کاملا موافقم.نقل قول:
Printable View
کاملا موافقم.نقل قول:
من هم کاملاً موافقم آخه ما جنوبی ها چه گناهی کردیم مگه شهرهایی مثل شیراز ، اصفهان ، بندر عباس ، اهواز و شهرهای دیگر جنوبی کم مسافر دارندنقل قول:
استان خوزستان عید ها چیزی نزدیکه 5 یا 6 هزار مسافر را در خود جای میدهد
ولی کو گوشه شنوا
بیایید با هم دیگر متنی را اماده کنیم و نارضایتی خودمان را به ایرانسل اعلام کنیم
هرکی میتونه یک متن رو بنویسد و در تاپیک بگذارد از بین همه ی متن ها یکی رو که از همه بهتر است انتخاب میکنیم و همه باهم ان را به ایرانسل ایمیل میزنیم شاید فرجی شد
هرکس موافق است موافقت خودش را اعلام کند
با تشکر
بابا ایرانسل بهترین اپراتور دنیاست...بهترین خدمات و کیفیت و هزینه ها رو داره به شرطی که آنتن بده!
وقتی توی شیراز فقط[30 درصد شهر ]تحت پوشششه چجوری من از دقایق رایگان استفاده کنم؟چجوری اس ام اس رایگان بزنم؟چجوری GPRS استفاده کنم؟چجوری ....؟؟
اولین شرط تایید یک اپراتور موبایل برای من آنتن دهیه.
من که همیشه نمیتونم توی اون 30درصد از شهر باشم؟!!
بابا موبایل یعنی تلفن همراه یعنی همیشه همراهته یعنی هر وقت کاری داشته باشی میتونی ازش استفاده کنی ولی این...
من 9 اسفند ایرانسل خریدم چون دیدم خدماتش خوبه و سرعت افزایش آنتن دهیش زیاده.گفتم تا 15 فروردین که دوباره باید برم اینور و اونور پوششش کامل میشه.
6 ماه بهش فرصت دادم ولی هنوز که هنوزه همونه!!!!!!!!!!
بابا به دادم برسید!!!
نمیدونم والا!نقل قول:
حالا یه سعی کنیم بد نیست.
هر کس میخواد متنی رو طرح کنه حتما بگه که ایرانسل میندازه گردن شهرداری و شهرداری گردن ایرانسل.
بگید که توی شیراز بعد 6 ماه یه آنتن جدید هم نصب نشده.
بگید که توی شهرهای جنوب قرار بوده آبادان و خرمشهر و غیره و غیره قرار بوده 1-2 ماه پیش شبکه راه اندازی بشه ولی نشده.
همه ی اینا رو بگید.
کاملاً موافقمنقل قول:
لطفاً متن های خودتان را تا حداکثر جمعه صبح در تاپیک بگذارید تا نتیجه گیری شود تا بتوانیم شنبه آنها را به ایرانسل ابلاغ کنیم
با تشکر
به همکاریتان احتیاج داریم
لطفاً در اول متن هایتان شماره موبایلتان را بگذارید تا بتوانیم از طریق پیامک زودتر نتیجه گیری بکنیم
این هم از متن من نظر خودتان را راجع به این متن بدهید
این هم شمارم : 09356113434
.................................................. ..........................
