دوستان چجوري ميشه ار پي جي بينهايت گرفت ؟
من بار اول normal اخر رفتم
و دو بار هم با دخترا رفتم
و يكبار ديگر هم با special 2 تموم كردم
ميشه همه اينها را توضيح بدين ؟
Printable View
دوستان چجوري ميشه ار پي جي بينهايت گرفت ؟
من بار اول normal اخر رفتم
و دو بار هم با دخترا رفتم
و يكبار ديگر هم با special 2 تموم كردم
ميشه همه اينها را توضيح بدين ؟
يه بار كه بازي رو تا آخر بري، حالت Professional رو آزاد ميكنه. اسلحههاي Matilda و Infinite launcher (همون آر.پي.جي بينهايت) رو بهت ميده و همچنين بازي The another order و Ada the spy رو با بازي Ada برات آزاد ميكنه. اگه بازي The another order رو تا آخر بري براي Leon توي بازي اصلي Chicago Typewriter رو آزاد ميكنه كه يك اسلحهي اتوماتيك قدرتمنده و تير بينهايت هم داره. اگه بازي Ada the spy رو تا آخر بري (كه يه مقدار سخته، مخصوصا نبرد با دشمن انتهايي يعني Jack Krauser) همين اسلحهي Chicago typewriter رو براي Ada تو بازي The another order آزاد ميكنه. اگه Professional رو هم تا آخر بري (كه سخته و حوصله هم ميخواد) اسلحهي PRL 412 رو بهت ميده. اين اسلحه هم تير بينهايت داره. شارژيه و قدرت حداكثرش با آخرين درجهي شارژ حاصل ميشه كه فوقالعاده قدرت زياديه. يعني هر مرحلهي زندگي از هر دشمني رو با يك شليك نابود ميكنه و از بدن چند دشمن هم اثرش عبور ميكنه، روي افراد خودي هم تاثير نداره (توي توضيحات اسلحه نوشته كه فقط روي انگل موثره). براي بازي The mercenaries هم بايد با هر شخصي درجهي 4 ستاره بگيره تا شخصيتهاي ديگه رو آزاد كني و بعد از آزاد كردن همهي شخصيتها بايد با همه توي همهي Locationها درجهي 5 ستاره بگيري تا رمز جديدي رو آزاد كنه كه من هنوز خودم نتونستم اين قسمت رو برم، واقعا سخته. هر كي رفته بگه كه اين رمز جديد چيه؟ ارزش داره بريم يا نه؟
اقا من نمی دونم صبر کنم تا 20 روز دیگه که نسخه ubi میاد یا همین الان این پچ رو نصب کنم و بازی کنم؟؟ چون من هنوز RE 4 رو بازی نکردم. یعنی چون دیدم کیفیت بازی و دموهاش مزخرفه بیخیال بازی شدم. حالا گرافیک نسخه ubi بهتره یا این پچ؟ یه راه حلی بدین...
شما فقط كرك 6.88 مگي دانلود كن بازي گرافيكش عالي ميشه ///نقل قول:
اقا من نمی دونم صبر کنم تا 20 روز دیگه که نسخه ubi میاد یا همین الان این پچ رو نصب کنم و بازی کنم؟؟ چون من هنوز RE 4 رو بازی نکردم. یعنی چون دیدم کیفیت بازی و دموهاش مزخرفه بیخیال بازی شدم. حالا گرافیک نسخه ubi بهتره یا این پچ؟ یه راه حلی بدین
اگه خواستي بگو تا عكس هم واست بزارم ببيني چه تغييري كرده !
اين كركي كه ازش حرف ميزني چهكار ميكنه؟ ميتونه Framerate بازي رو نامحدود كنه؟نقل قول:
سلام دوستان
اقا من دوباره از اول ویندوز نصب کردم و دوباره از اول بازی رو نصب کردم ولی اثری از این بازی توی رجیستری نیست؟
باز هم وقتی میخوام پچ رو نصب کنم اون ارور مسخره رو میده!!؟!؟!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو رو خدا کمکم کنین چه جوری میتونم پچ رو نصب کنم؟ایا کسی تا حالا پچ رو نصب کرده؟
آقا بالاخره من تونستم بازي رو اجرا كنم.نقل قول:
بابا خيلي باحاله.عجب گرافيكي:18:
شما فقط كافيه اون كرك 6.88 مگابايتي رو دانلود كنيد و نصب كنيد.
جناب byebye گرافیک دموهای بازی هم بالا رفته؟؟ یا فقط گرافیک خود بازی بالا رفته؟
ممنون هم میشم اگه چندتا عکس از تغییرات گرافیک بازی بزاری...
نه دموها فرقی نمی کنن کلا هر دمویی یا هر فیلمی که کیفیتش پایین هست رو نمیشه دوباره کیفیتش رو بالا برد.در مورد کرک هم بگم که گرافیک رو بالا میبره ولی بعضی جاها texture ها مشکل پیدا میکنن مثل برگ درختا و خیلی چیزای دیگه من خودم اول فقط کرک رو نصب کردم دیدم مشکل داره مثلا اونجایی که برای اولین بار لوئیز رو میبینه (تو همون کمده ) اون کمد دیده نمیشه و فقط صدای لوئیز میاد.
نقل قول:
مشکل شما فقط به خاطر اینه که باید تو رجیستری biohazard 4 رو تبدیل کنی به resident evil 4.آخه مگه میشه اطلاعاتش تو رجیستری نیاد!!! :44: :44: