عالیه...ما هم یک سال پیش همینجا گرفتیم 670،بعد یکی دیگه همین یک ماه پیش گرفتم 415،حالا هم که ماشالا هزار ماشالا شده 340!میگم نفری یه 95 اضافه بگیریم اگه این یکی طوریش شد داشته باشیم؟!؟!
ولی تو هم نامردیا!بد!:20:نقل قول:
خداییش نه.
Printable View
عالیه...ما هم یک سال پیش همینجا گرفتیم 670،بعد یکی دیگه همین یک ماه پیش گرفتم 415،حالا هم که ماشالا هزار ماشالا شده 340!میگم نفری یه 95 اضافه بگیریم اگه این یکی طوریش شد داشته باشیم؟!؟!
ولی تو هم نامردیا!بد!:20:نقل قول:
خداییش نه.
سلام من هم امروز قيمت كردم 330 هزار تومان!!!! طبقه پنجم علائ الدين (بدون گارانتي)!!!
جالبه n82 خيلي گراتر بود 370 هزار تومان!!! با اين حساب ديگه بايد برامون عادي باشه اگه بجاي n73 هه برن n95 بگيرن :18::41:!!!
وای چه مسخره!!
من که این قیمتا هزمم نمیشه.
من چینی اش که جدیدن و 330 میدن توی فروشگاه دوستم بود رو دیدم ... عین همین هاست و هیچ فرقی باهاشون نداره تازه ورژن 30 هم هستند !!!
این که میگن چون ساخت چینه کیفیت بده چرندیاتی هست که مغازه دارها میگن تا جنس هایی که گرون خریدند بی ضرر بفروشند.
مگه فرقی میکنه جدا ؟ آقا کارخونه خود نوکیاست و داره تحت لایسنس میزنه ! معلومه میاد پایین ... تازه با این بحران اقتصادی جنسهای آمریکایی و اروپایی همه افت قیمت دارند
من وقتی خریدم 400 خریدم ورژنش هم 21 بود
منم همینطور!
این که میگن جنسای چینی همشون بدن رسما مزخرفه.من اولین گوشیم رو که گرفتم(6670) نمیدونستم اصولا گوشی یعنی چی!بعدا فهمیدم یارو چینی بهم انداخته،ولی با وجود این به شدت گوشی مقاوم و خوبی بود،و حتی رکورد پرش طول(حدودا 5 متر) و ارتفاع(3 متر) هم باهاش زدم،اونم روی سنگ کف مدرسه!هنوزم صحیح و سالمه و داره کار میکنه،در حالی که مال یکی از دوستام که فنلادی هم بود چند وقتیه داره اذیتش میکنه و خاموش روشن میشه...
نقل قول:
ارن جان میدین کجا بود؟
اگه خوب بگردی ان 82 رو به این قیمت پیدا میکنی.
قیمتیه که چند روز پیش دوستم از پایتخت و علا ئدین گرفته.
نقل قول:
درسته که بیکیفیت نیستن ولی اینو قبول کن گوشی که اول تو فنلاند سر هم میشده حالا میاد تو چین سر هم میشه مسلما به خوبی فنلاندیش نیس.
اما گوشی هایی مثل سونی یا ایفون که از اول فقط تو چین اسمبل میشن این مشکل رو ندارن.
شاید هم اینطور باشه،ولی به هر حال نوکیا مرگ نداره!نقل قول:
تازگیها چی پی اس خیلی طول میکشه تا کانکت بشه !!!!
می خواستم ببینم شما هم این مشکل رودارید؟؟؟؟
در فضای باز و باز بودن درب کشویی و با فعال بودن تنها جی پی اس کمکی ،غیر فعال بودن جی پی اس جامع و شبکه بیشتر از 2 دقیقه !!!
راستی باطری هم خریدم ولی تا الان که پنج روز گذشته با پخش موزیک مدام با صدای 100 % چهار ساعت و ربع که تقریبا 75 % افزایش طول ساعت شارژ داره
نقل قول:
ورژن گوشیت چنده؟؟؟؟؟؟
مال من 30 هست و تو فضای باز حداکثر 30 ثانیه طول میکشه.
البته بعضی وقتا که سرور اصلی شلوغ باشه یا مشکلی داشته باشه طول میکشه . و همش هم به گوشی مربوط نمیشه.
من توی مصلا(نمایشگاه کامپوتریات!) میخواستم وصل شم،متروی مصلا رو پیدا کنم جاشو،حدودا 10 دقیقه طول کشید!فضا از اون جا باز تر؟چی کارش کنم؟ورژنم 21 هست.
راستی،gps سرور نداره،ماهواره ولی داره...
سلام دوست عزيز.نقل قول:
تو اين 9 ماهي كه من از اين گوشي دارم استفاده مي كنم فهميدم اتصال gps به همه چيز ربط داره!!!!
