با این جملت خیلی حال کردم . البته صبا باتری مهره های خوبی داره : دینقل قول:
اگه تو صباباتری بازی کنه خب هیچ وقت کاری از پیش نمیبره که!
بچه هاخبرو که خوندین کاناوارو میمونه یو هووووووووووو
با این جملت خیلی حال کردم . البته صبا باتری مهره های خوبی داره : دینقل قول:
اگه تو صباباتری بازی کنه خب هیچ وقت کاری از پیش نمیبره که!
بچه هاخبرو که خوندین کاناوارو میمونه یو هووووووووووو
بچه ها من که لذت میبرم تایپیک به این فعالی داریم تایپیکای دیگه چی بشه یه پست در روز زده شه
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد که دو فصل قبل از بارسلونا جدا شده و راهي مادريد شده بود،در ليست فروش اين باشگاه متمول قرار گرفت.
به نقل از "گل"،"خاوير ساويولا" در يک سالي که در سانتياگو برنابئو توپ زد،به ندرت در ترکيب اصلي رئال قرار گرفت و نتوانست آنچنان که انتظار مي رفت در اين تيم بدرخشد.اين در حالي بود که او با يک انتقال جنجالي از بارسلونا به رئال مادريد پيوسته بود.
"برند شوستر" سرمربي تيم قهرمان فصل گذشته لاليگا به سران تيم دستور داده است نام ساويولا را در ليست فروش باشگاه قرار داده و به دنبال باشگاهي براي او باشند تا رئال با بازيکنان اصلي و واقعي خود در اردوي پيش فصل در اتريش حاضر شود.
طبق آنچه که در رسانه ها آمده است تيم هاي وولفسبورگ،يوونتوس،ناپولي و فيورنتينا به جذب اين مهاجم ريزنقش ابراز تمايل کرده اند.
نکته جالب توجه درخصوص ساويولا اين است که اين بازيکن با مبلغ 5 ميليون يورو به رئال مادريد پيوست.اين درحالي است که بارسلونا هفت سال قبل براي انتقال او از ريورپلاته 18 ميليون پوند پرداخت کرده بود.
به نظر مي رسد داستان انتقال "کريستيانو رونالدو" ستاره پرتغالي منچستريونايتد به رئال مادريد ديگر به پايان رسيد باشد و اين بازيکن در "اولدترافورد" باقي بماند.
به نقل از"يورو اسپورت" امروز "رامون کالدرون" رئيس رئال مادريد و "ديويد گيل" مدير اجرايي منچستر در خصوص اين انتقال ديدار خواهند کرد تا همه چيز براي اين جابجايي مطرح شود.
رئيس رئال مادريد در اين باره گفت: منچستري ها تصميم گرفتند او را بفروشند و اين مساله را به ما اعلام کردند و پس از آن بود که ما به آنها گفتيم درباره اين انتقال صحبت خواهيم کرد.
وي افزود: اما تا به حال هيچ اتفاقي نيفتاده است و به نظر مي رسد اين بحث خاتمه يافته است و رونالدو بايد سال بعد نيز در اين تيم توپ بزند.در حال حاضر به احتمال فراوان اين اتفاقي است که رخ خواهد داد؛چرا که آنها ديگر قصد فروش بهترين بازيکن خود را ندارند و کاري از دست ما بر نمي آيد.
کالدرون با بيان اينکه هنوز دو ماه تا پايان فصل نقل و انتقالات باقي مانده است،اظهار داشت:ما هنوز براي کارهايي که مي خواهيم انجام دهيم،وقت داريم.هنوز دو ماه از زمان نقل و انتقالات باقي است و اگر منچستري ها اقدام به انتقال رونالدو کنند،ما تلاش خود را دوباره شروع مي کنيم.
مدير تيم قهرمان لاليگا در پايان گفت: رونالدو گفته است که آرزوي بازي در سانتياگوبرنابئو را دارد و مي خواهد براي رئال به ميدان برود،اما اين مساله بدون اجازه سران شياطين سرخ امکان پذير نيست.
به لطف حضور شماست و بقیه بچه ها داش سرخیو
ایول کاناوارو
درنته هم راستش منم حال نمیکنم باهاش...به نظرم تنها بازی که درست و حسابی برای ما بازی کرد همون بازی با سویا بود که از راه دور یه گل قشنگ هم زد....همون موقع هم خیلی ها گفتن پدیده است...حتی به تیم زیر 21 ساله های هلند هم دعوت شد...امّا بعدش دیگه نتونست جایی تو رئال داشته باشه....(مثلاً هیچ وقت یادم نمیره که سر یکی از بازی ها اومد یه سانتر قطری خفن بکنه...پاش لیز خورد با مغز اومد زمین...!)
به نظرم پول فروشش بیشتر به درد باشگاه بخوره تا خودش
ساویولا هم همین طور به نظرم!
درنته بازیش خیلی خوبه ! حداقل من ازش خوشم می اد !! ولی باید یه زره بهش فرصت بدین !! 20 سالش بیشتر نیست !!!
سلام خدمت همگی دوستان:
اقا عجب تاپیکی شده ها ایول.
خوب اینو بگم خدمت همه شما دوستان عزیز که خدایشش اومدن رونالدو میتونست رئال رو یه جورایی خیییلی کمک کنه و شاید برعکس جو تیم رو به هم بریزه ولی خوب هرطوری که فکر کنید اومدنش بهتر به نظر میرسه ولی نه به هر قیمتی ولی کاش بیاد من که خییلی دلم میخواد بیاد.
و دیگر اینکه دوستان عزیز و گرامی از دست دادن جونهای تیم واقعآ مضحک به نظر میرسه مثل درنت نباید اونو از دست بدیم واقعآ میتونه مثل سیدورف و یا داویدز بشه و دیگر اینکه ای دوستان عزیز من هم موافقم به اینکه باید یه بازیساز مثل دیگو به تیم اضافه بشه یعنی من که هیچی از فوتبال حالیم نمیشه اینو میفهمم ولی سران باشگاه نمیفهمم ؟؟؟!!!
انشالا که مشکل حل میشه و تیم فصل بعدمون یه تیم عالی خواهد بود.
خوب میخوان قرضی بدن دیگهنقل قول:
درنته بازیش خیلی خوبه ! حداقل من ازش خوشم می اد !! ولی باید یه زره بهش فرصت بدین !! 20 سالش بیشتر نیست !!!
ولی وحید من از استیلش حالم به هم میخوره
من همچنان از درنته خوشم نمیاد...!...میخوایم به جوون فرصت بدیم...؟...باشه...ما میگل تورس رو داریم...هر چقدر هم بخواد بهش فرصت میدیم خب!
درسته تایید میشه - میگل تورسم راستی عشقه منهنقل قول:
من همچنان از درنته خوشم نمیاد...!...میخوایم به جوون فرصت بدیم...؟...باشه...ما میگل تورس رو داریم...هر چقدر هم بخواد بهش فرصت میدیم خب!
ولی بچه ها از این بحث خارج شین برین سراغ کریستو و خریدای احتمالی
نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بلدی رو زخمم نمک بپاشیا...:19:
:31:چرا ناراحت میشی. منظوری نداشتم:11: - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم دوست دارم کریست بیاد ولی نه به قیمت از دست دادن داش روبی - ولی بچه ها تا چند روز دیگه 100درصد معلوم میشه رونالدو میاد یا نه . حال میده فصل بعد تو منچستر بازی کنه به نشانه اعتراض هی گل به خودی بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آهان اون وقت فرگوسنم آدامسشو در می یاره تا خر خره میکنه تو حولقو مش...:27: چه شود.....نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین نتیجشم معلومه دعواشون میشه-بعد رونالدو واسه اینکه چشای فرگی درآد میاد با رئال قرارداد 5 ساله میبنده به ارزش 80 میلیون پوند تا دیگه فرگی از این کارا نکنهنقل قول:
آهان اون وقت فرگوسنم آدامسشو در می یاره تا خر خره میکنه تو حولقو مش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه شود.....
80 میلیون پیشکشش... می ره خونشون هرچی آدامس قایم کرده سر به نیست میکنه...می دونی این فری آدامساش دونه چنده...از این آدامس دونه ده تومنیا نیست که یه دونه عکس فوتبالی توش چپوندند...این رونالدو کارشو بلده می دونه نقطه ضعف فرگوسن کجاست...تو این آدامساشه...اگه دو روز آدامس بهش نرسه بازنشته می شه...بعد پیروانی رکورد اونو تو لیگ خودمون می شکنه...دیدید بعد بگید رونالدو بده...نقل قول:
اما استيلش كه خوبه! شبي داويدس بازي ميكنه! به نظر من ميتونه شانسش رو تو پست هافبك دفاعي هم امتحان كنه! :31:نقل قول:
هافبک دفاعی ؟؟؟!!!
ماااههه !
اتفاقا من فقط با Lw موافقم براش !! چون دفاعش خوب نیست !!!
منتظریم...دلمون برات خیلی تنگ می شه...هر وقت وقت کردی یه سری بزن...نقل قول:
حرف دلتنگی شد دلم برا فردوسی پور با برنامه نودش تنگ شده...الان باید می نشستیم 90 می دیدیم...
نظرتون در مورد تحت پوشش قرار دادن فوتبال تو اروپا بوسیله شبکه سه چیه؟
به نظر من خیلی خیلی ضعیفه...می تونست تو کشورهایی که فوتبالش طرفدار داره مثل اسپانیا یا ایتالیا یا... چند تا خبر نگار آشنا با فرهنگ و ورزش و بازیکنای اون کشور بزاره بعد همشونو(همه گزارشها) رو جمع میکرد تو یه برنامه مثل 90 نشون می داد...اون وقت فکرشو کنین از این کریس گزارش می گرفتند از زیدان و بقیه ... این عربا از ما جلو افتادن... نمونش شبکه Action شون دم به دم براشون فیلم سینمایی می زاره..اونم چه فیلمایی..(کوفتشون شه:27:).
منتظرتیم ها !!!!!!!!!!!!
سلام خدمت همگی دوستان:
ای بابا داش روبی نیامده داری میری؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
خدا بگم این سربازی رو چکارش کنه کلا تو مخه اصلا این سربازی یه جورایی......
و اینکه اقا میگم رونالدو با چه رویی میخواد واس منچستر بازی کنه؟؟
دوستان عزیز دعا کنید که قضیه کریس به خیر تموم بشه و ایشالا بیاد رئال که خییلی مفید هستش.
راستی میگم دوستان عجب فرصتیه واس کاکا کاش به فکر بیفتن این دست اندر کاران رئال خیییلی میتونه مناسب باشه در حال حاضر.
راست می گی !!نقل قول:
و اینکه اقا میگم رونالدو با چه رویی میخواد واس منچستر بازی کنه؟؟
اصلا فرگوسن دیگه بازیش نمی ده !!!
چه پایان بدی داره اگه لج بازی کنه !!!
رئال اگه 100 تا می نداخت تموم بودا !!!
خسیس بازی در اوورد همین شد دیگه !!
آره تایید می شه احتمال داره فرگوسن چند تا بازی نذاردش....
اما به نظر من اگه به رونالدو باشه می خواد همین الان بره رئال...
آخ ..آخ ...این کریس تو چه مخمصه ای افتاده....
سلام بچه ها-حیف شد دیر رسیدم داش روبی رفت ..........
راموس جون حالش چطوره ؟؟
کریستیانو رونالدو داز سانتوس
تاریخ تولد : 5 فوریه سال ۱۹۸۵ روز یکشنبه
مکان تولد : فونچال
ملیت : پرتغالی
قد : سانتی متر۱۸۴ وزن : 75 kg
شهر تولد : مادیریا
رنگ مورد علاقه : سفید
لقب دوران کودکی : پاتریک کلایورت
تیم دوران کودکی : اسپورتینگ لیسبون و بنفیکا
ستاره دوران کودکی : مارادونا
بازیکنان مورد علاقه : فیگو و هانری
کار هایی که دوست دارد انجام دهد :
قدم زدن رفتن به سینما گوش دادن و در بعضی اوقات تنها بودن
هنرپیشه مورد علاقه : جان کلود ون دام
هنرپیشه زن مورد علاقه : آنجلینا جولی
غذای مورد علاقه : Bacalhau a Braz یک غذای پرتغالی و Cod fish
نوشیدنی مورد علاقه : San Tal یک نوشیدنی پرتغالی
آهنگ مورد علاقه : آهنگی برای رقص
اینم که می دونم همتون می دونین:
گروه خبری رونالدو اعلام کردند که خانواده رونالدو مخصوصا خانم کاتیا رونالدا خواهر کوچیک کریس از خانم نریدا ( Nereida ) به عنوان نامزد برادرش نام برد.
در این خصوص کاتیا رونالدا به مطبوعات گفت: " نریدا نامزد برادر من است و من او را خیلی دوست دارم و مهمترین چیز این است که برادرم هم او را دوست دارد."
آشنایی آنها در یک میهمانی در پالمای مالورکا صورت گرفت سپس نریدا در یکی از بازی های منچستر در استودیوم حضور پیدا کرد و شاهد گل زدن و واکنش های کریس بعد از گل قرار گرفت. کریستیانو رونالدو نریدا را به عنوان نامزد خود پذیرفت. نریدا یک مدل 24 ساله اسپانیایی است که مورد علاقه رونالدو قرار گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ترتیب از سمت راست در عکس: ( الما - نریدا - کاتیا )
سلام داش کریست خوبی؟؟ میگم حیف رونالدو که رفته اینو گرفته عکسای بدونه عینکشو دیدم 32 به بالا میزد
محمد رفت....................................:41::41: :41:
محمد امیدوارم محل خدمتت نزدیک باشه تا بتونی بیای بمون سر بزنی...............
منتظریم..........
یا علی.............:11:
سلام به برادر چارلیز منو شناختی که بابا من د م دیگه ........... خوبی ؟
سلام د...د جان............خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشید اون موقع نمی تونستم جوابتو بدم.............
ما چاکرتیم.........من شما رو یادم میاد اما انگار شما مارو فراموش کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
سایت رسمی فوتبال (fifa.com) در یک نظر سنجی از کاربران خود خواسته بود تا بهترین های خود در یورو 2008 (تیم ستارگان) را برگزینند.تیم ملی اسپانیا که قهرمان این مسابقات شد طبق آنچه که انتظار می رفت بیشترین سهم را داشت.در این بین باشگاه رئال مادرید با داشتن 4 بازیکن بیشترین سهمیه را در بین باشگاه های جهان دارد.
اسامی این بازیکنان به شرح زیر است:
دروازه بان:ایکر کاسیاس (رئال مادرید-اسپانیا)
مدافعین:سرخیو راموس(رئال مادرید-اسپانیا) -کارلوس پویول(بارسلونا-اسپانیا) -په په(رئال مادرید-اسپانیا) -فلیپ لام(بایرن مونیخ-آلمان)
هافبک ها:مارکوس سنا(ویارئال-اسپانیا) -ژاوی هرناندز(بارسلونا-اسپانیا) -میشائیل بالاک(چلسی-آلمان) -وسلی اشنایدر(رئال مادرید-اسپانیا)
مهاجمین:آندری آرشاوین(زنیت سنت پترزبورگ-روسیه) -داوید ویا(والنسیا-اسپانیا)
روبی که رفت که.....!آخی....خدا نصیب هیچ کس نکنه....مخصوصاً خودم!
چارلیز جون...این نظر سنجی فیفا و نظر مردم دنیاست...امّا خود مسئولین برگزاری مسابقات که معلوم نیست از کدوم دهات اتریش پاشدن اومدن....نه اسم په په رو دادن و نه سرخیو راموس رو.....فکر کن که جای اسم سرخیو که اگه تو بازی آخر نبود معلوم نبود چی میشد...اسم بوسینگوای پرتغال رو برای بهترین دفاع راست دادن...
سلام خدمت دوستان:
زیزو جون با این حرفت موافقم اساسی اخه همین بوسینگوا بود که از سمت اون یه حرکت کرد پودولسکی و اون گل ضایع رو خوردن و اون خطا رو انجام داد که گل شد بدتر از این میشه؟
ولی خدایشش چهار تا بازیکن هم خوبه حالا میتونست روبن هم قرار بگیره با توجه به اینکه خییلی خوب بازی کرد اون بازیهای که بود کلا میشد 5 تا واس یه باشگاه خوبه.
سلام بچه ها خوبین - میگم اگه از این امضا ناراحت میشین برش دارم
راستی یکی به بابک یا سینا پ خ بزنه ببینه دیوید تا که بنه
کسی ناراحت نمیشه داش سرخیو....تا وقتی دیوید نیست فقط و فقط از امضاش میتونی استفاده کنی...امّآ به اسمش کاری نداشته باش و وقتی هم که از بنیت(!) در اومد امضاتو عوض کن که ناراحت نشه....گفتم که دیوید واسه ما خیلی عزیزه...!:10::46:
سلام داش زیدان راستی یادم رفت بگم دستت درست عجب والپیپری بود ای ولل ولی میگم من با دیوید کار واجب داشتم شما یه پیغام به مدیرا بزن جوابشو بزار تا بچه های دیگه وخودت از نگرانی درآیدنقل قول:
کسی ناراحت نمیشه داش سرخیو....تا وقتی دیوید نیست فقط و فقط از امضاش میتونی استفاده کنی...امّآ به اسمش کاری نداشته باش و وقتی هم که از بنیت(!) در اومد امضاتو عوض کن که ناراحت نشه....گفتم که دیوید واسه ما خیلی عزیزه...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریستیانو رونالدو روز دوشنبه ۷ جولای تحت عمل جراحی روی قوزک پای راستش قرار گرفت.
عمل جراحی توسط پروفسور C. Niek van Dijk در بیمارستان AMC در آمستردام هلند انجام شد و عمل آن موفقیت آمیز بود.
کریستیانو دوره ی نقاهتش را زیر نظر پرسنل های پزشکی شروع خواهد کرد و تا بهبودی کامل چندین هفته باید استراحت کند.
سلام بچه ها نظرتون درباره آرشاوین چیه من که میگم بد نیست
با رد پيشنهاد بارسلونا از سوي زنيت
آرشاوين به سمت رئال مادريد تغيير جهت داد
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه زنيت سنت پترزبورگ روسيه پيشنهاد نجومي بارسلونا براي مهاجم جوان خود را رد كردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، آندري آرشاوين در پي درخشش خود در يورو 2008 مورد نظر بيشتر باشگاه هاي ثروتمند اروپايي قرار گرفت؛ اما زنيت قهرمان جام يوفا قصد ندارد وي را پايين تر از مبلغ كارشناسي شده اش بفروشد.
پيشنهاد بارسلونا به مبلغ 15 ميليون يورو براي دو فصل رد شده و رئال مادريد فرصت دارد رقم قبلي 18 ميليون يورويي خود را دوباره به تيتر يك روزنامه ها بسپارد تا شايد بتواند اين گلزن فرصت طلب را در اختيار بگيرد.
البته این فارس دروغ زیاد میگه
سلام داش کریس خبری نداری از رونالدو 100% موندنی شد ه ؟
فعلا" که اوضاع قمر در عقربه ...
بچه عکس خونه جدید کریسو دیدین...
حدود ۸۲میلیون دلار ارزش داره که در محله قدیمی الدرلی ایچ هست. این خانه گران قیمت دارای ۵ اتاق خواب و۲استخر ودارای یک سالن سونا یک باشگاه اختصاصی ۱۰۰ متری هست که داش کریس بیشتر اوقاتشو در اونجا سپری میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم اشپز خانه مدرن کریستیانو رونالدو البته اون با اومدن به این خانه سفارش داد که یک تختخواب پیشرفته را هم که تمام اصول بهداشتی وایمنی بدن در آن رعایت شده است بیاورنداین خانه پارکینگ اختصاصی هم داره که دو طبقست.
استخر خانه کریس رونالدو:
در ضمن اون نامزدشم که اسپانیایی از آب در اومد.حالا این رونالدو انگلیس می خواد باشه چیکار نمی دونم...:27:.فقط می خواد حال مار و بگیره..:19:.
به نظر من اين آرشاوين بدرد نميخوره! ضمن اينكه فكر كنم همه قبول داشته باشين آرسن وينگر تو پيدا كردن نابغه هاي فوتبال، يه نابغه هست، اون يه جا تو گل خوندم كه اين آرشاوين رو قبول نداشت!نقل قول:
اين خونه ي رونالدو تو اينگليس هست؟ آخه يه جا خوندم كه تو اسپانيا هم خونه خريده!
ونگر قبول نداشته . پس منم حرفمو پس میگرم چون ونگر بهترین استعداد یابه اگه خوب بود حتما خودشم میرفت دنبالشنقل قول:
به نظر من اين آرشاوين بدرد نميخوره! ضمن اينكه فكر كنم همه قبول داشته باشين آرسن وينگر تو پيدا كردن نابغه هاي فوتبال، يه نابغه هست، اون يه جا تو گل خوندم كه اين آرشاوين رو قبول نداشت!