-
ته وز سه جلسه محروم شد
-----------------------------------
كارلوس ته وز، مهاجم كورنتيانس به دليل توهين به داور و اخراج از زمين از سوي هيات انضباطي فوتبال برزيل 3 جلسه محروم شد.
وي در شكست 2 بر صفر برابر سائوكتانو از زمين اخراج شد و تاكنون يك جلسه از محروميتش را طي كرده است. اين محروميت شوك ديگري براي مقامات اين تيم برزيل بود، چرا كه ادسون نيز به دليل وارد كردن ضربه به گردن يكي از بازيكنان حريف، به مدت 120 روز راهي زندان شده است!
ته وز جلسات تمريني باشگاهش را زودتر رها كرد و اين ابهام را در اذهان ايجاد كرد كه با مارسيو بتين كورت، سرمربي تيم مشكل دارد.
بتين كورت تمامي شايعاتي كه در مورد ته وز مبني بر ترك زمين بدون اجازه از سوي سرمربي بوده را رد كرد و در اين خصوص گفت: "برخي از خبرنگاران تنها ابهامات را مي بينند و چشمشان را بر واقعيت ها مي بنندند.
-
بنيتس: اوون را نمي خواهم
-----------------------------------
رافائل بنيتس، سرمربي ليورپول اعلام كرد كه در حال سبك سنگين كردن درخواست هاي استون ويلا و المپيك ---- براي فروش ميلان باروش، مهاجم آنفيلد است.
بنيتس در گفت و گويي كه در يك كنفرانس خبري داشت، گفت: "همزمان با اينكه پيشنهادات باشگاه ها را بررسي مي كنيم، باروش در كنار ما خواهد بود و بازي خواهد کرد."
همچنين سرمربي اسپانيا شايعات روزنامه هاي اسپانيايي را مبني بر علاقه مندي آنفيلد به جذب مايكل اوون، مهاجم رئال مادريد تكذيب كرد و اظهار داشت كه از تيمي كه هم اكنون در اختيار دارد، كاملاً راضي است و هدف اول او جذب يك مدافع مياني است.
بنيتس افزود: "روزنامه هاي اسپانيايي را مطالعه كردم و خبر كذب پيشنهاد ليورپول به اوون را مشاهده نمودم. من به دنبال مدافع مياني هستم و مهاجم نمي خواهم. مايكل بازيكن خوبيست، اما من 6 مهاجم ديگر نيز دارم و به دليل حل مشكلات تيم در قسمت دفاع هستم، نه تقويت خط حمله! حتي اگر با يك مهاجم كار كنيم و يك مهاجم را از دست بدهيم، 4 فوروارد ديگر داريم. حتي اگر او را قرضي در اختيار من قرار دهند. ترجيح مي دهم با بازيكنان موجود كار كنم تا اينكه روي حدسيات، آينده باشگاه را بنا كنم
-
سريال دنباله دار تمديد قرارداد رونالدينيو
-------------------------------------------------
در حالي كه منابع آگاه خبري اعلام كرده بودند كه رونالدينيو فقط تا پايان سال 2010 قراردادش را تمديد مي كند، اخبار متناقضي به دست رسيده است.
روبرتو ده آسيس برادر و وكيل رونالدينيو در گفت و گو با ماركا اذعان داشت: "موكل من مي خواهد در لباس باشكوه بارسلونا از دنياي فوتبال حرفه اي خداحافظي كند. بنابراين دليلي وجود ندارد قرارداد روني تا 2014 تمديد نشود. فقط مشكل مالي باقي مي ماند كه مطمئن هستم لاپورتا هر چه سريع تر آن را حل مي كند. برادر من آن قدر در حق بارسلونا گام برداشته است كه حق داشته باشد با كوچكترين بدقولي مردان باشگاه دلگير شود. ما قراردادمان را تا پايان سال 2014 تمديد خواهيم كرد
-
كارواليو عذرخواهي كرد
----------------------------------
ريكاردو كارواليو مدافع پرتغالي تيم چلسي رسماً از طرفداران، مربيان و اعضاي اين تيم به خاطر سخنان اخيرش عذرخواهي كرد.
كارواليو چند روز قبل پس از نيمكت نشيني در بازي تيمش برابر ويگان از خوزه مورينيو مربي شيرهاي لندني انتقاد كرده بود و اظهار داشته بود من به اشتباه خود اعتراف مي كنم و برايم مهم نيست كه در تركيب اصلي ثابت باشم يا خير!
وي در اين خصوص گفت: "كاملاً قبول دارم اشتباه كرده ام و از مورينيو و تمامي طرفداران و بازيكنان چلسي عذرخواهي مي كنم. مي خواهم در چلسي بازي كنم و بخشي از جمع مردان اين تيم باشم و براي همين سخت تلاش خواهم كرد تا جاي اصلي خود را در تيم مجدداً به دست آورم.
-
توافق انگليسي ها براي جدال با آرژانتين
-------------------------------------------------
اتحاديه فوتبال انگليس موافقت رسمي خود را براي ديدار دوستانه تيم ملي اين كشور برابر آرژانتين اعلام كرد.
قرار است اين ديدار دوستانه روز 12 نوامبر در شهر ژنو سوئيس برگزار شود و قطعي شدن اين بازي پس از توافق فدراسيون فوتبال آرژانتين و انگليس شكل گرفته است.
تيم ملي آرژانتين كه حضورش پس از پيروزي 3 بر يك برابر تيم ملي برزيل در جام جهاني 2006 محرز شده است، در جام جهاني 2002 براي آخرين بار به مصاف تيم ملي انگليس رفت كه با حساب يك بر صفر تن به شكست داد.
با اين حال اگر انگليسي ها نتوانند سرگروه دور انتخابي شوند و در صورت حضور در مرحله پلي اف جام جهاني نتوانند به مصاف آرژانتين بروند و در اين صورت اين بازي دوستانه به زمان ديگري موكول خواهد شد
-
كمك مالي رئال مادريد به پوشكاش
-----------------------------------------
طبق ادعاي MTI، آژانس خبري مجارستان مبلغ 128 هزار دلار رقم قطعي كمك مالي رئال مادريد به پوشكاش بوده است.
در حالي كه چند روزي از پيروزي 3 بر يك رئال مادريد مقابل تيم پوشكاش مجارستان در استاديوم پوشكاش مي گذرد، منابع خبري ادعا مي كنند پرس در عمل به وعده خود مبني بر كمك مالي به پوشكاش 78 ساله و بستري در بيمارستان بدقولي كرده است، اما خبرگزاري مجارستان با تشكر از فلورنتينو پرس نوشت: "باشگاه رئال مادريد نه تنها 128 هزار دلار براي مخارج بيمارستان پوشكاش كمك كرده است، بلكه كل مبلغ كه از حامي مالي آن مسابقه دريافت كرده بود را به خود مجاري ها داده است. بنابر اين پرس به قول خود عمل كرده است."
گفتني است پوشكاش براي مجارستان شخصيتي ملي است و امروز به شدت از بيماري پيچيده اي شبيه به آلزايمر رنج مي برد. او مجارستان باشكوه سال 1952 را رقم زد و در فينال جام اروپا به آينتراخت فرانكفورت 4 گل زد.
-
دپورتيوولاكرونيا به دنبال ده الساندرو
------------------------------------------
مقامات باشگاه دپورتيوو لاكرونيا تلاش مي كنند، آندرس ده آلساندرو ستاره آرپانتيني ولفسبورگ آلمان را به خدمت بگيرند.
آگوستو سزار لندويرو رئيس باشگاه دپورتيوولاكرونيا قصد دارد با قوت گرفتن شايعه رفتن آلبرت لوكه ستاره لاكرونيا به مقصد نيوكاسل، اين ستاره آرژانتيني را به هر قيمتي خريداري كند. وكيل ده الساندرو در فصل تابستان هيچ مذاكره اي با هيچ باشگاهي نداشته و به خاطر حساسيت او، تمام امور را به رئيس ولفسبورگ واگذار نموده است. ده الساندرو خود خواهان تكرار حضور در بوندسليگا است و نمي خواهد آلمان را ترك كند
-
جانملكي و توپالوويچ به عقاب ملحق شدند
---------------------------------------------------
علي جانملكي مدافع فصل گذشته پاس و جورج توپالوويچ دروازه بان استقلال با اين تيم قرارداد داخلي امضا كرده اند.
به گفته رمضاني سرپرست عقاب جانملكي و توپالوويچ امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قراردادشان را ثبت خواهند كرد.
گفتني است تيم عقاب از فردا اردوي يك هفته اي را با حضور تمامي بازيكنانش در اردبيل برگزار ميكند
-
شش بازيكن راه آهن ثبت كردند
----------------------------------------
داود مهابادي، احمد تقوي، افشين غنچه عراقي، رضا آقامحمدي، محرم حبيبي و شهرام مهربان شش بازيكن فصل قبل تيم راه آهن بودند كه صبح امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با اين تيم تمديد كردند.
ضمن اين كه مطلبي سرپرست راه آهن نيز خبر از پيوستن چهار بازيكن جديد به اين تيم داد.
حميد سرآباداني از پيكان، ميثاق معمارزاده از سايپا، روح الله بيگدلي از صبا و مصطفي سيفي چهار بازيكني هستند كه امروز با حضور در هيات فوتبال قرارداد رسمي خود را با تيم راه آهن ثبت ميكنند
-
جام مرحوم قايقران
تقابل شاگردان صالح نيا با تيم ملوان
----------------------------------------
در گروه اول تيمهاي سپيدرود، شهرداري لاهيجان و سبحان رشت و در گروه دوم تيمهاي ملوان، شهرداري انزلي و شهرداري لنگرود حضور دارند.
گفتني است طبق برنامه امروز ملوان با شهرداري لنگرود بازي خواهد كرد و تيم شهرداري انزلي با سرمربيگري بهمن صالح يا فردا به مصاف ملوان مي رود.
اين بازي با توجه به حضور صالح نيا حساسيت زيادي خواهد داشت.