از هواي ابري و باروني يا برفي گرفته تا ميزان نويز و امواج ماهواره اي در آن مكان، سرعت شما، جهت حركت، موقعيت جغرافيايي!
فقط چند تا نكته كه من فهميدم تو اين چند ماه:
1- قسمت كشويي گوشي رو به بالا بايد باز باشد.
2- اتصال از حداقل 3 دقيقه تا خدا دقيقه به خاطر همون دلايلي كه در بالا گفتم طول مي كشد
3- اگر تو آن روز يكبار وصل شده باشه دفعه دوم خيلي سريعتر وصل ميشه!! مخصوصا اگر تا كمتر از 1 ساعت باشه و موقعيتت تغيير نكرده باشه تو كمتر از 30 ثانيه وصل ميشه!!!
4- با نرم افزار ها مثلا smartcom خيلي سريع تر وصل ميشه.
5- مسلما هرچه ورژن گوشي جديدتر باشه سريعتر وصل ميشه!!! از ورژن20 به بعد A-GPS هم فعال شده!!!
6- از بار اولي كه گوشي رو روشن مي كنيد و به gps وصل ميشيد حتي اگه gps رو هم ببنديد مصرف باطري گوشي 5% بيشتر ميشه!!! يعني باطري زودتر تموم ميشه!!!
6- با باطري خود گوشي تا حداكثر 3 ساعت و باطري 8 گيگ تا 7:30 ميشه از gps به صورت بي وقفه استفاده كرد.
7-قطب نماش در حال حركت فقط درست جواب ميده.
8- بهتر است هنگام اتصال به gps ثابت باشيد و در فضاي كاملا باز. اگر در حال حركت هستيد فقط به يك سمت حركت كنيد و جهت حركت رو تغيير نديد
بعضي وقتها بدون هيچ دليلي اتصال gps (حتي در فضاي كاملا باز ) قطع ميشه!
با سرعت 160 تو اتوبان قم من تونستم در عرض 2 دقيقه وصل شم!!!
سوالي بود دبگه ما در خدمتيم!!!
اینایی که تو میگی اکثرشو خودم میدونستم،ولی هنوزم به نظرم نباید این همه طول بکشه...نقل قول:
نقل قول:
ببینم شما که واردی و کارت فقط جی پی اسه هنوز نمیدونی این 24 تا ماهواره از سروری که روی زمینه و کنترلشون میکنه برای ارتباط با هم دیگه استفاده میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!!!:41::41::41::41:
در ضمن اگه نتورک رو تو ستینگ جی پی اس روشن کنی میبینی به کلاینت نوکیا تو سرور اصلی وصل میشه و اون جوری سریعتر موقعیت رو پیدا میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو ورژن های پایین این مشکل مچ شدن اولیه با با حداقل 4 تا ماهواره یه کم طول میکشه.
اما تو ورژن 30بسیار سریعتر شده!!!!!!!!
سلام
من میخوام امروز n95 بگیرم چجوری اصلشو(فنلاندی) از کره ای و ... که تحت لایسنسه تشخیص بدم؟
میگن جعبه هاش فرق میکنه درسته؟
اصلش سریل گوشی دو رقم وسطش 00 هست که اصلا گیر نمیاد.
ولی 01 هم باشه خوبه.
من و فکر کنم اکثر دوستان 01 باشند.
ولی 02 همونه که شما میگید و به اصطلاح تحت لیسانس هست.
ممنونم
راه دیگه ای نیست؟
جعبش چه شکلیه؟
مطمئنی 01 هم فنلاندیه؟
آره.
البته بارکد را اگه بزنی که 02 ها را هم فندلاند میزنه.
توجه کن که بارکد را با سریال نامبر گوشی اشتباه نگیری.
جعبشو من تازگیا ندیدم.
با عرض سلام و خسته نباشید
دوستان بعد از آپدیت گوشیم تقریبا هر 2 بار در میون زمانی که تماس برقرار میشه یعنی چه زنگ بزنم یا بهم زنگ بزنند ارتباط بعد از تقریبا 2 ثانیه قطع میشه و آنتن کلا میره و بعد از چند ثانیه میاد میخوام بدونم کسی از دوستان این مشکل رو داره یا نه یا راه حلی براش دارید ممنون باتشکر.
دوست عزیز شما بعد از آپدیت که گوشی روشن شده اصلا خاموش روشن کردی؟؟؟؟
آقا رضا این مشکل شما رو تقریبا همه داشتن شما باید سه تا کار بکنینقل قول:
دوستان بعد از آپدیت گوشیم تقریبا هر 2 بار در میون زمانی که تماس برقرار میشه یعنی چه زنگ بزنم یا بهم زنگ بزنند ارتباط بعد از تقریبا 2 ثانیه قطع میشه و آنتن کلا میره و بعد از چند ثانیه میاد میخوام بدونم کسی از دوستان این مشکل رو داره یا نه یا راه حلی براش دارید ممنون باتشکر
1)زدن کد#7370#*(برای خالی شدن تمپ گوشی)
2)خاموش و روشن کردن مجدد گوشی دو یا سه بار
3)عوض کردن زبان گوشی و بعد تنظیم مجدد به زبان دلخواه
البته من با این سه تا کار مشکلم حل شد ممکنه راه حلهای دیگه ای هم باشه:31:
همون کد فرمت (گزینه 1) کفایت می کنه.
سلام دوستان
یک سوال داشتم:
چه جوری میشه که کل گوشی رو ریست کرد؟یعنی تمام فایل ها و برنامه های نصب شده ی روش و اگه ویروسی گرفته و تنظیماتش و ... پاک کنه و یه گوشی مثل روز اولش بشه؟
یک درخواست هم داشتم:
میشه یه آنتی ویروس خوب بهم معرفی کنید و لینک دانلودش رو بدید؟
سلامنقل قول:
#7370#*
Kaspersky هست...سرچ كن تو قسمت برنامه ها هست...
شاد باشي:40:
پیشنهاد من اینه که اصلا هیچ آنتی ویروسی روش نصب نکننقل قول:
یک درخواست هم داشتم:
میشه یه آنتی ویروس خوب بهم معرفی کنید و لینک دانلودش رو بدید؟
1)چون سرعت گوشیت پایین میاد
2)تا حالا هیچ ویروسی واسه این سری سیمبیان نوشته نشده (من شخصا امتحانش کردم ویروسی که n81وn73 رو ازکار انداخته هیچ کاری نتونسته با n95 بکنه)
سلام .
یکی از دوستای من یه n95 نو خریده . از روز اول یه کم که با هاش کار می کنه گوشی ریست می شه . فلش هم کرده خوب نشده . کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
با آپديت گوشي به آخرين ور»ن اين مشكل برطرف ميشه.نقل قول:
دوستان هیچ ارزانی بی دلیل نیست . کیفیت سری چینی و دو برچسبه جدید N95 افتضاحه ! مشکل نرم افزاری دارن مثل هنگ کردن توی گالری ! من مموری 4 گیگ دارم گالری توی 5 ثانیه باز و آماده کاره اما یکی از بچه ها خریده با مموری 2 حدود 15 ثانیه طول میکشه !
ترجیحا N95 دست دوم فنلاندی بخرید !
اولا:چرا میزنی؟نقل قول:
ثانیا:ولی حتی ماهواره ها اگه رو زمین به هم وصل شن بازم گوشی به زمین وصل نمیشه!
ثالثا:اگه نتورک رو خاموش کنی چی؟ضمنا اون نتورکی که میگی فکر میکنم از توی Maps فعال میشه نه؟اون مال دریافت نقشست،نه پیدا کردن موقعیت.
دوستان
سلام
راستش خمون طور که میدونید تم ها در محیط منون هم یک عکس پس زمینه دارن که معمولا با والپیر یکی هست!حالا چطور میشه اون عکس رو عوض کرد؟
تو قسمت تنظیمات برو خودت پیداش می کنی.
می تونی هم وقتی عکسی را تو گالری باز می کنی، گزینه " استفاده از تصویر" و بعدش " تنظیم به عنوان پس زمینه" را انتخاب کنی.
پس زمینه ی اولیه گوشی رو نمیگم!نقل قول:
وقتی تو منو ها میریم تو بعضی از تم ها عکس هست پشت آیکون ها!چه جوری میشه اون را برداشت؟
نمیشه.
مگر این که تم را عوض کنی.
میتونی از نرم افزار های تم ساز برای گوشی استفاده کنی،ولی من تا حالا هیچ کدومشونو ندیدم شعورشون به عوض کردن آیکون های منو برسه.
دوستان
با کد *7370*مربع میشه گوشی رو به حالت تنظیمات کار خانه ای در آورد!
حالا اگه بخوام رم رو فرمت کنیم باید چه کار کرد؟
من گوشیم رو آپدیت کردم و الان پشیمون شدم!
چون برنامه هایی که قبلا میشد نصب کرد رو دیگه نمیتونم نصب کنم!مثلا TRK و یا secman و ...
چه کار کنم حالا؟
رم را تو کامپیوتر فرمت کنید بعدشم تو tools تو قسمت مموری کارت، فرمتش کنید.نقل قول:
مگه گوشی شما n95 نیست؟نقل قول:
خب همه اینا روش نصب میشه.
شما چرا گیشیتونو هک نکردید از روش hellocarbide؟
نمیشد اونجوری هم هک کرد!نقل قول:
بالاخره واسه اون روش هم برنامه ی TRK رو باید نصب کرد دیگه!
اگه فقط تو tools فرمت کنم کافیه؟نقل قول: