بله میشه وقتی توی رادیو هستی options >activate loudspeakerنقل قول:
نه بدون هدفون نمیشه
Printable View
بله میشه وقتی توی رادیو هستی options >activate loudspeakerنقل قول:
نه بدون هدفون نمیشه
اگر قسمت سفید گوشیت کثیف شده:نقل قول:
باید ببری جایی که دوست یا اشنات باشه تا خودت بری پشت دستگاه.
بعد که روشنش کردی باید جاهای کثیف گوشی رو طوری به قسمت چرخان نزدیک کنی که انگار می خوای یک فلز رو صیقل بدی. خودت دیگه میدونی چجوری میگم
چون رشتت مکانیکه از تراشکاری یه چیزایی سر در میاری.
هندزفریه 5700 معمولیه؟مثل گوشیای دیگه یا فرق داره؟
نقل قول:
مدل سری واکمن با ریموت و فکر می کنم استریو هم باشد
آره دقیقا میدونم چی میگی اما مشکل اینه که قسمت قرمز سیاه شده.بازش کردم هرچی شستم نرفت!!!نقل قول:
برادر هدفون کاره آنتن رو انجام میده.اگه دقت کرده باشی وقتی هدفون زدی و تو رادیو هستی سیم هدفون رو تکون بدی انگار داری آنتن رادیو رو تکون میدینقل قول:
ایول!!!!!!!جدید بخر ساپ هم داره می ترکونه:8:نقل قول:
سلام به همگي!! من يه مدتيه با نصب برنامه هايه جاوا رو مموري كارت گوشيم مشكل پيدا كردم!قبلا اينطوري نبود! وقتي در حال نصب برنامه جاوا هستم حدودا تا 90% نصب مي شه بعد يهو وا ميسته و certificate error مي ده! اما وقتي حافظه گوشي رو انتخاب مي كنم كامل نصب مي شه! كسي مي دونه مشكل از چيه؟! واسه كسي هم قبلا اين اتفاق افتاده؟!
يكيم اينكه الان من با اينكه 100 مگا بايت تو رمم فضايه خالي دارم بعضي وقتا كه مي خوام يه برنامه رو اجرا كنم پيغام memory full مي ده! و برنامه اجرا نمي شه كه بايد گوشيمو ريستارت كنم! چي كار كنم كه اين مشكل از بين بره!؟ ممنون رفقا!
پس اینشکلی که تو عکسه چیه؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هدست بلوتوسشه باید جدا بخرینقل قول:
1.جواب چند سوال:هدفون کار انتن رو انجام میده و وجودش در همه ی گوشیها برای شنیدن رادیو و گرفتن امواج رادیویی لازمه!
2.قسمت بغل درپوش باتری گوشیهای 5700 قرمز رنگ اگه بدون محافظ باشه سیاه میشه و هیچ کاری نمیشه براش انجام داد!پس بهتره یا مشکی بخرید و یا سبز!
3.اون عکس رو که میبینید بلوتوث هدست گذاشتن دور گوشی باید خودتون اونو بخرید!قیمتش هم گرونه!روی جعبه ی گوشی نیز اگه دقت کنید تبلیغشو میبینید!
نقل قول:
راستی من یه سوال دارم...
وقتی در پشت گوشی رو باز میکنیم...روی باطری یه دونه برچسب هست که مثل هولوگرام هست...کنارش یه ماده سیاه رنگی هست (کنار چسب ) که به راحتی با دست پاک میشه..حالا میخواستم بیبینم این چیه ؟؟من پاکش کردم..مشکلی نداره ؟؟
سلام بچه ها
راستی gsm هم اون قضیه ی رم 5700 رو هم درستش کرد!
الآن نوشته تا 4 gig ساپورت میکنه!
بعدش هم فکر نمیکنید که gsm در مقایسه با n95 تو بررسی تخصصی یه خورده در حق 5700 اجحاف کرده باشه؟
آخه این دو تا گوشی به غیر از دوربینشون و سایز lcd که n95 واقعا اعجوبست و یکی دیگه از امکاناتش که تو ایران به درد نمیخوره(که فکر کنم EDGE یا 3G یا یکی از همینا بود)هیچ تفاوت دیگه ای ندارن!!!
مثلا نوشته که 5700 قفل صفحه ی خودکار نداره!!!
یا زیر آفتاب دید خیلی خوبی نداره که من فکر میکنم عالیه یا حداقل از n95 کمتر نیست.
