یکی جواب ما رو بده
Printable View
یکی جواب ما رو بده
تراینر بازی star wars battlefront 2 رامیخاستم
دوست من این بازی که تاپیک نداره . پس شما یه تاپیک جدا درست کن و مشکلت رو اونجا مطرح کن .نقل قول:
دوستامون چقدر با معرفتن.
در تاپیک زیر درخواست کن :نقل قول:
تراینر بازی star wars battlefront 2 رامیخاستم
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=154
دستت درد نکنه.درایورمو آپدیت کردم به 2007 خیلی خوب شد.گرافیکم شد 256!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بعد از قرنی.ممنون
والا جواب ما رو هم بدین
بابا من يه وگاس نصب کردم با کرک اما نميدوم موقعی که آرم هارو نشون ميده بعد ميخواد يه لود کنه که هنگ ميکنه.
مشخصات سيستم من :
CPU : 2.66 Ghz Intell Full Cash
VGA : ATI Radeon X800
Ram : 1024 DDR2 Dual Chanell
Windows : Vista
مطمئنی وسط نصب بازی error نداد ؟؟؟:13:نقل قول:
اخه من هم یه همچین مشکلی با بازی condemned داشتم و فکر میکنم بخاطر اروری بوده که هنگام نصب داده !!!!
در ضمن گرافیکت چیه رفیق ؟؟؟؟:20:
128نقل قول:
رم256
و تا یه هفته ÷یش بازی میکردم ویندوز که عوض شد اینطوری شد
مشکل در بازی کونستانتین دوبله فارسی مال شرکت pardis(تبلیغ نکردم) زمانی که نصب تموم میشه ÷یغام میده
Directx9 c capability error
این یعنی چی؟
direct xهم نصبه اگر کسی جدید ترینشو داره بزاره که نیازمندیم
بله دایرکت ایکس نصب شده منتها اون ورژن از دایرکت ایکس که لازمه اجرای این بازی هست رو نصب نکرده اید !!نقل قول:
اونجور که پیغام خطا گفته باید دایرکت ایکس مدل C رو نصب کنین تا بتونین بازی رو اجرا کنین !!!
احتمالا تو خود سی دی های بازی وجود داره و اگر هم نبود از سی دی های دیگر بازیها استفاده کنین :20:
آهان !!!!:31:نقل قول:
پس یه چیزی تو ویندوز قبلیتون بوده که تو ویندوز جدیدتون نیست !!!
برو چک کن ببین دارکت ایکس و آخرین ورژن درایور گرافیک نصب شده یا نه !!!
که احتمال میدم مشکل از دایرکت ایکس باشه :46:
احتمالا اینی که میخوام بگم رو بلدی ولی برای احتیاط هم که شده میگم :
از منوی run تایپ کن dxdiag و از اونجا ورژن دایرکت ایکس رو نگاه کن ببین چجوریه (( همینطور ورژن و تاریخ آخرین آپدیت گرافیک ))
سلام دوستان
وقتي كه كرك بازي Mystery Case Files Huntsville رو تو پوشه اصلي بازي كپي ميكنم و بازي رو اجرا ميكنم
متاسفانه با پيغام :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواجه ميشم .اگه بگيد مشكل از كجاست ممنون ميشم.
يا علي
نه توی خود بازی زمانی که میزنی سریع باسه نصبش میاد بعد میره که یک ثانیه هم طول نمیکشهنقل قول:
و نگاه کردم دایرکت ایکس c نصبه
دوست من بازی که شما نصب کردی کامل نیست . من احتمال میدم که در حین نصب بازی ارور داده و شما Ignore زدی ! اگه اینطوری نیست ، پس سیدی بازی کامل نیست چون این پیغام میگه یه فایل بازی کمه !نقل قول:
ایول دوست من ! در نبود ما کمک میکنی . من ازت ممنونم .:40::11:نقل قول:
دوستان سلام. چند روز پیش یک رم256 دیگر به رم قبلی ام اضافه کردم . از آن موقع توی محیط بازی ها ( مثلا pes یا mostwanted) سیستم بعد از چند دقیقه restart میشه. جریان چیه؟
کسی جواب اين رو نميدونه؟نقل قول:
واقعا انتظار نداشتم
اسم بازي وگاس به انگليسي رو بنويس تا بهت كمك كنن
دو تا رمي كه داري با هم همخوني ندارهنقل قول:
برو بازيها رو دوباره نصب كن ببين چي ميشه
در بعضي مواقع مدل و يا حتي تاريخ ساخت رم ها با هم نميخونه ...
Rainbow Six : Vegas
سلام
آقا من تو اجراي mortak kombat trilogy يه مشكلي دارم تا ميخام يه نفر رو انتخاب كنم وبرم باهاش بازي كنم :31: اين ارور رو ميده دوستان پيشنهادي داريد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوست من به نظر من بازی کامل نصب نشده یک بار دیگه نصب یا ÷اکش کن ببین میاد یا نه و گرنه اگر بازی کرک داره یه کرک دیگهبزار ببین میادنقل قول:
با تشكر از oracle جان
احتمال زیاد رم های شما همخوانی ندارند !نقل قول:
دوستان سلام. چند روز پیش یک رم256 دیگر به رم قبلی ام اضافه کردم . از آن موقع توی محیط بازی ها ( مثلا pes یا mostwanted) سیستم بعد از چند دقیقه restart میشه. جریان چیه؟
شما مارک 2 تا رم رو با مشخصاتشون رو بنویسید .
شما با ویندوز XP هم یه تستی بکن شاید کارکنه .نقل قول:
بابا من يه وگاس نصب کردم با کرک اما نميدوم موقعی که آرم هارو نشون ميده بعد ميخواد يه لود کنه که هنگ ميکنه.
مشخصات سيستم من :
CPU : 2.66 Ghz Intell Full Cash
VGA : ATI Radeon X800
Ram : 1024 DDR2 Dual Chanell
Windows : Vista
من با کانتر مشکل دارم یعنی نصبش کردم و میتونم اسلحه و آدمها رو و مرحله رو انتخاب کنم اینها رو که انتخاب میکنم و میخوام برم تو بازی در حین لود کردن یهو بازی قطع میشه و میرم تو ویندوز. مشکل از چیه؟
مشخصات سیستم:
Celeron(R) CPU 2.40GHz intel
512 MB of RAM
GeForce FX 5200=128 MB
سلام من بازی stronghold legends رو نصب کردم اما وقتی می خوام بازی کنم بازی تکه تکه اجرا می شه
حسین عزیزنقل قول:
سلام من بازی stronghold legends رو نصب کردم اما وقتی می خوام بازی کنم بازی تکه تکه اجرا می شه
یا سیستمتون نمیکشه یا کارت گرافیک . لطفا مشخصات سیستمت رو بنویس .
بازی کلا بسته می شه یا minimize میشه و یک برنامه یا یک پیامی میاد ؟ یک دور Unistall کن دوباده اینستال کن ببین درست می شه ؟نقل قول:
من با کانتر مشکل دارم یعنی نصبش کردم و میتونم اسلحه و آدمها رو و مرحله رو انتخاب کنم اینها رو که انتخاب میکنم و میخوام برم تو بازی در حین لود کردن یهو بازی قطع میشه و میرم تو ویندوز.
مشکل از CPU یا رم یا کارت گرافیکته که کم هست !نقل قول:
بله بازی کلا بسته میشه.نقل قول:
بازی کلا بسته می شه یا minimize میشه و یک برنامه یا یک پیامی میاد ؟ یک دور Unistall کن دوباده اینستال کن ببین درست می شه ؟
ضمنا من چندین بار unistall install کردم ولی فایده ای نداشت حتی شده و رفتم 2 پک دیگه این بازی رو از شرکتهای مختلف گرفتم و بازهم همون مشکل رو داشته ویندوز رو هم عوض کردم و بازهم مشکل پا برجا بوده. ولی از یکی از فروشنده ها که پرسیدم گفت که اکثر بازیها با xpسرویس پک 2 مشکل دارن اگه روی سرویس پک 1 بازی رو نصب کنی مشکلت حل میشه. دیگه نمیدونم این حرفش درسته یا نه.
میشه یکی اخرین وپن دایرکت ایکس سی رو بزاره
عزيز من نميتونم Xpبريزم. يعنی خوشم نمياد. يعنی وگاس با این عظمت با ويستا مشکل داره؟
سلام...
ببخشید می خواستم سوالی از شما دوستان انجام بدم...:13:
من بازیه Virtua Tennis 3 رو گرفتم ...بازی رو که نصب می کنم صفحه سیاه میشه Don't send میده...:41:
بعدش تو سایتا خوندم گرافیک 128 می خواد...:41:
اینم مشخصات سیستم من...
VGA:256 ATI Radeon 9250
Ram: 512
Cpu:2.8
به نظر شما مشکل از ویندوز هست یا چیز دیگه خواهشن بگید بعد جور تو کف تنیش هستم...
با تشکر:10:
خوب شما برو چک کن ببین اگه بازی کرک داره کرکشو نصب کردی یا نه ؟؟؟:13:نقل قول:
در ضمن دایرکت ایکس سیستم رو هم چک کن ببین اصلا نصبه هست یا باید نصب بشه !!!!
دوسته عزیز هم کرک رو کپی کردم و هم دایرکس رو نصب کردم نه یه دونه بلکه 4 تا دایرکس نصب کردم همه هم ورژن 9هستند.از ویندوز میتونه باشه یا سخت افزار مورد داره...یا نمیکشه...
عجبیه !!!!:18:نقل قول:
خوب شما اول مطمئن شوید که وسط نصب این بازی هیچ پیغام خطایی مشاهده نشده و سپس یکبار درایور کارت گرافیک خودتونو آپدیت کنین ببینید چی میشه !!!!:20:
سخت افزار شما که خوب گرافیکتون یه چیز معمولی برای بازی هست و سی پی یو و رم هم که مثل مال خودمه برای بازی بدرد نمیخوره !!!!:41::41: (( ناراحت نشی ها ))
ولی به هر حال اولا چک کنیند ببینید دارکت ایکس که نصب شده از ورژن C باشه ثانیا یه بار درایور vga رو اپدیت کنین !!
امیدوارم مشکلتون حل بشه !!:20:
ببین این به کارت میخوره !!!:31:نقل قول:
فکر کنم این دیگه آحرین ورژن دایکت ایکس C باشه که برای ماه آگوست سال 2007 (( همین ماه )) هست !!!:46:کد:http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html
البته اگه گرافیکت از سری هشت جیفورس هست باید از دایرکت ایکس 10 استفاده کنی که میشه از اینجا دانلودش کرد:
موفق باشیکد:http://www.gamesforwindows.com/en-US/AboutGFW/Pages/DirectX10.aspx
کارت گرافیکم 128 هستش و رمم هم 256 هستشنقل قول:
نقل قول:خوب اینکه دیگه تابلو هست !!!:31:نقل قول:
فریم به فریم شدن بازی (( عدم حرکت روان در محیط بازی )) اولا ناشی از کمبود رم سیستم شما و ثانیا ضعف کارت گرافیکی برای پردازش تصاویر بازی هست !!
ناراحت نشی !!! ولی سیستم شما برای بازی اصلا چیز مناسبی نیست !!!!:41::41::13:
اینا رو چک کردم...
من فقط می خوام این بازی اجرا بشه...
دوشتان هم گفتند که با سیستم من میشه این بازی رو اجرا کرد...
منظورم Virtua Tenniss 3 هستش...
تا اون جا که من می دونم سیستمه خفنی نمی خواد...
برای اینکه متوجه بشی مشکلت دقیقا چیه دوتا پیشنهاد برات دارم رفیق !!!نقل قول:
1- به اینترنت وصل بشو و سپس بازی رو اجرا کن و وقتی از بازی بیرون پرید و اون کادری اومد که روش نوشته send error و Dont send رو دکمه send error کلیک کن !!!
اینجوری مستقیما به قسمت پشتیبانی سایت مایکروسافت وصل میشی و بهت میگن مشکلت چیه و راه حلش چجوریه (( البته به انگلیسی !!!:31:))
2- زمانی که موقع اجرای بازی این ارور رو نشون داد میتونی به مسیر زیر بری تا ببینی مشکل کجاست !!
رو my computer راست کلیک کن
ازگزینه manager عبارت event viewer رو انتخاب کن
تو قسمت applicatio نوع پیغامخطاهارو به ترتیب نزولی نوشته یعنی بالاترین خط معرف آخرین پیغام خطاست که برای بازی شما هستش !!!
میتونی بری بخونی و متوجه بشی مشکل چیه ولی روش اول به نظر من بهتره !!!
منهم یه بار همچین مشکلی داشتم و روش اول رو اجرا کردم و وقتی به سایت مایکروسافت وصل شدم برام نوشت که درایور کارت صدای شما خیلی قدیمی شده و لینکشو داد که بروم و آپدیتیش بکنم !!!!:20:
شما هم این روش رو امتحان کن !!!:46:
ای با با این دایرکت ایک هم که تموم نمیشه غاز همون موقع که روبرت داد تا حالا فقط 26 درصدش گذشته تازه اگه شانس بیارمو قطع نشه