سلامنقل قول:
دوست عزیز اره یک شهر کوچک (نخل تقی )هست که به عسلویه نزدیک هست بله باید حضوری خرید کرد تازه خودم هم 250 کیلومتر انجا تو استان فارس زندگی می کنم شما کجا زندگی می کنید تا راهنمایی تون کنم
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز اره یک شهر کوچک (نخل تقی )هست که به عسلویه نزدیک هست بله باید حضوری خرید کرد تازه خودم هم 250 کیلومتر انجا تو استان فارس زندگی می کنم شما کجا زندگی می کنید تا راهنمایی تون کنم
به نظر من از بانه بگیر(اگه قصد سفر نداری) خودشون ارسال می کنن در خونه تست میکنن پول هم تو شهرتون بعد از تست میگیرن گارانتی خودشون رو هم میدن . الان نگا کردم قیمتشو زده بود 3250 البته کرایه شو قبلا ازت می گیرن.نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
تو بانه قیمتش حدود 3800 هست
ارزون ترین جا همون نخل تقی هست یه سایتی بود بنام بانوب تو گناوه که قیمتاش خوب بود ولی خودم نخریدم رفتم سه راه امین حضور خرید کردم
سلام..آقا با زیرنویس که مشکل نداره؟
سلامنقل قول:
اگر از MX player یا بقیه پپلیرها استفاده کنید، با انتخاب فونت و رنگ دلخواه زیرنویس رو نمایش میده.
البته دیدم بعضی دوستان با MX و پخش کدکX256 مشکل دارن که این مشکل با انتخاب decoder مناسب یعنی +HW از بالای منو پلیر قابل حل هست. البته اگر از داخل setting---»decoder-----»use +HW را انتخاب کنید ، همیشه از این دیکودر استفاده می کنه.
با سلام به دوستان:با توجه به اینکه حافظه این تی کم است چه جوری میتونم نرم افزارها رو از روی تی وی روی فلش مموری بریزم ضمن اینکه از فلش ، قابل اجرا روی تلویزیون باشه؟ مثلا بازی آسفالت بیش از 2گیگ است.
حافظه این تلویزیون 8 گیگه که حدود 6.5 گیگ در اختیار کاربر هست. بازی آسفالت هم من نصب کردم دقیقا 1.7 گیگ حجم گرفته. اصلا نیازی به نصب فلش برای انتقال نرم افزار نیست مگه شما روی TV چقدر برنامه نیاز دارید نصب کنید؟
درضمن بازی آسفالت پیشنهاد نمیشه چون این TV قدرت کافی برای اجرای نرم و روان این بازی رو نداره حتی رو پایین ترین کیفیت بازی.
توی آپدیت جدید می تونید اپلیکیشن هاتون رو روی فلش یا هارد اکسترنال نصب کنید. ولی هنوز این آپدیت برای تلویزیون های منطقه ما منتشر نشده.نقل قول: