دوستان کسی نمیدونه ؟ پارسال حدودا کی اعلام شدنقل قول:
تابستون هم تموم شد ، پس کی میخوان نتایج کاردانی به کارشناسیو اعلام کنن؟
Printable View
دوستان کسی نمیدونه ؟ پارسال حدودا کی اعلام شدنقل قول:
تابستون هم تموم شد ، پس کی میخوان نتایج کاردانی به کارشناسیو اعلام کنن؟
حذف شود.
اشتباه شد.
..................
سال های پیش به این صورت بوده:نقل قول:
92: 1-مهر
91: 8-مهر
90: 4-مهر
در نتیجه باید مهر اعلام بشه.
دوست عزيز عجله نكن بالاخره مياد ديگه تو اين چند روزنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من کاردانی رشته الکترونیک خوندم الانم تو آزاد کامپیوتر نرم افزار قبول شدم
1. واسه این رشته لازمه دروس پیشنیاز پاس کنم؟ از یه نفر شنیدم میگفت باید یه سال اضافه بعضی از دروس کاردانی رو بخونی
2. دروس ما که کارشناسی ناپیوسته هستیم با پیوسته خیلی فرق داره؟ اصلا دروس مشترک دارن؟
سلام.نتیجه ازمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته چه زمان می اید؟ و بعد از امدن نتیجه عملا شروع کلاس ها چه تاریخی خواهد بود؟
هفته اول مهر مياد نتايج كلاسا هم احتمالا از 15 مهر به بعدنقل قول:
آقا این اطلاعیه امروز سازمان سنجش چی میگه؟نقل قول:
اطلاعيه سازمان سنجشآموزش كشور درخصوص اعلام فهرست اسامي پذيرفته شدگاننهايي كدرشته محلهاي متمركز و معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محلهاي نيمهمتمركز در پذيرش دوره مهندسي فناوري و كارشناسي حرفهاي «حضوري» و «آموزشهاي خاص – حين كار غير حضوري» نظامآموزش مهارتي مهرماه سال 1393 دانشگاهجامع علمي ـكاربردي
با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، با آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدينوسيله نظر پذيرفتهشدگان نهايي كدرشته محلهاي متمركز و همچنين معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محلهاي نيمهمتمركز در پذيرش دوره مهندسي فناوري و كارشناسي حرفهاي «حضوري» و «آموزشهاي خاص – حين كار غير حضوري» نظامآموزش مهارتي مهر ماه سال 1393 دانشگاهجامع علمي ـكاربردي را به موارد زير معطوف ميدارد:
الف) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش متمركز هر يك از رشتههاي تحصيلي گروههاي آموزشي مختلف در پذيرش دوره مهندسي فناوري و كارشناسي حرفهاي «حضوري» و «آموزشهاي خاص – حين كار غير حضوري» نظامآموزش مهارتي مهر ماه سال 1393 از بين داوطلباني كه حدنصاب نمره علمي لازم را احراز كردهاند، بر اساس اولويت كدرشته محلهاي انتخابي و ظرفيتهاي تخصيص داده شده به هر سهميه، گزينش انجام و فهرست اسامي پذيرفتهشدگان در هر كدرشته محل استخراج گرديده است.
- كليه پذيرفتهشدگان دوره حضوري لازم است در يكي از روزهاي سهشنبه مورخ 1/7/93 لغايت پنجشنبه مورخ 3/7/93 با در دست داشتن مدارك به شرح بند‹‹ج›› اين اطلاعيه و با توجه به كدرشته محل قبولي، به نشاني تعيين شده در جدول شماره 4 دفترچه راهنماي پذيرش دورههاي مذكور مراجعه نمايند.
- كليه پذيرفتهشدگان دوره حين كار غير حضوري لازم است در روز سهشنبه مورخ 1/7/93 به سامانه جامع آموزشهاي تكميلي بين سطوح تحصيلي (ساتب) به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه به سامانه مذكور جهت انجام مراحل بعدي به منزله انصراف از پذيرش در رشته ذيربط تلقي ميگردد.
ب) براساس ضوابط مربوط به گزينش رشتههاي نيمهمتمركز براي رشتههايي كه نياز به اقداماتي نظير مصاحبه و يا آزمون عملي دارند، لازم است براي شركت در مراحل مذكور در يكي از روزهاي سهشنبه مورخ 1/7/93 لغايت پنجشنبه مورخ 3/7/93 با دردست داشتن مدارك زير به مركز آموزشي ذيربط به نشاني تعيين شده در جدول شماره 4 دفترچه راهنماي پذيرش دورههاي مذكور مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه داوطلبان در روزهاي تعيين شده براي انجام مراحل نهايي گزينش به منزله انصراف قطعي از گزينش در رشته ذيربط تلقي خواهد شد. ضمناً به اطلاع معرفي شدگان رشتههاي نيمهمتمركز ميرساند كه پس از اعلام نتيجه مراحل مصاحبه و يا آزمون عملي اين دسته از داوطلبان، گزينش نهايي انجام و فهرست اسامي قبولشدگان نهايي متعاقباً از طريق پايگاه اطلاعرساني سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر خواهد شد.
ج) مدارك لازم براي ثبت نام:
1- تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
2- تصویر كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.
3- 6 قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.
4- اصل مدرک فوق دیپلم یا کاردانی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا آموزشکده های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش و یـک بـرگ تصویر آن.
5- اصل فرم تاييديه معدل جهت فارغ التحصيلاني كه تا كنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است.
6- گواهی اشتغال به کار با امضاء و مهر بالاترین مقـام مسـئول، آخـرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبر انجام کار (برای پذیرفتهشدگان شاغل).
7- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 (مقررات وظیفه عمومی) مندرج در صفحه 4 دفترچه راهنمای پذيرش دورههاي مذکور مشخص نمايد (برای برادران).
من سر درنیاوردم
الان از کجا میشه فهمید طرف کجا قبول شده؟
اين اطلاعيه بود هنوز اعلام نتايجو نزدن كه شما بخواي بفهمي كجا قبول شدي
نتايج اعلام شد هوراااااااا
کو؟؟؟؟نقل قول:
این که یه اطلاعیه زده توشم فقط نوشته فردا می خواد بیاد...
آقا چرا خبرُ یهویی میدین؟ شاید یکی قلبش با باتری کار کنه :n02:
فردا اعلام میشه
:n29:
نه دیگه ، ایندفعه جدی جدی اعلام شده...نقل قول:
آقا چرا خبرُ یهویی میدین؟ شاید یکی قلبش با باتری کار کنه
فردا اعلام میشه
فقط یه سوال ، نتایج کاردانی به کارشناسی غیر انتفاعی ، جدا اعلام میشه؟
هنوز اعلام نشده که؟
پس کوش؟؟؟ چرا من نمیبینم؟نقل قول:
.
نکنه منظور شما علمی-کاربردیه؟
.
من منظورم کاردانی به کارشناسی دولتی (روزانه و شبانه) و غیر انتفاعیه
نه منظورم همون علمی کاربردی بود....نقل قول:
پس کوش؟؟؟ چرا من نمیبینم؟
.
نکنه منظور شما علمی-کاربردیه؟
.
من منظورم کاردانی به کارشناسی دولتی (روزانه و شبانه) و غیر انتفاعیه
آقا یه سوال: طرف الان اینجا قبول شده(علمی کاربردی) :
1509 - مهندسي فناوري مكانيك خودرو /مركز آموزش علمي - كاربردي خانه كارگر واحد تهران متمرکز
الان میخوام بدونم این حضوریه یا غیر حضوری؟ چه فرقی دارن ؟
هول نکنین
فقط
نتایج اعلام شد:n02:
دوستان دونه دونه اعلام کنین کجا قبول شدین.
کسی صدرا ( صدرالمتالهین ) قبول شده؟
سلام
من تو انتخاب اول رشته مهندسی تکنولوژی کنترل غیرانتفاعی سراج تبریز قبول شدم.
----------------------------
یه سوال : من هنوز یه تک درس واسه مهر دارم که معرفی به استاد گرفتم ولی امتحانش احتمالا اوایل مهر باشه. به نظرتون با این شرایط منو ثبت نام میکنن؟
از دانشگاه خودتون نامه ببر که فارغ التحصیلیت و ادامه تحصیلت در کارشناسی مشکلی نداره.نقل قول:
ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه اگه قبول نکردن یا به هر دلیلی نشد چطور واسه ورودی بهمن ثبت نام میکنن؟
تبریک میگم.نقل قول:
بله ثبت نام می کنن.
(( باز برای تو خوبه، یه تک درسه، من هنوز دو واحد پروژه ام مونده! ))
فکر نکنم بشه ورودی ها رو جا به جا کرد، اطلاع دقیقی ندارم بهتره از خودشون بپرسید، ولی نامه ببرید نباید مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
درسته منظورم اینه که میتونم واسه تکمیل ظرفیت ثبت نام کنم؟نقل قول:
آزاد چطور؟ من از آزادم قبول شدم نمیدونم میتونم اوایل مهر ثبت نام کنم یا نه چون گفتن معمولا تا 2 هفته ثبت نام دارن مودنم اگه وقتش تموم بشه قبول میکنن یا نه.
با سلام...