نظراتونو بگین ممنون میشم!!!
edge که اینترنت پرسرعته..برای ایرانسلیها کاربرد داره.
تقریبا درسته...به تازگی تمام اعضا به این نتیجه رسیدند که GSM چرت و پرت زیاد مینویسه !!!نقل قول:
ریویوی سایت جی اس ام دات ای ار به طور کلی در مورد 5700 غلط بود!کامل خوندمش!مسخره تابلو بود از نوکیا خوشش نمیاد!!در مورد سوالت علی خان اون کد رو توی یه جا از سایت نوکیا وارد میکنی و بهت میگه که باتریت اصله یا تقلبه!!
در مورد edge بلاستر جان اشتباه میکنی!ایرانسل داران فقط از همون gprs استفاده میتونند بکنند و edge برای ما ایرانیها نیست طبق همیشه!!!دلیلش هم اینه که چون انقلاب کردیم!!!
راستی یادم اومد!نامرد توی جی اسام مثل بی شعورها نوشته قفل اتوماتیک صفحه کلید 5700 نداره!!!اخه چقدر احمقه!!سیمبین 9.2 به طور کامل این اپشن رو داره!یا در مورد ال سی دی که یکی از مزایای 5700 نسبت به ال سی دی 6120 این هست که همه ی سایتها گفتند زیر نور افتاب عالی عمل میکنه!اما این بی شعور نوشته ال سی دی 5700 زیر نور افتاب مناسب نیست!!!حالم از این جی اس ام بهم میخوره!!
داشتم یه ریویو میخوندم از ان81 یا 5700.اینجوری نوشته بود خودش هم مثل اینک امتحان کرده بودش:41:
صداش در حد متوسط به بالا هستش و کاملا شنیده میشه.ولی به گوشیهای سونی اریکسون نمیرسه(بعضی وقتا آدم فکر میکنه که شرکت سونی اریکسون گوشیهاش رو واسه آدمایی میسازه که انگاری از نظر شنوایی مشکل دارن و خیلی بلنده)
:18::18::18::18::18:
این رو که من نه همه میدونن که صدای گوشیهای سونی اریکسون در حد متوسط هستش نه مثل سامسونگ از ته اه در میاد نه مثل نوکیا که خرس رو از خواب زمستونی بیدار میکنه:21:
درست گفته زیمکا جان !!باید بپذیری که صدای گوشیهای سونی اریکسون به خصوص مدلهایی که 40 پلی فونیک هستند مانند کا750 و دبل 960 بسیار تیز و کر کننده هست!باور کن!
دوستم با ایرانسل با n73 میرفت اینترنت بعد من سیمشو گرفتم گذاشتم تو گوشیم اصلا سرعتش خیلی پایین بود.گفتم چرا گفتت چون گوشیم edge داره سونیه اسباب بازی تداره:18:نقل قول:
:31:نه عزیزم امین جون نگرفتی یارو چی گفتنقل قول:
خب یه کم یواشتر بخون :31:
منظور اون بدبخت این بوده که گوشیهای سونی اریکسون از نظر بلندی صدا از نوکیا بلندتره.در حدی که گوش ها رو کر میکنه و نوکیا تا حدی که میشه صدای زنگش رو شنید.
والله من که هر چی گوشی سون ی اریکسون دیدم در حالت عادی صداش متوسط بود به غیر از کا800 و دبلیو950 که باید بیست سانتی گوشیت میذاشتی تا صداش رو بشنوی:41:
حالا من کاری به کیفیتش ندارم کا750 قبول که کیفیت نداره چون مال یه قرن پیشه.
دبلیو960 رو تا به حال نشنیدم و نمیتونم نظر بدم.
فک نکنم تیز و کرکننده باشه...چونw810 که اینقد قدیمیه صداش خیلی باحاله..
بلاسنر جان سرعت جی پی ار اس بستگی به کلاس gprs گوشی داره!مثلا کلاس چی پی ار اس 5700 از ان73 بیشتره!دلیل سرعت پایین گوشی شما در اینترنت همین بوده!
سلام به بچه های پر تلاش و پر نشاط کلوپ 5700
ریموت(هندسفری) من صدا رو پخش میکنه اما دکمه های ریموت اصلا کار نمیکنه...میشه راهنمایی کنید؟ایا عیب از ریموت هستش یا تلفن؟ سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
ممنون میشم!