با سلام و خسته نباشد
شرکت ایرانسل طی فعالیت راه اندازی سیستم آنتن دهی در شهرها در حال حاضر حدود 180 شهر را به طور رسمی تحت پوشش قرار داده است که از این 180 شهر 176 شهر آن مربوط به استانهای شمالی و مرکزی کشور و فقط 4 شهر آن مربوط به استانهای جنوبی است :
1- استان فارس : فقط با پوشش رسمی زیر 50 درصدی شهر شیراز
2- استان هرمزگان : فقط با پوشش رسمی شهر کیش
3- استان خوزستان : فقط با پوشش رسمی شهر شوش
4- استان کهگیلویه و بویراحمد : فقط با پوشش رسمی شهر یاسوج
شهرهای اهواز ، آبادان ، دزفول ، اصفهان ، شیراز ، بوشهر و .. قرار بود 22 بهمن سال 85 به طور رسمی وارد شبکه بشوند ولی تا به امروز که مرداد 86 است و حدود 7 ماه از 22 بهمن میگذرد فقط شهر شیراز به طور رسمی وارد شبکه شده که آن هم پوشش زیر 50 درصد دارد و فقط در مرکز شهر آنتن دهی دارد که قرار بود تا فروردین ماه 86 بقیه شهر شیراز هم زیر پوشش برود ولی تا به امروز حتی 1 متر هم به پوشش شبکه ی ایرانسل در این شهر اضافه نشده و حتی 1 bts هم به طور رسمی نصب و راه اندازی نشده است .
شهرهای دیگر هم تا به امروز به طور رسمی وارد شبکه نشدند .
شهر اهواز از 15 اردیبهشت به طور آزمایشی و با کیفیت بسیار پایین وارد شبکه شده است و هنوز هم نواقص آن از لحاظ آنتن دهی و کیفیت بسیار پایین شبکه درمناطق این شهر از قبیل کیان آباد ، کیانپارس و ... برطرف نشده است .
شهر اصفهان هم حدود 8 ماه است که با پوشش زیر 30 درصد به طور آزمایشی با نواقصی بیش از80 درصد وارد شبکه شده است و همچنان در این شهر ایرانسل مشکلاتش را با شهرداری برطرف نکرده است و همچنان این دو ارگان تقصیرات را به گردن همدیگر میندازند.
در حال حاضر شهرهای : اهواز، اصفهان ، شیراز ، آبادان ، بوشهر ، بندرعباس ، زاهدان و ... که میتوان گفت سالیانه هرکدام از این شهرها حدود 8 تا 10 میلیون گردشگر و مسافر را پذیرا می باشند یا فاقد سیستم و یا با پوشش زیر 50 درصدی و یا به طور آزمایشی وارد سیستم ایرانسل شده اند که از امکانات زیر 10 درصدی این شبکه برخوردارند.
خواهشمند است که به استانهای جنوبی کشور که منبع اصلی درآمد و قطب گردشگری کشور هستند رسیدگی بیشتری شود.
با تشکر
.............................................
بگو که ایرانسل توی این شهر ها کلی سیم کارت فروخته.
تعداد شهر ها رو بیشتر کن: خرمشهر و ماهشهر و مسجد سلیمان دزفول و یزد
فقط گردشگری رو نگو...
جمعیت شهرها و اهمیت این شهر ها...مخصوصا مسجد سلیمان و آبادان و خرمشهر
مسلما جواب این نامه اینه:
شهرداری اله و شهرداری بله!
بگو که توی 6-7 ماه حتی ذره ای پیشرفت نبوده...دیگه باید توی این مدت حداقل 1 آنتن جدید نصب میشد.بگو که شهرداری توی 7 ماه باید مجوز نصب 1 آنتن رو میداده که اینجور که ایرانسل میگه نداده
بگو که ایران یک کشوره که از جنوب و شمال تشکیل شده...نه فقط از شمال.جنوب هم جزو ایرانه...این چه وضعشه؟ایران که فقط تهران نیست ایران به همه ی مردم تعلق داره...مساوات و عدالت و ... کجاست؟ما که سیم کارت ایرانسل خریدیم به امید افزایش پوشش خریدیم.
بگو که توی شیراز توی فروشگاه رفاه ایرانسل یه غرفه داره که حتی توی اونجا هم آنتن نمیده!
یکی از تبلیغات بزرگ ایرانسل هست که تا 1 کیلومتری اطرافش ایرانسل آنتن نمیده.
اینا رو بگی فکر کنم دیگه مشکلی نداشته باشه؟
کسی چیزی به ذهنش میرسه؟
حالا اینو برای کی میخوای بفرستی؟