دوستان عزیز مخصوصا اهوازی! به نظرتون کدوم بهتره؟؟
مهندسی فناوری اطلاعات-امنیت اطلاعات علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اهواز و یا مهندسی تکنولوژی موسه غیر انتفاعی کارون اهواز؟؟
جهاد دانشگاهی خوب خیلی محیط و اسمش کلا بهتره ... موضوع و گیر من مربوط به اعتبار مدرک است! میگن کلا غیر انتفاعی بهتره ولی آخه این کارون زیاد حالب نیست!! :n29:
به نظرتون کدومو برم؟ مدرک و هزینه مهم نیست فقط میخوام درساش آسونتر باشه مدرکو بگیرم و راحت بشم. کاردانی رو الکترونیک سراسری خودنم و همین قدر کافیه. :n02:
1- آزاد تبریز رشته کامپیوتر نرم افزار ( به این علاقه دارم ولی نمیدونم چقدر دروس پیشنیاز باید پاس کنم )
2- غیرانتفاعی سراج تبریز کنترل ابزار دقیق ( علاقه ندارم ولی دروس پیشنیاز نداره )
درباره تکمیل ظرفیت اطلاعی ندارم، ولی آزاد مثل اینکه 700 تا 1 بیانه میگیره و مشکلی نداره، برای اطلاع دقیق باید از واحدی که در اون قبول شدید پرس و جو کنید.نقل قول:
ارتباطات و فناوری اطلاعات ( ICT ) رشت، روزانه قبول شدم
اصلا فکرشُ نمیکردم روزانه قبول بشم:n02: ( کاردانی الکترونیک بودم)
دوستانی که سراسری میخونن ( چه شبانه چه روزانه ) از شما هم ترمی 30 تومن واسه یه سری خدمات میگیرن؟
تبریک میگم!نقل قول:
.
.
کاردانی که بودم، سراسری می خوندم (روزانه) ترم اول حدودای همین 30 تومن رو ازمون گرفتن، ترم های چیزی نگرفتن.
.
.
از صبحه هر چی زنگ میزنم دانشگاه جدیدمون برای پرسیدن تاریخ ثبت نام، میگه شماره اشتباه است! :n27:
سلام
کارنامه های نهایی همین الان رو سایت سازمان سنجش قرار گرفت.
رتبه کل رو نمیزنن؟؟!!
هر چی صفحه رو بالا پایین میکنم، چیزی نیست !!
درسته!نقل قول:
هر جا رو نگاه می کنم، چیزی نیست.
فقط میزنه تو فلان اولویت رتبه ات چند شده.
مثلا برای من تو اولویت اول، رتبه ام شده 43
تو اولویت دوم شده 36
و ...
سلام
دوستان ببخشید اگه جایه سوالم اینجا نیست
میخواستم بدونم من اگه مدرک فوق دیپلم نقشه کشی معماری بگیرم میتونم واسه لیسانس تو رشته معماری ادامه تحصیل بدم؟؟؟
سلام.نقل قول:
بله مشکلی نداره
بچه ها
زمان ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی حدودا کی هست ؟
من پارسال یادم رفت ثبت نام کنم :D
پارسال حدودای خرداد ثبت نام بود.نقل قول:
کنکور 94 هم مشخص نیست.
دوستان دانشکده های فنی، شما هم این چند مدته سامانه دانشجویی دانشگاهاتون مشکل داشت؟؟!
واسه ما رو جدیداً سامانه ناد گذاشتن، کلا هیچی توش نیست :|
سلام دوستان
یکی از آشناهام قبلا مدرک کاردانی نرم افزار گرفته
حالا می خواد مدرک کارشناسی مدیریت صنعتی بگیره
1- کاردانی به کارشناسی میشه یا باید از اول کارشناسی بخونه؟
پیشاپیش ممنونم :n16:
سلام دوستان
رشته من نرم افزار هست در دانشگاه علمی کاربردی. چند روز پیش دوره کاردانیم به اتمام رسید الان قصد دارم که برای سراسری کنکور بدم میخواستم بدونم تاریخ کنکور کاردانی به کارشناسی مشخص هست؟؟!
سوال دیگه هم اینکه اگر هم زمان هم دفترچه علمی کاربردی بگیرم هم سراسری و دوتاشم قبول بشم، علمی کاربردی رو نرم که مشکلی پیش نمیاد؟
و در آخر هم از کجا میتونم برای کنکور کاردانی به کارشناسی نرم افزار اطلاعات کسب کنم مثل منابع کنکور و این چیزا!
ممنون :n11:
نقل قول:
سلام
دفترچه دولتی 3/11 تقریبا میاد
نخیر موردی نداره شما میتونید هم علمی کاربردی هم آزاد و هم دولتی کنکور بدین و هر کدوم رو که قبول شدید ثبتنام کنید.
محتوای مخفی: منابع کنکور
من احتمالا از بعد از عید قصد خوندن برای کنکور رو دارم منتها چون که شاغل هستم تایمم یه مقدار محدود هست
از بین موسسه هایی که برنامه ریزی میکنند و آزمون برگزار میکنند کدوم یک شرایط بهتری دارند و قابل اعتمادتر هستند؟! من با توجه به وقتم قصد شرکت در کلاس و این چیزا رو ندارم فقط میخوام که یه برنامه برای خوندن داشته باشم و آزمون بدم!
ممنون :n12: