لعنت بهش...نقل قول:
نوشته شده توسط sensil
Printable View
لعنت بهش...نقل قول:
نوشته شده توسط sensil
تا دير نشده برو كلانتري شكايت كن و سيم كارتتو بسوزوننقل قول:
تو هفته قبل گوشي يكي از دوستان رو دزديدن ، اون زود رفت اين كار رو كرد و پس از رديابي امروز گوشيش پيدا شد
تو هم برو انشالله كه پيدا ميشه :10:
آخ آخ.سخته.میدونم.گوشی برادر من هم یه مدت پیش دزدیدن.نقل قول:
بچه ها گوشی p1 منو دیروز دزدیدن.
خیلی غصه خورددم.
مواظب گوشیاتون باشین.
اون برنامه ضد سرقت گوشی رو چرا نصب نمیکینید دوستان.لازم میشه ها.از قفل صفحه کلید هم غافل نشید.
تایید میشه.حتما این کار رو کنید.نقل قول:
تا دير نشده برو كلانتري شكايت كن و سيم كارتتو بسوزون
تو هفته قبل گوشي يكي از دوستان رو دزديدن ، اون زود رفت اين كار رو كرد و پس از رديابي امروز گوشيش پيدا شد
تو هم برو انشالله كه پيدا ميشه
حامد من امتحان کردم ولی نشد توی تنظیمات هم تنظیم کردم و شماره رو دادم که اس ام اس کنهنقل قول:
ولی اس ام اس نداد !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا یه چیز عجیب من دیشب گوشیم(P1) با Dail up آپدیت کردم یک ساعت نیم بیشتر طول نکشید که آپدیت شد.درست آپدیت کردم؟
عجب دايل آپ باحالي...
Cda گوشيت رو بنويس اساتيد ببينن.
نه متاسفانه درست نشدنقل قول:
ریستارت کنید ببینید درست میشه؟
یعنی یک ساعت و نیم 70 مگ دانلود کردی؟:18:نقل قول:
آقا یه چیز عجیب من دیشب گوشیم(P1) با Dail up آپدیت کردم یک ساعت نیم بیشتر طول نکشید که آپدیت شد.درست آپدیت کردم؟
من با Adsl 128 حدود 2 ساعت طول کشید!
شما بعد از نصب برنامه یه سیم کارت جدید روی گوشی انداختید؟نقل قول:
حامد من امتحان کردم ولی نشد توی تنظیمات هم تنظیم کردم و شماره رو دادم که اس ام اس کنه
ولی اس ام اس نداد !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از اون که سیم کارت جدید رو گذاشتید به همون شماره ای که برای برنامه تعریف شده یه sms میاد که سیم کارت روی گوشی عوض شده.اگر میخواین کاری کنید دستور مورد نظرتون رو ارسال کنید.
توی همون تنظیمات برنامه نوع دستور قابل تعریف هست.مثلا gottall رو ارسال کنید تمام contact های روی سیم کارت جدید برای شما ارسال میشه.
حالا دقیق یادم نیست چه دستوراتی بود ولی تست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه.
من خودم با اینترنت پر سرعت در حد 128 نیم ساعته آپدیت کردم.ولی چطور؟نقل قول:
یعنی یک ساعت و نیم 70 مگ دانلود کردی؟
من با Adsl 128 حدود 2 ساعت طول کشید!
اول برنامه SEUS رو جدا گانه گرفتم.این شد در حدود 30 مگ.
فلش پلیر رو تنظیمات دیگه هم قبلا انجام شده بود.
کل مراحل آپدیت شد 30 دقیقه.
منم در تعجب به سر میبرم:18: این آقا یک ساعت و نیم آپدیت کردن بعد اون وقت ما با سرعت دانلود 40 حامد یادشه که شبش نذاشتم بخوابه 2 یا 3 ساعت طول کشید ( حاجی بگو از کجا دیال آپ میگیری ما این Adsl جمع کنیم بزنیم تو خط دیال آپ :31: )
من اون 2 ساعت رو به غیر از دانلود فایل Sony Ericsson Updater گفتم...نقل قول:
آخه اینترنت من داتک آشغالی بوده... :31::13:
اره دیگه سیم رو عوض کردمنقل قول:
شما بعد از نصب برنامه یه سیم کارت جدید روی گوشی انداختید؟
بعد از اون که سیم کارت جدید رو گذاشتید به همون شماره ای که برای برنامه تعریف شده یه sms میاد که سیم کارت روی گوشی عوض شده.اگر میخواین کاری کنید دستور مورد نظرتون رو ارسال کنید.
توی همون تنظیمات برنامه نوع دستور قابل تعریف هست.مثلا gottall رو ارسال کنید تمام contact های روی سیم کارت جدید برای شما ارسال میشه.
حالا دقیق یادم نیست چه دستوراتی بود ولی تست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه.
حالا یه بار دیگه تنظیم می کنم جواب داد میگم
چند روز پیش گوشیم به کامپیوتر متصل بود و کار خاصی هم باهاش نمیکردم. بعد یه دفعه دیدم گوشی خاموشه هر کاری هم کردم روشن نشد ، چند بار باطری را در آوردم و گذاشتم سر جاش دیدم خیر روشن نمیشه ، بعد زدمش توی شارژ دیدم باریش داره پر میشه ، توی شارژ روشنش کردم دیدم باطری 0 درصده ، یعنی یه دفعه کل باطری خالی شده بود.
من همون روز برنامه آنتی ویروس مک آفی را روش نصب کرده بودم ، احتمال دادم مشکل از اونه و پاکش کردم و تا حالا هم دیگه باطری خالی نشده .
از شما دوستان کسی تا حالا با این برنامه چنین مشکلی داشته یا نه؟
دیگه اینکه توی این همه هک صدا که توی سایت هست کدومشون روی پی وان خوب جواب داده؟
میخوام موقع مکالمه صدای اسپیکر و کپسول صدای جلوی گوشی بیشتر بشه.برای مکالمه توی شلوغی و موقع رانندگی.
عجیبه.بعید نیست از برنامه باشه.خوبه که درست شد.
برای هک صدا هم به نظرم این خوب باشه.باز از دوستان یه سراغی بگیر:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2504259&postcount=809
آقا محمد میخواست بگه یعنی منم داتک دارم :31: آقا قبول همتون کارتون درسته:8: ما هم از شرکت سر کوچمون همون که معروفه هم مبایل میفروشه هم اینترنت میده و کم مونده آدامس هم بفروشه خلاصه برای خودش یه پا آچار فرانس هستش ازونجا Adsl گرفتم ( منم اومدم بگم Adsl دارم):27: البته از شوخی گذشته دیال آپ بهتره از این سرعت ما که چند ساله داریم ازش استفاده میکنیم :20:نقل قول:
آقا از من میشنوی مد صدا دیفالت خود گوشی بهتره دست کاریش نکن. ولی اگه خیلی خیلی احساس میکنی کمه و نمیشنوی مد صدای افزایش دهنده بریز اما در کل نظر من اینه که صدای دیفالت خود گوشی مناسب هستشکد:دیگه اینکه توی این همه هک صدا که توی سایت هست کدومشون روی پی وان خوب جواب داده؟
میخوام موقع مکالمه صدای اسپیکر و کپسول صدای جلوی گوشی بیشتر بشه.برای مکالمه توی شلوغی و موقع رانندگی.
در این مورد هم باید بگم به نظر من نمیتونه از یک برنامه باشه که شارژ باتری اینقدر سریع خالی کنه یه چندوقت دیگه صبر کنید اگه بازم اینجوری شد بدونین مشکل سخت افزاریه یا شایدم باتری.. اما من بعید میدونم یک برنامه آنتی, شارژ این جوری ببره بعدش شما پاکش کنید درست بشه! مگه باتری p1 این قدر ضعیفه که یه برنامه بخواد کل شارژش خالی کنه!!؟:18:نقل قول:
بله من Adsl به مدت 2 ماه داشتم (اونم به صورت Share که از همسایمون میگرفتیم...) ---> همسایه ی ******مون رفت پسش داد! (با اینکه کل پولشم من میدادم!!)نقل قول:
آقا محمد میخواست بگه یعنی منم داتک دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا قبول همتون کارتون درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما هم از شرکت سر کوچمون همون که معروفه هم مبایل میفروشه هم اینترنت میده و کم مونده آدامس هم بفروشه خلاصه برای خودش یه پا آچار فرانس هستش ازونجا Adsl گرفتم ( منم اومدم بگم Adsl دارم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته از شوخی گذشته دیال آپ بهتره از این سرعت ما که چند ساله داریم ازش استفاده میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که خیلی وقته Dial Up دارم...:8:
نه 70MBکه دانلود نکردم اما مراحل آپدیت خیلی سریع رفت.از آپدیت شدنشم مطمئنم چون شد مثل روز اول.cda گوشیمم اینه
CDA162022\9 R6G02
CDAگوشیم طبق اون لیست باید word generic باشه اما زده :18:Arabic
فهمیدم جریان چیه.چون گوشیمو 3روز قبلش بازم آپدیت کرده بودم.نوشته بود Leatest Update Is Inestaled.بعد من Continue Any way زدم.مرحلش خیلی سریع طی شد.
سلام
من P1i دارم حوصله ندارم همه ي فايل ها رو امتحان كنم .
مي خواستم بدونم P1i چه فرمت هاي
صوتي
تصويري
و متني
رو ساژورت مي كنه ؟؟؟؟؟
ای بابا.این همه موارد رو میخوای؟
شما خودت که کم حوصله ای چطور از بقیه توقع با حوصله بودن داری.دی...
ببین.گوشی که سیستم عامل داره مزیت بزرگی که داره این هست که با نصب نرم افزار به راحتی میتونید تعداد زیادی فرمت مختلف رو اجرا کنید.
برای صوت و تصویر تقریبا تمام فرمتهای رایج رو میشه با نصب نرم افزار اجرا کرد.
ولی در حالت دیفالت فرمتهای صوتی mp3& AAC رو میخونه.فرمتهای تصویری هم MP4& 3GP اگر بیشتر هم باشه من نمیدونم.
ولی با نرم افزاری مثل core player تقریبا اکثر فرمتها اجر میشه.حتی عکس.
متنی هم باز با office روی گوشی TXT.* و doc.* رو اجرا میکنه.
برای فرمتهای دیگه هم برنامه هست.
آقایون کیفیت صدای هندزفریp990 با p1 خیلی فرق داره ؟
یعنی صدا بهتر شده ؟ من p990 دارم به نظر شما برم یه P1 بگیرم پخش موسیقی خیلی مهم هست برام
و سوال دیگم این که قیمت کار کرده و کار نکردش چنده الان تو الائدین؟
مرسی
دوستان برنامه ای سراغ دارید که باهاش بشه برنامه های مدیا را توی ویندوز کنترل کرد و کامپیوتر را باهاش خاموش کرد؟ در ضمن با دکمه های پی وان مشکلی نداشته باشه.
Bluetooth Remote Control را دارم برنامه خوبی هم هست ولی با دکمه های پی وان مشکل داره ، اگه لمسی بود خیلی خوب بود.
Salling Clicker رو بگیر که خیلی عالی هست...نقل قول:
دوستان برنامه ای سراغ دارید که باهاش بشه برنامه های مدیا را توی ویندوز کنترل کرد و کامپیوتر را باهاش خاموش کرد؟ در ضمن با دکمه های پی وان مشکلی نداشته باشه.
Bluetooth Remote Control را دارم برنامه خوبی هم هست ولی با دکمه های پی وان مشکل داره ، اگه لمسی بود خیلی خوب بود.
هم وایرلس و هم بلوتوث رو ساپورت میکنه
خدا خیرت بده عجب برنامه خوب و کاملیه . فقط عجیبه که تا حالا اسمی از این برنامه با این کارائی بالا نشنیده بودم.
من همه هک صدا ها رو تست کردم یه شب ، دو سه ساعت طول کشید ولی به این نتیجه رسیدم روی P1 با "هک صدای افزایش Bass " ، هم صدای هدفون و هم صدای اسپیکر فوق العاده خوب میشهنقل قول:
دستت درد نکنه فردا حتما امتحانش میکنم.
راستی پیرو سوال قبلیم برنامه Salling Clicker یه تالار گفتگو هم توی سایتش داره که از اونجا میشه با نصب یه سری افزونه ها کارائی این برنامه را بالا برد و نرم افزار های بیشتری را ساپورت کرد.
این کنترل موسش خیلی عالیه.
با p1 در حالت نور روشن فيلم برداري كنيد قبل از هر چيز برنامه torch (چراغ قوه پورت شده از g700) رونصب كنيد
بعد shortcat button رو از منوي cotorol panel /device پيدا كنيد و اون رو روي STANDBY قرار بديد
بعد دوربين رو فعال كنيد اونو روي فيلم برداري قرار بديد و به قسمت wiew بريد
بعد كه ويو لود شد يعني اخرين عكس يا فيلم كه گرفتين ظاهر شد دكمه shortcut button رو فشار بدين
و از منوي اصلي بريد و برنامه torch رو فعال كنيد و اون رو روي on بزاريد
سپس به task manager بريد و از resent دوربين (camera) رو فعال كنيد و يه بك بزنيد تا بره رو فيلمبر داري حالا از فيلمبرداري با نور روشن لذت ببريد
توجه:ممكنه استفاده زياد به فلش گوشي اسيب بزنه
اگر آسیب دید به عهده خودتان
منبع : موبایلستان m_salimi
دوستان ببخشید من حس سرچ زدن نداشتم :11:. این برنامه براش لینک دانلود هست؟نقل قول:
مرسی محمد جان . اما فایل کرکش ----- شده توی پستتون متاسفانه:13:
نقل قول:
3 روزه من این پست رو دادم بابا عجب آدمای بی خیری هستین شما !؟ هیچکس جواب این سوال من رو نمی دونست؟:18:
خواهش میکنم :11:نقل قول:
نوشته شده توسط smoking
شما میتونی برای همون P990 یه هندزفری HPM-82 (عین ماله w950) بگیری و با استفاده از هک افزایش صدای هندزفری، کلی حال کنی :20:نقل قول:
نوشته شده توسط peyman_master
aval bebakhshin ke finglish type mikonam !!!!(chon nemidonam chesh shode majboram !!!)
migam mikhastam bedonam ke in p1 system amelesh chie ???
mesl UIQ & SIS & java
mikham ye sery barname rosh berizam aslan mishe ya n1!!!!
سیستم عاملش سیمبین هست از نوع uiq3 که با نوکیا فرق داره.
جاوا رو هم ساپورت میکنه.
برنامه هم زیاد هست ولی نه به زیادی سری سیمبین نوکیا.
لینک دانلود جدیدترین ورژن core player کسی داره؟
آخرین قیمت از m2 8GB برای p1 کسی سراغ داره؟می خوام بالاخره بگیرمش سرعتش وقتی 8GB پر باشه پایین نمیاد؟
راستی 1 مشکل برای خودم پیش اومدهاوی فایل منیجر که میرم و به قسمت مموری کارتنقل قول:
پ.شه ها رو به صورت فایل exe نشون میده !
نمیدونم چرا ؟
حتی وقتی میخواستم عکس ها رو آپلود کنم با تینی پیک و قتی که با کامپیوتر وصل میشدم
میرفتم به مای کامپیوتر....مموری کارد..پیکچر..جلو تر نمیرفت و خود پوشه picture(پیکچر) رو با فرمت exe نشون میداد
مشکل چیه؟
1 بار هم مسر ریست ( ستینگ) کردم اما درست نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی قبلا" هم گوشی رو هک کردم
سلام،
مشکل از مموری نیست؟
(یه فول بک آپ از مموری بگیر و مموری رو فرمت کن بعد ببین چطور میشه)