نقل قول:
اگه منظورت اون عدداست يه كد 20 رقميه كه فكر كنم 10 رقمش بالا نوشته شده و 10 تاش پايين كه اگه كنار هم بچينيشون مي شه يه كد 20 رقمي! مثلا: 12345678912456783785 كه براي كنترل كردن اينه كه آيا باتريت اعتبار داره يا نه؟! يعني اصل هست!؟ براي اين كار هم دو راه وجود داره:
1-وارد سايت نوكيا بشي يعني و دستور العملها رو دنبال كني(تو يه قسمت كد رو وارد كني) بعد منتظر شي ببيني كه تاييد ميشه يا نه!
2- اين كد رو به شماره 447786200276 + اس ام اس كني بعد منتظر پيغامه تصديق باشي كه با بعضي از سايتها مي توني اين اس ام اس رو بفرستي!
در مورد سوال دومتم بايد بگم كه نه هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه فقط اگه باتريت تقلبي باشه واسه گوشيت مشكل ايجاد مي شه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينم كسي جواب سوالايه منو نمي دونه؟!چند تا پست قبل پرسيده بودم!!!
به اطلاعاتمون اضافه شد....نقل قول:
راستی این کلوپ یکی از پر صفحه ترین تاپیکهاست.خیلی جالبه
ممنون..نقل قول:
جی اس ام رو قبول دارم..خدا لعنتش کنه...
دوستان شما با Lcd گوشی چیکار میکند اخه برای من سریع جای لک و دست میمونه خیلی اعصابم رو خورد کرده
من یه قاب محافظ خریدم و دستم به ال سی دی نمیرسه!در ضمن من تاچ اسکرینه که دستتو به ال سی دی میزنی ؟؟؟؟
آره! به قول rainsky تابلوست که از نوکیا مخصوصا از 5700 خوشش نمیاد!!!
ولی دیدین چه جوری از n95 تعریف کرده ولی تو سر 5700 زده؟؟؟
ولی خوشم میاد با اینکه میخواسته بد بگه نتونسته یه سری چیزا رو انکار کنه. مثل صدای اسپیکرهاشو!
اصلا این یارو هیچ اشاره ای به کیفیت فیلم برداری فوق العاده ی این گوشی نکرده یا فورمت های خیلی زیادی که این گوشی از اونا پشتیبانی میکنه وخیلی چیزای دیگه!!!
خوب بگذریم!
راستی چون این گوشیروی سیستم عامل سیمبین با Feature Pack 1 کار می کنه و میشه روی اون ویندوز نصب کرد(که بازم این تو بررسی n95 ذکر شده ولی در 5700 خیر) میخواستم ببینم کسی این کارو کرده و اگه کرده چطوری و اینکه باحاله یا نه؟؟؟
اره گفتم..اگر میخوای مقایسه خوب ببینی برو به w w w . mo b i l e - r e v i e w . c o mنقل قول:
ویندوز روی سیمبین ؟؟نقل قول:
قبلا در مورد ویندوز موبایل بحث شده که آخرش هم نتیجه خوبی نداشته
نرم افزاری 5 مگی برای گوشیهای 9.2 نوکیا اومده که میتونه نرم افزارها و گیمهای ویندوز موبایل رو روی سیمبین اجرا کنه!
اره من هم این برنامه رو دیدمنقل قول:
كي گفته سوني اريكسون edge نداره .... ؟نقل قول:
من با گوشي w810 كه edge داره با سرعت 11 KB دانلود كردم ...
ولي با گوشي كه edge نداره ماكسيمم سرعت دانلودم بود 4 KB .....
( قيمت گوش هاي سوني كه edge دارن رو با هم ردش تو نكيا مقايسه كن )
دوست عزیز مگه شما ایران نیستی Edge کجا بود ؟؟نقل قول:
همه توهم زدن !!!!!!!!!
نقل قول:نقل قول:
اهان ...شبیه ساز ویندوز موبایل هست...گفتم آخه نمیشه که روی سیمبین ویندوز موبایل هم باشه...!!!
بچه ها من امروز ميخوام 5700 بگيرم ميشه بگين دقيقا چياشو چك كنم؟
اين چيزي بود كه من خودم تجربه كردم ....نقل قول:
با گوشي p990 سرعت = 4 KB
edge ندارد
--------------------------------------------
با گوشي 5700 سرعت = 11 KB
با گوشي w810 سرعت = 11 KB
edege دارند