژن معرفی شده، و پست آخر، آخرین ورژنشه ! چه فایدهای داره اینجا؟!
یا مثلاً تو بخش موسیقی و خیلی بخشای دیگه، معمولاً پست اول اهداف و رویکرد اون تاپیک رو مشخص میکنه ... مگه چند بار لازمه این چیزا رو مطالعه کنید؟! یه بار میخونید، متوجه میشید، کافیه دیگه ...
درسته، یه سری تاپیکا هستن که پست اولشون فهرسته، یا دستهبندی موضوعی داره، و خب ممکنه در طول کار کردن با تاپیک به دردتون بخوره، اما واسه این موارد میتونید خیلی راحت با چند تا کلیک در مرورگرتون این امکان رو واسه خودتون فراهم کنید ...
در همهی مرورگرها در حال حاضر، امکان تبهای مختلف وجود داره، نبود هم میتونید از پنجرهی جدید واسه اون پست استفاده کنید ... :11:
چرا نمیشه آواتور متحرک بزارم، در صورتیکه بعضی از کاربران دارن؟:20:
سلام علیکم
این چیه ملت؟
نقل قول:
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 48697 bytes) in /home/forump3/public_html/showthread.php on line 1275
اون بعضی هـا آواتـار هاشون برای زمانی هستش که میشد از تصویر متحـرک استفاده کرد ..( از اون موقع آواتـارشون رو تغییـر ندادن )نقل قول:
چرا نمیشه آواتور متحرک بزارم، در صورتیکه بعضی از کاربران دارن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا الان نباید بزاریم مگه چی میشه. ببخشیدا. مرسی:20:نقل قول:
اون بعضی هـا آواتـار هاشون برای زمانی هستش که میشد از تصویر متحـرک استفاده کرد ..( از اون موقع آواتـارشون رو تغییـر ندادن )
با سلامنقل قول:
به دلایلی که مدیریت سایت صلاح میدونستن و این دسترسی رو قطع کردن.
مثلا شاید اگه این دسترسی بود توی یک تاپیک که میرفتی همه کابران از آواتارهای متحرک استفاده میکردن و بعد ردیفی که نگاه میکردی فرم تاپیک و پست ها بد جلوه میداد.
موفق باشید.
ببخشید. ولی اصلا دلیل قانع کننده ای نبود!:20:نقل قول:
مثلا شاید اگه این دسترسی بود توی یک تاپیک که میرفتی همه کابران از آواتارهای متحرک استفاده میکردن و بعد ردیفی که نگاه میکردی فرم تاپیک و پست ها بد جلوه میداد.
سلام، مشکل از سمت شما نیست ..این اررور از سایته و گهگاهی رخ میده ،نقل قول:
زمانی ایجاد میشه که یک فایل PHP بیش ار حد تخصیص داده شده رم سرور رو اشغال کنه..در VB بیشتر هنگام سرچ های سنگین(با نتایج زیاد و...) رخ میده
نقل قول:دوستمون حدس زدند ، قطعی که نگفتند..میتونه بدلیل حجم بالاتر فایلهای GIF باشه که هم سرور رو اشغال میکنه و هم صفحه ها رو سنگین و در نتیحه ویزیت یوزرها رو مشکل...البته این هم حدسه ...نقل قول:
در کل یکسری از سوالات رو که اخیرن بارها پرسیده شده خوب بود ادمینها خودشون توضیح بدن و یا از اون بهتر به FAQ سایت اضافه کنند (بصورت فارسی)
اینم قانع کننده نیست آخهنقل قول:
دوستمون حدس زدند ، قطعی که نگفتند..میتونه بدلیل حجم بالاتر فایلهای GIF باشه که هم سرور رو اشغال میکنه و هم صفحه ها رو سنگین و در نتیحه ویزیت یوزرها رو مشکل...البته این هم حدسه ...
در کل یکسری از سوالات رو که اخیرن بارها پرسیده شده خوب بود ادمینها خودشون توضیح بدن و یا از اون بهتر به FAQ سایت اضافه کنند (بصورت فارسی)
خب طبق قانون میشه از فایلهای زیر 30KB استفاده کرد. این که دیگه مشکلی نداره
اگه یه نفر یه دلیل خوب میاورد عالی میشد
یا به قول دوستمون مدیرا جواب میدادن
فقط نگید که سایت مشکلات فراوانی داره و الان وقت رسیدگی به این چیزای جزئی نیست
مرسی و ممنون :10:
بنفشا میتونن آواتار متحرک بذارن!نقل قول:
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
برای عکسای متحرک برنامه خاصی نیاز نیست؟مثلا فلش یا پلاگ اینو اینا!
این الان جواب من بوود؟؟!:13:نقل قول:
بنفشا میتونن آواتار متحرک بذارن!
من خودمو گفتم من آبی هستم/:
نقل قول:
اینم قانع کننده نیست آخه
خب طبق قانون میشه از فایلهای زیر 30KB استفاده کرد. این که دیگه مشکلی نداره
اگه یه نفر یه دلیل خوب میاورد عالی میشد
یا به قول دوستمون مدیرا جواب میدادن
فقط نگید که سایت مشکلات فراوانی داره و الان وقت رسیدگی به این چیزای جزئی نیست
مرسی و ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طور بعضي ها نام كاربري فارسي دارند؟
من فقط ميخام نام كاربري اي كه براي بقيه نمايش داده ميشه رو تغيير بدم چه كار بايد كنم؟
یکسری از قوانین هست که در گذشته با توجه به سرعت کم اینترنت گذاشته شده اند که هنوز مورد بررسی مجدد قرار نگرفته اند، یکسری دیگه هم مشکلاتی نظیر بهم خوردن نظم و ... (حالا من نمی گم درست هست یا نه، کلا می گم دلیل اون بوده) در مورد آواتار متحرک دلیل:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3881193&postcount=19
یعنی چی ؟ ! خب موقـع ثبت نام ، نـام کاربریشون رو فارسی نوشتـننقل قول:
چه طور بعضي ها نام كاربري فارسي دارند؟
باید به ثبـت احـوال مراجعه کنیـن .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فقط ميخام نام كاربري اي كه براي بقيه نمايش داده ميشه رو تغيير بدم چه كار بايد كنم؟
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=395
خیلی از فروم ها هستند که آواتار متحرک رو مسدود کردند.نقل قول:
اون لینکی که دلیل این موضوع رو توضیح داده و جناب taia گذاشتند من اجازه دسترسی ندارم نمیتونم ببینم ولی بحرحال در چند سال اولی که فروم ها عرف شده بودند معمولا کسی محدود نمیکرد ولی وقتی همه شروع به استفاده کردند کم کم یه مفهومی به اسم اسپم تصویری تعریف شد که هر عکس محرکی که چشم رو خسته کنه باید پرهیزکرد ولی تو عموم فروم ها اجازه میدند کاربرهایی که قبل وضع این قانون استفاده میکردند نگه دارند.
خیلی ها منع این رو یکی از شاخصه های ظاهریی یک فرووم حرفه ایی و تخصصی میبدونند.
من خودم به شخصه خیلی با آواتار و لوگو متحرک مشکل دارم.و به نظرم در شان یک سایت حرفه ایی و تخصصی نیست.
حالا دلیل سایت چی هست من اطلاعی ندارم شاید غیر از این بوده باشه.
نقل قول:نوشته شده توسط جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
استفاده از آواتار متحرک، واقعآ به نظم و زیبایی سایت لطمه میزنه
شما حساب کنید امضا متحرک، برخی علایم هم متحرک، تبلیغات سایت هم که فلش هستند و متحرک،
آواتار هم متحرک بشه خیلی شلوغ پلوغ نمیشه صفحات به نظرتون؟
سلام .
به نظرتون ادمین ها لطف میکنن و یه بک آپ از گروه اجتماعی که ساختم بهم بدن ؟؟
جایزه رو گرفتید؟نقل قول:
منظورم کاملا واضح است.
همیشه سعی دارید روی چیزهایی که اهمیت ندارند تمرکز کنید.
شما این را برای این اطلاع دادید تا پاک شود. درسته؟
میتوانستید به یکی از مدیران تو پیغام خصوصی بگید.
وقتی شما اینو اینجا قرار دادی کاری کردی که همه ببینند.
قبل انجام هر کاری اول فکر کنید.
موفق باشید
تو p30world تاپیکی در مورد پرسش و پاسخ های حسابداری داریم؟
بچه ها چجوری از دست " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " خلاص بشم؟:13:
تو این آدرس :
:11:کد:http://forum.p30world.com/group.php?do=invitations
سلام دوست عزیز ...نقل قول:
تنظیمی وجود نداره که به واسطهی اون هیچ دعوتی براتون ارسال نشه ...
اما میتونید از همون لینکی که دادید، وارد تمام گروههایی بشید که بهش دعوت شدید، و از قسمت بالا چپ، رد دعوت رو بزنید ...
سسایت باگ داره یا من خودم مشکل دارم؟نه عکسی تو سایت میبینم نه حتی
عکس امضا خودم!:41:
I am not afraid
to walk this world alone
اين چيزيه كه تو عكسه امضاي شما نوشته !!